Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2592401
16 Jun 19
Ja sam jedna od onih koje su u braku sa "nasilnikom" i ne žale da odu. I da, bio je ovakav i u vezi. Nakon prvog udarca sam ga ostavila, ali on nije odustajao, ponovo je bio onaj sa početka veze u kog sam se zaljubila, koji me je osvajao, poklanjao mi pažnju i bio romantičan. Ponovo sam se zaljubila u njega i vratila mu se. Ubrzo su opet usledili udarci, ali bi posle svakog bio tako divan prema meni da sam mu se uvek vraćala. Možda sam izmanipulisana, ali nebitno mi je. Koliko god da me istuče, ne smeta mi jer znam da posle toga sledi ona njegova nežna i divna strana. Onda slede izjave ljubavi, pokloni, poklanjanje pažnje kao nikad ranije i osećam se tako voljeno. Zbog te njegove strane sam se i udala. Na batine sam navikla i ne smatram ih nečim lošim jer znam šta posle sledi. Lepo mi je i srećna sam, samo mi je žao ljudi koji prebrzo osuđuju bez da znaju celu priču.
412
14808
450
share
odobravam
osuđujem

#2591683
16 Jun 19
I posle 20 godina braka žena mi se zacrveni kad joj kažem da je lepa 😊 💓
6215
99
51
share
odobravam
osuđujem

#2591634
16 Jun 19
Imam 19 godina, automehaničar, radim kod oca. Sad sam u selu kod babe i dede. Ima non-stop nešto da se radi, ali i raznih zanimacija kojih nema u gradu. Radio sam, ali i uživao. Kosio, radio nešto oko traktora i kola sa dedom, konačno naučio da umesim hleb i pomuzem krave, klao i šurio svinje(vegani i vegetarijanci stop), spremao jelo, čobanisao, babi namestio kredenac, cepao drva za šporet, šišao ovce, raspremio kuću, popravio i ofarbao ogradu, vukao seno, svašta nešto. Malo jahao i igrao sa psom. Sad shvatam sve ono što je dr Miroljub govorio za život na selu i san. U gradu sam stalno kukao, bilo mi je dosadno, ležao sam posle ponoći... Sad ne mogu miran, a u devet sam uveliko u dubokom snu. Budim se u četiri odmoran i ustajem odmah da založim vatru. A dok jašem, osećam se kao vitez. Osećam se zdravo i živim punim plućima. Volim ovaj vazduh, ovu vodu, ovu lepotu koju gledam svako jutro kad se probudim. Ali najpre mi je drago što bar malo pomažem babi i dedi.
6202
656
166
share
odobravam
osuđujem

#2591872
15 Jun 19
Sa 18 godina sam doživjela prvu ljubav. On mi je bio prvi poljubac, prvi dejt, prvi seks, prvo sve. Porvijedio me na najbrutalniji mogući način da i dan danas zadrhtim kad ga vidim. Nisam osoba koja pati i plače, pa sam nastavila sa životom odmah nakon raskida. Posvetila se fakultetu, vjerovala u ljubav. Bilo je debila, naravno. Bilo je svega, ali zaljubljenosti nikada. Tog osjećaja da mi zadrhte noge nikada. Sasvim slučajno upoznam jednog dečka u domu koji je ostavio snažan utisak na mene. Toliko je opis mog tipa. Pametan, smiren, opušten, zanimljiv, ljubazan, kulturan i pri tome lijepo izgleda. Svaki put kad se sretnemo izgubim se kao malo dijete. Progovorimo po neku, zezamo se. Jednom smo i sjedili na terasi i pričali... No, on ima djevojku. Sve i da sa njegove strane ima nešto, ne bih nikada ni pomislila da rasturim nekome vezu. Ne mogu uticati na svoje emocije - kojih definitivno ima - ali na postupke mogu. Drago mi je samo da je neko probudio taj osjećaj u meni. Eto.
7289
211
56
share
odobravam
osuđujem

#2591816
15 Jun 19
Neka pijatna devojka izlazi iz taksija, zveckaju kovanice od 20 dinara, udaraju o trotoar, krče kao moja prazna creva. Kupim ih neprimetno i idem preko puta u pekaru da kupim hleb da jedem. Gazdarica pekare me je videla i ponudila mi je posao da čistim na crno 3 sata svaki dan. Držite mi palčeve, sutra je moj prvi radni dan. Roditelji su mi nedavno poginuli, u košmaru sam danima...
6922
122
78
share
odobravam
osuđujem

#2591817
15 Jun 19
Kad vidim da se neko zove Marko, odmah mi na pamrt padne misao koliko su mu roditelji bili nekreativni, lenji ili nezainteresovani. Dati sinu ime Marko je isto kao dati ime papagaju Kića...
1687
5073
226
share
odobravam
osuđujem

#2591446
15 Jun 19
Priznala sam mu prevaru. Očekivala sam izliv besa, ljutnju, uvrede (što i jesam zaslužila). Umesto toga, samo me je zagrlio, poljubio u čelo i rekao "želim ti sve najbolje". Osećam se kao smeće.
7174
205
206
share
odobravam
osuđujem

#2591793
14 Jun 19
Dolazi jedna koleginica na posao pravo iz bolnice. Na pitanje šta se dešava ona kaže... Onaj moj muž sinoć došao kući i kaže hoće razvod. Ja ga pitam zašto a on kaže da se zaljubio u drugu ženu, već mesecima se viđaju i on bi da se razvede i oženi nju. Na to ja njemu kažem, ma idi čoveče, ja sam u vezi sa jednim čovekom već pet godina pa neću da se razvedem a ti tek nekoliko meseci...Čovek doživeo infarkt ...
8766
247
61
share
odobravam
osuđujem

#2590980
14 Jun 19
Imam 44 godine i trudna sam. Svi koje sretnem govore da sam luda što sam se kasno udala i što ću ,,roditi matora", a muž i ja smo presrećni. I da, mogla sam da se udam ranije za nekog prostaka, nasilnika ili seksistu, ali sam bila hrabra i čekala. U petak muž i ja napuštamo Srbiju, jer ne želimo da naše dete odraste negde gde žene unižavaju.
6015
442
131
share
odobravam
osuđujem

#2591605
14 Jun 19
Dečko mi je otišao na službeni put pre nedelju dana. Čujemo se svaki dan nekad i po dva puta. Sinoć se nešto iznervirao i zamolio me da mu pošaljem neku svoju sliku jer kako on kaže samo ja mogu da ga smirim. Ali ja ne bih bila ja da ga poslušam. Ne da meni đavo mira i ja ga pozovem video pozivom. Čovek nije skontao pa se javio kad ono on u izlasku sa negovom koleginicom. I ja ga pitam šta je bilo, a on kaže da se iznervirao zato što nisu mogli da uđu u klub, a koleginica dobacuje:,,Nemoj da lažeš devojku je*o te, kaži joj da smo zajedno već 3 meseca i da nisi na službenom putu". Ja se pravim da nisam čula i nastavim ja sve lepo. Sutra odem u firmu i pitam direktora tj. mog druga iz srednje i sa faxa gde je ovaj i kakav sl put. Čovek se iznenadio kada sam ga pitala i rekao da je on na godišnjem odmoru i da ga nije najavio nego da je pustio zato što je rekao da ide sa devojkom na odmor, a ovaj skontao samnom. Žao mi je jer sam mu verovala. Kad se vrati naći će stvari ispred vrata.
7394
166
93
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva