Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Kažem mu: 'Ostavi me na miru.' On me ostavi i ja se naljutim.
14538
864
49
share
odobravam
osuđujem

Do pre neki dan sam mislio da je Tolkin živ. I da s vremena na vreme izbacuje po jednu knjigu, po kojoj se snimaju novi nastavci filmova Gospodar prstenova. Devojka me non stop zeza zbog toga.
9307
452
69
share
odobravam
osuđujem

Pre par godina otišla sam sa porodicom, komšinicom i njenim sinom na more. Nakon dva dana provedena tamo, došao je na red i moj rođendan. Ustajem ujutru, jedva čekam da me moji izljube, daju možda neki poklončić, kad ono, niko ništa ne pominje, niko mi ne čestita ... ja ćutim, pravim se luda, mislim šale se sa mnom... I tako prođe ceo dan, niko ništa ne pominje. Uveče se spremamo da idemo malo da se prošetamo, svi me čekaju ispred kuće, a ja izlazim, sedam na stolicu i sa suzama u očima kažem: ‘‘Pa, dobro, srećan mi rođendan‘‘. Moji roditelji su pogledali jedno u drugo, otac se uhvatio za glavu, a majka počela da plače.. Danima su se izvinjavali zbog toga, ali to ne može ništa da promeni.
11910
926
125
share
odobravam
osuđujem

Izašla sam na dejt s dečkom koji mi se mnogo sviđao. Skockala se ja, stiže on i mi krećemo u šetnju. Tačno kad smo bili ispred robne kuće i ja vidim nešto crno ispred i počenem da vičem DŽEKI DŽEKI DOĐI, a on meni kaže JEL ME ZEZAŠ? TO JE OBIČNA KESA ZA ĐUBRE. Posle toga sam počela redovno da nosim naočare i više se nismo čuli.
10787
551
37
share
odobravam
osuđujem

Srce me boli kad moje kuče treba da primi inekciju pa cvili... Radije bi je ja primila umesto nje, nego da je držim. :(
10061
643
31
share
odobravam
osuđujem

Od kad znam za sebe roditelji su mi branili da se bavim muzikom, govorili su da je puno bolje biti advokat, bankar, doktor, sve do trenutka kada sam na bratovljevoj svadbi pred 500 gostiju uzeo mikrofon i gitaru i pokazao šta znam. Svi su zanemeli, cela porodica je pevala, svi su aplaudirali, bilo je prelepo. Nikada se lepše u životu nisam osećao. Konačno sam dobio priznanje od svih i evo od tada, skoro 5 godina se uspešno bavim muzikom.
12364
144
24
share
odobravam
osuđujem

Često padam u depresiju, razmišljajući o tome da sam samo mali, nebitni mehurić u svemiru.
8991
1033
47
share
odobravam
osuđujem

Imam osećaj kada budem smršala, da će sve biti drugačije.
12835
407
71
share
odobravam
osuđujem

Najdivniji osjećaj mi je kad krene jesenji i zimski period i zahladni napolju, a majka u sobi stavila debele jorgane i plišane pokrivače.
11284
199
20
share
odobravam
osuđujem

U prvom osnovne učitelj nas je terao da "zavežemo" noge za stolicu, odnosno da ih držimo obavijene oko nogu stolice i da se tako ne pomeramo u klupi, ne vrpoljimo i ne klizimo po stolici... I danas (30godina posle) tako sedim, nogu obavijenih - "zavezanih" za stolicu..
5031
283
13
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva