Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2894417
31 May 20
Moj mačak je bio izuzetno mnogo vezan za mog tatu, bili su nerazdvojni. Tata je umro pre dve nedelje i mačak stalno šeta od kreveta gde je tata proveo poslednje dane života do stolice u dvorištu na kojoj je tata zadnjih pet godina pio prvu jutarnju kafu sa njim u krilu. Vidi se da mu fali. Listajući telefon u potrazi za tatinim slikama, naletim i na klip od prošle godine gde smo tata i ja završili fasadu kuće pa smo sve to snimili da bih poslao sestri koja ne živi sa nama. U tom klipu dobrih dvadesetak sekundi se čuje tata kako zove mačka da mu da da jede i dok mu sipa granule priča sa njim. Izvukao sam taj deo snimka u audio formatu, prebacio ga na moj telefon i pustio mačku. On je počeo da prede, da mjauče onako kako bi to obično radio kada vidi tatu i posle nekoliko ponavljanja snimka legao je na telefon i zaspao. Ne mogu da prestanem da plačem dok ovo pišem.  
6807
60
67
share
odobravam
osuđujem

#2894408
31 May 20
Kad sam objavio da se ženim moji su mi kupili stan. Brat je dobio set tanjira za svadbu! Iako su mogli da priušte bar malo da mu pomognu. Nisu hteli. On je to progutao, ali mene je strašno zapeklo pogotovo što se nikad nisu nešto brinuli o njemu, već sam ga najviše ja gajio. Nisam bio u prilici da mu pomognem finansijski, ali je vrednost stana dosta porasla za 4 godine i rešio sam da ga prodam i da jednako podelimo pare da uzmemo nešto novo. Roditelji su se naljutili, godinama nisu govorili sa mnom. A o mojoj ženi da ne pričam... Na moju inicijativu sam se razveo. Sreća pa nismo imali dece. Brat i ja danas živimo u istoj zgradi i odlično se slažemo. Ja sam se oženio ponovo. Deca nam rastu zajedno i puno mi je srce. Za prvu ženu uvek pomislim da sam se spasao bede. Ona je mislila da je normalno da jedno dete dobije sve, a drugo ništa, a tako danas gaji i svoju decu. Beda u glavi!
15011
169
90
share
odobravam
osuđujem

#2894283
31 May 20
U životu mi se desila stvar gora od bilo kog filma. Sada već bivši suprug sumnjao je u moju vernost i uradio DNK test sa našom trogodišnjom devojčicom. Ispostavilo se da nije otac. S obzirom da ga nikad nisam prevarila, uradim i ja test i ispadne da ni ja nisam majka. Kćer su nam zamenili u bolnici. Kasnije smo saznali da su biološki roditelji naše devojčice poginuli zajedo sa našom ćerkom, samo 8 dana nakon njenog rođenja. Srce mi se slomilo. Muž je rekao da mu ni u kom slučaju ne pada na pamet da čuva "tuđe dete". Pokupila sam svoje i njene stvari i otišla iz kuće. Ne prođe ni dan da ne pomislim na moju pokojnu biološku kćer, Natašu. Iako je nikada nisam videla ni zagrlila, srce mi se razara. Pre par dana, naletele smo na mog bivšeg muža. Moli me da se pomirimo. Razmišljam kako bi nam bilo lepo da smo porodica. Ali mu nikada neću oprostiti što je odbacio moje dete. Sada sam ja ponosna majka sedmogodišnje Sofije, koja je juče postala najbolja gimnastičarka ove zemlje u juniorskoj kategoriji ♡
10722
261
119
share
odobravam
osuđujem

#2894511
31 May 20
Imam sina, koji ima 7 godina. Pokušavam od malih nogu da ga naučim osnovama ekonomije. Kao porodica smo u odličnoj finansijskoj situaciji, ali ne želim da se moj sin navikne na to. Moj dogovor sa njim je da mu svaki dan dajem 100dinara. Njegovo je da li želi da kupi neki slatkiš sa tim, ili neki sladoled. Caka u tome je, da ako mu na kraju meseca ostane bar 2.000din, ja ću mu dati na to još 10%, a na kraju godine ako mu ostane više od 24.000din, daću mu još 5.000 dinara. Želim da ga naučim da svoj novac čuva, i troši odgovorno. Danas je to izbor između čipsa ili na kraju meseca neka igračka, kao tinejdžer to će biti izbor između cigara ili kompjuterske opreme, kad odraste to će biti njegov novac koji će moći da uloži i da mu se vrati. Naravno, dobija po neku igračku od nas kao i slatkiše, ali želim da stekne osećaj samostalnosti. Supruga me stalno zeza i kaže da sam preozbiljan, ali mislim da je ovo prava stvar koju roditelj treba da te nauči.
5343
936
136
share
odobravam
osuđujem

#2893925
30 May 20
Pre nekoliko godina, kada mi je starija kćerkica bila u lošem stanju i trebalo je mnogo novca za njeno lečenje, koje nikako nismo mogli na brzinu skupiti, prodao sam svoje telo, tj sebe, za te pare sam se obavezao da ću određeni period spavati sa jednom starijom gospođom. Nudila mi je novac još pre svega toga, al nikad ne bi pristao obzirom da sam oženjen i da je ona takoreći baba. Bez tog novca i leka pitanje je dal bi se mala izvukla, žena je za ovo saznala i počela je da se ljuti, samo sam joj reko da ne daj Bože moram opet, da bi opet to napravio, da tu nema nikavog zadovljstva jer je stvarno svaki put bilo mučenje i da sam to radio zbog nje, volim svoju decu, za oboje bi život dao, a posebno za moju mezimicu i one njene plave oke. Verujem da bi svaki čovek tako napravio i nije mi pravo što mi je brak na ivici, kada sam je pitao da li bi to napravila za njih, rekla je da bi, al se opet ljuti i ne razgovara sa mnom pribojavam se da će me prevariti, al možda ću preći i preko toga.
5295
504
108
share
odobravam
osuđujem

#2894040
30 May 20
Nekad je važilo pravilo da nema sexa prije braka, poslije tog da se bar par mjeseci bude u vezi, a sad, sad se očekuje i prije veze...nevina sam i smorena sam od činjenice što više ne mogu da nađem momka koji na početku ne spomene tu temu. Čim sazna da sam nevina odmah bježi (slike na društvenim mrežama su mi pristojne, tako da nema razloga da pomisli da bi mogao da dobije preko noći sve). Voljela bi naći nekog ko će biti uz mene, zbog mene kao osobe, a ne da ispuni svoje potrebe, pa onda kud koji mili moji. I ne osuđujem nikog nit sam odbila nekog momka koji je imao prije odnose, al eto, odbijaju oni mene. Zar nam se život sveo na to da nam je prioritet prvo vidjeti kakav je sex, pa tek onda da upoznamo tu osobu?? Nekako sam razočarana jer je teško naći tu instinsku ljubav...bar meni.
5333
454
201
share
odobravam
osuđujem

#2894180
30 May 20
Zbog posla žena i ja smo često razdvojeni i mnogo mi smetaju pitanja kolega, posebno koleginica (ima ih više): ,,Pa kako sam? Šta jedeš? Kako se snalaziš?" Kao da je neka filozofija da u lonac stavim vodu i hranu. Za seksizam na Balkanu najviše krivim žene. Da nema vas koji prihvatate takve, ne bi bilo ni muškaraca nesposobnih za život. Kraj priče.
5286
298
88
share
odobravam
osuđujem

#2894118
30 May 20
Odgovorno tvrdim, da ju nisam upoznao tad, na prvoj godini faksa, da isti nikad ne bih ni završio, niti bih ikad uspeo u životu u bilo kojem smislu. Pre nje su mi devojke bile ''dame u nevolji'' i ona mi je bila potpuno novo iskustvo. Nezavisna, sposobna, hrabra. Od prvog dana mi je bila podrška, iskren i pravi prijatelj. Gurala me napred i dizala sa dna. Trebale su mi 3 godine prijateljstva da steknem njeno poverenje i da me pusti blizu. Uvek mi je govorila kako sam ja njena želja, a ne potreba. U braku smo 13 godina, imamo troje zdrave i dobre dece, živimo u inostranstvu, inženjeri elektrotehnike smo oboje, dobro zarađujemo. Sve što jesam, sve što imam, sve imam zbog nje, ona i naša deca su čitav moj život i moja snaga i zahvalan sam Bogu što mi ju je poslao. Svakog jutra kada se probudim i vidim ju kraj sebe shvatim koliko sam srećan što ju imam.
9045
175
76
share
odobravam
osuđujem

#2894167
30 May 20
Pronađem "metu" (oženjeni ili muškarci u vezi), razoružam metu (dopisujem se šaljući im gole fotografije manje poznatih porno glumica, pišem vulgarnosti), meta se preda (pristane na sastanak uživo sa mnom) i opalim "metak u metu" (pošaljem screenshotove njihovim ženama i djevojkama, sa mjestom i vremenom gdje da ih sačekaju umjesto mene).
2173
4246
183
share
odobravam
osuđujem

#2894411
29 May 20
Znam da se moja radnica u firmi pali na mene pa je iskorišćavam maksimalno da ostaje prekovremeno i ona prihvata sva srećna da mi udovolji. Ne sviđa mi se i nikada neću imati ništa sa njom ali zašto ne bih koristio priliku. Pošaljem je nekada da obavi i neke stvari za mene, recimo da mi plati račune ili da ode u trgovinu. Naravno, sve to uradi bez prigovora sa osmjehom.  
487
6908
62
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva