Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


#2987546
02 Apr 21
Promiskutetan sam, i oženiću onu koja prva zatrudni.
232
2431
45
share
odobravam
osuđujem

#2987540
02 Apr 21
Prehladila sam se. Jedno jutro, misleći da ne osjetim miris, mirisala sam aceton i nisam ništa osjetila. Ispuhala sam nos i opet pomirisala. Toliko me udario aceton u mozak, da sam se haman onesvijestila. Ova pandemija će nas strpati u psihijatriju.
3049
159
28
share
odobravam
osuđujem

#2987602
02 Apr 21
Toliko mi nedostaju izlasci da mi ne bi smetalo u klubu ni 20x ponavljanje Žene od sultana!
1827
302
33
share
odobravam
osuđujem

#2986538
02 Apr 21
Dao sam jednoj djevojci do znanja da mi se sviđa samo da bi ju odbio nekoliko puta. Nakon toga sam joj se javljao tu i tamo godinu dana bez ikakvog cilja samo da si nahranim ego. Ne sviđam joj se i okrutna je. Ne znam zašto. Reći ću joj da mi se opet javi, možda pomogne. Ne radim to inače, ali zašto ne bih bio seronja, sve dok nakon spuštanja samopouzdanja se opet javim ili kažem nešto lijepo iako nemam blagog pojma o toj osobi. 
132
3410
56
share
odobravam
osuđujem

#2987299
02 Apr 21
U vrijeme kada je ekonomija na balkanu općenito bila jako loša, naša četveročlana porodica je živjela od jedne plate+otac je išao na fakultet (zadesio ga rat pa je morao nastaviti, da bi zadržao posao). U to vrijeme moja mama odlučuje upisati fakultet, sa 34 godine. Stiska je, počinju razmišljanja o budućnosti nas djece, o fakultetima. Mama je čitave noći pripremala prijemni, dan je posvećivala nama. Učila je da bi mogla upasti na budžet. I upala je! Fakultet je završila u roku. I TO KAO JEDAN OD NAJBOLJIH STUDENATA!! Nikad nam nije falilo ništa! A nije joj bilo lako. Žena koja je preživjela užas rata. Učila je po noći u hladnoj kuhinji jer se grijala samo soba gdje djeca spavaju. Na osnovu prosjeka je dobila posao, radi i omogućila nam je studij, lakši život uz oca koji je bio podrška cijelo vrijeme, skupa sa bakom koja je naš djecu pazila. Toliko je volim! Jedva čekam da završim fakultet da joj vratim za sve što je učinila za nas, isključivo samo za nas. Moja mama je borac. 
4530
88
51
share
odobravam
osuđujem

#2986487
01 Apr 21
Majka mog dečka voli da ponižava ljude na osnovu statusa i porekla. Ona je pravi primer pokondirene tikve koja je iz opanaka ušla u cipele. Na to me je dečko odmah upozorio. Na jednoj večeri gde je bila sva rodbina je potkačila svakog kog je stigla, napravila je tako groznu atmosferu, na red sam došla i ja. "Gospodža" koja je umislila da je neka bogata aginica mi je pred svima rekla, da to ne ide da se dečko iz bogate kuće eventualno oženi sa devojkom koja nije takođe iz bogate kuće i da to postoji samo u serijama i da neće dozvoliti da im se uvalim. Odgovorila sam joj: Gospođo, po Vašoj logici ni Vaš muž nije "smeo" da Vas oženi jer ste pre toga bili jako siromašni, Vaša roditeljska kuća nema ni dan danas fasadu (igrom slučaja smo iz istog mesta), znači Vi ste se uvalili ljudima koji su ovo bogatsvo zarađivali decenijama. Samo što nije počela da plače jer ona od svih krije ko je i odakle je. Naravno, nikad ništa ja ne bih rekla da onda nije đubre. 
3710
102
42
share
odobravam
osuđujem

#2987434
01 Apr 21
Kad nemaš posao pitaju da li imaš posao. Kad nemaš devojku pitaju što nemaš devojku. Kad se oženiš pitaju što nemaš decu. Pa dobro bre gledajte malo svoje bedne živote, a ne da nabijate nosine u tuđe.
2710
89
33
share
odobravam
osuđujem

#2986967
01 Apr 21
Odlučio sam da se ne ženim. Jednostavno nisam za to. Karijera mi je najbitnija stvar u životu posle zdravlja, prijatelja i porodice. Posao, prijatelji i porodica me potpuno ispunjavaju i uopšte nemam potrebu da tražim partnerku. Mučilo me je to pre, ali sam se pomirio sa tim. Imao sam do sad tri veze i ni u jednoj nisam bio dobar. Jednostavno nisam se vezivao, nije me to previše zanimalo, bilo je svaki put više prijateljski odnos. Dosta devojaka mi se nudi, iako po ovom sajtu nikad ne bih rekao da ih ima toliko :), ja sve redom odbijam i ponekad bude i smešno jer vidim koliko se trude i šta rade da me iskoriste zbog položaja i para. Nisam škrt, najlepše mi je da kupim nešto lepo prijateljima i porodici pa gledam kako uživaju u poklonima. Mislim da sam stvarno po svim krijterijumima normalan ali eto, jednostavno koliko vidim nisam stvoren da budem u vezi. Oduvek mnogo volim novac i moć ne znam zašto, iako sam odrastao u srednje-višem staležu u Beogradu...
2025
584
190
share
odobravam
osuđujem

#2986685
01 Apr 21
Radim kao bebisiterka i nikada mi neće biti jasni komentari ljudi tipa "Čuvaš dete, a majka/otac su kod kuće dok ga čuvaš? Pa što ga ne čuvaju sami, šta ćeš im ti?! To sve razmaženo, svašta s ovom omladinom" ili čak i kada imaju neka posla pa izađu napolje ili negde do grada, a ja ostanem sa detetom kod kuće, ni to ne valja. Aman ljudi, ako su roditelji nisu roboti, i njima treba malo da odmore, da završe poslove (većina njih sad radi od kuće), treba da imaju neko vreme za sebe. Posle se čudite kad se udaljite od partnera zbog dece. Pa da je najbolje dete na svetu ipak treba ogromna energija da bi vodili računa o njima. Ovako vam neko pričuva dete, vi napunite baterije i svi srećni. Niste manje roditelj ako vam neko povremeno pričuva dete, šta više bićete bolji i sebi i detetu i svom supružniku.
4690
123
46
share
odobravam
osuđujem

#2986598
01 Apr 21
Radim kao distributer za milka program. Toliko sam jeo, jeo i prejeo raznih stvari, od čokolada, biskvita, bombonjera itd da verujte mi kada pogledam nešto čokoladno počinje da mi bude muka.
2049
55
31
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva