Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2669279
18 Dec 19
Upoznao sam najlepšu devojku na svetu. Bukvalno je gledam i ne mogu da verujem koliko je prelepa, a skroz prirodna, nikakva šminka, fileri, silikoni, izgleda kao supermodel a što je još bolje divna je osoba, duhovita, dobra, veoma inteligentna, harizmatična. A kaže mi da nema nikakve društvene mreže jer ne voli svoje slike da kači, i zaista nema, moj drug nas je upoznao tako da mi je i on i svi rekli da zaista nema nijedne njene slike nigde, čak ni na viberu nema sliku. Koliko mi je čudno kad razmišljam o tome kako lepi ljudi kao što je ona nisu opsednuti sobom i nemaju potrebu svoje slike da kače svuda za lajkove a devojke kojima treba 15 filtera da izgledaju koliko toliko okej, kače 20 slika dnevno. Izgleda da je sve u samopouzdanju.
5198
405
92
share
odobravam
osuđujem

#2669283
17 Dec 19
Imam psa 7 godina, držim ga u stanu jer je pas manje rase koji nije za dvorište jer je osetljiv a izvodim ga svaki dan po 2 puta i šetamo tako da se dovoljno kreće (Hvala na brizi). I tako sam morala da ga ostavim kod roditelja na 3 meseca kada sam išla u inostranstvo zbog posla. Oni su mi obećali da će ga držati u kući međutim izbacili su ga u dvorište sva 3 meseca i to sam saznala tek kada sam se vratila kući. Nisam mogla da prepoznam svog psa, kada sam pošla bio je bele boje a sada je bio siv od prljavštine, šepao je na prednju nogu i moji su rekli da ne znaju šta mu se desilo, dobio je krpelje i buve, imao je upalu oba uha, bio je bolesan itd. Nisam razgovarala sa roditeljima pola godine nakon toga. Ne prihvatajte obavezu ako ne možete da je ispunite! Mogla sam psa ostaviti kod prijateljice koja zna kako da se brine o njima jer i sama ima psa ali su roditekji insistirali da će se oni brinuti o njemu i voditi ga kod veterinara ako mu nešto bude. Sigurna sam da bi uginuo kod njih.
5813
460
108
share
odobravam
osuđujem

#2669807
17 Dec 19
Pre godinu dana, dobio sam gripu i bio sam oko mesec dana u vezi sa jednom curom. Došla ona da me obiđe, donela mi voće, medenjake, skuvala mi čaj, krenula praviti domaću supu... Malo je reći da me je oduševila, međutim, sve se okrenulo kada sam joj spomenuo da dolazi najbolja drugarica da me obiđe. Samo me pogledala i pitala: "Šališ se?" Nisam se šalio, stvarno se najavila da će doći i kada sam joj to rekao ona je pobacala sve od hrane što je donela, prosula supu koja se kuvala i otišla iz stana. Blokirala me svuda i nikada se više nismo čuli. Ja sam ostao šokiran, i dan danas često mislim o tom događaju i pitam se ko je od nas dvoje lud.
5133
1039
250
share
odobravam
osuđujem

#2669800
17 Dec 19
Ostavio sam devojku jer nije mogla i nije želela da me finansijski isprati. I zabole me što sada sa svojim drugaricama toroka kako nisam pravi muškarac i kako sam škrtica. Stvarno je počelo da mi ide na živce što sam morao plaćati SVAKU kafu, svaki izlazak, večeru, čak sam nam i letovanje bio platio jer da nisam ne bismo nigde mrdnuli. Kada je počela pričati kako želi da ide na Kopaonik, pitao sam je ima li para da plati svoj deo i tu se žestoko uvredila, samo je ućutala i danima me nešto ignorisala. To je ujedno bila i kap koja je prelila čašu. Neka nisam pravo muško ali hoću devojku sa kojom ću moći da idem kroz život a ne da je teglim.
9300
643
194
share
odobravam
osuđujem

#2669672
17 Dec 19
Tata mi stalno prigovara što nisam udata i nemam decu u 30-oj godini. Živim sama, situirana sam, obezbeđena, ni na koji način ne zavisim od njega. Kada sam ga pitala zašto mu toliko smeta što sam sama, rekao mi je: "Pa hoću unučiće. Tebi nisam bio dobar otac, pa želim da njima budem dobar deda, da imam šansu da umrem u miru kada dođe vreme". Uvek postoji šansa da se neko popravi kao roditelj, samo ako želi. Ali on očito smatra da ja nisam vredna njegove promene, pa želi da počne iz početka, sa unucima. Da zameni staro za novo. Ne pričaš o stvarima, dragi tata, već o osobama. Ispravljaj greške kako umeš, ali nećeš to raditi na mojoj deci.
5293
452
83
share
odobravam
osuđujem

#2669587
16 Dec 19
Nisam ni sanjao koliko će mi prijati rutina u životu. Ležem u 10, ustajem u 7. Radim isti posao svaki dan, prolazim istim putevima. Svaki dan ručam sa svojom ženom. Popodne dremamo, pratimo nekoliko serija, druženje sa prijateljima dogovaramo par dana unapred. Imam fiksni termin za trening, vreme za čitanje svaki dan... Proteklih 10 godina sam bio đak i student i svaki dan mi je bio haos, pogotovo kad sam radio honorarne poslove i bio u vezi. Nikad se ništa nije znalo. Ni kad ću jesti, ni učiti, ni da li ću uopšte spavati ili piti energetska pića da preguram noć. Bio sam počeo da pucam. U pravo vreme sam završio i zaposlio se.
5785
150
74
share
odobravam
osuđujem

#2669071
16 Dec 19
Zbog jedne noći seksa sa brutalno zgodnom curom, prokockao sam vezu od 7 godina. Ne kajem se, bilo je nezaboravno.
1100
6673
158
share
odobravam
osuđujem

#2668581
16 Dec 19
Neki lik mi je na fejsu slao poruke. Nisam ga čak ni imala za prijatelja. Nisam mu odgovorila nijednom na poruku iako je slao MJESECIMA. Nisam ga blokirala jer su mi njegove jadne poruke bile smiješne. Bukvalno je tip pričao sam sa sobom. Tipa pošalje "Dobro jutro", ja iskuliram. Onda pošalje "kako si, ja sam dobro" opet ga iskuliram. Pošalje na kraju dana "Laku noć, baš sam umoran i idem da spavam". Naravno iskuliram i to. Bilo je tu raznih poruka, pisao je o svom danu itd. i nije odustajao iako nikada nije dobio odgovor, pokušavao me je dodati za prijatelja ali sam odbijala zahtjev. Mislim da sigurno sa njim nešto nije bilo u redu psihički. Na kraju mi je napisao: "Nemoj više da mi šalješ poruke ja sada imam djevojku ne možemo više da se čujemo". Bukvalno sam tada crkla od smijeha, stomak me zabolio koliko sam se kikotala. Raskinuo lik sa mnom a nikada se nismo ni čuli ni vidjeli. Definitivno najčudnija stvar koku sam ikada doživjela.
6866
287
95
share
odobravam
osuđujem

#2668735
16 Dec 19
Najinteligentnija osoba koju znam je moja drugarica iz srednje. Mislio sam da će biti novi Tesla ili tako nešto. Međutim, ona se na drugoj faksa udala i rodila dete godinu dana kasnije još jedno. Fakultet je napustila. Sažaljevao sam je, jer sam mislio da traći svoj život. Sve dok mi nije pokazala da trguje preko ovih programa za berzu i da ima akcije u vrednosti od preko milion eura. Izgleda da je opet ispala pametnija.
6894
189
47
share
odobravam
osuđujem

#2668850
16 Dec 19
Bog me je nagradio s divnim mužem i roditeljima, dobrim svekrom i svekrvom i sestrom koju ne bih mijenjala ni za sta na svijetu. Osjećam se kao najbogatija osoba na planetu.
6002
102
57
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva