Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3018643
25 Aug 21
Kad vidim šta sve djevojke svojim momcima brane, zahtjevaju, traže, uslovljavaju... Od kojekakvih zabranjivanja kontakata sa prijateljima i sa rodbinom, "ako uradiš to i to ostavljam te...", navaljivanje na udaju u prvih par mjeseci veze, pijenje piva i gledanje utakmice sa MUŠKIM društvom strogo zabranjeno... Toliko mi je drago što me je sudbina spojila sa djevojkom koja ni približno nije takva i oko svega sa njom postoji dogovor i kompromis. Nataša, volim te! :)
1909
149
87
share
odobravam
osuđujem

#3019124
25 Aug 21
Radim u jednom noćnom klubu s vremena na vreme, zajedno sa prijateljem koji je DJ. Ja sam mu asistent, odnosno radim specijalne efekte, svetla, dim, lasere... Sinoć smo imali "tezgu" u jednom manjem gradu, iznajmili apartman kako se ne bi vraćali u toku noći kući. Posle žurke nam je prošlo nekoliko devojaka da opipaju situaciju, želele su da idu sa nama u naš apartman, očevidno da spavaju sa nama ili nešto slično. Eh sad, verujem da bi velika većina samo otišla i uradila "posao" sa devojkama, ali nešto mi se nije dalo, i nakon što sam ih pitao koliko imaju godina - jedva 16... 16?! Prijatelj DJ i ja smo im poželeli laku noć, spakovali opremu i otišli bez njih. Sa 16 godina sam išao napolje sa drugarima, vozio bajs, zezao se, a današnja deca po klubovima i na seks aftere?! Sve u svemu ponosan sam na našu zrelost i što nismo napravili problem ni nama, ni njima, podosta smo stariji.
4905
201
103
share
odobravam
osuđujem

#3018611
25 Aug 21
Prije par godina, dok sam bio apsolvent, majka mi je pred novogodišnje praznike dala 500KM. Rekla je da je to neka njena ušteđevina, zbog koje sam "ja trpio neko vrijeme" da bi ona uspjela uštedjeti za čitavo domaćinstvo i da želi da me počasti da mogu proslaviti praznike bez da se brinem da li ću imati dovoljno pošto nisam imao stalni posao. Sad kad već radim dobar posao i dobro zarađujem, hoću da joj za odlazak u penziju uradim nešto slično. Rado bih kupio neki poklon, ali ona je takva da joj materijalne stvari ne znače. Vratiću joj ili u novcu, ili ću nju i oca poslati negdje na mali odmor. Zaslužili su to za sve ove godine, što su me školovali, trpili moje mladalačke mušice, finansirali i što su me naučili da radim i da mi ne bude teško da radim bilo šta.
3117
33
27
share
odobravam
osuđujem

#3019029
25 Aug 21
15 godina sam se bavio i trenirao karate, bio sam izuzetan potencijal, takmičio se, pobedjivao, gubio.. Sve što ide uz jedan sport.. Na jednom takmičenju sam dobio jedan, mnogo kvaran i nedopustiv udarac u lice, tačnije u nos sa desne strane.. Taj jedan udarac, je završio moju karijeru.. Od tog udarca, jagodična kost i sam nos su bukvalno bili smrskani, završio sam na hirurgiji, gde su mi rekonstruisali taj deo lica i vratili ga skoro u normalu, ali sam posle operacije, bio obavešten da zbog težine povreda, ne bih smeo više, time da se bavim, da se takmičim i da treniram karate u opšte.. To me je potpuno slomilo.. Naravno poslušao sam savete, razdužio opremu koju sam imao, jer mi je ipak zdravlje bitnije. Jedino, što me i dan danas boli, jeste ta činjenica da dok sam ležao u bolnici, niko, ama baš niko iz kluba nije došao da me obiđe, niti me je iko pozvao na telefon da vidi kako sam, ni trener, niko.. To je jedina stvar koja me, evo 10ak godina kasnije i dalje boli..
2458
40
40
share
odobravam
osuđujem

#3018752
25 Aug 21
Svi su me u dvadesetim bombardovali, gnjavili da trebam da uživam i da su mi to najlepše godine života. Većina nije znala kako u stvari živim a manji deo njih se pravio lud i ignorisao. Borio sam se sa depresijom i uspeo da je pobedim, nisam izlazio nigde, nisam se ni družio. Od tridesetih sam procvetao, promenio sebe, ljude, posao, imam hobije, vežbam, izlazim i otvorenija sam osoba. Roditelji i familija su moju depresiju okarakterisali kao "lenjost" naravno, nikad nisu seli da popričaju sa mnom, da pitaju kako je meni ali sam ja bio njihov džak za udaranje, na meni su lečili svoje frustracije, nezadovoljstva što sa posla što privatno. Opet kažem, drago mi je da mogu da se osvrnem na to i da kažem da sam i to prebrodio i da mi je život, bar po meni savršen.
2656
35
47
share
odobravam
osuđujem

#3018679
25 Aug 21
Bio je dobar osjećaj vidjeti je kako radi na kasi, i još kad je moja žena izvadila hrpu para iz novčanika, e to je bilo pravo.
258
2459
99
share
odobravam
osuđujem

#3018994
24 Aug 21
Najbolji savjet koji mi je moja majka dala je - nemoj da trpiš ništa. Hvala, mama.
3376
89
75
share
odobravam
osuđujem

#3018888
24 Aug 21
Najbolju drugaricu znam od kad smo bile klinke i uvek smo se lepo slagale, najviše što sam ja bila ta koja se prilagođava njoj. To je bilo zbog toga što je imala težak život i uvek je naglašavala koliko joj značim kada bi joj bilo teško. Međutim, odrasle smo, stala je na noge i počela je da mi pametuje. Ona živi život, a ja stagniram i mračim. To je samo zato što je njoj krenulo, a ja sam zapala u takav period da sam malo izgubljena, ali se ne žalim. Stvarno mi znači, ali ne mogu više da slušam kako mi prosipa mudrosti, ona koja je večito u depresiji bila, kako da živim svoj život.
2685
109
50
share
odobravam
osuđujem

#3019007
24 Aug 21
Iznenada sam ostala bez muža, srčani udar, u sekundi sve izgubila. Imali smo divan brak 22g. Pomozite, šta i kako dalje, ne mogu da se sastavim. Imala sam puno trauma i gubitaka u životu, ovo se ne može ni sa čim mjeriti. Rupa bez dna, rana neopisiva, plačem danonoćno. Imam obaveze, bliske ljude, stalno nešto radim da dan ispunim ali džabe sve, neutješna sam, hvala svima.
2990
65
88
share
odobravam
osuđujem

#3018582
24 Aug 21
U poslednjih mesec dana sam smuvao tri ribe tako što sam seo u park sa plišanom igračkom i pravio se da tugujem. Izgleda da ništa nije privlačnije od muškarca sa slomljenim srcem.
435
2929
70
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva