Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3115298
26 Apr 23
Naše prvo putovanje posle 2 godine veze nisam ovako očekivala, jedva sam čekala da se vratim kući. Pritom smo u vezi na daljinu pa sam donekle i navikla da provodimo 24h konstantno zajedno. Prvi dan me je sve vreme komentarisao šta mu smeta a meni je bila mučnina u stomaku znajući da ne mogu otići kući već biti sa njim u stranoj zemlji. Ako kažem da sam gladna i da bih uzela nešto jesti njegov komentar bi bio kako to da sam odjednom gladna i da on nije gladan pa ne razume. Otišli smo do prodavnice koja nam je ispred zgrade i kako smo se vratili setila sam da mi treba još nešto gde je izdramio da sam jedna neodgovorna osoba i kako mogu tako da zaboravim i da je on morao da izlazi dva puta. Htela sam sebi neku kozmetiku da kupim i naljutio se jer nismo došli da shoppingujemo nego da obilazimo, po ceo dan smo šetali a pritom bih od svog novca kupila. Raskinula sam a on se još čudi i daje sebi na pravo da se ljuti i šalje mi poruke kako on to nije zaslužio i kakva sam ja to osoba.
1730
69
36
share
odobravam
osuđujem

#3115541
26 Apr 23
Zaljubiš se u nju, a ona na posao minić, štikla, parfem i frizura. Na ulici guza seva u helankama kao da je gola, patike na štiklu i još bolje izgleda, oseti poglede svuda i prija joj pažnja. Svima se javlja, svima osmehuje. Sa direktorom prisna, šef je pljuska po du*etu, to je nervira al je radi baš lepo. Dao si joj pažnju pa je rasipa, a tebi kao dete u zagrljaj uleće u sunđer bob pidžami, i pokreće priču o vašim planovima i kućnom budžetu. Kako to?
186
2043
132
share
odobravam
osuđujem

#3114474
26 Apr 23
Imam 28 godina i živim sam već 6 godina. Imam dobar posao i volim da radim taj posao. Cela familija počela da me smara kako je vreme da imam ženu i decu jer kako kažu samo to mi nedostaje. Da skratim priču nabavio sam kera i uživam u životu. Nemoj da se ženite ako na to niste spremni, jer upropastićete svoj život i život svog partnera kao i dece kad shvatite da niste bili spremni za to. Sve u svoje vreme.
2429
71
41
share
odobravam
osuđujem

#3114432
26 Apr 23
Ali moj muž koji izvadi zub i ode na fudbal. I sutradan ja ga zamolim (jer ostajem duže na poslu) da spremi večeru on kaže da ne može, mora da miruje vadio zub juče…
325
1604
96
share
odobravam
osuđujem

#3114427
24 Apr 23
Moja svekrva je izuzetno vrijedna i sposobna, dobra žena. To kažem bez imalo pretjerivanja. Svaki dan se u toj kući imao doručak, ručak, večera.  Ona je krečila, cijepala drva, slagala, dočekivala ogromne goste, vodila brigu o svekrovim nepokretnim roditeljima. Uvijek nasmijana i blaga žena. Moj svekar je ostavio, godinu dana nakon što mu se oženio prvi sin, uz obrazloženje da ga nije poštovala i našao drugu, zatim treću, evo sad je 4ta na redu. Ona treba biti lekcija svim ženama. Gledaj sebe, voli sebe, jer očigledno nikome više nećeš biti ma koliko se trudila. Na kraju dobiješ komentar da nisi dovoljno dobra.
3146
73
88
share
odobravam
osuđujem

#3115227
24 Apr 23
Doručkovala sam na mjestu gdje me je posluživao konobar koji je doslovno bio dvojnik moga pokojnog oca (dok je bio mlađi). Konobar je bio Talijan. Prije manje od mjesec dana je bilo 20 godina kako je moj otac umro. Dečko je imao toliko sličnosti s mojim tatom da sam u jednom trenutku pomislila da sanjam. Npr. Imao je jako rumene obraze, počeo je ćelaviti na sredini glave baš kao i moj otac, imao je brkove, duge prste i lijepe ruke. Moj otac je bio mlad 70-ih godina, kada je moda bila skroz drukčija, taj dečko je izgledao kao da je ispao iz tog doba. Budući da je moj otac umro prije 20 godina, nemamo niti jedan njegov video i imamo jako malo fotografija. Bio je to jedan od najljepših trenutaka u mom životu ❤️
2018
42
18
share
odobravam
osuđujem

#3115167
24 Apr 23
Izlazim bar jednom mjesečno. Ja i prijateljice. Imam tu svoju grupu prijateljica i jako smo bliske. Uvijek odemo na ručak ili večeru ili izlazak. Pritom, imam 30 godina, i dvoje djece. Kad izađem, muž ostane s djecom. Svi me krivo gledaju zbog ovoga. Kolegice na poslu, susjedi itd. Ljudima nije jasno kako odrasla žena i majka dvoje djece svaki mjesec izlazi. Radim svaki dan, brinem se o djeci i kući, ja i muž se odlično slažemo i nikada mi nije napravio problem oko toga. I on izađe s prijateljima, onda sam ja s djecom. Nitko od nas nije "zapostavljen" i dobro nam je. Samo što je ljudima čudno jer sam ja žena. On smije gdje hoće jer je muško, neće ga krivo gledati. Haha.
2789
120
71
share
odobravam
osuđujem

#3120080
24 Apr 23
Glupa bivša izlašla u isti klub kao ja i celo veče me gleda...pritom, ja kad sam došao namerno sam izabrao mesto dijagonalno od nje, da između nas lepo stoje dva stuba, a ona i drugarice se zatim od jednom premestile blizu nas...trudim se da je ne gledam ali svi drugari mi govore kako bukvalno samo u mene gleda i da je jako neprijatno...još celo veče se slika i snima u mom pravcu, a blic je odao samo tako da time zapravo gleda šta radimo...a najveći šok je doživela i bukvalno se spakovala i otišla kada je skontala da mi je DJ zapravo nova devojka...počeo sam da je ljubim namerno dok je drugarica snimala ovu glupaču i tačno se videlo u pozadini storija koji je misteriozno obrisan u roku od par minuta.
282
1904
76
share
odobravam
osuđujem

#3120208
24 Apr 23
Ako poznajete bilo koga ko prolazi kroz proces vantelesne oplodnje, a pri tom imate decu iz prirodne trudnoće i niste imali nikakvih problema da ostanete u drugom stanju, molim vas, nemojte da se pravite pametni i da delite savete koje vam niko nije tražio. Ne, nije dovoljno da se samo opustim i doći će. Nemoj da mi govoriš da nije strašno što svakoga dana treba samu sebe da ubodem u stomak koji je već plav i u čvorovima, jer si ti vadila krv u trudnoći i znaš kako je to. Ne, ne znaš i nadam se da nikad nećeš saznati. Nemoj da mi govoriš da ne treba da uzimam sve te suplemente jer si ti pila samo taj jedan. Dajte podršku u smislu da budete tu za tu osobu, da provedete vreme zajedno, da pričate o bilo čemu drugom osim da delite bespotrebne savete.
2561
125
96
share
odobravam
osuđujem

#3120372
24 Apr 23
Pozajmila sam drugarici fen za kosu i nikako da mi vrati već par dana (živi dva sprata iznad mene), jedan dan ne može jer radi, drugi dan nije kod kuće, pa onda kad njoj odgovara ja se ne javljam (što nije istina). I evo danas se naljutila, jer sam joj rekla da mi njen dečko donese MOJ fen, koji je ona odnela kod njega pre par dana. Stvarno ne mogu da verujem, dokle ide ljudska glupost?
1726
33
32
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva