Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2670987
22 Dec 19
Ne znam zašto devojke kače slike u tanga gaćama i u brusu na društvene mreže, nakon mojih komentara "kako bih te isprskao" "odvalio bih te" "ne bih ga vadio iz tebe" uvek budem blokiran, ne razumem, okačiš gu*icu i očekuješ da ti pohvalim kačket?
4422
1519
155
share
odobravam
osuđujem

#2670988
22 Dec 19
Moj dečko je iz jedne prosečne porodice,nemaju mnogo novca, ali nisu ni siromašni. Ja nikad nisam ni tražila ni očekivala da mi bilo šta plaća, ali on je stvarno sve granice prešao, prošlo je već 9 meseci i ja više mogu da podnesem kolika je on zapravo stipsa. Došlo je do toga da moramo da budemo napolju na ovoj hladnoći jer on neće da ide u kafić i da plati sebi piće, o mom ni da ne pričam, ne idemo nikad u bioskop i pozorište jer mu je to bacanje para, isto važi za svirke i putovanja... Opet vam kažem da ne pričam o tome da neće meni nešto da plati, nego on neće ni sebi, a ja ne mogu da ga finansiram. Ali zato mu nije problem da daje hiljade u kladionici, i svaki put kad pokrenem tu temu on počne da mi se žali kako oni nemaju puno para i uvek ista priča, a on i to što ima baca na je*ene tikete i uvek pada. Ne znam šta da radim...
5146
546
196
share
odobravam
osuđujem

#2670949
22 Dec 19
Drugarica i ja smo zajedno konkurisale za posao na brodu. Isto smo godište, završile smo istu školu i imamo isto radno iskustvo. Obe smo dobile poziv za intervju, i drugarica je svoj CV "okitila". Dodala je skoro tri godine fiktivnog radnog iskustva u turizmu i ugostiteljstvu. Ja sam imala stav da to nije u redu, i da ću iskrenošću i poštenjem svakako doći do posla-s obzirom da je moj engleski daleko bolji od njenog i da pored toga pričam još jedan svetski jezik. Naravno, ona je dobila posao, a ja nisam. Prijavila sam se kod druge kompanije, i ne pada mi na pamet da ponovo učinim istu grešku. Tanka je linija između "biti pošten" i "biti glup".
5391
238
56
share
odobravam
osuđujem

#2670926
21 Dec 19
Stalno čitam tu o varanju. Kažu da vuk dlaku mjenja ali ćud ne... Do 35. godina sam svašta radio, sa svakakvim bio. Varale me, varao i ja. I naleti ona. Oženio se, dvoje djece. Skladan brak. Bez puno svađa, stresa. Krasna majka, žena, osoba, prijateljica. Ne bi ju povrijedio za ništa na ovom svijetu. Slomiti srci mojoj najboljoj prijateljici, za jednu noć neke strasti. Nema šanse. Tako dobrih žena danas ima na promile. Dobio sam nju i sad ju cijenim i pazim. Kad ste dovoljno zreli da to posložite u glavi i shvatite što gubite nećete varati.
6402
573
79
share
odobravam
osuđujem

#2671119
21 Dec 19
Obožavam svoju ženu. Ona mi je pružila, dom, mir, najdivniju decu na svetu. Zahvaljujući njoj sam odrastao, postao "pravi muškarac". Promenio sam navike, umesto kafane ili kluba, petak veče sam provodio uz film ili najobičniju šetnju sa njom. Mnogo je volim i ne bih mogao da zamislim život bez njih troje. Hvala ti Ema, što si mi pružila dom o kakvom sam oduvek maštao, hvala što me voliš i trpiš, za svaki "zagoreli" ručak, za zagrljaj i za toplu reč. Volim te.
6664
199
71
share
odobravam
osuđujem

#2670943
21 Dec 19
Ja sam vaspitan tako da se hrana ne sme bacati, da se racionalno troše novci, da se ne kupuju nepotrebne stvari, da se mašina napuni puna vešom pa onda pusti a ne da se pali radi dve tri krpice... Imam 3000e platu danas, moja žena malo manje od mene, zaista lepo živimo ali ja i dalje ne kupujem gluposti, patike nosim dokle god mogu da se nose, nemam zilion stvari u ormanu, ne naručujemo hranu već kuvamo, ja peglam svoje košulje ne nosim na hemijsko, i vozim i dalje svoj auto koji vozim već 4 godine i kome ima već skoro 20 godina i ne nameravam da ga menjam zato što mi se može. Ljudi u mom okruženju koji znaju koliko zarađujem su u fazonu "šta s tobom nije u redu?" a ja mislim da to da li imam veću ili manju platu ne treba da determiniše kako ću se ponašati i da li ću se bahatiti ili ću biti racionalan.
5447
1072
209
share
odobravam
osuđujem

#2670839
20 Dec 19
Dečko mi je rekao da se podrazumeva da mu dam svoj telefon da ga prokontroliše. Ostavila sam ga. Zašto bih sebi kao odrasloj osobi dozvolila da je neko kontroliše.
5953
416
91
share
odobravam
osuđujem

#2670470
20 Dec 19
Bivša devojka me je ostavila zbog nekog fudbalerčića kome je bila prolazna se* kombinacija. Nastavio sam sam. Uspeo ono što smo zacrtali, stekao kuću, automobil, biznis dobro ide, našao novu curu, zaručio je, a ova još ide za mnom, prati me i traži oprost. Juče je bila kod moje cure da je moli da me ona ostavi, jer smo mi jedno drugom suđeni. Užas koliko neko može biti jadan. Već sam oguglao na sve njene pretnje, ali mi ozbiljno smeta to njeno opsedanje moje sadašnje cure. Šta da radim, nisam pametan.
5837
189
104
share
odobravam
osuđujem

#2670495
20 Dec 19
Smatram da svaka žena, devojka i devojčica treba da dobije jedan slobodan dan mesečno, odnosno prvi dan menstruacije. Da taj dan opravdano leži kod kuće i ne ide u školu/na posao. Znam da je svakom drugačije, ali ja ne znam da li pojedine osobe shvataju koliko se nekome sloši tog dana do te mere da je kao invalid. Ja na primer imam nenormalne bolove, ne mogu da ustanem iz kreveta i odem do toaleta, kamoli da radim. Svakog prvog dana povraćam pa pijem lekove za smirenje. Katastrofa.
6196
335
197
share
odobravam
osuđujem

#2670448
20 Dec 19
Evo me u Nemačkoj, na oglasu našao da lik traži da mu se sredi velika fontana iza kuće. Došao ja, (ne znam ni reč Nemačkog) koristim translejter, pokazao mi fontanu obraslu u mahovinu i neka figura iz koje ide voda, pokazao mi šupu sa alatom, pokazao mi kontejneri gde stoje i ode. Uzmem ja alat i udri što pre da završim, iskopam ja sve iz temelja, i kantama nosim šut, iznesem skoro pola, eto policije, rotacija uključena i slikaju šut, reko okle znam tako to oni rade. Nosim ja sav vredan, dolazi hitna pomoć (reko ko zna šta je neka grka u komšiluku). Kad sam se vratio u dvorište "gazda fontane u dvorištu sedi, drži se za glavu a policajac piše neki papir. On mi priča nešto i gleda me, ja se osmehujem i govorim "niks feršejn" pita pandur na nekoliko jezika odakle sam, reko Yugoslavija. Za 20 minuta pojavljuje se jaran iz Brčkog i na tečnom bosanskom "a jarane matere ti jeba mu majku, trebo si očistiti fontsnu a ne je iskopati". Ne verujte google translejteru. :)
5751
379
73
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva