Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2673959
30 Dec 19
Sa dečkom sam već 4,5 godine i studiram medicinu, kao što većina zna, medicina traje 6 godina a moj dečko je 9 godina stariji od mene. On je odavno završio pravo zaposlio se, otvorio svoju privatnu firmu sve po ps-u. Za naših 4,5 godine prevario me je 4,5 puta. Posle 2 puta više nisam ni računala to u prevaru. Zašto? Pošto studiram u Beogradu a on je iz Novog Sada, ne viđamo se tako često i seks je retka stvar. Zaista ne mogu da očekujem od njega da bude devica Marija dok smo po mesec i dva udaljeni. Pa sam posle 2 prevare dala mu dozvolu da zadovoljava svoje potrebe na taj način, s tim što ja moram da znam s kim i kad se to desi. Jedan od uslova je bio da nikada ne sme da bude 2 puta ista devojka i da se ne čuju posle toga. Ako se neko pita da li ja to radim...ne...imam previše obaveza da bih se baktala tim stvarima. I volim ga ali seks i emotivna prevara za mene nisu isto.
973
9357
274
share
odobravam
osuđujem

#2673934
30 Dec 19
Upoznao sam djevojku i jako je prijatna bila, sve dok me nije pozvala kod sebe kući... Ljudi kuća je puna njenih slika, na svakom satu je ona, na stolu, posteljina je sva u njenim slikama, pa čak i na wc šolji je njena slika... bio sam 15 min i rekao joj da moram voziti mamu na posao... Nikad više neću ući u tu kuću.
5343
200
54
share
odobravam
osuđujem

#2674124
29 Dec 19
Sa ženom smo se zakačili oko proslave nove godine. Prema dogovoru, proslava je trebala da bude u nekom hotelu. Odem ja da platim karte, kad ono samo dve su naručene, a strogo je zabranjeno da deca dolaze na proslavu, što mi je prećutala. Kad sam je pitao, samo je rekla da će deca ostati sa bebisisterkom. Odbio sam da slavim Novu godinu tako, bez svoje dece (pritom klinci po 12 i 10 godina više nisu ni mali, razumeju, pozvali i neku svoju ekipu iz komšiluka), na šta ona besni i odlučila je da ide sa ili bez mene. Tako da novu godinu slavim sa bebisiterkom i klincima.
3688
3956
179
share
odobravam
osuđujem

#2673905
29 Dec 19
Kad su mi brat i snaha nastradali u saobraćajnoj nesreći, njihov sin je imao tri godine, a ćerkica nepunih godinu dana. Ja sam imao ćerkicu od 8. meseci, i žena mi je bila trudna sa našim sinom. Snahini braća i sestre i naš brat i naša sestra se nisu ponudili da ih uzmu (njih šestoro), čak je jedna snahina sestra, rekla da bi im bilo najbolje u dom da idu, a ostali su se složili. Ja sam ćutao skoro celo vreme, a onda sam ustao i uzeo bratanca za ruku i rekao: "Dođi, ja ću brinuti o tebi. Kako bude mojoj deci, biće i vama." A ženi sam rekao: "Uzmi tu malu i idi kući". Većina njih mi nikad ništa nije dala za decu, ali su se ljutili kad su deca uzela nasledstvo njihove majke (tad su već odrasli i ja se nisam mešao u njihovu odluku). Uzeo bih ja njih da izdržavam, i da je još neko hteo da ih uzme, ali sam ogorčen jer su svi oni hteli radije da ih daju u dom, nego da ih uzmu. Hvala Bogu, deca su u životu uspela i bez njih, a ja sam ponosan i na bratovu i na moju decu. :)
13722
128
106
share
odobravam
osuđujem

#2673741
29 Dec 19
Volontirao sam prošle godine u jednom sirotištu u Africi. Sirotište sa oko 30 dece raznog uzrasta dobilo od nekoga donaciju oko 1 ha zemlje i tu posejali kukuruz. Pođem i ja sa njima ( idu samo odrasla deca) da ga okopavamo. Ujutro pred polazak za doručak je bio pasulj i to odvratan. Deca jedu, a ja ne mogu. Imao sam neko pecivo od juče i kupio uveče voćni jogurt od 0, 75 l. Pojedem ono pecivo, a jogurt ponesem za tamo. Negde pri kraju rada počnem piti taj voćni jogurt i ne dopadne mi se ukus. Pozovem najbližu devojčicu, zvala se Felista i dam joj taj jogurt. Ona je pozvala ostale (bilo ih je tu 10-ak) , oprali su ručice na obližnjem potoku i ona je svima sipala po malo na dlan. Ona je sama sipala malo vode u flašicu od jogurta promućkala i to pila, dok su ostali lizali sa dlana. Prizor koji me je oduševio. Ma koliko da ništa nemaju tu mala, slatka bića će sve podeliti sa ostalima.  
6484
181
55
share
odobravam
osuđujem

#2673531
29 Dec 19
Sedimo za jednim stolom nas 6 žena/devojaka i uz piće pričamo o muškarcima. Ove starije kreću sa nekom filozofijom da je bolje ne udavati se, šta će ti to, navućićeš bedu na vrat. "Rodi sebi jedno dete i nogiraj kretena". Malo je reći da sam ostala u šoku. I to nije prvi put da čujem takve priče. Kao da su muškarci priplodni bikovi i da mi treba samo da me oplodi. Nezadovoljne svojim brakom šire otrov na mlađe generacije. Pa drage žene, da ste se udavale iz ljubavi, a ne zato što niste vodile računa o kontracepciji pa ostale trudne možda i ne biste bile tako očajne!
5738
740
270
share
odobravam
osuđujem

#2673313
28 Dec 19
U 2020. želim da potpuno ozdravim.
7773
81
54
share
odobravam
osuđujem

#2673138
28 Dec 19
Sa bivšim sam imala seks na dan kad mu je umrla baba. Došla sam kod njega, izjavila saučešće njegovoj porodici i onda smo otišli u sobu da razgovaramo. Zagrlila sam ga jer je bio u lošem stanju, krenuo je da me ljubi i dogodilo se. Ta veza jeste bila vrlo strastvena, ali mi je i dalje nejasno kako nam je čak i u takvom trenutku bilo do toga.
5008
1031
105
share
odobravam
osuđujem

#2673218
28 Dec 19
Momku nije problem da ja platim, ali mu je problem ako to drugi vide da ja plaćam i to me mnogo nervira. Evo nekidan u kafiću vadim pare, dogovorili smo se da ću ja platit. Odem do šanka dam konobaru pare jer nisam imala sitnog pa sam čekala kusur. Čim smo izašli iz kafića krenula pitanja da zašto sam odnesla pare, a ne ih ostavila na stolu. A kusur će mi tko vratit? Kafić je bio pun, pa ga je očito zasmetalo što su vidjeli da ja plaćam. Isto tako prije nekog vremena, bili smo u restoranu nudim se da platim pred konobarom kaže ne treba. Odemo do auta i odjednom kaže ako baš želiš dat pare daj samo za svoj dio...
771
6221
116
share
odobravam
osuđujem

#2673226
28 Dec 19
Pričajte o bogatstvu i popularnosti i karijerama koliko hoćete, ali nova godina za vrijeme studiranja u stanu od 30 kvadrata.... Ona i ja, hladno Sarajevo, malo topline sa grijalice, jedna mala jelkica sa 2 ukrasa, mali tv i 2 deke.... Nikada više toliko lijepih emocija sa manje para....
5680
285
79
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva