Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Profesorica iz srednje mi je rekla da ne treba da upisujem fakultet koji sam htjela jer je smatrala da nemam kapacitet za to. Čak je mojim roditeljima rekla da ću imati ogromnih problema na fakultetu i da ćemo džaba potrošiti novac na nešto od čega ću ja odustati prvom prilikom. Eh, ljudi ne određuju sudbine nego dragi Bog i hvala mu što je tako. Ja sam uvijek vjerovala da ja to mogu i hoću i nisam nikoga slušala. ZAVRŠILA SAM GA U ROKU!!!! :* hehe
442
26
15
share
odobravam
osuđujem

Čitavo odrastanje sam trpela vršnjačko nasilje, nisam nikad rekla svojima jer me bilo sramota. Svaki dan mi je bila smrt u školi. Napokon sam majci ispričala na šta mi je ona odgovorila kako su nju zezali bandera jer je bila visoka.🤯 Nikakve empatije, ništa. U smislu nije to ništa strašno, da sam se oslonila na nju u djetinstvu mogla sam se ubiti ladno.
298
25
20
share
odobravam
osuđujem

Moj dečko je kum svom prijatelju, svadba je za 3 mjeseca, zaručnicu sam upoznala jednom, cura je jako simpatična. Međutim u razgovoru s njim sam saznala da ju on vara kad mu se pruži prilika za seks, i da kani nastaviti i nakon ženidbe. Kad sam ga pitala zasto se uopce ženi, rekao je da nju voli, a ovo je jednostavno muška potreba odvojena od emocija. Iskreno mi se bljuje od takvih jadnika narcisoidnih. Rekla sam dečku da ja osobno neću doći na tu svadbu jer mi je žao cure. Prije ili kasnije će se netko od izlajati i ona će to saznati, kad već bude bila u braku i mozda imala i djecu. Dečko pak ne želi pokvariti prijateljstvo. Smatram da toj curi netko treba ovo reći, treba mi savjet hocu li joj ja reći? Vidjela sam je jednom samo.
286
50
66
share
odobravam
osuđujem

Zaljubila sam se u profesora sa faksa… On je takav gospodin, ima takav stav, karakter, sve ono o čemu sam ja uvek maštala da ima savršeni muškarac. Problem je u tome što on ima oko 40 godina a ja 23 i ne znam kako sam mogla da se zaljubim u nekoga ko je toliko stariji ali prosto kad ga vidim, sva se otopim i ne mogu da prestanem da mislim o njemu i o tome kakav li tek gospodin i džentlmen ume da bude prema ženi sa kojom je u vezi… J*bem ti pravni fakultet. Ali potrudiću se da učim njegov predmet što bolje bar da ga impresioniram znanjem kada o njemu mogu samo da sanjam.
162
82
12
share
odobravam
osuđujem

Učiteljica plesa je odgodila trening zbog bolesti. Objavu je stavila u internu viber grupu. Tek sad sam shvatila da nitko nije zaželio brzi oporavak, nisam ni ja. A zašto? Jer je žena zla, viče, vrijeđa, djeca se masovno žele ispisati iako su pravi ljubitelji plesa. I nadareni! Svi su samo lajkali…. Baš tužno. Može imati sve, ali zlobe se ne može riješiti.
186
27
15
share
odobravam
osuđujem

Imam veliki problem da mi dečko plaća stvari i izlaske. Radi kao programer i ima veliku platu, dok ja studiram i radim za minimalac jer samu sebe izdržavam. To je počelo da se odražava i na vezu, on želi normalno putovanje i curu s kojom može da otputuje, a ja ne mogu takve stvari da si priuštim i osećam se loše kada ponudi da plati. Čak i kad plati večeru ili neki izlazak, osećam kao da sam dužna i da moram da 'uzvratim' uslugu. Ne znam šta da radim ni kako da se opustim, a novca nemam za neke veće stvari...
244
34
81
share
odobravam
osuđujem

Toliko ljubavi imam, a nemam kome da je dam, ubija me to psihički i fizički...
260
13
16
share
odobravam
osuđujem

Vraćam se u rodni grad na odmor iz Njemačke i iznajmila sam sebi stan. Ne mogu 10 dana da provedem sa roditeljima koji se non-stop prepiru. Njima je to normala, a meni smeta takav način komunikacije. Mama se najviše brine šta će drugi reći jer ja sebi stan iznajmljujem...
316
13
10
share
odobravam
osuđujem

Da li se i vama dešava da kada kačite story na instagram, posle toga se pitati da li glupo i da li ste trebali to postaviti? Ja se uvek pitam, i uvek pomislim kako su mi glupe objave i da će drugi misliti vidi ovu budalu šta kači kad mi vide storije.
202
46
9
share
odobravam
osuđujem

Živim u strahu i štedim novac konstantno jer imam strah da u budućnosti neću imati, za djecu il za sebe. To sve vuče korene iz detinjstva kada smo oskudevali za neke osnovne potrebe, a i znam da nikome ne bih mogla da se obratim za pomoć. Zato se tog straha nikako ne mogu osloboditi.
278
14
9
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva