Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Kad jedina u odeljenju pročitam lektiru, svi me mole da im prepričam. Dok su one pušile k..., da se izrazim tako, ja sam čitala. I trebalo bi da sad i one dobiju to što su pušile. I dok me one ili oni mole da im prepričam ja ne mogu da odbijem, a i neću da im prepričam. I sad im objašnjavam tako komplikovano, služim se nekim terminima koje znam da ne znaju samo da ne bi shvatili. Jer nije pošteno da ja koja sam toliko vremena potrošila na čitanje imam istu ocenu kao oni.
12670
1612
128
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala sestra mi je pričala o dva decka sa kojima se viđa. Kasnije je zazvonio fiksni, bilo je za moju sestru. Pitala sam ko je to, rekao je njen dečko, na šta je moj odgovor bio: Marko ili Igor?
13190
246
40
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala, najdraže mi je bilo sakriti neku stvar. Svi se slomiše tražeći, i na kraju ja to "fol" nađem i budem glavna.
10124
230
12
share
odobravam
osuđujem

Moraću da ostavim dečka kog volim jer nema ambicije, a ja ne mogu ceo život da provedem sa gubitnikom...
9832
1825
78
share
odobravam
osuđujem

Moja majka je razvedena od moje druge godine i sem nje nemam druge porodice. Imam 22 godine i kad diplomiram želim da se udam i imam gomilu dece, ali ona mi stalno puni glavu kako se ne treba udati, kako su muškarci svinje i kako ti je najlepše kad si sam i kad imas svoje pare samo za sebe. E kevo, znam zašto ne voliš mog dečka, ali on je moja porodica veća nego ti i tvoje prazne ideje!
8909
1756
70
share
odobravam
osuđujem

Jedina iz društva sam se sećala svih dešavanja i zanimljivih događaja... Sada kad me neko pita: ,,Sećaš li se...?", iz inata kažem ,,ne" da pokvarim svu ,,čaroliju".
9332
913
14
share
odobravam
osuđujem

Od diplome jedino imam 70 lajkova na statusu.
13694
297
19
share
odobravam
osuđujem

Jednom kada sam bio mali toliko sam volio tepih iz dnevnog boravka da kada su ga roditelji išli baciti, jer je već bio star, ja sam išao za njima, plakao i pokušavao ih nagovoriti da ga ne bace.
11549
113
19
share
odobravam
osuđujem

Pre neko veče sam bila u gradu sa drugom i vozili smo se busem. Da ispadne duhovit rekao je šoferu: "Ima izić?", na šta mu je šofer lagano odgovorio: "haj haj samo zatvori za sobom", legla sam od smijeha.
8988
485
34
share
odobravam
osuđujem

Imam 41 god. Živim u porodičnoj kući, zajedno sa svojim roditeljima i svoja dva brata s' porodicama. Živimo veoma lepo i super funkcionišemo...U svojoj mladosti doživela sam samo jednu istinsku ljubav.Tog čoveka i dan danas volim svim svojim bićem. Bila je to jedna velika, iskrena ljubav. Međutim, on je druge vere i moji saznavši istinu, zabranili su mi da se udam za njega. Zapravo, imala sam mogućnost da biram između njega i njih...Kroz par godina, oženio se i dobio dvoje dece, a ja-ja sam ostala sama. Sada, kada sam već u nekim godinama, odlučila sam da se makar ostvarim kao majka(samohrana). U devetom sam mesecu trudnoće i nosim dečaka koji će dobiti ime moje jedine ljubavi...
6920
386
75
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva