Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2896100
03 Jun 20
U četvrtoj godini fakulteta imali smo praksu da prisustvujemo suđenjima u svojstvu javnosti. Jednom prilikom, u hodniku sam srela tatu sa klijentom kako stoji i čeka da počne suđenje. Kako nas je bilo mnogo sa fakulteta i počeli su da prozivaju za suđenja, gurnula sam prijatelje da uđu na suđenje sa mojim ocem pod izgovorom "imaću ja čitav život prilike da ga slušam i vidim na delu". U junu mesecu se razboleo, u julu operisao, ja tada i diplomirala, a u septembru mesecu je preminuo od teške bolesti i u međuvremenu bio sve vreme hospitalizovan. Kada smo saopštavali sudijama da je preminuo i davali nova punomoćja za zastupanje (jer smrću isto prestaje), nisam videla nijednog sudiju da iskreno ne žali što je preminuo. Svi su nas ispratili sa rečima "...žao mi je zaista, bio je takav gospodin, redak iz stare garde i vrhunski stručnjak..". A ja tog gospodina na kraju nikada nisam dočekala da vidim na delu..tata,nedostaješ i znaj da čekam dan kada ćemo na nebu zajedno istupati rame uz rame!❤
6042
133
24
share
odobravam
osuđujem

#2895638
03 Jun 20
Pre par godina išla sam sa dečkom, njegovim drugom i devojkom tog druga u drugi grad da se prošetamo, večeramo i ostavimo mog dečka tamo jer je imao nešto par dana da obavlja za posao. Dakle vraćamo se uveče nazad dečkov drug (koji vozi), njegova devojka i ja. Inače smo se uvek dobro slagali, ali smo se u putu posvađali oko neke gluposti. Ta devojka je počela da viče na mene kao poludela i rekla svom dečku da zaustavi auto i izbaci me napolje. Da skratim priču, ostala sam sama u vukojebini u pola noći, morala sam zvati roditelje da dođu po mene. Moj dečko i ja sa tim ljudima više ne razgovaramo, naravno, ali mene nikda neće proći šok i neverica od toga što se desilo.
5471
195
68
share
odobravam
osuđujem

#2895803
03 Jun 20
Pronašao sam kondome u rancu svoje ćerke koja je tek napunila 12 godina, poludio sam i htio sam da joj vičem i da je kaznim kada sam to vidio ali žena mi je rekla da neće sa mnom progovoriti ako to uradim. Iz njene reakcije sam zaključio da je znala za to. Priznala mi je da joj je ona kupila kondome jer joj je naša ćerka rekla da želi da ima seks sa svojim dečkom (i imali su ga). Bijesan sam toliko i razočaran. Želim da se razvedem jer ne podržavam kako vaspitava našu ćerku i jer mi radi iza leđa.
7774
1300
447
share
odobravam
osuđujem

#2895790
02 Jun 20
Ježim se onih djevojaka koje nemaju prijateljice već se samo druže sa muškarcima. Uglavnom kažu da je to zbog toga što muškarci manje tračare, opušteniji su ili ih kao druge cure ne vole. Uvjerio sam se da je to glupost i laž. Mada ako ih zaista baš nijedna cura ne voli problem je u njima. Ako od čitavog ženskog roda ne možeš imati jednu drugaricu, treba da se preispitaš. Pravi razlog je taj što vole biti u centru pažnje, znao sam par takvih i sve su bile iste. Žele svu mušku pažnju samo za sebe, uglavnom budu ljubomorne ako neki njihov drug nađe curu. Ne vole kada druga djevojka dođe u društvo i odmah im ta cura postane neprijatelj i ogovaraju je i pokušaju da nas okrenu protiv te druge cure jer su ljubomorne što pažnja više nije samo njihova. Vole da budu glavne i ne žele konkurenciju, zapravo su one te koje ne vole druge djevojke a ne suprotno.
4651
1443
253
share
odobravam
osuđujem

#2894999
02 Jun 20
Shvatio sam da sam je izgubio kad sam vidio sa kojom ljubavlju gleda njega i da godine pijančenja, izlazaka, prijatelji i lake žene ne mogu zamijeniti pogled kojim je nekada gledala mene.
5259
319
50
share
odobravam
osuđujem

#2895097
02 Jun 20
Drugarica je počela da radi u nekoj firmi, gde radi jako puno muškaraca a vrlo malo žena. Inače je u dugoj vezi, sa prelepim i predobrim dečkom. Ali, samo priča o jednom kolegi. Kako ona priča o njemu, u očima joj se vidi da joj se on sviđa. A po njenoj priči zaključujem da se i ona sviđa njemu, iako to nikada konkretno nije rekla. Sa njenim dečkom se svađa od kako je počela raditi, sve joj smeta, a dečko je stvarno za poželeti. Dođe mi da odem i da mu kažem da stalno priča o tom kolegi (s kojim je sigurno imala nešto, samo zna moj stav o prevari pa ćuti), pa nek se zapita. Žao mi je tog dečka, zaslužuje mnogo bolje. Da ne bude zabune, ja imam dečka 3 godine, ali ne mogu mirno da gledam šta ona radi ovom dečku. Po meni bolje i raskinuti nego ovo. Čim ti se dopadne neko drugi, makar i prolazno, znači da sa ovim prvim više nema šta da tražiš. Ja pored ovog mog ne bih mogla ni pomisliti na drugog. Žene, zaista znate biti odvratne.
4201
1921
176
share
odobravam
osuđujem

#2895303
02 Jun 20
Kada smo saznali da je konačno trudna, supruga i ja smo usvojenu kćerku vratili u dom.
329
15908
228
share
odobravam
osuđujem

#2895330
01 Jun 20
Kada sam bila šesti razred osnovne škole ostala sam bez oba roditelja, poginuli su u saobraćajnoj nezgodi kada su se vraćali kući. Brigu o meni kao i starateljstvo nadamnom preuzela je tetka, mamina rođena sestra, jer je svu ostalu rodbinu bilo briga za mene i niko se nije ponudio čak ni na neko vreme da me uzme. Tetka je nije bila loša, ali razliku sam uvek osetila, uvek me je izdvajala i diskriminisala što me je jako bolelo. Dođe iz šopinga i donese pune kese divne garderobe za svoju decu, a mene je uvek oblačila stvarima iz second hand-a i slične stvari. Trudila sam se da sakrijem koliko me to boli, opet hvala joj jer me je uzela i spasila da ne završim u domu za nezbrinutu decu, ali i dan danas, iako imam 21 godinu svako drugo veče ležem uplakana kad se prisetim takvih situacija gde sam se osećala što se kaže kao 13. prase.
5949
150
99
share
odobravam
osuđujem

#2895381
01 Jun 20
Otišla sam kod ginekologa na pregled jer sam se ugojila i mislila sam da opet imam probleme sa hormonima jer sam imala i pre. Rekao mi je da sam trudna već skoro 4 meseca. Nisam ni pretpostavljala da sam trudna jer sam dobijala menstruaciju redovno isto kao i da nisam trudna. Ginekolog kaže da to može da se desi iako nije učestalo. Ne znam šta da radim. Sa dečkom sam u vezi 3 godine ali nisam spremna za ovo.
5166
431
263
share
odobravam
osuđujem

#2895009
01 Jun 20
Raskinuo sam sa djevojkom jer sam ušao u dnevni gde je ona bila i vidio sam kako je zagazila mog mačka na rep, namjerno, on je mjauknuo i pobjegao a ona je počela da se smeje. Kada me je videla, prebledila je i pokušala je reći da je bilo slučajno. Pitao sam je šta nije u redu sa njom i ona je započela svađu oko nečeg drugog da bi napadala mene. Rekao sam joj da se gubi iz moje kuće. Zove me mjesecima da se pomirimo i govori mi da sam bolesan jer sam raskinuo sa njom zbog životinje. Jednostavno je ne volim više, ne mogu da volim nekoga kome je smešno da muči mačku.
9842
365
130
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva