Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3161882
31 May 24
Ustanem ujutro, pijem kafu na plaži (udata sam za Dalmatinca) dva sata čitam, šetam, popodne radim u privatnoj zubarskoj ordinaciji. Imamo otplaćen stan, dobre poslove, dva nova auta, putujemo kad god možemo. I onda se neko pametan pravi i kaže "Bog nas kaznio" jer nemamo dece. Prvo još bar 5-6 godina postoji šansa da uspe vantelesna a govore kao da nam je 50 a ne 35 godina, a drugo ne razumem koliko zao i pokvaren možeš biti ako neko uživa u životu da tražiš način da ga ubodeš u najbolniju tačku.
4263
98
154
share
odobravam
osuđujem

#3161834
31 May 24
Nakon godinu dana pokušavanja, evo upravo mi je pozitivan test na trudnoću!
2191
54
25
share
odobravam
osuđujem

#3161994
31 May 24
Otišla sam van samo da uštedim više za putovanja. Velika je razlika da li mi na kraju mjeseca ostane 100 eura kod nas ili 500 eura u Njemačkoj. Kako ima dobrih ponuda i akcija u samo pola godine skupim za put do Južne Amerike na 3 tjedna. Želim vidjeti svijeta dok sam još mlada i sama.
1786
46
20
share
odobravam
osuđujem

#3161957
30 May 24
Imam 50 godina i poslednjih par godina živim u inostranstvu. Imam ćerku od 26 god. Pre dve godine sam rešila da je iznenadim. Pozvonila na vrata s punim kesama poklona. Nije mi otvorila vrata. Ljuta je jer se nisam najavila. Otada mi ne odgovara na poruke i pozive. Inače stan u kome živi sam joj ja kupila. Ne tražim ništa samo da je zagrlim.
232
1472
143
share
odobravam
osuđujem

#3161992
30 May 24
Uzeo sam iz kevinog šteka 700e misleći da ih stavim na tiket kvote 2 da dupliram i vratim joj nazad do kraja dana tako da ona ne primeti. Naravno tiket je pao, šta sad da radim nemam pojma.
87
2531
128
share
odobravam
osuđujem

#3161884
30 May 24
Poslovi se ne dele na muške i ženske, nego na fizički lakše i teže poslove. Drugo je kad neko živi u stanu, tu je ok da se deli na pola. Ali žena i ja smo u kući. Kuvanje, čišćenje, pranje sudova radimo naizmenično. A kad treba da se pokosi trava, ošiša ograda, radi u bašti, očisti dvorište, napravi boks za psa, namesti veš mašina onda sve to moram ja jer sam muško. Ne tražim ženi da se petlja oko struje ili da ona menja gume na kolima, ali ako ja radim to, nervira me što očekuje da radim istovremeno i neki od lakših poslova. Vrhunac je bio kad smo sređivali sobu za bebu, sam sam gletovao, krečio i postavljao laminat. Tada je bio red na mene da uključim mašinu i operem sudove i zamolio sam je da me odmeni dok ne završim sve ovo. Nije htela ništa jer kaže sad je moj red. Pukao sam, dao sam joj alat u ruke i rekao idi sređuj sobu, ja ću da budem u kuhinji. Na šta se ona uvredila, evo 5 dana ne pričamo. Izvini ženo, ako mogu ja kecelju i metlu u ruke, možeš ti nekad čekić i šrafciger.
1630
215
120
share
odobravam
osuđujem

#3161960
30 May 24
Katolik sam i moje tri sestre su udate. Najstarija za katolika, druga za pravoslavca i treća za muslimana. Najmlađa nije udata još uvijek. Sestrići i sestričina su mi preslatki. Imam ih šestoro. Sve ih obožavam, iako su četvoro druge vjeroispovijesti. To mi nikada nije bilo važno. Moja su krv, a očevi su im dobri ljudi, i u mojoj kući su svi dobrodošli. Ali, boli me što ih djed ne prihvata. Od kada su se udale, dvije ćerke mu u kuću nisu ušle. Kako može da za unuke ne pita, i da svoju decu ne primi u kuću. Ja to da shvatim ne mogu.
2263
75
123
share
odobravam
osuđujem

#3160956
30 May 24
Sedmi sam mesec trudnoće i napravila sam grešku učlanivši se u trudničke i "mameće" grupe. Ja sam frapirana količinom nepismenosti! Na stranu pravopis koji je tek prihvatljiv u jednoj od pet objava, žene su funkcionalno nepismene - ne znaju da pročitaju rezultate testova na kojima je ključ za njihovo tumačenje, ne razumeju osnovne procedure u institucijama, traže neka apsurdna prava, bolesno vezane za svoju decu kao da ih samo one imaju, pričaju o "urokljivim očima"...neću ni da ulazim u diskutovanje saveta lekara - ignorišu stručnjake pa traže savete od još nepismenijih od njih. Da mi daju zadatak da napišem onoliko nepismene i nepovezane objave, ja ne bih umela. Ne govorimo o izuzecima već o većini tih žena koje pišu, govore i razmišljaju na nivou nekoga ko nema ni završenu osnovnu školu. Iščlanila sam se iz svega ali mi je žao i ove države i ovog naroda jer se takve (a verujem da su im i partneri slični) najviše razmnožavaju.
1848
76
79
share
odobravam
osuđujem

#3162020
30 May 24
Ja ne znam što je ovo sa djevojačkim zabavama u mojem gradu, ali svi idu na neka putovanja. Bila sam kuma, išli smo na put u Italiju, sve super jer smo našli jeftin avion i smještaj. Svako je platio svoj dio putovanja. Sad se druga prijateljica udaje i želi na put u Dubai. Njoj nisam kuma, ali me pozvala. Kad je poslala cijene hotela u kojem želi biti, plus avion, ispada preko 1000 eura za 4 dana. Još je to usred ljeta, a tamo je pakleno. Njoj će roditelji platiti taj put, ali većina nas taj novac nema. Pokušavamo joj reći da pogleda i druge opcije, ali neće ni da čuje... Mislim da ćemo na kraju svi odustati. Nije fer da od nas traži da potrošimo cijelu plaću za ovo.
1917
47
85
share
odobravam
osuđujem

#3162132
30 May 24
Zbog njegove nervoze jer je dete nemirno iako sam ja 24h sa detetom, zbog njegovog svađanja za svaku moju reč, pitanje ili predlog, zbog toga što vodimo ljubav jednom ili ni jednom u mesec dana i zbog toga što je postao jako loš muž i otac ja postepeno prestajem da ga volim. Ja se konstantno pretvaram pred ljudima da je sve u redu, jer i on to isto radi. Sutra kada se okrenem i odem odavde sa svojim detetom biće iznenađen a malo je reći da sam tužna jer mi se porodica raspada ja koliko god puta ga molila i pričala da popravi sve, nemam nikakav uticaj da ceo tok ovih stvari promenim jer bih želela da moje dete raste sa oba roditelja.. ali ne po cenu mojih suza, poremećenog rada štitne žlezde i svih problema koje nosi ponašanje osobe nedorasle jednoj porodici.
1695
63
71
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva