Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Stalno kad depiliram raznorazne dlake po licu i telu razmišljam ko će to da radi kad budem baba i ne budem ih videla, kako li će me po basu gledati deca i gaditi se.. :))
9146
402
39
share
odobravam
osuđujem

Kad sam neki dan davao novac prosjaku,ispala mi je kovanica od 10 din... Rekao sam mu:"Izvinite,nisam hteo." Nasmešio se i odgovorio: "Znam. Hvala ti."
11074
181
42
share
odobravam
osuđujem

Kao mala penjala sam se na štokove od vrata, mada znam i danas to nekad uradit.
9680
179
22
share
odobravam
osuđujem

Nedavno ja i rođak kod babe na moru. Sad' on jadničak fura neki "Zayn Malik" hairstyle al' šta je problem; nestalo mu laka i gela. Ne zna on šta će, kasnimo na izlaz, a on neće dok friz ne nagodi. I sad' ja slučajno u prolazu ugledam neki plavi gel u staklenci. Kontam ja gel, dam njemu, on "zagelira" friz i mi 'ko svi sretni izadjemo. Al' šta je problem, taj "gel" ima nekii ubiitačan miris. Suze na oči idu kad' pomirišeš. Sutradan ustajemo mi na doručak, govori on babi: "baba odake ti onaj gel, ima neki jak miris?!" pita sad' baba zbunjeno "A kojii sine gel?". Ustaje on i donosi misterioznu staklenku a baba 'ladno reče "Sine, nije to gel. To ti je konjska mast za moje vene."
11579
195
44
share
odobravam
osuđujem

Mama je jednom slala tatu u prodavnicu da kupi jaja i rekla mu da pazi da se ne polupaju,a on će :"ma čuvat ću ih bolje nego svoja"
11256
183
15
share
odobravam
osuđujem

Moje drugarice iz razreda i ja imamo listu modnih promašaja, na kojoj se nalaze drugovi i drugarice iz razreda. Svaki dan imamo "pobjednika", tj. najveći modni promašaj.
4759
13560
78
share
odobravam
osuđujem

Pitam se da li bilo ko pomisli na mene kada mu se štuca.
9586
155
15
share
odobravam
osuđujem

Uzima keva moj računar da nađe neki recept, pali početnu, kad ono na početnoj u prvom kvadratiću ostao memorisan redtube kao najposjećeniji sajt..
9158
411
45
share
odobravam
osuđujem

Moj brat je mesečar. Jedne noći ustajem ja da prezalogajim nešto, ulazim u trpezariju, a njemu vire noge ispod stola. Kad sam upalio svetlo on pruži ruku i kaže: "Okasti, trinest".
9337
107
65
share
odobravam
osuđujem

Nacrtala sam sebe i najboljeg druga. Znala sam tačno svaku njegovu crtu lica, a sebe nisam umela da nacrtam.
4953
61
14
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva