Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2861461
03 Mar 20
Puno sam u životu postigao, ali na jednu stvar sam posebno ponosan. Prije 10-ak godina na kavi mi prijatelj kaže kako u Africi možeš izabrati djete i plaćati mu školu. Dao mi neki letak o tome, i ja se javim da bi donirao. Uglavnom da ne duljim, taj moj bosonogi dječak iz Gane uskoro će diplomirati. Za to nitko ne zna. To je moje iznenađenje za sve. Moj mali dječak je čovjek, moj mali dječak je inžinjer. Moj mali dječak je ostvario svoje snove sa mojih 10 dolara mjesečno. Srce mi je k'o kuća.
8292
128
118
share
odobravam
osuđujem

#2860823
03 Mar 20
Moja mama je najveća kraljica. Nakon što se ćale pokupio, ostavivši je grlom u kreditima i minusima, ona se pored svojeg posla, gdje radi smjene od 12 sati, svaki dan brinula o kućanstvu i zarađivala svaku moguću paru pošteno sa strane. Nema posla koji je njoj bio težak, od životinja pa do čišćenja oraha za prodaju cijele noći. Uspjela je od nas troje napraviti ljude, svi imamo poslove. Ja sam nedavno otišla van i, s obzirom da jezik natucam i da sam sama tamo, početak mi je užasan. Ona sa mnom priča ako treba i sat vremena svaki dan. Nadam se da ću joj se jednog dana odužiti i pružiti joj lagodan život.
5933
89
32
share
odobravam
osuđujem

#2860278
02 Mar 20
Živim sa cimerkom koja je doslovno parazit. Koristi sve moje, počevši od kozmetike, šminke, posluži se bez pitanja konstantno mojim cigaretama, hranom, pićem... Uvek kuka kako nema para, a non stop je po gradu na kafama, kupuje neke krpice koje joj ni ne trebaju i troši novac koji jedva da i ima na stvari koje su potpuno bespotrebne. To je tako od kad je došla, već skoro godinu dana i svaki put prećutim, ne kažem joj ništa, gledam da izbegnem svađu jer je stan dosta mali i ne želim da boravim u njemu sa osobom sa kojom ne pričam jer mi to stvara pritisak. Ćutala sam i trpela sve do juče kada je dok sam ja bila na predavanju obukla moje farmerice bez pitanja, a ja to videla tek kad je došla kući i pošto je krupnija od mene i jedva se uvukla u njih pantalone su pukle kod butine. Odlepila sam i svašta joj rekla, da je nekulturna i bezobrazna, sve ono što sam joj do tada ćutala nabila sam joj na nos da bi se gospođica naljutila na mene i rekla da JA tražim drugi stan, a ja prva došla.
5344
209
63
share
odobravam
osuđujem

#2860275
02 Mar 20
Dovedem velikog klijenta u firmu, par dana kasnije neočekivano dobijem otkaz. Kako još oni nisu potpisali ugovor sa firmom ja im preporučim firmu koja je najveća konkurencija. Nije mi žao.
5671
76
23
share
odobravam
osuđujem

#2860660
02 Mar 20
Mama, znam da finansije trenutno nisu sjajne, znam da si danas prodala svo zlato iz kuće i ostavila samo jedne minđuše kao uspomenu na majku. Znam i da često plačeš jer ne možeš da mi priuštiš prozor koji dihtuje. Znam kako ti je ali za godinu, dve biće bolje, ja verujem u tebe, a i ako ne bude opet nema veze. Samo ti meni ostani živa, zdrava i pozitivna kao i do sad i nastavi da guraš napred. Prozor i novac ćemo steći a tebe samo jednu imam. Volim te❤
6568
103
60
share
odobravam
osuđujem

#2860412
02 Mar 20
Majka mi je kao maloj kupovala igračke i robu ako bih ocu govorila da ga ne volim i da ga mrzim. Kada su se razveli ja sam pripala njoj, kažnjavala bi me ako bih govorila tati da ga volim i da mi nedostaje. Imala sam samo 6 godina i slušala sam je. Ocu bih govorila da ne želim kod njega, da neću da ga vidim, da ga ne volim, da je glup, dosadan i da više volim mamu jer me ona manipulisala da to radim. Ako bi mi on nešto kupio majka bi me natjerala da to polomim ili pocijepam ako je roba u pitanju, ako ne mogu da pocjepam onda bi mi dala makaze da isječem. Ako želim na ekskurziju sa školom morala bih da odbijem da pričam sa ocem kada je zove na telefon i traži joj da priča sa mnom, morala bih glasno da vičem "Ne želim da pričam sa tatom!" da bi on to čuo. On je sebi oduzeo život kada mi je bilo 13. Danas nemam kontakt sa majkom i imam svoju porodicu ali nikada neću prežaliti riječi koje sam izgovorila ocu, puno me volio kao što sam i ja njega. Duša me boli. Majku mrzim iz dna duše!
7743
397
137
share
odobravam
osuđujem

#2859876
01 Mar 20
Ne razumijem zašto su radnice u markiranim i skupim buticima nadmene i utripovane. Ponašaju se kao da je to njihovo ili kao da su one dizajneri u tom butiku a ne obične radnice. Rade za male pare i svakako ne mogu da priušte ništa iz tih butika u kojima rade sem ako ne planiraju da ništa ne jedu narednih mjesec dana. Svaki put u pojedine butike kada uđem dotične su drske i gledaju me sa visine, jako neuslužne.
5643
207
152
share
odobravam
osuđujem

#2859794
01 Mar 20
Ako ne nađem ništa bolje, vratiću ti se, Ana.
622
6783
124
share
odobravam
osuđujem

#2859956
01 Mar 20
Jako sam ljubomorna na svoju drugaricu. Družimo se od osnovne škole, oduvijek sam primjećivala da nismo na istom "nivou" iako sam bila tada dijete. Stalno je imala nove patike, novu robu , najbolje flomastere i bojice. Kasnije kada smo počele da se interesujemo za dječake počela sam da primjećujem koliko je ona ljepša od mene i kako svi žele sa njom da se druže. Kasnije u srednjoj me tek totalno zasjenila, ali ajde što je prelijepa i što njeni imaju novca već je bila i odličan đak, kasnije na fakultetu sve desetke, završila u roku dok sam ja obnavljala godine. Trenira, zgodna je, ima prelijepog dečka. Nikada meni niko ne prilazi kada sam sa njom već svi nju gledaju i prilaze iako ona nije zainteresovana. Ona svugdje ide i putuje svaki drugi mjesec, pa ide u Italiju pa malo u Francusku, pa onda u Njemačku pa do Norveške, Irske, Rusije itd. Počinjem da je mrzim i izbjegavam iako mi ništa nikada nije uradila i bila mi je dobra drugarica. Pored nje se osjećam loše.
1318
5248
149
share
odobravam
osuđujem

#2859878
01 Mar 20
Čudila sam se zašto moj muž insistira da uvijek on pokupi našeg sina iz vrtića dok jednom nisam bez njegovog znanja otišla da uzmem sina (htjela sam da ga iznenadim). Odem ja tamo, izađe jedna jako zgodna mlada djevojka i upoznajemo se, ona je vaspitačica. Razgovaram sa njom i ona me pita koliko dugo ima od mog i muževog razvoda. Gledam je u čudu i kažem joj da mi nismo razvedeni. Ona prebledila i ja prebledila. Bilo nam je jasno šta se desilo. Moj muž je nju slagao da je razveden u pokušaju da je smuva. Očajna sam i ne znam šta da radim.
5239
355
169
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva