Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2893710
29 May 20
Moja najbolja drugarica je ispričala čitavom našem društvu da sam ja sa 24 godine nevina. Doživela sam to da se posle dužeg vremena svi skupimo i da me 5 osoba ismejava zbog toga, a jedan drug nudi da mi "reši problem". Osećam se odvratno i izdano, ne želim više da vidim bilo koga od njih.
6305
348
215
share
odobravam
osuđujem

#2893644
29 May 20
Danas sam tešio suprugu, koja nije mogla da se smiri jer ju je ostavio ljubavnik. Nikad gori osećaj. Ja je volim više od sebe, a ona njega toliko voli, a njega baš briga. Želim da sačuvam brak jer je ona ljubav mog života i nadam se da će ga preboleti uskoro. Ovo me ubija polako.
502
9228
146
share
odobravam
osuđujem

#2893450
29 May 20
Nakon iznenadne smrti supruge prije sedam godina, počeo sam da živim samački život. Djece nismo imali, a ja sam počeo da se distanciram od svakoga ko mi govori kako "moram nastaviti dalje". Jesam li ja rob koji nema pravo da sam odlučuje? Ako hoću da živim sa sjećanjem na pokojnu suprugu do groba, da mi skoro svaki trenutak tako prolazi, ko mi to može zabraniti? Danas izgleda svakakva paščad daje sebi za pravo da komentariše tuđe živote!
5961
422
88
share
odobravam
osuđujem

#2894251
28 May 20
Zaljubila sam se u svog ličnog trenera. Kliše, znam. Prvi put kada smo se sreli sam bila sa drugaricama na treningu i on je pitao mene da li je nama potrebna pomoć. Tad sam mu rekla da imam problem sa kičmom. Nakon par dana opet dolazim sa drugaricama i on mi prilazi i kaže da zna neke vežbe za kičmu i pokaže mi ih. Onda je bilo vanredno stanje i teretane nisu radile 2 meseca. Kad sam došla prvi put na trening, tako se slatko nasmejao kad me je video. Bila sam na traci za trčanje i on je sa mnom tu proveo pola sata pričajući mi o sebi i postavljajući meni ličnija pitanja. Juče sam bila sama u ženskom delu i proveo je sa mnom ceo moj trening, više od sat vremena, iako je bilo drugih žena na traci i drugari su mu bili tu. Jednom se ponudio da me odveze do stanice, ali sam ja odbila iz meni nepoznatog razloga. Stalno imamo kontakt očima i stalno se raspituje o meni. Zaljubila sam se kao tetreb, ali ne znam šta i kako dalje.
5626
360
131
share
odobravam
osuđujem

#2893980
28 May 20
Moj tata je građevinski inženjer i neke projekte čuva na CD-u. Našla sam kutiju sa puno njegovih diskova i na svokom je pisao neki dosadni naziv tipa : ,,Projekat za tunel taj i taj" Međutim na jednom je pisalo ,,Alisa u zemlji čuda". To me je baš zainteresovalo jer se Alisa u zemlji čuda često koristi kao metafora za nešto čudno, bolesno, jezivo. Na primer čitala sam knjigu novinara koji istražuje Deep Web i on sebe poredi sa Alisom u toj knjizi. I ja stavim CD u kompjuter očekivajući da ću pronaći nešto uznemirujuće ili ću možda otkriti neku mračnu tajnu svog oca. Kad ono na CD-u neko čita bajku Alisa u zemlji čuda na engleskom, a moj otac to uzeo da bi učio engleski. Zaista gledam previše filmova. Veliko razočarenje.
5320
564
62
share
odobravam
osuđujem

#2893667
27 May 20
Živimo na selu, imamo veliko dvorište gde držimo kokoske, morke, patke i guske čija jaja jedemo, koze čije mleko pijemo. Majka pravi i sir i ide na pijacu to sve da prodaje. Tretiramo naše životinje veoma dobro, prodajemo ih povremeno, uglavnom kad su već stari, živimo od toga i prodavanja i nekon našeg povrća i voća. U goste nam je došao jedan prijatelj sa svojom novom devojkom koja je veganka. Zgrozila se što uopšte držimo životinje, počela da viče i da poredi naše držanje životinja sa holokaustom. Nakon par dana bili smo na večeri i kad smo došli kući naših životinja nije bilo. Sigurni smo da je ona nešto organizovala da ih odvede, policiji smo prijavili ali oni ne mogu tu ništa da urade. Ta devojka tvrdi da je bila sa drugaricama negde a i te devojke su veganke tako da pretpostavljam da su joj pomogle. Majka plače danima jer smo iovako tesni sa parama. Ja ću morati pored faxa da nađem još jedan posao da pomažem mojima, a otac koji je star i bolestan moraće da nađe još jedan posao...
5125
595
217
share
odobravam
osuđujem

#2893389
27 May 20
Imam najdivniju osobu koju sam ikada upoznao kao koleginicu. Nisam zaljubljen u nju, srećno sam oženjen, imam troje dece sa svojom ženom, samo je jednostavno volim kao osobu i volim kada je ona u našoj blizini. Pozitivno utiče na mene, na moju decu. Moju ženu ne mogu prepoznati od kada je počela da se druži sa njom, opet je postala puna života i željna da se upusti u nove avanture sa mnom, a do pre nekako je bila na antidepresivima i nikako joj nisam mogao pomoći. Bukvalno mi se život okrenuo za 180 stepeni na bolje zbog nje i uradiću sve što mogu kako bih joj pomogao. 16 godina sam stariji i mrzim što se priča kako se švaleram sa njom, a naročito se plašim da možda žena ne počne da misli da su te priče istinite.
5079
531
107
share
odobravam
osuđujem

#2893001
27 May 20
Na jednoj proslavi koju je naša firma organizovala za 8 mart svi smo došli elegantno obučeni. Izabrala sam ljubičastu haljinu koja je zatvorena i do kolena ali je uska i naglašava moje obline. Dobijala sam komplimente čitavo veče i to je izgleda jednoj koleginici smetalo. Gledala me je kao da bi me ubila. Kada me jedna druga koleginica pohvalila na haljini i kada me pitala gde može takvu da kupi ova zmija je naglas rekla: "Šta će ti takva haljina da izgledaš kao neka k..va". Šokirala sam se takvim komentarom i svi su gledali u nju. Iako nismo bile neke prijateljice nikada se nismo svađale. Ta koja me pitala za haljinu joj se samo osmehnula i rekla: "Nemoj biti ljubomorna, ona treba da ti bude motivacija da smršaš a ne da joj zavidiš!". Ta koleginica koja mi je rekla da izgledam kao k..va ima 20 kg viška i pivski stomak. Samo je ućutala na taj komentar i nakon 15 minuta je otišla kući. Njen komentar se pročuo i niko je sada ne podnosi a sa tom koja me odbranila sam sada super prijatelj!
7380
280
112
share
odobravam
osuđujem

#2892678
27 May 20
Kada smo krenuli u vezu pa sve do nekih 6-7 meseci iste, moja devojka je uvek izgledala kao top model. Držala je do sebe maksimalno, uvek bila bar malo našminkana, uvek neka frizira, redovno farbanje, manikiri, pedikiri, depilacije, pratila trendove, uvek mirišljava...sve onako stvarno na nivou. Odjednom se samo zapustila, prestala da se farba, plava kosa a izrastak crn, retko jako se depilira, postalo joj je sasvim svejedno šta će obući i kako će izaći negde pa su to najčešće neke ofucane trenerke i dukserice. Nedavno smo počeli živeti zajedno i ono što me je još više šokiralo je to da je i ličnu higijenu svela na minimum. Tu se podrazumeva tuširanje, pranje zuba što radi dvaput nedeljno, kosa večito masna... Ne znam zbog čega se tako naglo zapustila, volim je naravno isto kao i pre i još više i nije nešto zbog čega bih je ostavio, ali da mi smeta to kakva je postala, smeta jako.
5413
421
199
share
odobravam
osuđujem

#2892935
26 May 20
Nije bitno koliko ste zajedno. Meni je dečko sa kim sam tri meseca u vezi pružio sve ono što mi bivši za tri godine nije mogao pružiti. Jednostavno smo kliknuli, dolazimo iz dve vrlo različite sredine ali imamo istu dušu. Oboma je mnogo stalo do ljudi, oboje smo dobri prema svima i desi se da nas ljudi kao takve iskoriste. Oboje smo bili u toksičnim vezama, vežemo se za ljude brzo, sve bismo uradili za ljude koje volimo. Maltene smo živeli zajedno mesec dana za vreme karantina i oboje se osećamo kao da smo u dužoj ozbiljnoj vezi. Pruža mi svu ljubav i pažnju koja mi je preko potrebna, naravno ja uzvraćam istom merom. Osećam se bezbedno po prvi put u životu. Čuva me kao malo vode na dlanu. Napokon imam svoj mir, svoju sreću.
5280
310
69
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva