Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Volim zvuk cepanja računa od strane kasirke.
9247
295
17
share
odobravam
osuđujem

Volela bih samo jednom da imam nekog prelepog dečka, da ima para, da je frajer, a sve to da bi mi "drugarice" crkle od zavisti jer misle da su iznad mene. Posle toga bih se vratila traženju normalnog i inteligentnog, za svoju dušu.
9180
2007
52
share
odobravam
osuđujem

Kada rešavam ukrštene reči prvo popunjavam hemijske elemente i slova azbuke. A ne počinjem ako ne znam ko je na slici.
12254
155
19
share
odobravam
osuđujem

Jel ovo sigurno anonimno? Da ne bude posle Nikola rekao ovo, Nikola rekao ono!
217969
5575
1282
share
odobravam
osuđujem

Stavljam daljinski između brade i ključne kosti dok ležim i gledam televizor.
9513
221
24
share
odobravam
osuđujem

Tokom jednog izlaska u klub, ispala mi je čarapa iz brusa. Htela sam da propadnem u zemlju.
4188
9808
67
share
odobravam
osuđujem

Upoznao sam devojku i dogovrio se da se vidimo. Došao sam kolima po nju, i pitam je da pustim klimu, a likusa mi kaže: "Pusti ja sve slušam!" Bilo me je sramota u njeno ime.
15363
748
83
share
odobravam
osuđujem

Понекад лајкујем статусе на Фејсу само да би се ти људи осећали боље. Некако, колико год да је то безначајна ствар људи воле да виде да их неко прати и посматра шта раде у животу.
9133
527
11
share
odobravam
osuđujem

Dok je bila trudna sa mnom, moju mamu je moj biološki otac ostavio i otišao bez traga. Iako sa mnogo muka, znam da me je mama podizala s ljubavlju i bez ikakvog pokajanja. Nekoliko godina kasnije je našla čoveka svog života sa kojim je već 13 godina u braku, koji me je prihvatio kao svog sina, a i ja njega kao svog oca. Imam i devetogodišnju sestru koju volim više od svega. Nikada nisam upoznao svog biološkog oca, niti imam ikakvu želju za tim. Nedavno sam napunio 18 godina. Među poklonima sam našao naizgled staru kovertu sa parama i porukom: "U istoj ovoj koverti je bio novac koji mi je dao tvoj biološki otac i koji je trebalo da potrošim na plaćanje troškova abortiranja. Kao što vidiš, nisam to uradila, a istu količinu novca imaš ovde, pa ti uradi sa njima šta god ti je volja. Srećno punoletstvo, sine, voli te tvoja mama." Sutradan sam uzeo novac i otišao sa društvom na reprizu proslave punoletstva. Eto, taj novac je meni značio koliko i ta osoba koja nije ni vredna spomena. Ništa.
10344
82
27
share
odobravam
osuđujem

Volim da poziram ispred ogledala u donjem vešu i sviđa mi se ono što vidim, a kad dođe vrijeme da me dečko takvu vidi odjednom sebi nabijem hiljadu kompleksa.
5014
241
10
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva