Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3022951
15 Sep 21
Imam drugaricu pored koje mi je glupo da idem nenašminkana i nesredjena, jer je ona svaki dan doterana da se svi okrenu. Da se razumemo, to njoj oduzme sat vremena maximum da se tako sredi jer je prirodno lepa, pa joj ništa sem obične dnevne šminke ne treba, a i ima ukusa pa šta god obuče na njoj izgleda fenomenalno. To je počelo da me opterećuje da ne mogu izaći sa njom ni da prošetam u normalnom izdanju bez šminke. Zamolila sam je jednom da izađemo sasvim normalno, po mogućstvu nenašminkane, ali ona se donekle naljutila jer smatra da ima pravo da izađe u izdanju u kom se ona lepše oseća i da se ona meni ne meša u to kako ću ja izgledati, pa tako očekuje da to ne radim ni ja njoj. Ne znam šta da radim.
936
2645
154
share
odobravam
osuđujem

#3023015
15 Sep 21
Ne kužim ljude koji sa 40+ godina nemaju položen vozački ispit a potpuno su zdravi i rade. Kako možete ić busom cijeli život...
512
1904
89
share
odobravam
osuđujem

#3023006
15 Sep 21
Pre tri nedelje sam dobio simptome, testirao se na kovid i bio sam pozitivan. Stvar je u tome da radim od kuće kao freelancer, živim sam, ceo karantin od dve nedelje sam proveo sam samcat u svome stanu, pod terapijom. Niko ni ne zna da sam imao koronu jer me u poslednje tri nedelje niko nije ni zvao da pita kako sam i šta radim, a kamo li u neki izlazak. Pri tom nisam antisocijalna osoba niti vuk samotnjak. Ili izgleda da jesam a nisam bio ni svestan toga.
1973
60
25
share
odobravam
osuđujem

#3023075
15 Sep 21
Majka ne zna da se borim za potomstvo. Imala sam jednu neupesnu vantelesnu oplodnju a sad bi trebalo drugi put da pokušamo. Mlada sam još uvek. Prolazimo kroz pakao. Od skoro moji roditelji imaju dva mala mačeta. Majka je pred mojom prijateljicom komentarisala da mora da čuva mačke kad već nema unuke.
213
2415
98
share
odobravam
osuđujem

#3022615
15 Sep 21
E ovako, da li moze neko ko jako fotošopira slike za Instagram da nam objasni kako mu nije neprijatno da se uživo sreće sa ljudima i da izgleda ko svoj ružan brat i uopšte da se zahvaljuje za komplimente u komentarima dok iza ekrana ne liči na osobu sa slike? Definitivno je bolje biti ružan sem ako me zaraduješ pare od Instagrama, onda postoji razumno objašnjenje za blamiranje.
1958
79
61
share
odobravam
osuđujem

#3022748
15 Sep 21
Malo se rastužim kad vidim starije sestre. Udale su se, imaju posao, decu, dobre muževe, ali opet mi ne deluju srećno. Kao da su izgubile deo sebe. Jedna je obožavala da slika i ide na izložbe u slobodno vreme, druga je bila oduševljena francuskom kulturom i upoznavala je mnogo ljudi na književnim večerima. Sada od svega toga nema ni traga. Srećne su ako dnevno nađu sat vremena za sebe. Nekako ne stare lepo, deluju iscpljeno i nemaju onaj sjaj u očima. Ne želim takav život, ali bojim se da svejedno sve pređe u rutinu, da posao i porodične obaveze to nameću. Ne znam da li ću uspeti da sačuvam entuzijazam i onu dečiju razigranost.
1982
153
65
share
odobravam
osuđujem

#3022917
15 Sep 21
Jednom sam izašla sa dečkom kog mi je kuma preporučila, praktično na slepo. Ali hajde, poznajem je dvadeset i kusur godina, neće mi valjda nekog debila preporučivati. Kad ono tamo, šok. Dečko je sat vremena pričao kako je pokušao da se ubije pre par godina, kako ga svi mrze, kako je zaljubljen u moju kumu i izašao je sa mnom iz želje da mu ja sredim nešto sa njom. Najgorih sat vremena u mom životu ikada, a nisam mogla da se izvučem sa sastanka jer je bio u gradu daleko od mog, pa sam morala da pričekam za prevoz.
2069
72
25
share
odobravam
osuđujem

#3022636
15 Sep 21
Bivša devojka je imala jednu užasnu ružnu naviku zbog koje smo raskinuli. Kad god bi izašli negde, imala je tu naviku da zeva u likove, pogotovo ako bi joj se svideli. Kad god sam joj skrenuo pažnju ona je negirala i pravila se luda. Sve do jedne večeri gde je zevala u neke mangupe, zbog čega su oni prišli i tražili joj broj nakon čega se umalo nismo pobili. Posle tog incidenta sam raskinuo, jer je to nepoštovanje. Kad je to radila dok je bila sa mnom, mogu da zamisli šta je kad je bila sama.
3606
81
64
share
odobravam
osuđujem

#3022794
15 Sep 21
Učiteljica mog najmlađeg sina me je danas telefonom zvala da hitno dođem u školu i odvedem svoje dete kući sa nastave jer je bio "sav usran". Nekako sam uspeo da namolim šefa da me pusti s posla (žena nije mogla da izađe s njenog posla jer je bila dežurna), pa sam otišao u školu i zaista mali se vidno bio usrao i zaudarao je, učiteljica je rekla (besno) da ga brže vodim kući i okupam. Kad sam ga pitao kako mu se to dogodilo, rekao je da su se dečaci takmičili u tome koće "jače i duže da prdne" i da se napregao "iz sve snage da pobedi"... Nadam se da je bar pobedio, tatin pobednik!
1827
2459
73
share
odobravam
osuđujem

#3022759
15 Sep 21
Ako hoćeš da zadržiš curu koju želiš - napravi joj dijete. Sve kontra od tog - ostaviće te za sitnicu.
274
4246
82
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva