Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3077775
25 Jul 22
Imam 2 djeda u devedesetim godinama, stari su i nemoćni, žive sa mnom i roditeljima u kući. Kuća mi se pretvorila u starački dom. Konstantno se nekome od njih mora davati jelo, piće, mijenjati pelene, voditi ih na wc, davati tablete, vodati u šetnje ispod ruku jer i sa dva štapa jedva hodaju. Po 10 puta dnevno prepričavaju iste događaje iz prošlosti, svugdje guraju svoj nos, sve ih zanima, sve propitkuju, sve komentiraju, ponašaju se kao da su najpametniji. Čim im se netko usprotivi odmah kukaju i plaču i dure se. Baš je ovo krasan način provođenja mladosti, ovako nešto nisam birao niti bih ikome poželio. Čim nađem posao u drugom gradu selim, ne mogu više ovo slušati i gledati. I ja bi htio osnovati svoju obitelj, sli uz ovakav život to je neizvedivo.
2938
405
146
share
odobravam
osuđujem

#3077572
25 Jul 22
Svratila sam kod sestre i zatekla je kako sa mužem uči da pleše. Našli neki tutorijal, pomalo se sapliću i smeju onako. Oboje imaju blizu 45, dosta su se promenili od početka braka, ali su i dalje onako mladi duhom. I vole se, vidim. Jedva sam čekala da dođem kući i isplačem se ko kiša. Jako sam nesrećna, ali mnogo mi je drago zbog njih.
3377
72
36
share
odobravam
osuđujem

#3077559
25 Jul 22
Imala sam povredu kičme i kuka u saobraćajnoj nesreći, tek mi je 38 godina, muž me napada kad ću na neke vežbe jer hodam kao baba. I da smršam jer mi to težina pravi a realno nemam viška kilograma. Noću se teško okrećem u krevetu imam bol i ukočenost u rebrima i kuku. Nisam mojom krivicom ovakva, počeo je da me se stidi, svi njegovi prijatelji imaju moderne zgodne žene i devojke. Osoba za koju bi pre nesreće dala ruku u vatru da do ovog vređanja nikad neće doći. Koristi svaku priliku da mi se podsmeva. Hiljadu puta mu kažem da prestane sa uvredama a on još gori. Radim i dalje, nisam izgubila posao. Ne mogu da razumem tu dvoličnost.
2600
172
109
share
odobravam
osuđujem

#3077999
25 Jul 22
Žena sam koja ima 36 godina, ne radim, i super mi je! Imam 1 dijete, koje odvezem u školu ujutro u 7. Dođem kući, vratim se u krevet, navijem alarm u 12. Tada se ustanem, krenem spremati ručak. Dijete ima 14 godina, samostalno je, dobro, pristojno, vredno..dođe kuci, jede, napravi zadaću, i većinom ode sa društvom, ili u park, ili bazene, ili trening. Muž radi 2 posla (na crno ovaj drugi, radi online, i ogrebe se za neki dinar) zarađuje oko 3,500€ mjesečno. Stariji je od mene 14 godina, kaže ne moraš raditi, mene će Bog prije uzeti nego tebe, bit ćeš mlada udovica sa dobrom penzijom (njegovom). Uživam, kupujem, gledam netflix, igram igrice, spremam kada hoću, uvijek mi je sve čisto i uredno, jer imam cijeli dan za sebe. Isto tako stalno se njegujem, vodim računa o kosi, koži, noktima, tijelu općenito. Zdravo se hranim, ne žurim niti jurim ikuda, nemam stresa, naspavana, odmorna..baš mi je fino.
4702
1171
289
share
odobravam
osuđujem

#3077536
25 Jul 22
Vozila sam kolegicu na posao 3 mjeseca nakon što sam počela raditi u toj firmi. Do posla svaki dan u jednom smjeru vozim 20ak kilometara. Putni troškovi su nam obračunati 1km=1.2kn. Očekivala je da ju skupim skoro ispred zgrade, iako se moram zavlačit u centar da bih došla po nju, a ja živim u predgrađu i još bih je nakon posla opet vozila skroz do ispred zgrade pa se vraćala do svoje kuće… znači svaki dan bih umjesto 40 zbog nje napravila 50km. I tako ona, meni jedan tjedan dala 100 kuna kao za gorivo… ljudi, to je to. Tih 100 kuna je sve što mi je dala za ta 3 mjeseca vožnje. Nakon tog puta se više nije sjetila da bi mogla odvojiti od tih 800 kuna putnih troškova za stvarne putne troškove, a ne koristiti to kao plaću. Ne, nisam očekivala da meni da 800 kuna, ali mislim da bi bilo korektno mjesečno dati neki iznos po dogovoru s obzirom koje su sad cijene goriva došle, s tim da još dolazim po nju u centar po gužvi i vrućini te na to trošim svoje dodatno vrijeme i novac. Ne vozim ju viš.
3509
82
63
share
odobravam
osuđujem

#3077701
25 Jul 22
Da li je vama normalno da čovek čija je žena umrla, a nije prošlo ni 40 dana od njene smrti nadje novu ženu? Meni nije. To je uradio moj otac. Dok ja noćima plačem, nije mi dobro, razmišljam da se ubijem, on je doveo novu ženu u kuću. Ne mogu ja više ovo.
2423
154
117
share
odobravam
osuđujem

#3077533
25 Jul 22
Nakon položenog vozačkog htjela sam sebi kupiti auto. Otac mi je reka da koliko para ja imam da će mi on još toliko dat. Ja našla auto, pitam manje para nego što je obećao (ja imala oko 2000€, a auto koštao 2700€)… kaže on može. Za par dana odustaje jer mu se ne sviđa auto, prestar, previše kilometara, TO JE ALFA TO SE KVARI, itd itd. I ne samo to nego još počeo izmišljat priče zašto neće da se opravda, kao poplave su po Hrvatskoj ne može se sad ić.. ok i ne kupim ja taj auto, ali mu ne zaboravim kako me preveslao. Ove godine naslijedim od bake auto, i kažu mi moji da ga prodam pa da si kupim šta želim za te novce, a ja neću jer znam da ako ga prodam bit ću bez auta i bez lipe jer će oni uzeti sebi pare i ja ću ostat bez prijevoza plus uz to mi neće dat da si kupim šta ja želim nego će mi oni birat i onda bi ja trebala vozit GOLFA kojeg nacrtanog vidjet ne mogu. Nema šanse da prodam.
4005
139
113
share
odobravam
osuđujem

#3078094
25 Jul 22
Ima desetine stvari koje jedva čekam da se dogode kada se udam za svog verenika, ali koliko god smešno zvučalo, najviše od svega jedva čekam da kupimo jedan ogroman ormar i da lepo poređam svoju garderobu. Ceo život sobu delim sa sestrom, jedan manji ormar, stalno nešto natrpano, bez reda, nabacano, svaki put moraš sve da prevrneš da nešto nađeš, dosta stvari stoji u maminoj sobi, a nered i haos ne podnosim. Od svih stvari ja zamišljam sebe kako sva moja garderoba stoji u koferima i po krevetu a ja to lepo sortiram i kačim na ofingere i ređam po određenom redosledu. Smešno, ali ne mogu da dočekam da otvorim ormar i nađem iz prve šta mi treba.
2228
61
56
share
odobravam
osuđujem

#3078107
24 Jul 22
Uplatila sam sebi more jer već 3 godine nigde nisam išla. Raskinula sam sa verenikom pre par dana, i htela sam sebi nešto dobro da uradim. Drugarice koje imam nemaju u tom periodu odmor, tako da ću sama otići. Najviše me smaraju ovi što me pitaju “a što ne povedeš neku drugaricu biće ti lepše” … kao prvo, da imam s kim da odem na more, onda bih tako i uradila. A kao drugo, već sam 2017e išla sama i bilo mi je super, uživala sam. Znači bolje mi je da idem sama na more, nego nikako.
5836
68
79
share
odobravam
osuđujem

#3075383
24 Jul 22
Bila sam u vezi na daljinu već 3 godine i sve je bilo potpuno okej. Vidjali smo se 5-6 puta godišnje po nedelju dana. Pre mesec dana me je zaprosio i pričao kako želi decu sa mnom. 2 nedelje ga već nema. Jednostavno je prekinuo komunikaciju bez ikakvog objašnjena. Samo je prestao da odgovara na poruke. Pa koliki gad moraš da budeš da tako prekineš odnos. Ako ne zeliš više vezu lepo raskini kao čovek i svako svojim putem. Nikad se nisam osećala ovako poniženom. Odvratan je osećaj.
3006
84
113
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva