Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2476059
23 Sep 18
Nekada sam mrzela svoje lokne, taman ten, guste obrve, ispravljala sam kosu, bežala od Sunca, pokušavala sam da budem nešto što nisam jer su sve bile takve, ispravljene kose, određenog stila. Danas koristim sredstvo za definiciju kovrdža, preplanuo ten još pojačavam, guste obeve pružaju mogućnost lepog oblikovanja. Jednostavno, prigrlila sam ono što sam gledala kao manu i pretvorila u prednost. Mnogo sam srećnija i zadovoljnija. Budite ono što jeste. Volite sebe.
5486
437
107
share
odobravam
osuđujem

#2475542
23 Sep 18
Svoju sadašnju ženu sam upoznao tako što je radila kao policajac. Zaustavila me i napisala mi kaznu za pojas, a u kazni ostavila malu ceduljicu sa svojim brojem telefona i imenom. Sad smo 10 godina u braku. Često je zezam ti meni dođe uz kaznu.
5595
132
46
share
odobravam
osuđujem

#2476016
23 Sep 18
Moja sestra živi u Austriji, stomatolog je, a njen je muž ortodont i imaju privatnu ordinaciju. Ne moram pisati o tome koliko novca imaju. Prije 2 mj su došli kod nas sa novim terencem i kamp prikolicom. Donijeli su kutije i kutije stvari nama za kuću, od hrane do posteljine, suđa, ma svega. U svojoj kući su organizirali zabavu za svu rodbinu jer ih imaju želju sve vidjeti, pa da to obave odjednom. Ugl, naručili su catering, a na kraju večere je moja sestra donijela 4 velike kutije slatkiša i rekla svima da na odlasku uzmu vrećicu i ponesu si što vole. 3 dana nakon toga sam ja imala rođendan, oni su već otišli na more, a rodbina je počela govoriti kako me sestra ne voli, da je neka bila bi sad kod mene na rođ., a ne otišla na more..zatim da su ih zvali na večeru samo da se pokažu i da se vidi da imaju para i nov auto, da su iznad svih itd. Na kraju sam se ustala, otvorila vrata, sve ih van potjerala i rekla da nikad više ne dolaze. Koliko ljudi mogu biti ljubomorni da zaboli.
7857
113
47
share
odobravam
osuđujem

#2475992
23 Sep 18
Svoju ženu sam zaprosio uz rečenicu "Da li si spremna da te je*em cijeli život. "
2085
4854
101
share
odobravam
osuđujem

#2475243
23 Sep 18
Kad sam pošao na odsluženje vojnog roka bio sam visok 162cm i jedva 50 kg težine. Bilo je i manjih od mene, ali sam ja izgledao kao pravi pravcati dečačić koji je zalutao među uniformisane momke. Imam ono što englezi zovu ''bejbi fejs'' i niko ne može da provali koliko mi je u stvari godina. Oni stražari na kapiji su mi tri puta tražili ličnu kartu i poziv pa su na kraju pozvali dežurnog kasarane jer su mislili da sam sve falsifikovao. Zbog takvog izgleda u vojsci sam dobio nadimak Beban i čak su me starešine u raspored upisivale kao Beban. Očekivao sam da ću biti predmet podsmeha i sprdnje, a u stvari sam bio neka vrsta maskote i svi su me voleli i pazili. Prošlo je 12 godina od vojske, ja sam i porastao i dobio na kilaži, ali bi se po faci i dalje reklo da imam mnogo manje godina od realnog broja i jedino što mi je ostalo iz vojske je nadimak. I dan danas se ponekad vidim sa ''klasićima'' iz kasane i starešinama pa se siti ispričamo i ismejemo.
5619
88
37
share
odobravam
osuđujem

#2475446
23 Sep 18
Ja u parku danas i čujem neka majka doziva sina: ,,Časlave dolazi vamo brzo", a on se ne odaziva. Ne bih ni ja da se zovem Časlav.
5734
327
96
share
odobravam
osuđujem

#2475544
23 Sep 18
Dečko me je ostavio pred ispitni rok. Dala sam sve ispite tako što sam noću učila i zamišljala njega na kauču i pričala lekcije naglas, kao da je tu, jer je nekad znao tako da ostaje sa mnom budan i sluša moje izlaganje.
5382
151
28
share
odobravam
osuđujem

#2475540
22 Sep 18
Imam 20god i mnogo mi je žao što ovo moram da napišem, ali postao sam svestan da ako planiram išta da uradim od svog života moraću da iz istog izbacim 90% sadašnjih drugova. Oni su moje društvo iz kraja, znamo se ceo život ali oni ne idu nigde sa svojim životima. Niko od njih nije upisao ništa niti radi, po ceo dan su napolju i mene isto tako zovu. I problem i jeste što uglavnom radije odem sa njima nego da radim nešto korisno. Preko leta sam na faksu upao u neku grupicu gde smo krenuli zajedno da spremamo ispite. Mnogo mi se svideo taj fazon. Družimo se, ali i radimo. Kada se završi učenje ide se na piće, nije nikakav problem. Do jula, kada sam počeo sa njima da učim, nisam dao nijedan ispit a sada u septembru sam dao uslov za IIgod. Na sve to se moje društvo smeje, gleda me kao debila (sve kao kroz šalu). Jednostavno moram da se odvojim od svega toga jer pitanje je kada će da me povuče na dno.
5846
136
79
share
odobravam
osuđujem

#2475096
22 Sep 18
Momak me ostavio nakon dvije godine veze, porukom. Kaže voli još bivšu! A prema meni je bio dobar, stalno smo putovali, ugađao mi je i činilo se sve tako savršeno. Do zadnjeg trena veze, do te poruke. Još sam u šoku. Kakav li je to mentalni sklop, plašim se ovakvih ljudi!
5383
235
87
share
odobravam
osuđujem

#2475064
22 Sep 18
Imam sina sa specijalnim potrebama i u svakom trenutku i za svaku sitnicu mu je potrebna pomoć, ne može sam. Doktori su mi rekli da neće živeti duže od 20 godina,on sad ima 11 i volim ga najviše na svetu ali to nije dovoljno da nekad jednostavno poželim da ga nema,mom mužu i meni je život bukvalno sveden na brigu o sinu 24/7 koji ne može ni majicu sam da skine. Shvatam da je njemu mnogo teže nego nama ali njegovo rođenje nam je uništilo živote i nema te ljubavi koja može da ublaži činjenicu da mi je jedini život uništen zbog genetske greške ploda.Mnogi će osuditi ali garantujem da niko od vas ne bi želeo da dobije takvo dete i živi takav život.
5339
826
191
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva