Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3158646
26 Apr 24
I ja sam jedna od majki koja ima novaca a ne želi udovoljavati sinu i kćerki. Ne razumijem zašto mu moram svaku želju ostvariti samo zato što sam u mogućnosti. Oprostite ali to djete jednog dana mora samo u svijet i samo se boriti za sebe. Neću ja uvijek biti tu i neću napraviti invalide od njih. Platila sam im vozački, za auto neka sami šparaju i rade sezonu. Ako treba dodati nešto, nema problema, ali daj da vidim da se borite malo, a ne da se samo na mene oslanjate.
1426
135
53
share
odobravam
osuđujem

#3158496
26 Apr 24
Moj bivši muž pre nego što smo se razveli radio od 9 do 5, pošto je radio od kuće, u 5:05 su mu noge već na stolu i i kreće dremka. Probudi se negde oko 7, naravno odmah bi da večera , u 9 se tusira i u 10 u krevet. I tako svaki dan poslenjih godinu dana braka. Ne ide do prodavnice, ne kuva, ne čisti, ne zna gde nam stoje čisti peskiri, da ne pričam što ne zna kako se uključuje mašina za veš i što nije ni znao da imamo i masinu za sudove! I on misli kako je on san svake žene, i kako će posle razvoda naći drugu. Evo već par meseci me moli da se pomirimo ‘zbog dobrih starih vremena’ pa da njemu stavrno jesu bila dobra, imao je kucnu pomoćnicu koja je radila za džabe, još mu i račune plaćala od svoje plate. Opekla sam se jednom neka hava i drugi put..
2583
98
99
share
odobravam
osuđujem

#3158622
26 Apr 24
Moj otac je moj uzor. Takav čovjek se ne rađa često. Fizički sposoban za sve, zna da vozi kamion, auto, brod, oko struje zna sve, u školi nije bio neki đak i nije nešto mnogo završio ali je pokrenuo vlastiti biznis i dobro zarađuje, ima nas dvije ćerke i nikada nije poželio sina, istina je da smo i mi njemu pomagale oko svega, i kada treba da se nosi ormar na 5. sprat i cijepaju drva, ali je i on nama kuvao ručak i porubljivao hlače. Nikada nam nije branio da se šminkamo, oblačimo, izlazimo, pijemo, čak nas je i ohrabrivao, a dobra smo djeca bile, stvarno. Mama je išla na posao jer je htjela, ali je bila domaćica u periodu kada smo mi bile male, a ništa nam nije falilo nikada. Rođendane, godišnjice, praznike, nikada nije zaboravljao. On i majka često putuju negdje sami. Tehnologiju zna da koristi. Nama je išao na roditeljske i bio jako aktivan po pitanju naše škole, ali nikada strog. On je taj koji nas je tješio kad smo tužne, vodao doktorima kad smo bolesne. A čovjek je sa sela..
3450
64
64
share
odobravam
osuđujem

#3158601
25 Apr 24
Negde mi je po mrežama proleteo video koji kaže ovako: "Ne treba mi psihoterapija. Treba mi dobar i stabilan posao. Treba mi pozitivna porodicna atmosfera i lepa veza. Treba mi nekoliko bliskih prijatelja. Treba mi dovoljno novca da ne budem u dugovima. Treba mi ostvarenje na poljima koja su mi važna...." Davno nisam videla bolje iskorišćenih 30 sekundi snimka. Mislim da ovo važi za većinu mladih ljudi, gde god živeli.
2460
82
65
share
odobravam
osuđujem

#3158525
25 Apr 24
Imala sam 28 godina kada smo se upoznali. Oboje zaposleni, ispunjeni i srećni. Veza je išla glatko i lepo. Udala sam se sa 31, a sa 32 dobili prvo dete. Do 40-te, sve savršeno mi i naše troje dece. Muž mi dobija premeštaj i mnogo veću platu u Americi. Svi se selimo, ja kao lekar nemam mogućnost zaposlenja dok ne položim ispit da nostrifikujem diplomu, ali i ne žurim sa tim jer odgajam decu dok on radi zahtevan posao i pruža nam sve. Godinu dana od preseljenja, kako kaže našao je ženu svog života, nas napušta i seli se kod nje. Decu ne viđa, ali plaća alimentaciju. Ostala sam glupača bez posla, jer sam sledila muža koji je odlučio da nas napusti i živi momački san u 42-goj godini života. Želim svim žena da poručim da bez obzira na brak i decu ne odustajete od svoje karijere i posla, jer ako ostanete bez muža (da li kao ja ili ne daj bože zbog njegove smrti) ostaćete bez novca, a treba prehraniti porodicu.
1755
66
96
share
odobravam
osuđujem

#3158241
23 Apr 24
U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare na društvenim mrežama drugih djevojaka poput "avion si" ili "brutalno izgledaš". Više puta sam mu rekla da mi to smeta, ali nije slušao. Odlučila sam uzeti dijete i otići kod svojih jer znam da se neće promijeniti, a moguće je čak i da je već došlo do prevare, ako već nije.
1710
90
64
share
odobravam
osuđujem

#3154759
23 Apr 24
Ohladila sam se od dečka od trenutka kada mi je napisao "Evo sam u klubu prepunom lepih i slobodnih riba". Prvo, što je pokazao da je nezreo i da je debil, drugo što misli da sam klinka koja pada na takve gluposti i pravi ljubomorne scene. Nismo klinci, ako bežiš neću te juriti. To se prevaziđe do neke 25. Šta je time hteo da kaže, da postigne... evo ne znam. Dečko me više ne zanima, pa i da dubi na glavi.
2029
65
81
share
odobravam
osuđujem

#3158371
22 Apr 24
Ne znam da li iko obraća pažnju na ovaj detalj, ali ja to kad primjetim kod neke djevojke, njen maksimum je friendzone. Radi se o debljini noge iznad skočnog zgloba, taj parametar određuje u potpunosti građu i izgled djevojke, tu ako je debelo, gore tijelo ili prati ili je u tendenciji da zaprati kroz koju godinu tu debljinu. Zvuči glupo na prvu, ali tu cura ako nije tanka, ne može biti ni gore nešto posebno.
328
1929
135
share
odobravam
osuđujem

#3158387
22 Apr 24
Idem jednom manje prometnom ulicom u Beogradu i ispred mene idu neka dva mladića od oko 25 godina. U nekom trenutku prolazimo pored starije žene sa maramom koja gleda u pod i nenametljivo prosi. Momak ispred mene zastaje i okreće se ka babi, a ona čeka da joj on da neki dinar. Daje joj šaku sitnine i istog trenutka odlazi sa drugom i počinje da urla od smeha, dok se baba zahvaljuje i pokušava da vidi šta joj je u ruci. Momak kaže drugu da joj je dao cente i evre u metalu koji su mu ostali od putovanja, pa "nek ide baba da menja", znajući da nije moguće zameniti kovanice u menjačnici i da je to što joj je dao praktično neupotrebljivo u Srbiji. Ne mogu da opišem koliko je bila ružna scena. Čemu to?
1331
182
44
share
odobravam
osuđujem

#3157586
21 Apr 24
Sjedim u lokalu, pored mene otac i majka (oko 70 ak godina) i sin oko 40 godina u inv kolica...hoće da idu i stara majka mu oblači jaknu i gleda da ga fino zakopča...da se ne prehladi...Bože ... sta je majka !!! Anđeo.
2206
38
15
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva