Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2444336
27 Jul 18
U vezi sam sa oženjenim muškarcem i nije me sramota. Ja imam 26, a on 38. Bez obzira na to što ćete sad svi lažno da morališete, ipak želim da vam kažem nešto dobronamerno. Nemojte da se zapustite previše u braku. Važi za oba pola. Uvek će biti mlađih i lepših, ali to neće ništa značiti ako ulažete u svoj izgled, mada ipak važnije - u svoj brak. Nemojte da zapustite svoj brak i da zanemarite svog partnera/partnerku. Nisu krivi samo ovi koji varaju, često deo krivice za propalu vezu ili brak snose i prevareni. Ako volite osobu s kojom ste, ne zanemarujte je. Ipak, ako je za utehu... Ne žele sve ljubavnice da postanu žene, pa tako ja uopšte ne želim da se on razvede jer nikad ne bih s njim imala ništa što je javno. Upravo je tajnost ono što od čiste fizičke privlačnosti stvori iluziju nečeg većeg. Čuvajte svoje muževe/žene jer će, u suprotnom, jednom naići neko ko ih neće zapostavljati. Bar razmislite o ovome, previše brakova propada, a za to nisu krivi samo ljubavnici/ljubavnice.
1806
5518
279
share
odobravam
osuđujem

#2444533
27 Jul 18
Išamarao sam sestru i to baš dobro kada sam je vidio sa džointom u ruci, onda je došao njen momak pa je i on dobio svoje. Ne mogu da vjerujem da to radi i pored toga što nam je jedan brat od strica poginuo kolima jer je bio nadrogiran a brata od tetke je droga odvela u ludilo pa se na kraju ubio. Rekao sam sve roditeljima a ona skoro da ne priča sa mnom. Neka, zahvaljivaće mi jednog dana.
8276
1273
216
share
odobravam
osuđujem

#2444340
27 Jul 18
Kad smo bile male, sestra i ja smo redovno išle na folklor. Koreograf nam nije naplaćivao ni članarinu, ni putovanja, jer smo živjele siromašno. Jednom, prije polaska na malo dalje putovanje (Bosna-Srbija), mama je posljednjih 5 KM potrošila da bi nam kupila neke grickalice, da ne odudaramo mnogo od druge djece. Duša me boli kad se toga sjetim.
6287
85
34
share
odobravam
osuđujem

#2444500
27 Jul 18
Zaista smatram da hirurzi treba da imaju najveću platu koja postoji. Čoveče, umireš, organ ti prestao sa radom, puklo slepo crevo... Dođe baja, otvori te, popravi i ćeraj dalje. Divim im se, imate moj dubok naklon.
7263
144
100
share
odobravam
osuđujem

#2444238
27 Jul 18
Prekinula sam kontakt sa najboljom prijateljicom jer se nabacivala mome dečku. Ona je bila zadnji put u vezi prije 2 godine i razočarala se u muškarce, sa kojim god da izađe nađe mu manu. Pa kad pričamo obavezno je dobacivala: oh kako ti imaš sreće, da je meni takav dečko, dala bi sve što imam da me netko tako voli. I onda je počela kada kod nas dolazi da se oblači izazovno, skroz našminkana, počela se smijati čudno, pogotovo kad ja odem kavu napraviti ona počne mome dečku nešto smiješno pričati pa ga tapšati po leđima i slično. On je meni to odmah rekao, počeo se zatvarat u sobu kad ona dođe, ali je ona čak jednom otišla njega probuditi da popije kavu sa nama. Vrhunac je bio kada ga je ona pozvala k sebi i rekla kao da ja čekam da me pokupi, znajući da se ja ne mogu javiti na mobitel jer sam imala trening. I on dođe kod nje, a mene nema. Kaže ona: zezala sam se.. on se samo okrenuo i otišao bez riječi, kaže otvorila je vrata u nekoj svilenoj haljinici. Jadnica.
6221
163
78
share
odobravam
osuđujem

#2444415
27 Jul 18
Na odmoru sam u Italiji sa porodicom. Troje kolega kojima je poveren projekat su napravili mega sr*nje i ja sam dobio nalog da to sredim po svaku cenu. Jedna od njih je direktorova ljubavnica, druga mu je rođaka, a treći član tima stručnjaka mu je dobar prijatelj. Ja sam građevinski inženjer, u stvari niko i ništa. Nije prvi put da se ovako nešto dešava. Propustio sam ćerkin prvi rođendan sređujući njihove greške, jer su mi pretili otkazom. Sada ležim na plaži, pijem pivo i gledam ćerku dok se igra. Odbio sam ih. Neka propadnu, ima za mene i drugih poslova.
7687
88
62
share
odobravam
osuđujem

#2444580
27 Jul 18
Mrzim kad profesori daju sebi za pravo da vrijeđaju učenike. Desilo mi se čak i da mi porodicu spominje i govori da neću uspjet ništa više nego što mi je otac. A inače otac mi je frizer. Ako ne znam upiši jedan i pusti me na miru.
5682
112
71
share
odobravam
osuđujem

#2444572
27 Jul 18
Ležim pored žene i razmišljam koliko ju volim i kako neću više nikad dozvoliti da je netko povrijedi. Napokon je zaspala, nakon što je provela cijelu večer plačući. Plakala je zbog moje majke. Ona ne može prihvatiti da sam odrastao i da je moja supruga najbitnija žena u mojem životu i zbog toga joj je odlučila zagorčavati život. Nakon što sam večeras čuo što je sve izgovorila mojoj ženi, poludio sam i rekao sam joj da od danas više nema sina i ako me sretne na cesti da mi se ni ne pokušava javiti jer ću se ja praviti da je ne poznajem. Nadam se da je boli, nadam se da se osjeća jednako povrijeđeno kao ja i da je i ona cijelu večer plakala kao moja žena. To je i zaslužila.
6772
266
130
share
odobravam
osuđujem

#2444701
26 Jul 18
Danas mi je muž rekao da zna da ga varam već par meseci. Još uvek ne znam da li će hteti razvod. Moj svet se ruši. Volim dva muškarca....ne znam kuda, ne znam kako dalje.
612
6375
150
share
odobravam
osuđujem

#2444256
26 Jul 18
U kontrolnom u prvom osnovne iz prirode i društva sam na 4 čarobne riječi (hvala, izvoli, molim, oprosti) napisao abraka, dabraka, ćiriba, ćiribu. Učiteljica to spomene kada me vidi i danas.
5717
107
55
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva