Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2541063
17 Feb 19
Neplanirano sam zatrudnela sa 24 godine, pritom sam verena, oboje smo finansijski stabilni i dete je željeno, iako nije planirano. Moja majka je napravila takav haos zbog trudnoće, kao da imam 16, a ne 24 godine, najgore me izvređala, mog verenika, naše nerođeno dete, svako malo govori kako sam uništila život i evo nakon nekoliko meseci ona se nije smirila. Kad god se čujemo, ne pita me kako sam, već odmah kreće vređanje i popovanje. Vrhunac je bio kad je rekla "šta će ti taj problem sa 24 godine, kamo sreće da pobaciš". Bar znam kakva majka ne smem da budem.
5686
414
90
share
odobravam
osuđujem

#2540919
17 Feb 19
Dogovorio sam se za kavu s prijateljicom s faksa, i došla ona i povela svoju prijateljicu jer nakon kave idu učiti skupa. I ništa sve pet, popili mi kavu rastao se ja snjima, kad za dva sata meni ona piše poruku da šta mislim o njenoj prijateljici i da sam joj se jako svidio. I budući da je i ona meni bila baš simpatična nađem ja nju na instagramu i javim joj se. Kad ono njezini odgovori svi u stilu da, ne, haha, :), možda... I ništa kontam ja ma samo smaram curu ne ide ovo. Kad za dva dana sretnem prijateljicu s faksa i ona mene napadne da šta sam se javio njezinoj prijateljici ako ne mislim ozbiljno, da nije okej da joj ostavljam seen, pa rekao si da ti je simpatična šta je sad bilo i sl. I sad mi nije jasno šta sam ja trebao pokušavati nju zainteresirati dok ona glumi ledenu kraljicu. Ma daj.. Neki ljudi mi stvarno nikad neće biti jasni.
7652
133
101
share
odobravam
osuđujem

#2541126
17 Feb 19
Bilo je leto, po prvi put otišla sam na more. Čeznula sam za toplom slanom vodom i prelepim zalaskom sunca. Nisam mogla da dočekam dan kada ćemo stići tamo. Išla sam sa drugaricom, to je inače bio i prvi put kada su me roditelji samu pustili sa drugaricom. Stigle smo ona je legla da odmori dok sam ja brže bolje krenula na plažu, nisam imala nameru da se okupam već da eto prošetam i gledam zalazak sunca koji se preslikavao u vodi. Tada na plaži bili smo samo jedan dečko i ja. Prišao mi je seli smo na pesku i pričali, razgovor je bio bukv takav da je delovalo kao da se znamo sto godina. Viđali smo se tih deset dana stalno. I dana kada sam trebala da se vratim kući poljubio me je. Danas smo u braku i čekamo malu devojčicu.
6615
309
51
share
odobravam
osuđujem

#2540566
17 Feb 19
Moj muž radi dva posla, tako da sam skoro ceo dan sama sa bebom. Ovih dana sam bila bolesna, a muž nije mogao da dobije slobodne dane i ja zamolim mamu da dođe da mi pomogne oko bebe samo dok ne ozdravim. Rekla mi je "tvoje dete je tvoj problem, što si je rađala, nisam te ja terala" i nije došla. Inače, nije zaposlena i baš nikakvih obaveza nema u životu, pritom živimo u istom gradu. Zato je svekrva uzela slobodne dane, putovala 5 sati iz drugog grada da bi došla i pomogla mi. I ovo nije prvi put da se svekrva bolje postavi prema meni nego rođena majka. I onda se moja majka ljuti što imam dobar odnos sa svekrvom, kaže "to nije prirodno". Nije prirodno ni da se ona tako ponaša prema svom detetu.
7865
121
73
share
odobravam
osuđujem

#2540806
17 Feb 19
Živim život na 'visokoj nozi', a u vezi sam sa devojkom koju sam upoznao u marketu, gde i radi. Moji su ugledni akademski građani, a njeni radnici u proizvodnji jedne kompanije. Ona ima par drugara, dok ja imam brdo 'prijatelja'. Ovo 'prijatelja' sam zaključio tek kada smo ozvaničili vezu. Toliki broj osuda, prigovora, podsmevanja kada je sa nama u društvu, pokušaja rasturanja veze nisam mogao ni da zamislim. Sve je kulminiralo juče, kada mi je rođeni otac pred njom rekao da biram između njih i nje. Pritom ju je, ničim izazvano, toliko isprozivao da je pobegla uplakana i ne javlja mi se. Ona je devojka koja mi je pokazala da ljubav nisu reči 'volim te', već 'kako si', 'jesi stigao', da je poklon teglica sa 100 papirića na kojima mi piše zašto me voli, a ne bezvredni materijalni pokloni od ko zna koliko € i još mnogo toga. Izbor sam napravio. Noć sam proveo u hotelu, a danas sam uzeo slobodan dan (Dan zaljubljenih je) i idem da kupim prsten, a nakon toga u drugu smenu u market.
11268
189
126
share
odobravam
osuđujem

#2541073
17 Feb 19
Imala sam 10g kad sam nastradala u ratu. Morali su mi amputirati stopalo. Previjanje rane su mi u početku radili pod općom anestezijom. Jednom mi je tata došao u posjetu baš kad su me krenuli voditi na previjanje pa je i on pošao. Ostavili su ga ispred vrata. I baš taj dan je doktor odlučio da više neće previjati pod općom anestezijom nego na živo. Koliko god sam se trudila biti jaka da tata ne čuje užasno me boljeo, svakim tim odmotajem zavoja kao da su mi komad kože trgali. Vrištala sam iz sveg glasa. Kada sam izašla i vidjela tatu skoro mi srce puklo. Bio je bijel ko kreč.. bez riječi, sagnuo glavu da ne vidim suze... To me toliko pogodilo da bi dala i drugu nogu samo da me nije tad čuo. Da nije bio tu, da nije ni došao... Nedugo zatim poginuo je u istom tom prokletom ratu. A meni taj trenutak ostao kao nešto najteže što prozivjeh, naravno osim njegove smrti. Možda mi sad bude lakše kad sam se ispovjedila...
6357
96
81
share
odobravam
osuđujem

#2540938
16 Feb 19
Pedijatar sam. Neka deca, teško bolesna, imaju jednu dijagnozu ja (i moje kolege) zvanično pišemo šifru druge dijagnoze, interno znamo pravo stanje. Za obe bolesti terapija je skoro ista ali jednu pokriva osiguranje a drugu ne, i lečenje je nedostižno skupo za većinu ljudi. Onda "peglamo" stvari tamo gde treba. Naravno to znači da konstantno moram da lažem ako hoću da radim svoj posao jer je sistem napravljen da te onemogući da radiš.To znači da će onda neko drugi ostati bez sredstava. Oduvek sam bio melanholik ali sad sam već ozbiljno depresivan ne samo zbog posla već i drugih stvari. Ne želim da se ubijem ali priznajem da mi više ta pomisao nije strašna kao nekad.
5508
183
62
share
odobravam
osuđujem

#2540395
16 Feb 19
Bili mi na nekoj žurci i posle toga kako ćemo kući, naravno drug vozi. Pritom nema ni položeno za vozačku, pijan bukvalno do te mere da mu pada glava, ali će on ipak da vozi da ne plaćamo taksi. Brisače ne ume da isključi, zamagljeno sve ništa se ne vidi a on otvorio širom prozore (napolju minus) na svakom semaforu mu neko izbaci menjač iz brzine on ne provaljuje zašto neće da krene auto. Sve vreme leluja dok vozi ne može pravo da ide nikako. Verovatno još gora stvar je ta što sam se ja na zadnjem sedistu dohvatila sa dećkom i ne stajemo, ni živa sila nas ne bi sprečila. Ali najvažnije da smo svi živi stigli kući.
538
9010
98
share
odobravam
osuđujem

#2540971
16 Feb 19
Živjeli smo u Bosni 6 godina skupa, 6 godina preživljavanja od mjeseca do mjeseca, 6 godina tupila i monotonije, nikad nismo sebi mogli nešto priušiti, a da nas nije grizla savjest treba li nam to, zašto trošimo pare, hoćemo li imati sutra...Nakon tih 6 godina, prelomimo i odselimo u inozemstvo. Nikog nemamo, nikog ne znamo, ali je u nama samopouzdanje poraslo onog momenta kad smo odlučili otići. Grabili smo svaku priliku da radimo, da nešto novo naučimo, i nakon istog perioda, nakon 6 godina, imamo stabilne poslove, stan za koji otplaćujemo kredit - za 10ak godina će biti naš, auto koje smo na keš uzeli, djeca sretna i prilagođena novoj sredini, godišnje putujemo na odmor, hej odmor! I onda naletimo na ljude iz našeg rodnog grada koji se nisu toliko dobro snašli, kratko su ovdje, ali samo kukaju da im se vratiti u rahatluk! J*bo vas rahatluk kad sam zadnjeg cenera vadila 20og u mjesecu! Nikad se ne bih vratili, osim na odmor i posjet familiji. NIKAD!
6041
266
128
share
odobravam
osuđujem

#2540721
16 Feb 19
Moja žena loše vozi, nabija obrtaje, dere kvačilo, često ogrebe auto, zakači ivičnjak... I onda se ljuti na mene kad joj ne dam da vozi Qashqai koji ću otplaćivati još četiri godine, kojeg pazim i koji je skoro nov. Kad joj predložim da kupimo još jedan jeftini polovan auto za kantanje, neće da čuje. Stvarno nemam srca dati joj nov auto da upropaštava, a koji joj treba samo da ide sa drugaricama na kafu. Ne znam šta da radim... Auta mi je žao jer bi ga dušman bolje vozio, a ako ne dam, onda slušam priče kako robujem materijalnoj stvari, kako je i ne volim... Kud ga i kupih.
6146
322
156
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva