Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2670943
21 Dec 19
Ja sam vaspitan tako da se hrana ne sme bacati, da se racionalno troše novci, da se ne kupuju nepotrebne stvari, da se mašina napuni puna vešom pa onda pusti a ne da se pali radi dve tri krpice... Imam 3000e platu danas, moja žena malo manje od mene, zaista lepo živimo ali ja i dalje ne kupujem gluposti, patike nosim dokle god mogu da se nose, nemam zilion stvari u ormanu, ne naručujemo hranu već kuvamo, ja peglam svoje košulje ne nosim na hemijsko, i vozim i dalje svoj auto koji vozim već 4 godine i kome ima već skoro 20 godina i ne nameravam da ga menjam zato što mi se može. Ljudi u mom okruženju koji znaju koliko zarađujem su u fazonu "šta s tobom nije u redu?" a ja mislim da to da li imam veću ili manju platu ne treba da determiniše kako ću se ponašati i da li ću se bahatiti ili ću biti racionalan.
5450
1072
209
share
odobravam
osuđujem

#2670839
20 Dec 19
Dečko mi je rekao da se podrazumeva da mu dam svoj telefon da ga prokontroliše. Ostavila sam ga. Zašto bih sebi kao odrasloj osobi dozvolila da je neko kontroliše.
5955
417
91
share
odobravam
osuđujem

#2670470
20 Dec 19
Bivša devojka me je ostavila zbog nekog fudbalerčića kome je bila prolazna se* kombinacija. Nastavio sam sam. Uspeo ono što smo zacrtali, stekao kuću, automobil, biznis dobro ide, našao novu curu, zaručio je, a ova još ide za mnom, prati me i traži oprost. Juče je bila kod moje cure da je moli da me ona ostavi, jer smo mi jedno drugom suđeni. Užas koliko neko može biti jadan. Već sam oguglao na sve njene pretnje, ali mi ozbiljno smeta to njeno opsedanje moje sadašnje cure. Šta da radim, nisam pametan.
5839
189
104
share
odobravam
osuđujem

#2670495
20 Dec 19
Smatram da svaka žena, devojka i devojčica treba da dobije jedan slobodan dan mesečno, odnosno prvi dan menstruacije. Da taj dan opravdano leži kod kuće i ne ide u školu/na posao. Znam da je svakom drugačije, ali ja ne znam da li pojedine osobe shvataju koliko se nekome sloši tog dana do te mere da je kao invalid. Ja na primer imam nenormalne bolove, ne mogu da ustanem iz kreveta i odem do toaleta, kamoli da radim. Svakog prvog dana povraćam pa pijem lekove za smirenje. Katastrofa.
6198
336
197
share
odobravam
osuđujem

#2670448
20 Dec 19
Evo me u Nemačkoj, na oglasu našao da lik traži da mu se sredi velika fontana iza kuće. Došao ja, (ne znam ni reč Nemačkog) koristim translejter, pokazao mi fontanu obraslu u mahovinu i neka figura iz koje ide voda, pokazao mi šupu sa alatom, pokazao mi kontejneri gde stoje i ode. Uzmem ja alat i udri što pre da završim, iskopam ja sve iz temelja, i kantama nosim šut, iznesem skoro pola, eto policije, rotacija uključena i slikaju šut, reko okle znam tako to oni rade. Nosim ja sav vredan, dolazi hitna pomoć (reko ko zna šta je neka grka u komšiluku). Kad sam se vratio u dvorište "gazda fontane u dvorištu sedi, drži se za glavu a policajac piše neki papir. On mi priča nešto i gleda me, ja se osmehujem i govorim "niks feršejn" pita pandur na nekoliko jezika odakle sam, reko Yugoslavija. Za 20 minuta pojavljuje se jaran iz Brčkog i na tečnom bosanskom "a jarane matere ti jeba mu majku, trebo si očistiti fontsnu a ne je iskopati". Ne verujte google translejteru. :)
5756
379
73
share
odobravam
osuđujem

#2670240
19 Dec 19
Prevario me. Ne fizički, nego mentalno. Cijeli mjesec dopisivao se s drugom. Priznao mi je sve, govorio da je bio zločestih poruka, slika..I napokon je stao na kraj tome. I ne može si oprostit. Grize ga savjest i razdire, a ja ne znam kako da se postavim. Imamo malo dijete..Srce mi je slomljeno. Boli me. Nisam nikad ni u kojem trenu mislila da bih to mogla doživjeti. Pogotovo od njega koji se kleo u vječnu ljubav i poštovanje.
5165
478
242
share
odobravam
osuđujem

#2670202
19 Dec 19
Imam komšiju Hrvata koji je oženjen Srpkinjom i koji je u onim suludim ratovima odlučio da neće da se bori ni na čijoj strani i ceo rat proveo kod žene u našem gradu. Njegovi u Hrvatskoj su ga etiketirali kao četnika i izdajnika, a rođeni brat je jednom došao samo da mu kaže da se više nikada ne vraća ili će ga zaklati. Na svu sreću strasti su se smirile i on već više od 15 godina često ide u svoj kraj. Primetio je da se palim na nacionalističke ideje i ponudio mi da me odvede na jednu utakmicu Hajduka iz Splita koji je tada igrao protiv Dinama iz Zagreba. Ono odvratno skandiranje koje sam tada čuo i pogrdne reči upućene Srbima su me dovele do ludila, a on mi je rekao da ludost nema nacionalnost i da balvani postoje sa obe strane, a da je na meni da li ću da budem balvan i da se farbam bojom svoje zemlje poput njihovih i naši navijača ili ću da budem normalan i da se borim protiv takvih balvana sa obe strane. To je tako jako uticalo na mene da ću mu biti zahvalan do groba.
6674
215
102
share
odobravam
osuđujem

#2670409
19 Dec 19
Prijateljica ima ćerkicu od 5 godina. Ona to dete toliko forsira u svemu da je to prosto neverovatno i nenormalno. Mala sa toliko godina zna da piše i čita perfektno, sabira i oduzima, zna glavne gradove dosta država, razume se u vrednost novca, zna dosta engleskog i nemačkog jezika, a da ne pričam koliko zna o nekim naukama što ni ja iskreno sa 28 godina ne znam. Tužno je zapravo to što mala uopšte nije zainteresovana za sve to, što je i normalno za dete u tim godinama, ali mama toliko forsira sve. To je realno mnogo informacija za dete od 5 godina. Imam utisak da sve to radi samo kako bi se hvalila pred ljudima šta sve eto njeno dete zna, a još ne ide ni u predškolsko, pošto pred svima mora malu da zove i pokazuje šta ju je naučila. Kada sam joj na lep način rekla da je sve to lepo, ali da treba da je pusti da se igra, razvija maštu i da će sve doći u svoje vreme, žena se naljutila na mene. Evo ne razumem stvarno.  
5178
559
133
share
odobravam
osuđujem

#2670259
19 Dec 19
Ne volim kada čujem da muško-ženska prijsteljstva ne postoje. Od kako znam za sebe, znam i za mog druga, sina porodičnih prijatelja. U osnovnoj školi smo išli zajedno u razred, sedeli zajedno u klupi, ubrzo postali najbolji prijatelji a kako smo oboje jedinci, zavoleli smo se kao brat i sestra i tako popunili te praznine. Odmalena su meni bolje išle prirodne nauke, a njemu društvene i jezici tako da smo uvek bili potpora jedno drugom. Ja sam bila opčinjena brojevima a on gramatikom i pravopisom. Još od tada obožava da ispravlja greške u pisanju i govoru pa sam ga jednom prilikom prozvala Korektor, što je kod druge dece lako prihvaćeno a on se nije ljutio - zavoleo je svoj nadimak. U srednju školu i na fakultet nismo išli zajedno ali smo i dalje bili i ostali najbolji prijatelji. Od srednje škole on je, pored pravopisa, zaluđen i jednom Anom. Moj drug Korektor je završio fakultet i postao lektor, a na proleće Ana će postati najvoljenija žena a ja najsrećnija kuma na svetu!
6589
211
103
share
odobravam
osuđujem

#2669983
18 Dec 19
Okružen sam mačkama maltene od rođenja jer su moji bolećivi na mačke i čim neko od njih vidi napušteno malo mače dovuku ga kući. Od milion mačaka koliko je prošlo kroz našu kuću jedino se mačor Mića zadžao punih 15 godina dok nije uginuo od starosti. Nije Mića poznat po tome što je ceo svoj život proveo sa nama, poznat je po tome što je lopova koji je pokušao da nam opljačka kuću izgrebao po licu, a onda se zaleteo iz sve snage i glavom probio staklo prozora kako bi buka probudila mog tatu. Kada je čuo lomljavu tata se brzo spustio niz stepenice, a lopov je već bio u bekstvu. To da je unakažen i izgreban nam je rekla policija koja ga je ubrzo uhvatila i mislili su da ga je tata tukao, a lopov je detaljno ispričao šta se desilo i da je jedva skinuo Miću sa lica. Od tada pa do kraja svog života Mića je imao poseban tretman u kući i mogao je da se penje čak i na krevet kod babe što mu je pre toga bilo strogo zabranjeno.
8028
89
69
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva