Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2610722
31 Jul 19
Prošle godine u Grčkoj na moru se upoznam sa jednim Stjepanom iz okoline Zagreba i to nakon utakmice Hrvatska- Engleska kada su Hrvati eliminisali Engleze, a mi otišli na plažu da zajedno slavimo sa Hrvatima. Posle ko zna koliko popijenog pića taj Stjepan i ja odemo u neki klub, nahvatamo neke ženske i super se provedemo. Pre nego da sa mojim društvom krenemo za Srbiju on mi da njegov broj telefona i kontakt na Fejsu. Mislio sam da će to biti to što se našeg druženja tiče, ali evo godinu dana nakon toga on često dođe kod mene u Niš i ja odem tamo kod njega. Sve predrasude koje sam možda imao prema Hrvatima su nestale još se jedino malo zezamo čije su devojke bolje jer se on redovno zaljubi u neku Nišlijku svaki put kad dođe kod mene dok su po meni Zagrepčanke neodoljive.
6661
254
75
share
odobravam
osuđujem

#2610716
30 Jul 19
Živ sam zahvaljujući nestručnom doktoru koji je jedan rutinski abortus tako pokušao da izvede da je ugrozio mamin život. Iako sam bio neželjno dete nikada se tako nisam osećao čak i pored sestre koja je bila planirana. Pošto radim u dobroj firmi imam sasvim solidnu platu često uletim sa parama da platim račune koji stignu roditeljima, a ćale mi u šali kaže ''Sve sam mogao da očekujem, ali da će mi propali abortus plaćati račune to ni u ludilu''
2446
4573
159
share
odobravam
osuđujem

#2610331
30 Jul 19
Zaljubio sam se u devojku koja pati od depresije. Prvo nam je bilo super, bolest nije toliko bila izražajna. U poslednjih mesec dana se znatno pogoršalo i odlučila je da raskinemo bar na neko vreme dok ne uspe nekako da sredi sebe. Već mi nedostaje i nisam se gore osećao u životu, ali znam da je to bilo jedino rešenje jer depresivna osoba nema snage za ljudske odnose. Rekao sam joj da sam uvek tu za nju što i stvarno mislim. Voleo bih da uspe da se izbori sa svojim demonima i da opet budemo zajedno, ali pre svega da njoj bude bolje, pa i ako to značilo da više nismo zajedno. Ona je jedno predivno ljudsko biće kojoj su se loše stvari dešavale i ubija me što ne mogu da joj pomognem i nadam se da zna da nikad nije sama. Depresija je opaka bolest i sada sam tek saznao koliko dok mi je opisivala kako se oseća i šta joj je u glavi. Molim vas da shvatite ozbiljno svakog u vašem okruženju ko ima sličnih problema i znajte da čak i obična poruka podrške toj oskbi znači mnogo.  
5975
215
121
share
odobravam
osuđujem

#2609549
30 Jul 19
Nakon sto sam vidio djete malo sa majkom kako prosi ispred jednog trgovačkog centra malo sam se sa djetetom poigrao a djete boso, bez gaća u pampersu. Tabani crni kao ugljen, odveo sam ih da kupimo djetetu obuću i odjeću. Majka nije znala koji joj broj djete nosi jeli mu nikad nije mogla priuštiti obuću. Kad je probavalo obuću nije znao hodati u njoj boji se..majka mu je govorila polako ne boj se nećeš pasti. Kad samo otišli kupiti odjeću rekla je da nikad nije bila u ovakvom centru i da svu robu što ima da je pokupila iz kontejnera. Kad sam plaćao na kasi plakala je od sreće. Nisam znao šta ću pa sam je zagrilo i reko sve će biti dobro, nakon toga mi je rekla da je u ovakvoj situaciji jeli je momak istukao i ostavio je kad je saznala da je trudna, od tada mu ni traga ni glasa jedva preživljava sa djetetom, ne želi čuti za djete. Bas sam u šoku hvala ti ženo draga što si me naučila da cijenim ono što imam. A vi cure pazite kome vjerujete da i vas ne zadesi ovakva situacija kao i ovu curu.
5805
201
75
share
odobravam
osuđujem

#2609898
30 Jul 19
Kad sam bila mala, za vrijeme rata, bila sam u jednoj dječjoj bolnici u Zagrebu. Sjećam se da je soba u kojoj sam bila bila odvojena nekakvim staklom od sobe gdje su bili 'veliki dečki', od kojih me jedan često tješio kad sam plakala jer mi je falila mama. Imala sam plišano janje Janka koje je i dalje sa mnom. Kad je bila uzbuna, sestre su nas svu djecu odnijela u sklonište, a ja sam počela plakati jer je Janko ostao gore u sobi. Taj je dečko otišao po njega da ne bi plakala. Prošlo je jaako puno godina od tada, sto puta sam razmišljala kako bih voljela znati tko je on i samo mu reći hvala jer je jednoj curici pomogao i ostao u trajnom sjećanju:)
5564
112
38
share
odobravam
osuđujem

#2609340
29 Jul 19
Dečko je ostao sa mnom u najtežem periodu mog života, odnosno, kada mi je preminula rođena sestra u 21. godini. Ja sam tada imala svega 16 godina, a on 19. U svakom trenutku je mogao da ode i kaže da nije spreman da trpi mene takvu, depresivnu, uplakanu i zombiranu, međutim, nije. Zahvaljujući njemu ja danas nisam na lekovima i ne vučem se po psihijatrima i psiholozima, a sve to samo što me je slušao i pričao sa mnom. Čak je prešao veliki put samo da bi bio sa mnom na sahrani. Od tada je prošlo 4 godine i ja mu to nikada neću zaboraviti. Neizmerno ga volim i nikada mu ne bih učinila nešto nažao. Čak i da raskinemo nekada u budućnosti apsolutno ne bih mogla jednu ružnu reč za njega da kažem. Zahvalna sam mu kao samom Bogu.
7857
118
65
share
odobravam
osuđujem

#2609442
29 Jul 19
Imam jako glupu devojku, glupu u smislu da poveruje u svaku glupost koju kažem. Pošto je u početku izbegavala seks kažem joj da se usled razmene hormona žensko telo regeneriše, da postaje otpornije, jače i zdravije pa samim tim što više seksa to više zdravlja. Posle toga se nije skidala sa mene. Jednom sam je pitao da mi odradi felacio, a ona mi rekla da joj je to gadno i da neće. Onda sam kao tobože pročitao u novinama da redovni felacio zbog proteina u spermi čini zube jačim i beljim plus neutrališe karijes pa sada dobijem felacio kada ga i ne tražim. Veoma je lako manipulisati njom jer devojka nema nimalo vere u sebe i misli da je uvek bolje ono što joj drugi kažu da uradi. Daleko od toga da želim da je namerno vrtim i povređujem, ali mi prija da je takva jer sam do sada imao devojke koje su sve najbolje znale i od kojih sam na dnevnoj bazi dobijao glavobolje.
1046
8784
171
share
odobravam
osuđujem

#2609531
29 Jul 19
Dijete sam iz rata. Dolazim iz Istočne Hrvatske gdje se 90-ih nisu dešavale baš najljepše stvari, moja majka je u 18. godini bila silovana od protivničke strane i tu sam nastao ja. Nakon par godina udala se za svog sadašnjeg muža s kojima je dobila još 3 kćeri. Mogu reći da sam odrastao u relativno normalnoj okolini i mama naravno nikada nije pravila razliku među nama, ali od strane svih osjećao sam se odbačen. Nakon promocije na fakultetu, priznala mi je da su je svi nagovarali da me u trudnoći pobaci, ali ona im je samo rekla: ovo dijete možda nije bilo plod ljubavi, ali će itekako svima vama pokazati što je to ljubav ! i tvrdi da se zbog te odluke nikada nije pokajala jer kako kaže danas je ponosna na svog prvenca koji je danas ostvareni uspješan inžinjer i čovjek prije svega. Hvala ti majko što si me rodila. Volim te. :)
9174
143
100
share
odobravam
osuđujem

#2609554
29 Jul 19
Sećam se dana kada smo ja i drug pre 7 godina razređivali sok od jagode sa hladnom vodom i jeli neke jeftine grickalice i blejali po ceo dan. Danas on je profesionalni košarkaš igra u italiji a ja profesor na fakultetu obojica smo u dobrom finanaijskom stanju. Pre neki dan smo seli zajedno malo popričali sećali se starih dana. Sećanje na ukus razređenog soka, jeftinih grickalica i naše zajedničko provedeno vreme nikakve pare ne mogu zameniti.
5897
109
31
share
odobravam
osuđujem

#2609439
29 Jul 19
Tata me pozvao iz kafane gde je imao proslavu sa kolegama da dođem da ga pokupim jer je pijan. Ja došao, a tatin kolega koji me je ujedno i krstio kaže da sednem da sa svojim kumčetom popije jednu. Ta jedna se pretvorila u ko zna koliko pa sam ja zvao mamu da dođe i pokupi tatu i mene. Evo mama ceo dan besna, psuje i povremeno nas u prolazu lupi pesnajom u rame, a tata i ja ćutimo kao miševi i samo gledamo gde da pobegnemo da joj nismo u vidnom polju.
6219
175
39
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva