Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


#2992140
18 Apr 21
Trudna sam, a moj momak svaki dan odlazi kod roditelja koji su zaraženi koronom, pije kafu sa njima i bez dezinfekcije se vrati nazad. Kad spomenem da obrati pažnju, svede kontakt na minimum, predlozi mi da se iselim negdje dok to ne prođe. Kako sam mogla biti tako glupa da sa ovakvom osobom pravim dijete? 
1901
384
57
share
odobravam
osuđujem

#2992369
18 Apr 21
Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad buke nema i mogu. Problem mi je da se skoncentrišem tako nenaspavana i umorna, slabo šta i zapamtim. Mojima ja pričam, ali oni mene uopšte ne bendaju, ne zanima ih to, a očekuju neke dobre ocene na fakultetu od mene, ako išta prođem ovako uopšte biće dobro. Ne daju mi da uzmem neku sobu da se odvojim da imam mir, jer kažu da nema potrebe, a ja sopstvenih primanja nemam. Ne znam više stvarno šta da radim... 
2429
109
95
share
odobravam
osuđujem

#2992335
18 Apr 21
Mnogo veću empatiju imam prema životinjama nego prema ljudima.
1826
333
51
share
odobravam
osuđujem

#2992151
18 Apr 21
Moj otac se neposredno posle završetka studija zaposlio u mašinskoj industriji i tu je proveo svoj radni vek. U jednom trenutku obavljao je dužnost HR menadžera (kako bi to sada popularno nazvali) i bio zadužen za zapošljavanje novih kadrova. Nije bio ni psiholog ni lajf kouč. Moj otac je diplomirani mašinski inženjer. Znao je svoj posao i prilikom testiranja kandidata postavljao je tehnička pitanja i zadavao zadatke iz struke. Nikad nije omašio prilikom zapošljavanja kandidata. Uvek je izabrao pravog. Zašto? Jer na poslu se zahtevalo da znate posao (vezan za mašinstvo) a ne da izigravate klovna. Zato su i pitanja bila konkretna, jasna, profesionlna i nisu zadirala u privatnost kandidata. Nikog nije bilo briga da li pušite, pijete, kockate se (sve to van radnog vremena), nemate stila za oblačenje, imate kućne ljubimce, gde vidite sebe za deset godina, koja je knjiga na vas ostavila najvažniji utisak, koji biste sendvič bili ako bi vam neko ponudio da budete sendvič... Svi su bili tim. 
4163
131
54
share
odobravam
osuđujem

#2991960
18 Apr 21
Ponosna sam na sebe što mogu svoje račune sama da platim! :)
2410
43
19
share
odobravam
osuđujem

#2991743
18 Apr 21
Obiteljska večera, svi za stolom, i prilog bila cvjetača. I sad, svi malog brata nagovaraju da jede cvjetaču. I baba govori: "jedi sine, skupo je to"( u nadi da će tako prije pojesti), a on na to onako punih usta kroz plač: " pa što kupujete kad je skupo". Hahaha oprošteno mu je bilo, nije morao jesti 😆
2785
80
40
share
odobravam
osuđujem

#2991851
18 Apr 21
Nemam načina da zahvalim svojoj svekrvi onoliko koliko bi trebalo. Kad smo se venčali nismo mogli da živimo sami, jer sam tada bila bez posla. Toliko razgovora sa mnom kao sa kćerkom, toliko razumevanja i podrške, svekar kao drugi otac. Toliko topline u kući, radosti kad su dobili unuka, ne mogu da vam opišem. Iako su slabijeg obrazovanja, iako neke kompleksnije stvari ne razumeju toliko su dobri, vredni, topli ljudi, puni ljubavi za sve iako su se mučili u životu. Dok moji -,,intelektualna elita", fakulteti, knjige, sve znaju o svemu, uspešni u poslu-toliko ogorčeni, besni, svađe stalno, kukanja i etiketiranja drugih da je nepodnošljivo. Dok sam živela sa njima imala sam 3 hronične bolesti. Juče na kontroli saznam da više nemam nijednu. Ubeđena sam da me je ta toplina i mir u muževljevoj kući, život bez stalne tenzije, kao i naša ljubav naravno iscelila. Zahvalna sam Bogu na njima.
5588
88
62
share
odobravam
osuđujem

#2991477
17 Apr 21
Pronašla sam svoju srodnu dušu, osobu koja je jednostavno na istoj valnoj duljini kao i ja. Radimo skupa i često se desi da nakon smjene ostanemo pričati na parkingu po sat vremena, razgovor tako teče da zaboravimo i na vrijeme. Toliko smo slični, dijelimo zajedničko mišljenje o gotovo svemu i on je prvi s kojim mogu razgovarati na svaku temu. Obrazovan, mudar, sluša, razumije. Radimo već 3 godine skupa i toliko uživam u njegovom društvu. Problem je u tome što je stariji od mene 40 godina, mogu reći stariji za dva moja života skoro. Ono što je on prošao mene tek čeka. Sutra odlazi u mirovinu, zadnji nam je radni dan zajedno. Danas mi je rekao da mu je žao što nije 40 godina mlađi, pa da me pozove van. Da se razumijemo, između nas nema ničega seksualnog, niti me privlači na taj način, bilo bi skroz uvrnuto da je tako. Ali još niti jednom nisam srela muškaraca s kojim sam toliko uživala u razgovoru. Isto je on rekao za mene.
2487
486
79
share
odobravam
osuđujem

#2991664
17 Apr 21
Imali smo po 16 godina kad je zatrudnela. Bio sam uplašeni klinac. Pričali smo o tome par dana, hteo sam da abortira, ali ona nije. Nisam znao šta da radim i pobegao sam. Prošlo je 4 godina otad, retko bi mi dozvolila da ga vidim, a danas sam saznao da je verena i da će sa mužem i našim sinom živeti u inostranstvu. Satima pokušavam da razgovaram sa njom, ali bezuspešno i svi mi govore da nemam prava da viđam svoje dete jer sada ona sređuje svoj život. Bojim se da više nikada neću videti svoje dete. 
771
3490
169
share
odobravam
osuđujem

#2991710
17 Apr 21
Kada sam odlučila da se razvedem, odluka je bila izuzetno teška. Razmišljala sam o sinu, o sebi, o tadašnjem mužu, o tome kako ćemo, gde i od čega živeti, na čiji će teret otići njegovi veliki kockarski dugovi za koje sam tada saznala, kako bi sve izgledalo ako ostanemo zajedno i odlučila da u braku bez ljubavi i poverenja ne želim da budem, ne želim da crnčim da bih vraćala dugove čoveka koji me mesecima potkradao dok sve nije uzeo, i nikako ne želim da mi sin raste u takvoj nazovi porodici. Nisam uopšte uzela u obzir šta će se pričati o meni, ali nije mi svejedno kada me ljudi osuđuju. Pitam se da li sam zbog toga loša majka. 
3122
85
70
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva