Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2652381
05 Nov 19
Profesionalno se bavim šminkanjem. Izlazila sam sa cimerkom i ona me zamolila da ju našminkam za izlazak, što uopšte nije bio problem. Bio je tu i drugi i treći put, ali 'ajde, neću oko toga praviti problem. Onda je tražila da ju našminkam za neku svadbu, pa za neko krštenje, bez da je i jednom ponudila da mi plati. Meni to dosadilo, i kako nismo bile preterano bliske, odlučim da prekinem sa tim. Ona je kuvarica. Jedno popodne dođem kući sa dve pune kese namirnica, i pita me šta to spremam. Ja njoj kažem da ne spremam ja, nego ona. Tu se ona iznenadi i pita kako to mislim. Kažem joj da očekujem manje društvo na večeru i da sam mislila da nam ona kuva, kao protivuslugu što sam ju šminkala. Kaže na to sad već uvređeno, da je imala planove za uveče i da je kuvanje mnogo zahtevnije i vremenski i fizički nego moje šminkanje. Na to joj ja kažem možda, ali sam ja bar kupila svoje namirnice, a ne koristim njene kao što ona koristi moju šminku. Od tada ne razgovaramo. Iskreno, ne fali mi.
6553
369
57
share
odobravam
osuđujem

#2652159
05 Nov 19
Kad sam mobilisan, otišao sam da se pozdravim sa snahom i bratancima. Mlađi bratanac me je puno voleo, ali tog dana nije hteo da priča sa mnom. (imao je sedam godina) Kad sam krenuo od njih, nije hteo da se pozdravi sa mnom, i rekao je da ne želi da odem. Krenuo sam od njih, i kad sam prošao nekih dvadesetak metara, samo sam čuo: "Striko čekaj." Dotrčao je prema meni, zagrlio me i rekao: "Molim te, vrati se iz vojske. Ja neću moći bez tebe." Grlio me je nekoliko minuta, a meni su se oči napunile suzama. Samo sam mu rekao: "Vratiću se, obećavam ti". Neću nikad taj dan zaboraviti, iako je prošlo dosta vremena.
5604
83
28
share
odobravam
osuđujem

#2651534
04 Nov 19
Juče je vozač autobusa zaustavio autobus i izašao da skloni macu sa puta. Jedna velika legenda. Pozdrav za vozača 74ke.
6655
101
48
share
odobravam
osuđujem

#2652047
04 Nov 19
Najjači su mi ovi što kad se omladina iz zezanja maskira za Noć veštica, odjednom postaju najveći vernici i pravoslavci koji po internetu ćirilicom pišu "NIJE NOĆ VEŠTICA, VEĆ SVETI LUKA" ili kad za Dan zaljubljenih omladina kupi partneru neku sitnicu, bude "NIJE DAN ZALJUBLJENIH NEGO SVETI TRIFUN, NISI AMERIKANAC, VEĆ SRBIN PRAVOSLAVAC", a svakodnevno psuju Boga, ne idu u crkvu, slavu slave samo da bi ždrali i opijali se, varaju i tuku žene, ne pričaju s braćom i 90% rodbine.
6468
369
150
share
odobravam
osuđujem

#2651774
04 Nov 19
Sestra ne priča sa mnom jer njenom sinu nisam htio da poklonim svoj PS4. Da se razumemo, mali može da ga igra kada god dođe kod mene ali ne želim da ga poklonim. Ja i žena smo gejmeri i stalno nešto igramo zajedno kada se vratimo sa posla to nam je hobi i mi volimo tako. Sem toga taj PS4 sam platio 240 eura, zašto bih ga poklonio. Ona mi je rekla da sam nezreo i da ja i žena nismo normalni i da kupujemo stvari koje nisu za nas i da ne bi trebali jer mi nemamo djecu. Nisam ja njoj kriv što ne može sinu da priušti to što on želi, nisam ja dužan da ga izdržavam, mali ima oca pa neka mu on kupuje. A i ko je ona da mi govori šta da radim sa svojim novcem samo jer smo žena i ja odlučili da ne želimo djecu.
8052
402
198
share
odobravam
osuđujem

#2651882
04 Nov 19
Momak mi je pao u očima kada je otišao na nekoliko meseci u inostranstvo i za sve pare koje je zaradio kupio AUTOMOBIL. Kuća mu je oronula, prokišnjava, nameštaj se raspada, preko godine radi za minimalac i jede krompir i pasulj jer drugo ne može ni da priušti, a on je umesto da sve to lepo sredi kupio skupoceni, novi, fensi automobil. Ne kažem, treba imati kola ali zar nije mogao lepo kupiti neka jeftinija kola? Ovo me je stvarno razočaralo. Iskreno mi dođe i da raskinem jer ne bih mogla ceo život da budem s nekim ko ima toliko veliki kompleks, pa mora kupovati skupa kola koja će mu stajati kao ukras jer sad nema ni za gorivo, a živeti u ćumezu. Uvek sam mrzela ljude koji kupuju fensi kola koja ne mogu sebi da priušte, a sad je on to uradio. Inače smo tri god zajedno. Baš sam se ohladila.
6436
214
101
share
odobravam
osuđujem

#2651910
04 Nov 19
Često spavam vikendom kod dečka kad je sam kod kuće. Inače obožavam da kuvam, a i da bi njegova mama makar vikendom odmorila od obaveza, spremam ručak nedeljom. Volim da eksperimentišem pa su to često neobična i egzotična jela, atipična za srpsku kuhinju. Kad jednom odluči on da iznenadi mene. Ja ga pustim i popnem se na sprat u sobu. Jedno dva sata on nije dolazio, čujem ja neko lupanje, buku iz kunjinje i već se polako zabrinem. Ali pustim ga. Posle nekog vremena kaže on meni da se spustim kad na stolu 20 gotovih poručenih ćevapa, sitno iseckan luk poređan na tanjir u obliku srca i dve limenke piva. Kaže "izvini hteo sam da pomisliš da kuvam pa sam čak i aspirator uključio, nadam se da ti se dopada." Ljudi moji, to je bila najlepša i najromantičnija večera u mom životu.
6637
964
133
share
odobravam
osuđujem

#2651270
03 Nov 19
Kad ste se već raspisali o plaćanju i neplaćanju na spojevima, evo da i ja podijelim nešto. Žensko sam i na prvom spoju uvijek inzistiram da platim račun, bilo to piće ili kino ili nešto treće. Onaj tko mi to dopusti otpisan je za daljnje druženje. To nema apsolutno nikakve veze s novcem nego manirima i još ponekim sitnicama koje kasnije u vezi imaju veliku važnost. Na drugom, trećem, šestom spoju platit ću bez problema ali na prvom plaća muškarac i točka.
3981
3211
255
share
odobravam
osuđujem

#2651479
03 Nov 19
Imam 55 godina i živim u maloj, da kažem zatucanoj sredini. Od nedavno sam u penziji, beneficirani radni staž. Posao mi je bio dosta težak, naporan, oduzimao prilično vremena. Ostalo sam bila posvećena deci, koja su sada samostalna i zarađuju pristojno. Sa 20 sam dobila bliznačiće i nikada nisam bila previše posvećena sebi. Zato sad vreme koristim za putovanja, izlete, druženja, priuštim sebi neku skuplju stvar.. U mojoj sredini se svi krste, i govore mi da treba da štedim penziju za crne dane i ko zna, eto šta sutra može da mi se desi. A pritom oni prave grobnice, biste, lavirinte i piramide bukvalno. Odgovorim im da želim da uživam dok mogu, a kad umrem može slobodno da me bace niz reku, to mi ništa ne znači. Kažu mi da sam za ispitivanje. A ja ne znam ko je ovde lud, i šta će mi posle zlatni kovčezi i biste.
6499
102
55
share
odobravam
osuđujem

#2651244
03 Nov 19
Doktorica sam i moja kćer je nakon završene gimnazije upisala fakultet Sestrinstva i sada završava petu godinu. Kada je odlučila upisati taj fakultet pokušala sam ju svim silama odgovoriti od toga jer iz prve ruke vidim kako je posao u bolnici naporan, malo tko cijeni nas doktore, a još manje medicinske sestre. Nisam prihvatila njenu odluku (cijenim sestre beskrajno, ali zaista bi željela da radi jednostavniji posao), pokušavala sam joj bezbroj reći da joj još nije kasno promijeniti fakultet sve do prije mjesec dana. Bila je na ljetnoj praksi kod mene na odjelu. Kada bi imala vremena prije vizite pratila sam ju kako radi. Vidjela sam ju kako se odnosi prema pacijentima, kako razgovara s njima i podupire ih. Sestre su ju pohvalile i rekle kako brzo uči i spretno obavlja svaki posao koji joj pokažu. Ponosna sam na nju i žao mi je što joj prije nisam bila podrška.
5666
149
64
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva