Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


#2992997
23 Apr 21
Najbolji drug i ja smo prije tri godine imali strašnu nesreću. Nije se izvukao. Osjećao sam krivicu iako nisam bio kriv. Smirila me riječima 'Nisi ti pisao sudbinu, nisi je ti mogao ni promijeniti.' Tad sam je zavolio još više i još jače poželio da zauvijek ostane uz mene. Danas je tačno godina dana kako je više nema. Ne prođe dan da ne pomislim na nju, na život koji smo planirali. Sad znam da se sudbina nije mogla promijeniti, ali mi silno nedostaje. Nedostajaće dok živim.
2669
85
16
share
odobravam
osuđujem

#2992931
23 Apr 21
Ljeto mrzim najviše zbog toga što dok moji drugovi i drugarice ljetuju po Hrvatskoj, Turskoj, Italiji, Grčkoj...ja ljetujem u Neumu, i to svake godine, već 18 godina, i to samo zato što moji nemaju novca. Više mi je postalo ofirno govoriti da sam opet bila u Neumu, a kad god pitam svoje da odemo negdje drugo oni neće i pravdaju se time što nemaju para.
206
2270
144
share
odobravam
osuđujem

#2993094
23 Apr 21
Prevario sam devojku dok je bila trudna, a ona za to nikad nije saznala. Neću joj nikada reći jer je volim i ne želim da me ostavi.
281
3311
61
share
odobravam
osuđujem

#2993310
23 Apr 21
Za ljude, koji slusaju turbo folk, mislim da su manjeg intelekta.
832
1879
104
share
odobravam
osuđujem

#2992898
23 Apr 21
Videla sam učiteljicu posle dugo vremena. Nisam joj se javila jer me nije prepoznala, a i da jeste nije to zaslužila. Tretirala me je kao glupu, zbijala šale na račun moje mršavošti i kratke kose i pred svima me kritikovala što sam nesigurna i tiha. Zahvaljujući njoj sam i postala takva. Bila je neotesana žena koju su izbegavali svi sem njenih omiljenih učenika. Takvih je, razume se, bilo jako malo. Iznenadila se kad je čula da sam među najboljim učeničima u gimnaziji, a kasnije i kad sam upisala fakultet. Znam da sam za nju ostala ona mala sa sela, ali bojim se da sam i za sebe. Žao mi je što još uvek imam slične probleme kao tad. Njena pojava me je vratila u period koji bih zaista volela da zaboravim. 
2286
94
69
share
odobravam
osuđujem

#2992804
23 Apr 21
Živim sa verenikom i trenutno čekamo dete. Stanujemo privatno jer ni moj ni njegovi nisu u mogućnosti da nam kupe stan ili neku kućicu. Sve što plaćamo, plaćamo po pola. Kiriju, troškove za stan, imamo kućni budžet gde oboje dajemo polovinu para i kupujemo hranu od toga. On prima mnogo veću platu od mene, a nikad ni jedan dinar ni za šta ne daje više od mene. Čak suplemente za trudnoću kupujem od svojih para, nikad se nije ponudio da i za to da bar polovinu. Ovog meseca sam imala velike troškove oko analiza zbog trudnoće i ponestalo mi je para za zajednički budžet, on me je poslao kod roditelja da im potražim da obavezno dam isti iznos kao i on. Iako na stranu ima veliku ušteđevinu i plus prima veću platu. Stvarno sam bila u šoku i razočarala se previše. Šta očekivati od takvog muškarca. 
340
4637
226
share
odobravam
osuđujem

#2992706
22 Apr 21
Ima jedna devojka jako mi se sviđa. Jednom sam joj prišao ali nije prošlo najbolje. Od tada sam krenuo u teretanu, promenio ishranu počeo zavidno izgledati. 7 meseci dižem tegove, jedem usrani pirinač pola kile mesa šećera maltene ništa ali nije me htela prihvatiti na insta. Jedan dan zove me njen otac (dobar sam sa njim) da mu popravim nešto hitno oko struje. Ja rešim nabrzinu ali tad nije bila kući. Taj dan mi je poslala zahtev. Kad saznam ima dečka. Dva dana nisam spavao druge devojke ne mogu ni da zamislim. Šta dalje da radim. Imam 17 ona će sad 18 po ceo dan ne mogu da je izbacim iz glave. Dajte neki savet. 
494
2736
93
share
odobravam
osuđujem

#2992886
22 Apr 21
Odrastao sam u Bosni i imam dvojno državljanstvo - hrvatsko (te sam katolik). Čitavo djetinjstvo se pravila neka razlika između katolika ('hrvata') i osoba islamske vjeroispovjesti('bošnjaka').. Tek kada sam bio pri kraju srednje škole i počeo sazrijevat kao osoba, shvatio sam da smo svi ljudi(prije svega svi bosanci) i moje društvo je postalo veće. Zaljubio sam se u djevojku islamske vjeroispovjesti i iskreno me je bio strah reakcije roditelja. Prije par mjeseci sam je upoznao sa roditeljima i danas su ona i moja majka bff. To me tako čini sretnim da niste ni svjesni. 
3226
211
104
share
odobravam
osuđujem

#2992919
22 Apr 21
Mnoge devojke ovde pišu da ih ne zanimaju nezaposleni muškarci. Meni je to poslednja rupa na svirali. Imam svoj stan, platu od 800e i ako ću naći nekog normalnog i imati uzajamnu ljubav, izdržavala bih ga do sudnjeg dana! 
860
2718
121
share
odobravam
osuđujem

#2992658
22 Apr 21
Treba mi savjet. Momak i ja izlazimo pola godine i razgovarala sam sa njim o njegovim planovima. Živi sa majkom i plan mu je da kupe veći stan i da tu živi sa porodicom. Ja živim sama u svom stanu, i moj je plan da živim sama sa partnerom kada za to dođe vrijeme. I sad ja ne znam da li je još rano da ja njemu kažem da ja nikada ne bih živjela sa svekrvom, jer nismo počeli da planiramo ‘zajednički’ život. Zaista ne želim maminog sina pored sebe i da mi se neko čitav život meša u brak. Nisam ženu upoznala, ali i da je najdivnija na svetu, prosto želim našu privatnost i slobodu. Mislim da je fer sa moje strane da mu to saopštim, pa ako želi, bolje sada da ode nego kada ga potpuno zavolim. Biće samo teže otići. Sasvim je u redu ako on ne želi brak sa mnom( a vjerujem da me vidi veoma ozbiljno), ide život dalje, ali makar da se odmah zna i da mogu da prilagodim svoje poteze ka daljoj budućnosti. 
5089
158
143
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva