Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3162550
07 Jun 24
Kad god bi rekla mužu da mi smeta što toliko pomaže roditelje i sestru i da treba da prištedimo malo novca, dobijala sam odgovor da je to njegova porodica, njegove pare i da on može da radi šta hoće. Sad kad je situacija obrnuta, kad ja zarađujem skoro trostruko više, on meni zamera što pomažem bratu da sredi porodičnu kuću, jelte to više nije moje. U pravu je nije kuća, al je moja porodica i moje su pare. Je l boli sad??
2133
77
46
share
odobravam
osuđujem

#3159291
07 Jun 24
Moja sestra je abortirala prije nekoliko godina, tek kasnije smo saznali za to. Nisam religiozni fanatik, poštujem ženino pravo za izbor, ali licemjerno mi je kad nekad spomene kako će imati dijete, a nikad ne pomisli na to koje je dala "poništiti". Ponekad pomislim koliko bi to dijete imalo godina, imam osjećaj da nam to nerođeno dijete na neki način kažnjava cijelu obitelj. Ona je samoživa, puna sebe, konfliktna, sklona svađi s drugima, propadaju joj poslovni projekti, prijateljstva, ljubavi, ništa joj ne ide od ruke. Ja sam s njom u lošim odnosima jer sam ja kontra njoj, imam dojam da njezin postupak kažnjava cijelu obitelj.Ima li tko savjet kako tražiti oprost od tog nerođenog djeteta, ona sigurno ne misli da je loše uradila iako je veći vjernik od mene?
308
1862
136
share
odobravam
osuđujem

#3162543
07 Jun 24
Vratila sam se na posao nakon porodiljskog. Imam priliku da napredujem za par meseci i dajem sve od sebe da uspem jer bi mi se tako povećala i plata i lakše bi bilo oko finansija. Mužu kao da to smeta. Smeta mu što dodatno učim vezano za posao, što sam u kontaktu sa kolegama, pri tom ne zanemarujem ni njega ni dete ni kuću. Ručak i večera ga na stolu uvek dočekaju. Napinje me da pravimo još jedno dete, a ja sam ta koja otplaćuje kredit za stan i znači mi svako povećanje plate. Kad sam mu sve to rekla on se naljutio, sad umišlja i da ga varam. On je na boljoj poziciji od mene i ima veću platu i ne razumem zašto mu smeta moj napredak. Ako ovako bude nastavio predložiću mu razvod, jer ja sam njega uvek u svemu podržavala i razumela a podršku s njegove strane za mnoge stvari nisam imala. Nekad mi bude žao što sam se uopšte udala i rađala.
1385
66
76
share
odobravam
osuđujem

#3162686
07 Jun 24
Komšinica se nikad nije udavala, već 30 godina ima svoju zubarsku ordinaciju. Nasledstva se odrekla u korist brata i sama otplatila i sebi stan i lokal za ordinaciju. Ima 60 godina i upravo se posvađala sa bratom, koji ne želi više da je vidi zato što njenu imovinu neće ostaviti njegovoj deci (jer ona nema svoju). Odlučila je posle njene smrti da se njena imovina proda i sav novac uplati u zvaničnu fondaciju za obolelu decu, za koju prikupljamo novac SMS porukama. Kad već nije dala život svom detetu jer nije imala muža, da bar neko dete pokuša da spasi i na taj način da mu šansu za život. Brat kaže da je luda, samoživa i neuračunjiva što neće da ostavi sve njima. Nemam reči koliko zatucani Balkan očekuje da žena koja nema nikog nema pravo da odlučuje o svojoj imovini.
4007
77
99
share
odobravam
osuđujem

#3162277
06 Jun 24
Imam govornu manu i radim kao farmaceut u bolničkoj apoteci u inostranstvu. Kad sam išla na ručak i upoznavanje sa budućom svekrvom u Srbiji, na pitanje gde radim i odgovor u bolnici, odmah mi je uletela u pola rečenice da kaže aaaaa čistačica i podrugljivo krene da se smeška. Da sam čistačica pa šta i to neko mora biti čemu omalovažavanje.
1659
44
41
share
odobravam
osuđujem

#3162470
06 Jun 24
Postoji tip žena koje me fizički odbijaju i radije bih ostao zauvijek sam nego sa ženama koje: imaju sitne oči, rijetku tanku kosu, konjsku glavu (dugo lice oštrih mršavih crta), oštre obrve, izraženu bradu i čeljust, ravno dupe, tamne podočnjake, koje nemaju struka ni kukova i dubok glas. One me podsjećaju na muškarce i kad ih vidim u prolazu, nemam nafake taj dan.
373
1566
141
share
odobravam
osuđujem

#3162366
05 Jun 24
Skoro se venčali u opštini, dva svedoka i posle večera naše porodice i svedoci (kum i kuma) i njihova pratnja jer nismo hteli stres i trošak organizovanja sopstvenog venčanja. Kad smo to saopštili ljudima neki su nam čestitali, a neki su se naljutili jer nismo njih pozvali, a najviše su to oni s kojima se čujemo par puta godišnje. Nisu mi jasni ti ljudi. Da smo radili venčanje i njih nismo pozvali pa nekako mogu da ih razumem, ali oni misle da smo mi trebali da radimo svadbu samo zbog njih, pa tko ste vi da odlučujete kako ću ja da organizujem sopstveno venčanje? Preko glave mi je takvih sebičnih ljudi.
1926
64
68
share
odobravam
osuđujem

#3162274
05 Jun 24
Počela sam da se zabavljam sa dečkom na fakultetu, on je ostao u rodnom gradu, ja se preselila. Po završetku fakulteta, pitala sam ga da dođe da živi sa mnom, veći je grad može da nađe i lake posao. Pristao je, mislila sam da ću pući od sreće. Međutim dečko je toliko nesposoban i beskoristan. Ne znam i ne želi ništa da radi po kući, očekuje od mene da radim, zarađujem, i da se brinem o njemu. Ja sam želela partnera, a ne dete! Uostalom mogu da učinim kompromis, ali da ja prevaspitavam nekoga nema šanse. Mama se ionako žalila što ga razdvajam od nje, evo mamice vraćam ti sinčića, i nadam se da ćete živeti dugu zajedno i srećno!
2235
98
55
share
odobravam
osuđujem

#3162485
04 Jun 24
Poznanica počela raditi u mesnoj industriji i odmah prešla na vegetarijansku ishranu. Drugarica koja radi kao sobarica na svako putovanje nosi svoju posteljinu i peškire. Brat, inženjer automatike, ne želi kameru ni solarni panel na kući niti išta što ima veze sa iot-em. Ja sam software inženjer i nikad ne plaćam ništa debitnom karticom preko interneta, a limit za kreditnu mi je minimalan. Mama je radila u pekari i kući je uvijek mijesila svoje tijesto. Danas me je drugarica liječnica uputila kod kolege u privatnu ordinaciju, kaže ne bi otišla tom specijalisti u državnoj bolnici ni po cijenu života. Malo li je...
2200
193
137
share
odobravam
osuđujem

#3162513
04 Jun 24
Udata sam i imam dete sa čovekom koga volim. Jedan deo u duši čuvam za prvu ljubav koga nikada nisam zaboravila. Jednostavno smo bili mnogo mladi i nismo umeli da sačuvamo jedno drugog. Kako god, još uvek se pomolim za njega svaku noć i želim mu sreću jer bi to i mene učinilo srećnom. Svoju porodicu ne bih menjala ni za šta, ali eto, pred Bogom sam ja-ja, i to jedno malo mesto u duši je rezervisano. Ako čitaš i prepoznaš se, živeo ti meni i vazda zdrav bio! ❤️
544
1516
94
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva