Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Volim kad uđem sa mamom u prodavnicu samo da vidim šta ima.
9944
248
6
share
odobravam
osuđujem

Moja baka misli da joj se vid na lijevom oku oštetio jer joj je šampon ušao u isto.
10558
146
13
share
odobravam
osuđujem

Uvek sam mislio da imam ja velike probleme u životu...i kad dođem da čitam ispovesti me je sramota zbog toga. Divim se nekim ljudima koliko snage imaju!
10965
156
7
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad majka ili otac pokušavaju da se prave važni pred mojim društvom, i odvale nešto što uopšte nije smešno pa ih svi iskuliraju, a mene pojede blam. Ali nekako mi ih je žao u tom trenutku, i slatki su pošto samo hoće da se osete tako mladi u mom društvu.
10591
335
14
share
odobravam
osuđujem

Danas idem na svadbu najboljeg druga. Upoznala sam ga u vrtiću i svaki dan smo se tukli. Čak je tata hteo da me ispiše iz vrtića zbog svakodnevnih tuča. Mislila sam da ću ceo život vući traume zbog njega. U istom razredu u osnovnoj i srednjoj školi smo bili. Postali smo najbolji drugovi. Nakon toga ja odlazim na studije u inostranstvo i počinje jako da mi nedostaje. Kad god bih imala odmor dolazila bih "kući", a više bih bila sa njim, nego sa ukućanima. I tako mi pre neki dan stiže pozivnica i pismo sa slikama od vrtića do mature i ceduljica gde je napisao da će prvo dete nazvati po meni.
19606
232
78
share
odobravam
osuđujem

Uvek spavam u čarapama i imam svoje čarapice spavalice. :)
10957
719
33
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila druga smena, a moj brat prva uvek sam rekla tati da i mene probudi jer sam uvek volela da se samo okrenem na drugu stranu i zaspem.
9996
194
9
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila u zabavištu nacrtala sam kokošku sa četiri noge...čak su mi se i nasmejali neki, ali ja nisam skontala zbog čega...mislila sam da kokoška ima četiri noge.
9357
295
44
share
odobravam
osuđujem

Upravo sam na YouTube-u ukucao "pa ram pa ram pa ram pa ram pam pam" da bih našao onu muziku koja ide na početku vesti na 1 RTS-u...
10040
227
47
share
odobravam
osuđujem

Moj otac je parkirao negde u gradu, kasnije otiš'o na pogrešan parking, video da nema auta, pozvao policiju, i prijavio krađu.
7773
59
9
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva