Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2220063
08 Jul 17
Bivši mi se javio noć uoči njegovog venčanja da mi kaže kako smo mi bili lepa priča i kako se rado seti svega. Nismo se čuli poslednje dve godine. Ne razumem zašto to rade i momci i devojke. Evo ako može neko ko je bio u takvoj situaciji da mi objasni.
5334
231
110
share
odobravam
osuđujem

#2219411
08 Jul 17
Pretpostavljam da većina vas zna za stranicu na fejsbuku - Spotted. Za one koji nisu čuli, to je stranica određenog grada na kojoj ljudi traže osobe koje su im se svidjele u prolazu, a nisu imali vremena ili hrabrosti da im priđu. Nerijetko se objavi i fotografija tih osoba, nastala "u prolazu". E, pa, mene je tako fotografisao jedan "frajer" dok sam trenirala u parku, preciznije - radila čučnjeve. Sada je može vidjeti cijeli grad, a on očekuje da mu se javim da odemo na piće. Ako čita ovo, poručujem mu da zaista nisam toliko glupa i očajna da izađem sa napaljenim likom kojem su oči ostale na mojoj zadnjici. Najezda kretena i retardiranih stranica na društvenim mrežama.
5718
331
158
share
odobravam
osuđujem

#2219902
08 Jul 17
Nekada me obuzme osećaj koliko je sve ovo ludo. Ej, u nekom kosmosu, na planeti mi se vrtimo oko vatrene kugle. Gde su stvari morale gotovo nemoguće da se iskombinuju kako bi život bio moguć. I sada, kao razmenjujemo misli u vidu slova kroz telefon. Nemoguće da sam jedini. Život je neverovatan.
5393
137
81
share
odobravam
osuđujem

#2219364
08 Jul 17
Pitam dragog iz zezancije kojeg je roda auto? (Ovo auto ili ovaj auto) Kaže on srednjeg. Ja ono haj super, jesi l' siguran? A on onako samouvjeren kaže "jesam bona, pa mogu ga vozit i žene i muškarci što znači da je srednjeg." I haj ti njega ne voli 😂😂😂
5815
348
71
share
odobravam
osuđujem

#2220315
08 Jul 17
Jedan jako dobar prijatelj mi je lani poginuo. Vidjeli smo se dan prije njegove smrti. Iako se mi nikada nismo zagrlili (smatrali smo da to muški ne rade) kada je pošao kući tako jako me je zagrlio, kao da je znao da nam je to zadnji put da ćemo se vidjeti...ne mogu vjerovati da ga nema već skoro pa godinu dana. FALIŠ BRATE.....
5480
76
35
share
odobravam
osuđujem

#2220233
08 Jul 17
Živim sa mužem u jednom francuskom gradiću. Iako smo tu već 10 godina, odlično pričamo francuski, imamo uspešne poslove u susednom gradu, ovde u tom gradiću nas niko ne prihvata jer smo, pored jedne porodice iz Poljske, jedini migranti. Gledaju nas popreko, kao da smo zločinci. Lepo zarađujemo, deca idu u pristojnu školu, odlični đaci i sve je sjajno, ali ne mogu da verujem da neće da nas prihvate i posle toliko godina. Jesu stranci više rezervisani od nas Balkanaca, ali ovi preteruju. Sto puta smo pokušavali da se sprijateljimo, oni nas odbacuju. Jedino nas ti iz Poljske koliko-toliko prihvataju. Gradić je inače divan, kao iz bajke, kuće su poput starinskih zamkova, sve je puno zelenila i cveća i ne želim da idem odavde jer sam baš o ovako lepom gradiću sanjala, ali teško mi je jer nemam prijatelje. Uvek sam bila društvena osoba i baš da me ovakva sudbina zadesi.
5398
149
84
share
odobravam
osuđujem

#2220306
08 Jul 17
Krenula sam do prodavnice da kupim baki šta joj je bilo potrebno za večeru i usput naletim na jednu stariju gospođu, baku, koja je klečala na stepeništu. Kese dole,štap oboren. Priđem ja ženi da joj pomognem,pitam je je li dobro, da li joj treba pomoć, videla sam da kleči, mislila sam da je pala. Kad ona meni odgovori: "Nisam pala mila moja, upravo sam se vratila iz grada, a ja imam obicaj da, kad se vratim kući,kleknem ispred ulaznih vrata i zahvalim Bogu što me je doveo do kuće, ali hvala ti što si prišla da pomogneš." Žena ima 91 godinu, živi sama i sve mora sama da obavlja. Srce mi se rasparalo, raznezila sam se.
7460
88
21
share
odobravam
osuđujem

#2220134
07 Jul 17
Danas, na nekoliko metara od mene, nepoznati momak je biciklom udario u semafor i pao. Pritrčala sam, pitala ga je li dobro i pružila ruku da mu pomognem da ustane. Bahato mi je rekao: "Imam djevojku!" Samo sam odgovorila: Super, jer svakako nisi ni blizu mog tipa muškarca" i otišla. Žalosno je kuda ide ovaj svijet.
6736
222
76
share
odobravam
osuđujem

#2220338
07 Jul 17
Koliko neko može biti jadan da te izda pred društvom da bi dobio neki ,,ugled" , a onda se pravio da je sve u redu. Dno dna.
5527
125
33
share
odobravam
osuđujem

#2220021
07 Jul 17
Sinoć sam se smuvao sa devojkom koja je uspešna, ima završen fax, super posao, izgleda kao avion. Nije da preterujem ali je devojka jako zgodna i lepa. I još je ona mene smuvala, naravno da sam muvao i ja nju. Ali ja nemam završen ni fax, ne radim, nisam ni nešto naročito lep prosečan izgled. Svo vreme mi je bila u zagrljaju prošto sam se pogubio. Ne znam kako mi je pošlo za rukom da smuvam takvu devojku. Još uvek razmišljam, prvo sam mislio da se zeza. Pa sam prihvatio i reko idem do kraja pa ću videti jel se zeza ili ne. Kad na kraju se ispostavilo da se ona ne zeza ni malo. Ovo mi je najlepša devojka koju sam ikada imao i najuspešnija što se tiče karijere. Priznala mi je da me posmatra već neko vreme i to joj se videlo u očima. Kada smo se poljubili, znate kada vidite onaj predivan sjaj u očima. Kad neko nešto želi i dobije posle dužeg vremena. Da me ubijete ne razumem šta se desilo i kako, još uvek mi ništa nije jasno. Srećan sam ali pomalo pogubljen..
7804
290
128
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva