Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3149502
09 Feb 24
Jel realno da drugar i ja priđemo dvema devojkama i dođe treća kao najveći gabor koga sam video u životu - debela kao slon i faca kao Kristijan Golubović i pokušava da nas otera jer je ljubomorna što joj niko nije prišao verovatno nikad u životu? Pa smršaj sestro, idi na neku estetsku operaciju, nisam ti ja ništa kriv!
515
1538
109
share
odobravam
osuđujem

#3150200
09 Feb 24
Al kad na slavi krene prica o djeci, kad muškarci krenu pričati kako žene neće da rađaju djecu a on npr. ima troje, eej. Kakav uspjeh, niti ga rađao niti ga nosio u stomaku 9 mjeseci, jedino svr*io i to je sve. Kontam u sebi, i ja bih imala 5oro da sam muško. Kakve sve budale imaju djecu, užas.
1601
144
94
share
odobravam
osuđujem

#3150069
08 Feb 24
U današnje vreme se od žena stvarno očekuje previše. I da ima karijeru sa kojom donosi zaradu, da ima decu i muža, da bude ujedno i domaćica, da zadovoljava svog muža i njegove potrebe, da udovolji deci... Sve se očekuje od žene, a za muškarce je ok da samo idu na posao sa istog se vrate i sve 4 uvis. Današnja žena je previše rastrzana na sve strane i ne može sve da postigne dok muškarci većim delom uživaju i bole ih uvo. Pošto su očekivanja takva uvek traže mane. Ako si samo domaćica ne valjaš, ako si samo za karijeru ne valjaš, ako si oboje onda ne možeš da se posvetiš jednako svemu i opet ne valjaš. Muškarci sve gori i gori sa ponašanjem i poštovanjem prema ženama. Dokle će ovo ovako da ide nemam pojma. Najbolje izgleda biti sama.
2107
295
133
share
odobravam
osuđujem

#3148360
08 Feb 24
U veoma teškom zdravstvenom stanju pogledao me Bog i odrađena mi je transplantacija srca koja je bila jedino rešenje. Hvala nepoznatim ljudima, članovima porodice osobe koja je doživela moždanu smrt što su u najtežem trenutku za njih bili neverovatno humani i pristali da doniraju organ. Živim zahvaljujući njima, a srce njihovog najbližeg i dalje kuca punom snagom! ❤
2155
43
38
share
odobravam
osuđujem

#3150127
08 Feb 24
Oženio sam je samo jer je dobra, fina i poštena. Majka djece za poželjeti. Ali je ne volim. Volim djevojku oko koje sam se borio 3 godine i nikad nisam uspio osvojiti njeno srce.
155
2163
143
share
odobravam
osuđujem

#3150065
07 Feb 24
Nedavno sam bila na jednoj slavi, gdje sam izjavila da ću ići raditi sezone kako bih sebi kupila stan. Istog momenta na mene su skoro sve starije osobe, uključujući mog oca, skočile na mene da mi popuju kako to nije u redu, kako ja treba da kuću gradim sa svojim budućim mužom a ne da kupujem sebi stan. Po njihovom ja bih trebala da se zarobim u takvoj situaciji da danas sutra ako dođe do toga da nam ne ide, da ja budem primorana ostaviti kuću svom partneru. Najglasnija po tom pitanju je bila neka baba koja nije imala ni pravo glasa dok je njen suprug bio živ. Starije generacije stvarno ne vole to što mi mladi ljudi mislimo na apsolutno svaki ishod u budućnosti.
1592
62
61
share
odobravam
osuđujem

#3149578
06 Feb 24
Moja generacija ima najgoru djecu. Bila sam kod prijatelja na rođendanu, pozvali su još neke prijatelje, rođake i bilo je dosta njihove djece. Takvo divljaštvo ne postoji niti na divljem zapadu. Ja ne znam zašto su svi tako nezainteresirani za odgoj svoje djece i nije ih briga što rade nered, ne poštuju starije, nemaju osnove kulture. Doživjela sam da me curica od 8 godina opsovala jer joj nisam htjela pokazati svoj mobitel, a njezina mama se samo smijala i rekla kako je slatka... Ma mrš. Svaka čast pojedinicma koji imaju kulturnu djecu, jer ovo je dana rijetkost.
2010
72
107
share
odobravam
osuđujem

#3148849
06 Feb 24
Moj sin ima teški autizam, ja ga volim ali je velika obaveza l, toliko moram da se brinem o njemu da sam krenula da pijem alkohol redovno. Moj sin ima jednu mačku, rasa je birmanska, on baš voli tu mačku, to mu je jedna od omiljnih stvari. Ja sam pre oko nedelju dana potrošila sam celu mesečnu plati na namirnice i alkohol, ali sam bila u krizi bez alkohola jer sam ga popila u potpunisti. Moj alkoholizam me je napravio da dam ciganu mačku mog sina za tri flaše piva i dve flaše domaće rakije.
88
1804
56
share
odobravam
osuđujem

#3150096
05 Feb 24
Saznala sam da mi se bivši oženio. Onaj za kojeg sam mislila da ga nikad neću preboljeli, da cu umrijeti ako saznam da ima novu djevojku. I znate šta? Nije me ni dotaklo, samo sam rekla "srećno im bilo". I stvarno tako mislim.
1897
76
29
share
odobravam
osuđujem

#3150021
04 Feb 24
Ispunjava me činjenica da imam mnogo uspješniji život od svih drugarica iz srednje škole, iako se nisam ništa trudila. Odmah sam se udala za bogatog čovjeka. Najveća briga mi je u koji restoran otići, a za rođendan mi kupi automobil. Imamo više stanova, apartmana dok znam da se moje drugarice koje su se udale za prosječne momke muče sa kreditima i za prvi stan. Plus, sve one su pozavršavale fakultete i trudile se mnogo više nego ja.
211
1709
105
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva