Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


#3009228
08 Jul 21
Dok pas s*re u parku držim kesu i smeškam se prolaznicima i oni pozdravljaju to što ću pokupiti i na kraju ne pokupim već samo odem.
409
3191
55
share
odobravam
osuđujem

#3008944
07 Jul 21
Osećam se toliko usamljeno u braku. Kome god da sam se poverila svi su mi rekli da preterujem. Da ne može biti romantike i "medenog meseca" u braku doveka i pored dece. Ali ja zaista ne smatram da je tako, bar ne sa moje strane, ja želim sve da učinim i volim i želim svog muža. Nije čak ni sex problem, imamo sex, ali ne romantiku, ako me razumete uopšte. Moj muž radi, ne kocka se, ne pije, ne vara me, dobar je otac - je l preterujem? Je l ne treba da mi smeta to što se više nikada ne držimo za ruke, ne ljubimo strasno, što su mu nebitni rođendani i godišnjice, što mi ne pruža pažnju makar nekom sitnicom... Je l' zaista očekujem previše od jednog čoveka? Jesam li nezrela, nerealna osoba? Pitam iskreno, bez sarkazma. Jesam li nezahvalna ili želim previše? A pružam zaista dosta, nisam neko ko sedi i čeka sve na gotovo. 
4083
216
165
share
odobravam
osuđujem

#3008787
07 Jul 21
Dosla sam kod mojih (jako toksično okruženje) i povela dete od 6.5 godina. Mislila sam da će biti sve ok jer se nismo videli skoro dve godine zbog korone. Već drugog dana su počeli da vređaju DETE govoreći da je svinja, nevaspitano govedo i tako dalje. Nije se ništa promenilo iz mog detinjstva. Bežim odavde. 
2443
101
57
share
odobravam
osuđujem

#3007751
07 Jul 21
Dopisivala sam se par dana sa jednim dečkom preko dejting aplikacije. Trebalo je danas da se vidimo, međutim otkazao mi je zbog gužve na autoputu. U inostranstvu smo inače i živimo u različitim gradovima, ali to je nekih 30-40km što je ovde normalno. Pri tom nije rekao pratićemo, pa ako se popravi situacija videćemo se kasnije, nego je samo otkazao i poželeo mi lepo veče. Ja sam se na to naljutila i rekla mu kako sam i ja potrošila vreme na spremanje, tj pranje kose, sređivanje noktiju i sl. (radim od kuće, pa nisam svaki dan tip top). Na šta je on samo rekao da mu je žao. Nakon nekih 3 sata se javio ponovo i rekao da je bolje stanje na autoputu i da li ja sad imam vremena. Na to sam mu ja odgovorila sa "ti se dečko drogiraš" i on me je posle toga blokirao. 😅 I evo ja se sad osećam kao da sam raskinula vezu, nekako sam se vezala za njega preko tih poruka, bio mi je simpatičan. I sad razmišljam da li sam pogrešila... Pri tom ja imam 30, on 37 godina.
267
3382
97
share
odobravam
osuđujem

#3007257
07 Jul 21
Visoka sam 165cm i nikada nisam želela da budem sa momkom nižim od 185. Konstantno sam bila sa atraktivnim visokim momcima koji su me iskorišćavali kao krpu, zbog toga sam i počela da mrzim muški rod i godinama bila sama jer sam mislila da su svi muškarci isti i nikome nisam želela da dam šansu. Preko drugarice sam se sprijateljila sa jednim momkom koji je samo par cm viši od mene, možda 168cm i zaista mi se dopadao kao ličnost pa čak i fizički jer je zaista sladak u faci ali sam se u početku premišljala da li da mu dam šansu jer je nizak, uz to je bio i nevin sa 23 godine života. Ljudi moji, zažalila bih da sam ga odbila. Nikada me niko nije tretirao tako dobro kao on, nikada se ni sa kim nisam osećala jednaka u vezi, uvek sam se sa prethodnim momcima osećala inferiorno. Naučio me je da cenim sebe i da ne moram da budem savršena, niti da imam savršenu kilažu sve dok se osećam dobro u svom telu. Još pored svega toga savršeno kuva i prepametan je. Savršen je i sa svojih 168cm.
837
2748
179
share
odobravam
osuđujem

#3008400
07 Jul 21
Celo moje nekadašnje društvo iz osnovne i srednje se raspalo i razbežalo svuda po zemlji i svetu. Nemam sa kim da se družim, niti da izlazim. Umesto da izlazim i provodim se, ja u mojim dvadesetim nemam više nikog. Idem redovno u teretanu i na bazen u nadi da ću nekog upoznati, ali tamo nisam nikog upoznao, jer svako gleda da odradi svoje i da se ne upušta u neko dalje upoznavanje. Kolege sa posla su generacija mojih roditelja, tako da sam najmlađi u firmi. Po prirodi sam dosta komunikativan, volim ljude i druženje. Grčevito se borim već 4 godine da se nešto promeni na tom planu. Voleo bih da mogu da nađem devojku, da izlazim, da idem na žurke i da se provodim kao pre... Jako mi teško pada i muči sve ovo što ne mogu da nađem bar jednu osobu za šetnju, druženje i neki prijatan razgovor. Ni sam ne znam kako promeniti sve ovo...
1962
50
73
share
odobravam
osuđujem

#3008373
07 Jul 21
Moja devojka ima dva lica, sa jedne strane je jako dobra prema meni, voli da provodi puno vremena sa mnom, skromna je, umiljata, prava dobrica kojoj je jako malo dovoljno da bude srećna, zbog toga često volim da je iznenadim da joj kupim neku sitnicu ili izvedem na ručak ili večeru, da otputujemo negde itd. Problem se desi kada se posvađamo oko sitnica koje su normalne za svaku vezu, tada se pretvara u najgrozniju osobu koju sam ikad upoznao. Počinje da me vređa na najetrašniji način, od fizičkog izgeda, do moje porodice koja je obožava jer nisu upoznali njenu drugu stranu, pa sve do takvih uvreda i priča kako jedva čeka priliku da me prevari kako će to uraditi sa slašću, kako može da ima mnogo boljeg da ne zna šta traži sa mnom itd. Posle kada se smiri ponovo se transformiše u dobru osobu ne pokušavajući uopšte da priča o prethodnoj svađi niti da se izvini za sve uvrede, teško prelazim posle svega ali pređem posle nekoliko dana misleći da se to neće ponoviti, međutim ovo traje već 2 godine.
198
2278
149
share
odobravam
osuđujem

#3008589
07 Jul 21
Volela bih da imam dovoljno novca da uplatim lečenje svima koji nisu u mogućnosti da sami uplate. Srce mi se cepa kada vidim dečicu od par meseci na aparatima za koje se sakupljaju humanitarne akcije. 
2843
66
33
share
odobravam
osuđujem

#3008760
07 Jul 21
Firma me pošalje na poslovni put u Francusku. Let za nazad mi je otkazan. Direktor mi je poručio da se nekako snađem, ali da mi firma neće platiti dodatni trošak za novu avionsku kartu i smještaj. Ja sam našao drugi let kroz Njemačku koji me košta oko 200 eura. Platio sam sa karticom od firme i kad se vratim dajem otkaz jer su gamad. 
5140
86
31
share
odobravam
osuđujem

#3008101
06 Jul 21
Žao mi je što je moja majka, kad se udala, došavši iz grada u selo, da bi održala brak, učaurila se i služila kući. Ništa frizerski saloni, ništa putovanja, ništa nakit, šminka, ništa vozački ispit. U to je uvukla i mene, smatrajući da je sedenje kući najbezbednije za devojku. Nekad gledam kako su majke drugih cura aktivne i ne predaju se monotoniji i ropstvu kući, a moja ne samo da je takva, nego je i mene ubedila u taj sistem i ja ne mogu da se trgnem jer uvek ide za mnom i mrači da je sve izvan kuće opasno.
2535
210
59
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva