Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3031124
03 Nov 21
Moja devojka leči komplekse tako što se fotošopira da izgleda gore (poveća struk, smanji zadnjicu, poveća nos, spusti kapke smanji usne...) i onda klikne na ono dugme da vidi sliku pre fotošopa i tako svaki put kad se oseća nesigurno. Ne znam da li je luda...
2311
123
26
share
odobravam
osuđujem

#3031275
03 Nov 21
Čitam post o vereničkom prstenu od 10e... Muž i ja pre 5 godina... venčanje...jedva skrpili da pozovemo najužu rodbinu. Za burme smo imali taman za dve, najskromnije, srebrne. Otišli smo u inostranstvo, sredili živote, finansijski stali na noge. Nikada, baš nikada, mužu nisam zamerila, jer sam znala da nije imao, i a i to malo što smo imali čuvali smo za put. Za treću godišnjicu braka uzeli smo zlatne burme, sve po dogovoru... Nikada nisam imala srca da skinem ono pred Bogom datom. Ne udajite se za novčanik, nego za čoveka...
4741
188
73
share
odobravam
osuđujem

#3031231
03 Nov 21
Jedva čekam da umre moj dida samo kako bi se dokopala njegova novca.
127
2746
52
share
odobravam
osuđujem

#3030541
02 Nov 21
Imam želju da jednog dana sretnem svoju učiteljicu iz osnovne škole, i da me pita da li se ja nje sjećam. Rekla bi joj - "Da, sjećam se kada nisam znala zavezati pertle na času tjelesnog odgoja, i kada sam zamolila vas, jer ste pomagali drugoj djeci, i kada ste mi rekli da me roditelji trebaju tome naučiti". Sjećam se kada ste pitali svu djecu koja prelaze preko autoputa na putu kući da dignu ruku, i kada sam ja podigla rekli ste mi da moja mama ne živi više kod kuće i da ja ne trebam da pređem preko autoputa". (inače živim u malom mjestu gdje se o svemu priča, roditelji su se posvađali na kratki period i mama je otišla da bude par dana kod drugarice koja takođe živi jako blizu, dok sam ja i dalje živjela sa ocem). Nije mi dala da pređem cestu pa sam otišla da čekam mamu ispred kuće njene drugarice 5 sati dok nije došla sa posla. Imam 27 godina i još uvijek me to muči to kada se sjetim jer kao dijete nisam znala da odgovorim.
5877
169
168
share
odobravam
osuđujem

#3030479
02 Nov 21
Vozim se ja prevozom a preko puta mene sedi jedna devojka i tužan stariji čovek u zaista lošem stanju. Ulazi kontrola i pre nego što su došli kod nas čovek nas je samo tužno pogledao i rekao:"Kako ja od 12 000 dinara da priuštim sebi kartu." Dolazi kontrola do nas i traži devojci kartu. Kaže ona da nema kartu i krenu oni nju tu da smaraju jedno 5 minuta i prete policijom. Kad smo stigli do sledeće stanice čovek je izašao a ona se osmehnula i njemu i kontrolorima i rekla kroz smeh:"Setila sam se, ipak sam je ponela." Kontrolorima samo što para na uši nije izašla a meni je došlo da je izgrlim i izljubim.
8180
88
65
share
odobravam
osuđujem

#3031035
02 Nov 21
Stvarno više ne mogu da podnesem ovo. Radim u firmi u kojoj ima dosta žena sa malom decom. Protiv dece nemam ništa, volim ih, nisam ogorčena baba-devojka kojoj sve smeta, ali aman, svako malo neka od njih ima neku neodložnu situaciju sa tim detetom pa mora da ode ranije sa posla/ne dođe uopšte, posao bi ostao nezavršen, a rokovi su pred vratima. Opet kažem, sve mi je jasno, sa decom je nepredvidivo, ali ako ne možete da postignete i da radite i da ih čuvate, dajte otkaz, tražite posao sa 20 sati nedeljno. Svako malo sa nečim kasnimo, moramo da uskačemo jer žene-majke-kraljice ne mogu da se pojave na radnom mestu. Nije čak ni to problem, već njihov stav - meni je moje dete najvažnije na svetu, nikakav posao ne može da bude ispred njega. Pa super, ali meni nije tvoje dete najvažnije na svetu i ne ostaje mi se zbog tebe svako malo prekovremeno jer danas nema ko da ga čuva. Posao je ravnomerno raspoređen, ali kad ne najavi da neće da dođe, već se samo ne pojavi, naravno da smo u problemu.
4352
568
176
share
odobravam
osuđujem

#3030591
01 Nov 21
Samo želim devojku koja bi pristala da koristi onaj bežični mali vibrator na javnom mestu, što se kontroliše preko telefona. A ona potpuno obučena, i niko živi ne zna. Samo ona i ja.
1565
1959
188
share
odobravam
osuđujem

#3030711
01 Nov 21
Bucka sam. Nemam snage da istrčim 100m a da ne usporim u toku trčanja. Tati se slošilo i zvali smo hitnu. Živimo u malo zabačenom delu i vidim ja hitnu iz daleka kako skreće pogrešnim putem. Počela sam da trčim i nisam stala, nisam stala ni uzbrdo kad je bilo. Noge su išle jedna za drugom, nisam osetila umor. Samo da ih stignem i stigla sam. Posle sam trčala nazad za njima da ne omaše kuću. Takođe ni zimu nisam osetila. Bila je noć a ja u majici. Fascinantno mi je koliko smo spremni za one koje volimo.
4710
80
35
share
odobravam
osuđujem

#3030598
01 Nov 21
Čuh skoro kad su komentarisale neke gospođe do mene, kako je ćerka neke njihove prijateljice počela da živi sa momkom nakon nekoliko godina veze. I citiram, "Kako je to sebi dopustila žena koja nema muža (umro je davno), da joj ćerka živi sa momkom?" Pa ako neko može da mi objasni, po kom to zakonu tačno ako vama umre muž, daleko bilo, sramota je da vam se ćerka odseli i živi sa momkom nakon što su završili fakultete?
3507
99
60
share
odobravam
osuđujem

#3030403
01 Nov 21
Dobar dan, ja sam generacija koja mora da izdržava i roditelje i decu. Imam 35 godina, decu blizance od 7, i roditelje od 65. Roditelji su ceo život radili na crno, nemaju penziono. Inače jako dobri roditelji, samo nisu razmišljali šta može da se desi. Nikad mi nije falila ljubav niti pažnja, uvek sam dobijao to. Život su mi posvetili i jednostavno ne mogu da ih ostavim na cedilu. Sada su ostarili, bolesni su i ne mogu da rade. Imam platu 1000 eura, a i pored toga ne znam kud sam pošao, kud sam došao. Sve pare odu svaki mesec, meni ne ostane ništa. Moja sreća da zarađujem toliko, jer sa prosekom bih mogao samo da se ubijem. Ne znam više šta je pravo rešenje, ali osećam kako me jede ovaj život. Moram da budem jak i za roditelje i za ženu i za decu, ali u sebi se gušim. Samo želim da nemam toliko obaveza, ali mislim da se to neće desiti još nekih 20 godina...
2710
88
125
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva