Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2591605
14 Jun 19
Dečko mi je otišao na službeni put pre nedelju dana. Čujemo se svaki dan nekad i po dva puta. Sinoć se nešto iznervirao i zamolio me da mu pošaljem neku svoju sliku jer kako on kaže samo ja mogu da ga smirim. Ali ja ne bih bila ja da ga poslušam. Ne da meni đavo mira i ja ga pozovem video pozivom. Čovek nije skontao pa se javio kad ono on u izlasku sa negovom koleginicom. I ja ga pitam šta je bilo, a on kaže da se iznervirao zato što nisu mogli da uđu u klub, a koleginica dobacuje:,,Nemoj da lažeš devojku je*o te, kaži joj da smo zajedno već 3 meseca i da nisi na službenom putu". Ja se pravim da nisam čula i nastavim ja sve lepo. Sutra odem u firmu i pitam direktora tj. mog druga iz srednje i sa faxa gde je ovaj i kakav sl put. Čovek se iznenadio kada sam ga pitala i rekao da je on na godišnjem odmoru i da ga nije najavio nego da je pustio zato što je rekao da ide sa devojkom na odmor, a ovaj skontao samnom. Žao mi je jer sam mu verovala. Kad se vrati naći će stvari ispred vrata.
7398
166
93
share
odobravam
osuđujem

#2591236
13 Jun 19
Kad se samo setim koliko puta mi je mama davala zadnje pare iz novčanika za poklone ljudima koji mi danas jedva kažu i ćao na ulici.
6272
92
42
share
odobravam
osuđujem

#2591353
13 Jun 19
Ne želim nikoga uvrijediti, ni nametati svoje mišljenje kao muško koje nitko tražio, al ovako. Cure su mi ili lijepe ili nisu, i to nenašminkane. Ako se lijepa cura dotjera, lijepa je i sređena. Ako se ružna cura dotjera, samo je sređena, ali i dalje nije lijepa. Otkad znam za sebe, u glavi razlikujem ljepotu od sređenosti. Netko tko nema lijepe crte lica može to promijeniti samo operacijom ili prevelikom šminkom (konturiranje, ili kako to već zovete), što je meni osobno varanje. Ako mi cura nije lijepa dok trči u trenerci sva znojna, zapuhana i crvena, neće biti ni u visokim štiklama, pripijenoj haljini i profesionalnoj šminci. Ljepše je vidjeti dotjeranu osobu i osjetiti dobar parfem, ali meni to osobno nikad nije poboljšavalo romantičnu i seksualnu privlačnost. Ne želim nikoga uvrijediti, možda se netko pita što je u našim glavama.
5242
712
165
share
odobravam
osuđujem

#2590679
13 Jun 19
Profesorka sam matematike u jednoj srednjoj školi. Svake godine dosta dece pustim da prođu ovaj predmet. Na kraju im podelim jednu ocenu za aktivnost i jednu za svesku i tako ih pustim da se provuku bez popravnih. Razlog je jednostavan-neću da ih zamaram predmetom koji ih ne zanima. Svako od njih je dobar u nekom drugom predmetu, i smatram da taj predmet i treba što više da usavršavaju, a ne da se muče sa nečim što im ne ide i što ih ne interesuje. Ima dece koja se zanimaju za matematiku, i sa njima dosta radim i trudim se što više da ih naučim. Mnogi me osuđuju zbog toga i kažu da ne cenim svoj predmet, ali ja prosto smatram da niko ne mora da se opterećuje nečim što ga ne zanima i što nije za njega.
11820
360
208
share
odobravam
osuđujem

#2590536
13 Jun 19
Moji roditelji su me prevarili i uspeli da mi upropaste život. Nemam 15 godina nego 35,i nezavisim od njih ali sam ih volela i bila spremna sve da uradim za njih što su oni iskoristili. Podigla sam kredit kako bi renovirali kuću, koji sam ja trebala da nasledim, a oni su je poklonili mojoj sestri koja živi kao parazit već 40 godina. A sad oni još imaju obraza da me zovu i traže pare od mene, jer sam im ja plaćala komunalije, a sad kad sam prekinula svaki kontakt sa njima oni me ogovaraju kako sam loša i ljubomorna sestra. Jedino mi je drago što imam svoj stan i posao pa ne moram da ih molim. Hvala vam roditelji što ste mi pokazali kakvi ste.
5537
174
102
share
odobravam
osuđujem

#2590857
12 Jun 19
Juče je rodica ismijavala svog sina jer je do pete godine kakio u pelene. Ne shvata da to samo pokazuje njenu nesposobnost kao roditelja. Dijete nije glupo ako kaki u pelene već vi jer treba da ga naučite da koristi tutu. Dijete nije glupo ako ima 4 godine i ne priča, vi ste krivi jer treba da provodite više vremena sa njim i da razgovarate! Dijete nije glupo ako je nemirno i nevaspitano, to samo znači da ga niste naučili boljem!
6162
185
73
share
odobravam
osuđujem

#2590664
12 Jun 19
Dečko mi je ostao u prometnoj nesreći bez jedne noge i oka. Htio je da ga ostavim jer zaslužujem bolje i plakao, ali ja ga i dalje volim baš takvog kakav je. Za maškare sam mu kupila kostim kapetana kuke sa povezom na oko i plastičnom nogom, a on se toliko smijaoni rekao da je i on meni nešto kupio. Izvadio je plasticu krunu i stavio ju na glavu. Počeo je plakati kao malo dijete i izustio udaj se za mene te izvadio prsten. Plakali smo i on i ja, on u kostimu gusara, a ja kao njegova princeza.
11051
123
73
share
odobravam
osuđujem

#2590340
12 Jun 19
Tehnički, naš drugi sastanak. Lik je zanimljiv, komunikativan, ali u jednom momentu mi kaže:, , Znaš, ja sada hoću ozbiljnu vezu, neću više avanture sa nekom, polupanom', na osnovu svog iskustva sam video da mi to više ne treba". Drugim rečima, gospodin koji je praktikovao određene stvari misli da je sasvim okej osuđivati žene sa kojima ih je praktikovao. Dok je on u toj priči, naravno, potpuni svetac. Valjda ne kapira da je po sopstvenom stanovištu i sam i, , polupan" i prolupan. U životu sam imala dva dečka, on svakako neće biti treći. Mnogo mi je lepše samoj, nego sa nekim za koga se ispostavilo da je onaj najgrđi, licemerni šoviništa sa dvostrukim aršinima i lažnim moralom. Dobro sam na vreme videla.
5899
348
100
share
odobravam
osuđujem

#2590030
12 Jun 19
Zbog trojke iz matematike mi je mama prosula pasulj na glavu i izbacila iz stana. Sela sam na otirač sa pasuljem na glavi i praznom činijom u rukama. U tom trenutku su prolazile komšije koje žive preko puta naših vrata i uleteli su u svoj stan kad su me videli. Te poglede nikad neću zaboraviti. Imala sam 8 godina.
729
6559
133
share
odobravam
osuđujem

#2589428
09 Jun 19
Nakon porođaja, ono što me je motivisalo da smršam i ne zapustim se je to što bi moja ćerka jednog dana gledala slike kada je bila beba i kada vidi mene na tim slikama, hoću da pomisli kako je mama bila lepa i zgodna, a ne debela i zapuštena. Možda zvuči glupo, ali meni je pomoglo. Izgledam bolje nego pre trudnoće.
6342
271
93
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva