Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


žensko sam, ali obožavam da se mirišem muškim parfemima. :D
11047
292
30
share
odobravam
osuđujem

Drage komšije, ako vi možete 10 dana da renovirate stan i da mi probijate mozak, onda mogu i ja da u pola 4 ujutru udaram u zid pokušavajući da ubijem komarca. Molim lepo.
11504
186
21
share
odobravam
osuđujem

Ulazim u piceriju i naručujem picu. Prodavac me pita koju ću, a ja mu odgovorim, videvši znak za giros, onu od girosa! On: "Rekli ste giros?" Ja:''Da,da." Tada sam prvi put probao giros...
11215
194
54
share
odobravam
osuđujem

I dalje mešam krempitu i šampitu.
11052
403
45
share
odobravam
osuđujem

Najvise volim kada se kolima vraćam kući sa dečkom i dođemo blizu naše ulice, a na radiu krene pesma koju volimo i onda on napravi još jedan krug :)
10606
135
10
share
odobravam
osuđujem

Planiram da mojoj devojci napišem upustvo za upotrebu mene .
13390
380
41
share
odobravam
osuđujem

Predprošle godine, pred kraj decembra išla sam sa mamom da kupim neke stvari za Novu Godinu. Posle kupovine, kada smo krenuli kući, mama mi je priznala da je trudna, ja sam počela da se derem na nju, govorila joj da ni ona ni tata nisu normalni i terala je da abortira. Čim sam došla kući nazvala sam najboljeg druga i počela sam da plačem i rekla mu to sve, on mi je rekao da nisam normalna, da treba da budem najsrećnije na svetu.Mama je imala u planu da abortira, ali ju je tata sprečio.Kada se moj brat rodio, pre godinu dana, kada je stigao kući, kada sam ga onako malog i bespomoćnog ugledala u krevetiću počela sam plakati, nisam mogla da verujem šta sam tražila od mame, Tata mi je rekao da je to normalno, da svi ljude greše, i da mu je drago što sam se pokajala. Danas, ja se od mog' brata ne odvajam, bukvalno ga u celoj porodici najviše volim, i on je takođe mnogo vezan za mene. Imam još jednog brata, koji ima 12 godina, ja imam 16, i sad' tek shvatam koliko sam bogata ustvari.
9581
786
61
share
odobravam
osuđujem

Žena popije brže pivo od mene.
10833
783
36
share
odobravam
osuđujem

Nedavno sam dobila psa, malo preslatko kuče. Obožavam ga, samo nije još dobro naučio gdje treba da obavlja nuždu gdje ne. Znate kako je prelijep osjećaj kad se probudite ujutru, spustite noge na pod, i stanete u lokvicu koju vam je on ostavio.
8079
2077
43
share
odobravam
osuđujem

Imam druga sa kojim se družim ceo život. U njega sam zaljubljena vec godinu dana, međutim on za to i ne sluti. Puno mi se lepih i zgodnih momaka udvaralo, ali nisam htela ni da čujem. On je do sada promenio puno devojaka, međutim najviše me povredilo kad mi je stigla poruka da mu je devojka trudna. Sve se u meni slomilo, od velikog bola nisam čak mogla ni da zaplačem. Posle par minuta sam mu odg. nemoj da dozvoliš da abortira, dete nije ništa krivo, neka se rodi, a nju uzmi za ženu, tako je najbolje. I eto ih u braku su, rodila se prelepa devojčica, koja ima slično ime kao i ja.  A njega još uvek volim, i još uvek sam sama.
7306
813
43
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva