Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2878748
16 Apr 20
Kad sam završila fax, roditelji su mi kupili garsonjeru od neverovatnih 11kvadrata... Sada sam udata i ne živim u njoj, ali toliko je volim i veoma sam zahvalna mami i tati jer smatram da je velika stvar imati svoj krov nad glavom..
5429
132
80
share
odobravam
osuđujem

#2878584
15 Apr 20
Moj vjerenik je dao otkaz na dobro plaćenom poslu da bi se posvetio fudbalu. I dalje se nada da će biti poznat jednog dana. Ima već 31 godinu i umjesto da se sada posveti meni i našoj budućnosti on je opet na nuli i nema stalnu zaradu. Ne možemo platiti vjenčanje i odloženo je. Danas ću da mu vratim prsten i da ga ostavim.
5934
606
144
share
odobravam
osuđujem

#2878190
15 Apr 20
Tek danas sa svojih 18 godina sam saznala zbog čega ne kontaktiramo sa očevom stranom familije i zašto se oni drugačije prezivaju. Moja majka nije htjela da se uda jer nije željela da promeni prezime i da bude muževo "vlasništvo". Moj otac je smatrao da su te stvari totalna glupost pa je uzeo prezime moje majke da bi joj dokazao da ne planira da je zarobi u kući, i da bi dokazao da mu to ništa ne znači i čak slavi njenu slavu jer njoj to puno znači a njemu je svejedno jer nije pobožan. Nije očekivao da će njegovi roditelji toliko da se razočaraju zbog toga i tražili su mu da makar vrati svoje prezime jer je SRAMOTA da muškarac nosi ženino prezime, moj otac je tvrdoglav pa je odbio. Ostatak familije ga provocirao i ismijavao zbog toga pa je na kraju sa svima njima prekinuo kontakt jer su mu stalno govorili da se udao i da je on sramota za muški rod. Mnogo sam bijesna što ima tako primitivnih ljudi.
5127
1524
323
share
odobravam
osuđujem

#2878227
15 Apr 20
Jedna drugarica me stalno savetuje i zabija nos u moju vezu. Te savete sam smatrala dobronamernim kao klinka kada nisam imala puno iskustva u vezama a ona je bila iskusnija jer je imala više veza. Sada ja imam dugu vezu iza sebe i u vezi sam sa trenutnim dečkom 5 godina ali ona i dalje razgovara sa mnom kao da ja ništa ne znam i deli mi glupe savete poput: "Nemoj biti uvijek tako dobra prema njemu muškarci vole k*čke". Pre 4 meseca sam se verila ali zbog trenutne situacije je svadba odložena. Razgovarala sam sa tom drugaricom i ona je rekla kako bih trebala da dečka pravim malo ljubomornim jer ne bi valjalo da se on suviše opusti. Tu mi je pukao film i rekla sam joj da ne želim njene savete. Ona je na to rekla: "Veruj mi trebaju ti, ne znaš ti ništa". Ja sam joj na to odgovorila drsko: "Da, ja ništa ne znam zato sam u srećnoj vezi i udajem se brzo a ti si imala 20 veza od kojih nijedna nije duža od 4 meseca. Pozabavi se sa svojom vezama." Ukratko, blokirala me svugde.
5610
254
85
share
odobravam
osuđujem

#2878505
15 Apr 20
Pre dve godine sam dobila otkaz ali ne kajem se. Radila sam u jednoj užasnoj firmi i šefica je bila živo zlo. Stalno me omalovažavala. Jedan dan je bila nervozna zbog neke greške što je neko od kolega napravio i vikala je glasno kako ona mrzi nesposobne i glupe ljude. U jednom momentu je rekla "Glupi ljudi ne trebaju da žive!" Na to sam joj odgovorila: "Nemojte slučajno sebi oduzeti život, kakve su vam to crne misli?". Rekla mi je da pokupim stvari i da ne želi više da me vidi. Tako sam dobila otkaz.
6192
115
60
share
odobravam
osuđujem

#2878526
15 Apr 20
Imam u komšiluku jednu baku od 78 godina koja živi sama i ponudila sam se da joj kupim u radnji šta joj treba. Napravila mi je spisak gde je bilo i brašno nekog određenog tipa. Kad sam otišla u radnju, nije bilo tog brašna, već samo 2 pakovanja nekog drugog tipa i radnica mi kaže kako je to sve što imaju i da bolje uzmem dok i to neko nije kupio. Uzmem to, takva je situacija, bolje išta nego ništa. Kad sam to donela komšnici, žena mi se izdrala što joj nisam kupila ono koje mi je rekla, izvređala me kako sam nesposobna, iako sam joj objasnila situaciju. Još kaže da joj dugujem te pare koliko je to brašno koštalo. Ovo je poslednji put da sam pokušala da budem dobra prema nekome i da pomognem, sada razumem one koji samo sebe gledaju. Pomogneš, još ti ispadneš kriv. Od sada pomažem samo svojoj porodici, niko me drugi ne zanima.
7413
238
104
share
odobravam
osuđujem

#2877991
15 Apr 20
Danas mi je umro prvi komšija, od starosti, imao je 88 godina. Koliko mi je teško i krivo ne mogu da opišem. Taj čovek je imao 58 godina kada smo se doselili pored njegove kuće, otišao je u penziju dve godine kasnije i od tada stalno pomagao mojima. Nije bilo problema koji on nije mogao da reši, pomagao nam je i finansijski (iako njegovi sinovi nisu to odobravali), prvu loptu i dečije zanimljive enciklopedije mi je on kupio, čuvao me kada nisu moji mogli, sestri je pomogao oko fakulteta, a sa mojim ocem su bili kao braća iako je tata od njega mlađi 20 godina. Ceo dan plačem i ne mogu da se smirim jer nas je napustio veliki čovek u svakom smislu te reči, ljudina koja se samo jednom rađa.
6074
64
17
share
odobravam
osuđujem

#2877978
14 Apr 20
Doktor sam po struci i znam koliko je ovo glupo i primitivno,ali bila sam spremna da abortiram da je bilo žensko. Jednostavno ne volim žensku decu. I baš sam ponosna što sam majka dečaka.
358
7396
152
share
odobravam
osuđujem

#2878378
14 Apr 20
Čudio sam se parovima koji su dugo zajedno, a onda naglo raskinu i u roku od mesec, dva se udaju/ožene za neke skroz leve partnere. Čudio sam se sve dok se meni nije desilo. Imao sam devojku četiri godine mlađu od mene, bili smo zajedno sedam godina i jedne večeri kada sam hteo da joj kažem da sam definitivno odlučio da je ženim i da je vreme da i ona to planira, kao grom iz vedra neba mi kaže da jesam dobar, ali da neće da se uda za mene jer misli da je još uvek mlada (ja tad imao 33, ona 29). Ubrzo raskinemo i na jednoj slavi upoznam devojku deset godina mlađu od mene sa kojom sam proveo celu noć pričajući joj svoje probleme. Nedugo zatim ta devojka kaže da hoće da se uda za mene i ja pristanem. Imao sam određene sumnje jer je ona dosta mlađa, ali brak je sve do demantovao. Čuo sam da se i bivša malo posle nas udala za nekog koga ni ne znam i samo bih da joj postavim pitanje zašto je sa njim ušla u brak posle dva meseca, a sa mnom nije htela posle sedam godina.
4733
970
128
share
odobravam
osuđujem

#2878381
14 Apr 20
Nakon 28 godina samoće našao sam devojku... I raskinuo sam sa njom već nakon druge nedelje. Nisam mogao da podnesem to neprestano dopisivanje, taj zvuk viber poruke od momenta kada otvorim oči, ta pitanja šta radim koja mi je postavljala 10 puta dnevno, da li mislim na nju i zašto joj odgovaram 10 minuta nakon što mi je poruka stigla. Znam da je za neke ljude to neverovatno ali postoji život i van ekrana telefona. Možda je malo i do mene... Ipak, nakon toliko godina samoće ja i ne znam za drugačije ali ovo me stvarno guši.
4827
1039
103
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva