Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2167249
15 Apr 17
Sve žive dečke odbijam zbog jednog koji odbija mene.
5366
713
54
share
odobravam
osuđujem

#2167047
15 Apr 17
Kada me je kao malu teta u obdaništu pitala šta ti je mama u horoskopu rekla sam da je krava. Mislila sam da je to normalno jer je bik muško. Kada sam došla kući i ispričala to roditeljima tata je rekao: ,,Ženo gledaj kako imamo pametno dijete, budući intelektualac.''
6832
161
25
share
odobravam
osuđujem

#2167493
15 Apr 17
Čitam ovde kako se momci a i devojke žale da nemaju devojku/dečka zato što ne izgledaju lepo da se tako izrazim. Ljudi to je skoro nebitna stvar,ja izgledam,pa neki bi rekli prosečno ali to me apsolutno ne sprečava da imam devojku koja izgleda kao da je upravo sišla sa neke piste u Parizu. Osvojio sam je svojim humorom i inteligencijom,a i moje bivše devojke nisu baš daleko od boginja lepote. Kad već prilazite devojci ili momku nemojte prići sa stavom da su nešto posebno ili da su bolji od vas jer nisu,i oni su osobe od krvi i mesa sa pa možda i sličnim ciljevima u životu... A i ako vas neko odbije nema veze nije smak sveta,samo nemojte odustajati od ljubavi jer verujte mi prelepo je kad imate nekoga da vas voli i kada vi imate nekog da volite!
5716
420
107
share
odobravam
osuđujem

#2167181
15 Apr 17
Najviše me nervira kada putujem prevozom i neka osoba koju poznajem sedne pored mene pa sve vreme moram da pričam sa njom i iz pristojnosti ne mogu da stavim slušalice i opustim se.
5587
198
39
share
odobravam
osuđujem

#2167149
15 Apr 17
Student sam i dođem do kopirnice nešto da iskopiram za fax. I iza mene uđe lik i pita čoveka koji radi u kopirnici. Lik: Da li kopiraš puškice? Čovek: Kopiram. A šta studiraš? Lik: Medicinu. Čovek: Neću da ti kopiram, idi uči. Sutra dete treba da mi ubiješ. Ja: SVAKA ČAST!!!!!! Inače u toj ulici ni jedna kopirnica tom liku nije htela da štampa puškice, žalio se tu.. Oduševili su me!
8770
229
107
share
odobravam
osuđujem

#2167190
15 Apr 17
Čitam nešto na ovom sajtu od pre 2 godine da devojka ne može prežaliti bivšeg dečka. Napišem bezveze komentar, pomenem ime moje bivše i potpišem se, i napišem ako je ona da se javi. Pre dva dana me pozvala, evo nas zajedno kod mene i gleda kako pišem ovo.
5688
181
45
share
odobravam
osuđujem

#2166775
15 Apr 17
Muž mi uvek mrtav ozbiljan govori da sam se udala za njega zbog interesa, tj da dobijem crnogorski pasoš. Ja sam inače rodjena u Švajcarskoj i imam državljanstvo. Haha
6179
141
53
share
odobravam
osuđujem

#2166736
15 Apr 17
Prije 7 meseci u firmi u kojoj radim zaposlio se jedan momak od 26 godina. Prelepog lica, prelepog tela, izuzetno vaspitan, duhovit, ma sve.. Mislim da ne postoji devojka koja nije u njega na neki način zaljubljenja. A on sa svima kulturan ali na distanci. Primetim da ima jako neobičnu tetovažu na podlaktici koju barem jednom dnevno pogleda. Tetovaža je na prvi pogled glupa - jagoda sa zelenim očima iznad i kapljice krvi okolo i tako se mi jednu noć napijemo na nekoj žurci i pitam ga šta mu ta tetovaža predstavlja. Posle mnogo smaranja sa moje strane (popila sam malo više bila) kaže mi da je njegova verenica (koja je imala zelene oči) mnogo volela jagode i da ih joj je on znao u sred noći kupovati. Onda mu je jednog dana rekla da je samo mislila da ga voli i otišla sa drugim u Ameriku. Nikad veću tugu u očima nisam videla nego to veče, a opet toliku hladnoću i prazninu. Može da ima svaku devojku, ali mislim da je posle nje ostao samo ljuštura. Nažalost...
6373
173
60
share
odobravam
osuđujem

#2167604
15 Apr 17
Čovjek kojeg su žena i djeca ostavili prije 10 godina, jer je žena pronašla drugog muža, svake godine sam u kući dočekuje Uskrs, Božić... Da stvar bude još gora, nema vode, mora ju grijati na peć da bi oprao suđe, a struje pogotovo, uslovi za život su nikakvi.. Jutros smo ga ja i moja obitelj posjetili, ušli smo u kuću, osim prljavih stvari po podu i velikog nereda od kojeg se nije moglo hodati, zatekli smo ga u sobi kako drži album svoje djece u rukama i plače... Srce mi je puklo od tuge.. Zato sam odlučila doći kasnije s mamom i sestrom i zajedno mu nekako pomoći da i on osjeti što je Uskrs nakon toliko vremena.. Očistili smo mu cijelu kuću, nemate pojma koliko se čovjek zahvaljiv'o.. Na pitanje koje mu drugi postave: ,,Kada ćeš vidjeti svoju djecu?.". On odgovori: "Na jednom mjestu, sigurno hocu, tko zna kada...".. Volite se narode, Blagdani su tu da se okupi obitelj, da se pokaže koliko obitelj vrijedi, budite sretni sto imate djecu, roditelje, cijenite to.. Toliko..
6685
107
48
share
odobravam
osuđujem

#2167823
15 Apr 17
Udajem se uskoro. Da sam slušala bivše i sadašnje drugarice verovatno bih kao i one bila sama i nesrećna. Da sam reagovala na svako njihovo "Aha ne javlja ti se, sigurno se j*be sa drugom", "nije ljubomoran jer imaš drugove, verovatno mu nije stalo", "ne viđate se svaki dan, nisi mu prioritet", "slikao se sa nekom devojkom, sigurno te vara"... Hvala Bogu što se nisam obazirala na takve komentare i što sam se vodila svojom glavom inače ne bih imala ovako divnog muža koji me neizmerno voli i sa kojim mi je predivno koji me drži kao malo vode na dlanu. Ne ni prejako tako da nemam slobodu a ni preslabo da me pusti da odem. Taman toliko jako da ostanem zauvek i postanem gospođa koja nosi njegovo prezime i sutra radim test, nadam se da nosim i naše dete.
6220
337
93
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva