Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2861316
04 Mar 20
Prozor u sobi mi je postavljen tako da direktno gleda na prozor od stana jedne devojke iz susedne zgrade i vidi se apsolutno sve, cela soba. Uselio sam se ovde krajem januara i primetio sam da me je ta devojaka često posmatrala tako da verujem da joj se dopadam. Pre dve nedelje je krenula da se, u brusu i tangama, svaki dan guzi ispred prozora i pravi neke poze. Navodno nešto traži po sobi, po tepihu, pa joj je gu*ica stalno okrenuta prema prozoru, a koliko ja vidim traži samo pažnju. Nakon par dana sam otišao i kupio zavese, i posle ih namestio. Čim vidim da dotična započinje šou, momentalno stavljam zavese. Pa nek je gleda ovaj sedamdesetogodišnji deka koji živi u stanu iznad mog. Mene seljačluk ne privlači.
6837
505
97
share
odobravam
osuđujem

#2861050
03 Mar 20
Beskrajno sam zahvalna svom mužu za sve što je uradio za mene. Zahvalna sam za porodicu koju smo stvorli, za ljubav koju mi je pružio. Zahvaljujući njemu sam se trgla, završila faks koji sam dugo odugovlačila, rešila se anksioznosti i zavolela sebe. Hvala ti, dragi što si ušetao u moj život, i pokazao mi sve lepote života. Volim te.💕
5462
125
42
share
odobravam
osuđujem

#2860845
03 Mar 20
Radim kao nastavnica i ima jedna djevojčica čiji roditelji nisu imala novca da plate ekskurziju i bilo mi jako žao. Međutim razgovaram ja jedan dan sa njenom majkom i ona mi kaže da je razočarana jer se ja kao razredna nisam ponudila da njenom djetetu platim ekskurziju. Ostala sam u šoku, zar se može od mene očekivati da obezbeđujem tuđe dijete. I onako od svoje plate često kupujem djeci materijal potreban za školu, gdje još da djeci plaćam za put. Neki ljudi su tako sebični, radim za minimalac nije kao da su prosvetni radnici dobro plaćeni.
5463
200
109
share
odobravam
osuđujem

#2861220
03 Mar 20
Ja na kasi sa mužem u jednom marketu. Pitam kasirku nešto ali ona ne odgovara, pravi se da ne čuje, muž ponavlja moje pitanje i ona mu odgovara sa sve osmjehom. Sa njim priča, mene ni pogledala nije. Zatim kreće da ga ispituje odakle je i koliko ima godina, on kaže da ima 40 a ona na to odgovara da joj izgleda mlađe kao da ima 30, smješka mu se. Mužu je vidno neprijatno pa traži bilo koji razlog da mene uključi u priču pa kaže: "Dobro je ako izgledam kao da imam 30 jer moja žena ima 32 pa taman da izgledamo kao da smo istih godina". Kasirka na to vidno gubi osmjeh i pita "A ovo ti je žena? Ne bih nikada rekla! Mislila sam da ti je majka". Ja u šoku, muž u šoku. Uopšte ne izgledam starije od njega i tačno se vidi da je preko 5 godina stariji od mene. Sada mi je to smiješno ali tada sam bila bijesna kao ris. Nije mi jasno zašto pojedine žene imaju potrebu da budu takve.
7645
193
112
share
odobravam
osuđujem

#2861191
03 Mar 20
Bivši muž me ostavio zbog druge žene. Oni su u braku i imaju djecu. To je bilo prije skoro 20 godina, a ja ga i dalje volim. Ja sada imam 55 godina, nikad se nisam preudala, ni imala nekog drugog, jer mislim da ne bi bilo fer prema tim muškarcima. Sve što imam u životu je naš sin (koji se odrekao oca nakon toga i nisu u kontaktu - ja to nisam tražila od njega) i njegova obitelj. Iako imam dobar odnos sa sinom i snahom i obožavam svog unuka, i oni me često zovu kod sebe na ručkove izlete i slično, ne volim toliko često ići kod njih jer želim da oni imaju svoju privatnost. Oni misle da sam ja usamljena, i iako zaista nemam što raditi kad nisam s njima, uvijek im kažem da imam ja neke svoje zanimacije i hobije i da je sve u redu. Teško mi je što sam sama, ali barem sam otkrila ovu stranicu pa na njoj trošim vrijeme. Ljudi, vi ste meni super.
6600
256
78
share
odobravam
osuđujem

#2861461
03 Mar 20
Puno sam u životu postigao, ali na jednu stvar sam posebno ponosan. Prije 10-ak godina na kavi mi prijatelj kaže kako u Africi možeš izabrati djete i plaćati mu školu. Dao mi neki letak o tome, i ja se javim da bi donirao. Uglavnom da ne duljim, taj moj bosonogi dječak iz Gane uskoro će diplomirati. Za to nitko ne zna. To je moje iznenađenje za sve. Moj mali dječak je čovjek, moj mali dječak je inžinjer. Moj mali dječak je ostvario svoje snove sa mojih 10 dolara mjesečno. Srce mi je k'o kuća.
8289
128
118
share
odobravam
osuđujem

#2860823
03 Mar 20
Moja mama je najveća kraljica. Nakon što se ćale pokupio, ostavivši je grlom u kreditima i minusima, ona se pored svojeg posla, gdje radi smjene od 12 sati, svaki dan brinula o kućanstvu i zarađivala svaku moguću paru pošteno sa strane. Nema posla koji je njoj bio težak, od životinja pa do čišćenja oraha za prodaju cijele noći. Uspjela je od nas troje napraviti ljude, svi imamo poslove. Ja sam nedavno otišla van i, s obzirom da jezik natucam i da sam sama tamo, početak mi je užasan. Ona sa mnom priča ako treba i sat vremena svaki dan. Nadam se da ću joj se jednog dana odužiti i pružiti joj lagodan život.
5932
89
32
share
odobravam
osuđujem

#2860278
02 Mar 20
Živim sa cimerkom koja je doslovno parazit. Koristi sve moje, počevši od kozmetike, šminke, posluži se bez pitanja konstantno mojim cigaretama, hranom, pićem... Uvek kuka kako nema para, a non stop je po gradu na kafama, kupuje neke krpice koje joj ni ne trebaju i troši novac koji jedva da i ima na stvari koje su potpuno bespotrebne. To je tako od kad je došla, već skoro godinu dana i svaki put prećutim, ne kažem joj ništa, gledam da izbegnem svađu jer je stan dosta mali i ne želim da boravim u njemu sa osobom sa kojom ne pričam jer mi to stvara pritisak. Ćutala sam i trpela sve do juče kada je dok sam ja bila na predavanju obukla moje farmerice bez pitanja, a ja to videla tek kad je došla kući i pošto je krupnija od mene i jedva se uvukla u njih pantalone su pukle kod butine. Odlepila sam i svašta joj rekla, da je nekulturna i bezobrazna, sve ono što sam joj do tada ćutala nabila sam joj na nos da bi se gospođica naljutila na mene i rekla da JA tražim drugi stan, a ja prva došla.
5344
209
63
share
odobravam
osuđujem

#2860275
02 Mar 20
Dovedem velikog klijenta u firmu, par dana kasnije neočekivano dobijem otkaz. Kako još oni nisu potpisali ugovor sa firmom ja im preporučim firmu koja je najveća konkurencija. Nije mi žao.
5670
76
23
share
odobravam
osuđujem

#2860660
02 Mar 20
Mama, znam da finansije trenutno nisu sjajne, znam da si danas prodala svo zlato iz kuće i ostavila samo jedne minđuše kao uspomenu na majku. Znam i da često plačeš jer ne možeš da mi priuštiš prozor koji dihtuje. Znam kako ti je ali za godinu, dve biće bolje, ja verujem u tebe, a i ako ne bude opet nema veze. Samo ti meni ostani živa, zdrava i pozitivna kao i do sad i nastavi da guraš napred. Prozor i novac ćemo steći a tebe samo jednu imam. Volim te❤
6566
103
60
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva