Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Nekad mi dođe da kolegu iz kancelarije zagrlim i izljubim kao malo dete, ali znam da misli da sam luda i bez toga pa ga kuliram i glumim nezainteresovanost.
9220
307
22
share
odobravam
osuđujem

Radim u firmi tri godine, gazda me unapredio u njegovog zamenika, ima veliko poverenje u mene, a ja planiram da dam otkaz, imam bolji posao, a ne znam kako da mu kažem, osećam se kao da ga izdajem.
9204
571
20
share
odobravam
osuđujem

Nisam izabrao studiranje u drugom gradu jer nisam mogao da ostavim psa. Kad sam kući, po ceo dan smo zajedno. Ako nekoga mogu nazvati prijateljem, onda je to on.
10871
983
46
share
odobravam
osuđujem

Uništava me i privlači to što je ženskaroš...
8425
2029
59
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad prođem pored nekih devojaka i one se posle 5 sekundi smeju u pozadini.
11212
214
43
share
odobravam
osuđujem

Rodjena sam kao treće dete, tj. najmlađa od tri sestre. Kada sam izašla iz majčinog stomaka, lice mi je imalo boju crne zemlje i seljačkog rumenila. Otac je skupio snage i rekao mami : "Nema veze što je ona ružna, ove dve starije su nam lepe." Kada su mi ispričali tu priču, bila sam sigurna u to da mi je tata jedini iskren, uvek bio i ostao.
10754
304
18
share
odobravam
osuđujem

Ponosna sam na svog tatu. Kao tinejdžer ostao je bez oca, sa sestrom i mamom. Njegova mama tj. moja baka je bila bez posla, snalazili su se od te neke dekine penzije kao zaostavštine. Ali on je uprkos tome završio fakultet i našao dobar posao. Jako je vredan, dobar i pošten. Trudi se da meni i sestri nadoknadi sve ono što on nije imao kada je bio u našim godinama, da nas školuje i izvede na pravi put. Volim ga najviše na svetu. Tata ti si moj heroj!
11263
123
20
share
odobravam
osuđujem

Tata me nagovara da šarmiram komšiju kako bi mi rekao šifru od interneta.
13255
932
21
share
odobravam
osuđujem

Nakon što smo zajedno pogledali film "Friends with benefits", najbolja prijateljica i ja smo odlučili da ponekad imamo neobavezan sex. Pazili smo na sve i kada bi se malo više zaneli, na vreme sam stao... bar sam tako mislio. Zove se Nikola, a nas troje smo danas srećna porodica.
26516
438
97
share
odobravam
osuđujem

Oralno sam zadovoljila dečka u kog sam zaljubljena. Svesna sam da me iskorišćava. Mislim da ova ljubav postaje bolesna. Sve bih uradila da me zavoli.
2004
12160
95
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva