Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2862330
06 Mar 20
Dopisivao sam je 6 mjeseci sa jednom djevojkom, muvali se, pričali do 3 ujutru međutim nikako da se vidimo jer je ona imala izgovore, i sretnem je u gradu jedan dan. Krenem da je zagrlim i ona se odmakne od mene i vrisne, gleda me kao da sam poremećen. Kažem joj: "Hana pa ja sam". Ona me gleda kao tele i kaže: "Ko je bre Hana jesi li ti lud, ja sam Ivona!". Njene drugarice se smeju, kažu pomješao si momak nešto. Ja vadim telefon i pokazujem im profil sa kojim sam se dopisivao. Ta cura prebledila, kaže to su moje slike ali to nisam ja, zatim mi pokazuje njen PRAVI profil. Kada sam došao kući svašta sam napisao tom catfishu i blokirao sam lažan profil. Užasno se osjećam.
5985
163
62
share
odobravam
osuđujem

#2862520
06 Mar 20
Počela sam prije mjesec dana da radim na novom radnom mjestu. Prvi put pita me koleginice koliko imam godina, kažem 33. Ona na to komentariše: "Već toliko godina a nemate djece? Zašto nemate? Vrijeme da se ti i muž bacite na posao". Samo sam joj hladno odgovorila da smo pokušavali ali da sam imala 8 pobačaja. Izgledala je kao da joj je izuzetno neprijatno nakon toga i sada me izbjegava. Ne postavljajte neprijatna pitanja ako ne možete da podnesete neprijatne odgovore!
5760
117
39
share
odobravam
osuđujem

#2862207
06 Mar 20
Upravo sedim u parku ispred Tiršove, dok čekam da se bratu završi operacija. Sa moje desne strane, Institut za onkologiju, toliko mladog, a bolesnog sveta. Samo hoću da Vam poručim, budite srećni ukoliko ste zdravi.
5674
71
37
share
odobravam
osuđujem

#2861912
06 Mar 20
Jedna djevojka me je pozvala da idemo zajedno na maturu i odbio sam jer se ne družim sa njom i ne sviđa mi se, a i htio sam da pitam jednu curu koja mi se dopada. Svi me gledaju kao zlikovca jer sam je odbio jer me je pitala pred svima u prepunom holu škole i kada sam rekao: "Hvala ti ali ne mogu jer već imam nekoga u planu" ona je počela plakati. Još je gore zbog toga što je ona osoba sa invaliditetom (nema jednu nogu) pa je svi žale i meni govore da sam stoka jer sam ju odbio. Ne želim da idem na maturu sa nekim iz sažaljenja, smatram da sam bio pristojan, nisam bio drzak niti bahat. Fino sam joj odgovorio. Međutim sada svi misle da sam loša osoba i skroz sam izgubio volju da se uopšte i pojavim na maturalnoj večeri.  
5856
392
116
share
odobravam
osuđujem

#2861938
06 Mar 20
Sestra mi je rekla da volim svoju mačku više nego njenu djecu jer više ljubim i mazim mačku nego njih. Takođe mi je rekla da je sramota što dajem toliko novca da hranim mačku, vodim je kod veterinara i kupujem mački igračke, kada ona ima četvoro djece i teško joj je, kaže bolje bi bilo da njoj tim novcem pomognem. Samo sam joj rekla da je sama birala da ima toliko djece i da joj nije bilo teško dok ih je pravila, to što ja radim sa mojim novcem je moja stvar. Evo ne priča sa mnom. 
5247
983
232
share
odobravam
osuđujem

#2862554
06 Mar 20
Devojka stalo sanja da je varam. Ona to ne zna naravno ali ja je varam već godinama. Mora da postoji neka viša sila iznad nas..
548
6923
68
share
odobravam
osuđujem

#2861564
06 Mar 20
Kada sam završio srednju školu, moji nisu imali novca za fakultet. Iskulirao sam to leto sa društvom i u Septembru počeo da radim. Radio sam u pekari, ubijao me noćni rad. Prešao na otpad metala. Radio po ceo dan za 35 000. Posle radio u kafiću, pa prešao da vozim kombi, pa manji kamion, pa sam i to zabatalio, pa prešao na građevinu za 600€ mesečno. Sve vreme, na svim poslovima, štekao novca koliko sam mogao. Dve godine na građevini, pa sam sa drugom otvorio otpad. Trgovina otpadnim metalom, obrnulo se nešto novca. Pa ubacio u to izradu metalnih konstrukcija. Nije išlo dugo kako treba, ali posle malo krenulo. Proširili posao, dobili velike poslove. Evo me sad sa 35 godina, sedim u svojoj kancelariji, sva u staklu, sa trećeg sprata posmatram firmu, kamione, viljuškare, radnike, mušterije... kao mravi se razleteli po firmi, svako svojim poslom. Čekam ortaka da se vrati sa Barbadosa, pa da i ja sa svojom porodicom odem na više nego zaslužen odmor. Želim da kažem da NIKADA ne odustajete. Zacrtajte svoj cilj i napred!
5641
191
63
share
odobravam
osuđujem

#2861754
06 Mar 20
Prije mjesec i jače dolazi muž i kaže kako je saznao da nam se ćerka druži sa nekim "likovima". Ja je pitam ona u čudu. Svaki sl put je pitam gdje ideš kao na kafu, sa drugaricama i tako to. Opet mi dolazi prijateljica kaže isto. E nećeš vala. Pošla ona kaže u grad sa drugaricama sredila se i ja se obučem pa polako za njom. I ni manje ni više ulazi u klub leglo drogoša. Ulazim ja ona za stolom sa muškarcima koju su po gradu poznati ko narkomani teški i još jedna djevojka niko iz njenog društva. Nalupala sam joj šamare i izvukla za kosu vani. Gospođica ne izlazi iz sobe već 10 dana. Kaže osramotila sam je smije nam se pola grada i neka nam se smije. Bolje nego ja da plačem kad je nađu silovanu predoziranu i još hiljadu grozota koje razvijam u glavi. Sve sam probala pričala ko majka sa djetetom pa ko žena sa ženom molila objašnjavala do detalja uvijek sam lijepo sa njom na dogovor i puštala da ide gdje ona hoće da je ne ograničavam ali ovo je stvarno bilo previše.
9849
580
145
share
odobravam
osuđujem

#2861668
06 Mar 20
Sestra je pokušala da mi uvali svoje troje djece na čuvanje da bi pošla na putovanje u Španiju sa mužem na nedelju dana. Prvo me je pitala da ih čuvam i ja sam rekla da ne mogu jer imam puno obaveza i bliže mi se ispiti moram da učim. Ona je pokušavala da me nagovori, kao moja djeca su mirna možeš učiti i pored njih (nisu mirna znam ih odlično). Na kraju je na tome ostalo. Noć prije nego što su trebali na put, kuca mi neko na vrata kad njen muž sa djecom i nosi kofere i ulazi u stan. Pitam ga o čemu se radi, kaže "Pa sjutra mi idemo, doveo sam djecu". Rekoh mu da sam fino objasnila sestri da ne mogu da ih čuvam. On na to kaže jbg, već smo došli, snaći ćeš se. Fino sam uzela kofere i torbe (pretpostavljam da je u njima bila roba djece) i krenula da ih izbacim iz stana. On se krenuo svađati sa mnom i vređati me, rekao je da sam zla, ljubomora i sebična. Onda je rekao djeci kako ih tetka ne voli i kako sam poremećena. Samo sam mu zalupila vrata ispred nosa. Familija ne priča sada sa mnom.
8631
643
232
share
odobravam
osuđujem

#2861617
05 Mar 20
U vezi sam sa samohranim ocem. Bivša devojka ga je ostavila i otišla u inostranstvo, a za sobom je ostavila i svog tek rođenog sinčića. Mali sada ima 3 godine i nikada nije ni osetio majčinsku ljubav i vidi se da mu majka u životu jako fali. Ja mogu reći da mi je veza sa ovim muškarcem predivna, ali za njegovim sinom sam poludela čim sam ga upoznala. Vezala sam se strašno za njega, kao da je moje rođeno dete. Ne mogu dočekati da dođem sa posla zbog njega, koliko god bila umorna. Bukvalno mi je ovaj mali na prvom mestu, sve bih za njega uradila, zadnju paru bih na njega dala, bila bih gladna samo da on bude sit, tako se osećam. A na svog muškarca sam ponosna i još više ga volim i poštujem jer je SAM uspeo ovako lepo odgajati dete. Obožavam ih obojicu, život su mi ulepšali i osećam da sam pored njih našla svoje mesto.
7103
115
100
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva