Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2578215
13 May 19
Imam koleginicu koja je onako punačka, nema neku kosu, ne šminka se. Šta znam, meni nije lepa, fizički stvarno ne izgleda ništa posebno. Ali je toliko pozitivna, ima muža koji je obožava, pametna je, zna da se šali. I skoro svim muškarcima u firmi se sviđa. Ja lepo izgledam, zgodna sam, uvek doterana, ali sam nekako negativa, uvek kukam, u braku sam zbog dece, s mužem odnose nemam, i nekako sve odbijam od sebe. Šta sam htela reći, nije sve u fizičkom izgledu, i tačno je kako zračiš tako privlačiš.
5861
243
52
share
odobravam
osuđujem

#2578098
13 May 19
Ne kapiram ove pojedine momke. Izađem s dečkom na prvi dejt, napolju kiša, a njemu se šeta navodno. Predložim da sednemo negde u kafić i popijemo čaj ili limunadu dok ne pođe, kaže ne voli kafiće. Reko naćićemo neki a da nije gužva, pretpostavljam da je problem u tome. Kaže neće, ajmo da šetamo još. Reko ne mogu, iovako vidi da sam prehlađena, tako da odoh kući. Ne razumem, plaše se potencijalnog plaćanja pića ili odlaska u javnost, šta? Što je fora platila bih ja bez problema, neće niko bankrotirati od dva pića, ali kakav je to usiljeni sastanak prepun kalkulacija? A ako nećeš sa mnom u javnost, nemoj me ni zvati. I moje drugarice su podelile slična iskustva, drugarica kaže jedan se na prvom dejtu posle pola sata pozvao kod nje u stan da im ona sprema večeru, kaže gladan je, što bi trošili pare kad možemo tako. Devojka se šokirala. Jasno mi je da je vreme puno sponzorusa, bojite se zloupotrebe, želite da proverite, ali sa takvim stavom prema nama normalnima nećete ni imati devojku.
5779
202
181
share
odobravam
osuđujem

#2577600
12 May 19
Smatram da je odlazak na žurke i zlaženje po klubovima samo zanimacija single osobama i osobama koje nisu u srećnim vezama. Dosta puta sam se u to uvjerio, svaki ortak koji je obožavao da izlazi kada nađe curu odjednom im to nije zanimljivo više. Ista stvar i sa mojim drugaricama, kada nađu dečka odjednom su im klubovi dosadni. Ja lično nikada nisam volio to svakako, ali zanimljivo mi je kako se ljudi promijene kada zapravo imaju nekog u životu ko ih čini srećnim. Odjednom im alkohol i lumpovanje ne treba već ta osoba ospuni svu prazninu u njima.
4878
1064
85
share
odobravam
osuđujem

#2577466
12 May 19
Skoro sam se doselio u kuću i do mene stanuje komšija koji svoju završava, a mojoj fali fasada. Jedno prepodne njegova majka padne i slomi kuk, moj sin bio u dvorištu, odmah otišao kod nje, zvao hitnu pomoć i otišao s njom u bolnicu pošto nikoga nije bilo kod kuće. Kad sam došao s posla, sin mi priča šta se dogodilo. Uveče dolazi komšija i zahvaljuje. Posle nekoliko dana eto majstora kod nas u dvorištu, kažu rade fasadu. Ja kažem da su pogrešili, moj komšija radi na kući a ne ja. Kažu, on nas je i poslao. Pogledam preko puta i vidim komšiju kako ulazi u kola i viče...Srećni radovi komšija. Čovek je platio majstorima da mi završe radove na kući...
8166
84
62
share
odobravam
osuđujem

#2577637
12 May 19
Tri godine sam bila s njim u vezi, otišao je na drugi kontinent raditi bez da me uopće pitao za mišljenje, ostavio me, nije htio ni ostati u kontaktu samnom, otišao je sebi tražiti sreću. Meni se svijet raspadao. Nešto što smo gradili toliko vremena, raspalo se u par dana. Vratio se nakon par mjeseci jer nije našao to što je tražio. Htio je da mu se vratim, govorio mi da za njega postojim samo ja. Žao mi je, jer sam ga zaista voljela, ali on je meni dokazao koliko mu zapravo nisam bila bitna tada, a sada on nije bitan meni.
6695
163
60
share
odobravam
osuđujem

#2577700
11 May 19
Bila sam mlada, 18 godina i na poslu upoznam 15 godina starijeg kolegu i njegovu ženu. Mnogo mi je bio privlačan a i ja njemu što mi je tada i sam više puta rekao. Stalno sam razmišljala o njemu i odlučim da mu priđem i dogodilo se što se dogodilo, afera za jednu noć mislila sam. Evo ta afera "za jednu noć" povlaci se već 8 godina a ja sam mladost provela balanasirajući u tom začaranom krugu između sebe, njega, njegove žene i djece. Davno sam se pomirila da nikada neće ostavit ženu a ja snage da prekinem nemam. Svo to skrivanje i planiranje viđanja psihički me iscrpilo i ispraznilo. Već sam dobro naučila šta smijem a šta ne, nikad ne zovem, nikad prva ne šaljem poruke, ako ga žena zove on odlazi istog trena i oko toga nema rasprave. Bila sam mlada i glupa a on mi je pricao kako me voli. Sad sam samo glupa i nakoh svih ovih godina iskreno ni nemam volje da nešto promjenim.
758
6622
168
share
odobravam
osuđujem

#2577399
11 May 19
Ja sam takav tip. Imam oko 23 godine. Spavao sam sa 2 devojke koje sam baš voleo. Imao sam prilika da povećam taj broj ali mi jednostavno te devojke nisu značile i nisam hteo forsirati nešto što ne želim. Meni nije problem ja to uvek kažem u društvu, iako se oni nasmeju na to, kažu nemoguće kada god budeš imao priluku nećeš odbiti. Ali ja znam sebe! Za nekoga ću možda biti neiskusan ili stidljiv, ali ako već mogu birati, izabraću onu koja vredna poštovanja i moje pažnje. Mene su uvek osvajale dame sa lepim ponašanjem i zrelim razmišljanjem i neodoljivim osmehom. Ja ispod tog kriterijuma ne idem makar bio sa 5 žena ukupno u životu. Bolje biti sa 5 kvalitetnih zena, nego sa 15 bilo kakvih. Znam da ću uspeti u ovome i osvojiti nečije srce do kraja života!
5561
318
104
share
odobravam
osuđujem

#2577362
11 May 19
Bolje biti u lošem braku i trpeti prevare nego biti razvedena. 
413
8643
110
share
odobravam
osuđujem

#2577592
11 May 19
Udala sam se zbog ljubavi, on divan prema meni, pažljiv. Jedva smo sklapali kraj sa krajem ali smo makar imali jedno drugog, dok mi nije priznao iz vedra neba da me prevario. Sada sam sama, slomljenog srca i nesrećna. Moja sestra se udala zbog para sa jednim momkom koji je bio ludo zalubljen u nju ali ona njega nije voljela. Sada je i ona zaljubljena u njega kao neka klinka. Svaki mjesec negdje putuju. Trenutno su u Njujorku, a prošle godine su bili i na Karbima, u Španiji, u Parizu, obišli su čitavu Grčku, Moskvu, Maroko i Bocvana, ovo su samo neki primjerni mjesta na kojima su bili. Juče mi je sva srećna saopštila da je trudna kada smo razgovarale telefonom. Ljubav među njima sve jača. Pare su sve!
4986
1880
143
share
odobravam
osuđujem

#2577334
10 May 19
Ostavila sam dečka koji je "savršen" po merilima svih oko mene. Dobar, pametan, lep, uspešan.. I jeste bio sve to, zaista, i hteo je da se venčamo. Ali. Previše je perverzan. Nisam ja neka svetica za koju je seks samo misionarska poza, ali neke stvari koje je tražio od mene stvarno ne mogu i ne želim da radim. A moja mama mi govori da sam idiot što sam ostavila tako divnog dečka i da boljeg neću naći. Kako da joj objasnim da ne želim da provedem život sa nekim ko hoće da piškimo jedno po drugom?
7015
429
185
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva