Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3154623
22 Mar 24
Sama sam posle razvoda već tri godine. Živim sa dvoje dece. Imam svoju kuću, svoj posao, svoj auto, mogućnost da deci obezbedim normalne uslove za život, bez obrzira na to što njihov otac slabo, skoro nikako ne učestvuje u njihovom životu. Deca su raspoložena, zadovoljna, napreduju u školi, imaju sve što im treba. Pomalo sam usamljena iako sam retko sama, imam osećaj da mi treba partner a prosto se ne usuđujem da se upustim u bilo šta. Izgovor mi je najčešće da nemam vremena ni prilike za nove ljubavi ni poznanstva i samim tim se i ne trudim. A opet osećam da mi treba pažnja muškarca, emocija ...i zbunjena sam želim a ne želim.
878
32
39
share
odobravam
osuđujem

#3154459
22 Mar 24
Poruka svim razvedenim roditeljina: Udajte /oženite se ponovo. Da, dobro ste pročitali. Kao dijete razvedenih roditelja, osim tog razvoda i sve te traume kao dijete što sam prezivjela, najviše mi smeta, što i sada "vučem roditelje za sobom". Imam 35 godina i svoju porodicu, ali majka hoće i dalje da brine o meni (jer nema šta drugo raditi sama), a otac i dalje hoće da me vaspita (isto jer je sam i nema šta drugo raditi). Tako da, kad djeca malo stasaju, nađite partnera sličnog sebi, nekoga razvedenog/udovca koji ima svoju djecu (znači ne želi još djece) i ostvarite sa njim. Mi, vaša djeca, nismo dužni da vas zabavljamo dovjeka, da nema dovjeka zamjerate "što vas nisam pozvala u 10 nego u 11..." Ili što se nisam javila na prvo zvono. Znači, olakšajte toj svojoj djeci barem jedan period života!
895
72
47
share
odobravam
osuđujem

#3154635
22 Mar 24
Pijani vozač je pokosio mene i brata na trotoaru. Izvukli smo se s ozljedama, ali u životu se nisam toliko prepao kao u tom trenu kad sam mislio da će mi brat umrijeti na rukama.
680
11
9
share
odobravam
osuđujem

#3154591
22 Mar 24
Imam 21 godinu. I mislim da je retko da neko ima prabaku u tim godinama. Imam prabaku koja ima 88 godina, i od cele moje porodice ja sam najviše blizak sa njom. Ona je za mene superbaka, ima svoju baštu, voli da mi spremi ručak, da idemo u šetnju, da joj pomognem oko nečega. Ona mi je kao poput anđela, toliko saveta, priče, smeha, i zahvaljujući njoj sam shvatio kakav čovek treba da budem. Uvek mi u šali kaže: Hajde oženi se već jednom, da ne bih mislila o tome i kad odem... Nadam se da većina vas imate svoje starije članove porodice koji su vam uzor. 😄
813
17
25
share
odobravam
osuđujem

#3154364
22 Mar 24
Jedan prijatelj ima posesivnu curu koja ga nigdje ne pušta. Lik mora nju tražiti dopuštenje da ide sa društvom na kavu. Jedan drugi prijatelj se ženi, a on želi da povede curu na momačku! Ovaj mu je rekao da dolazi sam ili ne mora dolaziti uopće. Ne znam kako ne vidi da ovo nije normalna veza. A ta cura misli da mi svi varamo cure/žene jer se družimo bez njih. Sad ga je uspjela i odvojiti od cijelog društva. Žao mi ga je jer je zaglavio s takvom psiho curom.
658
36
43
share
odobravam
osuđujem

#3154569
21 Mar 24
Susjedi iznad mene stalno prde. Po cijeli dan prde. Ja razumijem da su ljudi u svom stanu i da moraju tu prditi nije u tome stvar, ali ja stvaaarno više ne mogu slušati prdeže, bude mi neugodno kad ih sretnem. Ja ne mogu vjerovati ali evo i dok sam pisala ovo neko od njih je prdnuo.
1038
230
110
share
odobravam
osuđujem

#3154586
21 Mar 24
Sestra mi je uporna u nameri da se smuvam s jednom njenom drugaricom. Devojka je lepa i zgodna, ali jednostavno mi se ne sviđa. Kada to kažem sestri dobijem odgovor da sam preizbirljiv, ovakav i onakav. Ama ženska glavo ne sviđa mi se i to je to, valjda se i mene nešto pita!
1102
36
38
share
odobravam
osuđujem

#3154638
21 Mar 24
U mom okruženju za ljude sa visokim obrazovanjem vlada mišljenje da su nadobudni. Međutim, više puta sam prisustvovala situaciji da neka tetka sa jedva završenom osnovnom školom, pokušava da na različite načine ponizi devojku koja je tipa na doktorskim studijama. Zapravo se ne radi ovde o obrazovanju, nego o koeficijentu inteligencije. Inteligentni ljidi tačno znaju gde im je mesto, a ovi drugu misle da znaju.
1130
40
16
share
odobravam
osuđujem

#3154432
21 Mar 24
Videh na instagramu rođaku da se porodila. Dalji rod, nismo u nekom kontaktu. Posle mesec dana naletim na zeta, čestitam kad ono... nije njegovo. Prevarila ga, u procesu razvoda.... ja neobavešten ko ....
498
25
11
share
odobravam
osuđujem

#3154631
21 Mar 24
Nekada je bio običaj da cepaju košulju onome koje postao otac. Pre neko veče sam bila na proslavi, svi se međusobno cepali, kao da nisu normalni. Došlo mi da pitam jeste svi je*ali pa se nadate da je vaše. Uz to žena u porodilištu verovatno se raspada od bolova dok budale se ludiraju.
817
95
28
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva