Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3175648
02 Sep 24
U toku odrastanja nisam imala probleme sa menstrualnim ciklusima i papa nalazi su mi uvijek bili uredni. Kada smo odlučili da imamo bebu odmah smo naišli na prepreku - vanmaterična trudnoća koja je došla do pucanja. Poslije vanmaterične trudnoće i uklanjanja jajovoda, odradila sam HSG i utvrđeno je da je drugi jajovod neprohodan. Poslali su na VTO. Poželite nam sreću! 🤱🧑‍🍼🍀
1877
44
32
share
odobravam
osuđujem

#3173338
01 Sep 24
Pokušavao sam sa jednom devojkom da ostvarim vezu 2 puta. Prvi put nam nije išlo, ona je smatrala da sam je prevario, a i nije me preterano zanimala pa se nisam ni trudio. Drugi put kad smo pokušali prodao sam joj priču da sam se promenio, govorio da je volim, poklanjao pažnju, kupovao joj poklone, na neki način je zavoleo. Poverovala je, pa smo bili zajedno 6 meseci, međutim dosadila mi je brzo i igrom slučaja sam upoznao novu devojku, prevario je sa tom devojkom, bio u šemi sa njom oko mesec dana, ali čista kombinacija. Pa evo sad sam kad sam sam, 2 meseca je prošlo od raskida sa devojkom koja mi je pružala sve, koja me je neizmerno volela, slomio sam se na delove kad sam je video da šeta sa drugim nasmejana, u meni je sve umrlo i ne znam šta bih dao kad bi samo još jednom pokušala sa mnom.
134
2960
77
share
odobravam
osuđujem

#3174247
31 Aug 24
Obraćam se udatim ženama, ne zapostavljajte svoje muževe, može sve da imate kod kuće pod konac ali ako fali sexa ili da kažem intimnih odnosa imate u kući nesretnog muškarca. Jer mi muškarci smo sex mašine, stvoreni za pravljenje djece i ako toga nema odešmo dalje. Nebitno je kako ga odradite ali samo ga odradite i imaćete sretnog mužića u kući.
260
1709
145
share
odobravam
osuđujem

#3175627
29 Aug 24
Jesam ja ovdje jedini čovjek kojem se gadi na šta liči ovaj svijet? Svi bi sve jednokratno, sve na jednu noć. Neću, neću i neću. Daj mi jednu ženu i dosta mi je za cijeli život, daj mi osjećaj da nekom pripadam, da netko pripada meni. Posljedni romantik.
2129
212
64
share
odobravam
osuđujem

#3175409
27 Aug 24
Navikla sam da svoj rođendan proslavljam u velikom društvu, ali ove godine nije bilo tako, bila sam sama sa svojim suprugom, naravno da sam bila srećna što mogu proslaviti sa njim ali negde uveče mi je baš bilo teško što moji nisu tu. Sva onako tužna sam sedela u dnevnoj sobi i u jednom trenutku ulazi moj suprug, sa tortom u jednoj a u drugoj ruci drži njegov telefon na kom je bio grupni video poziv sa mojima, zajedno su mi pevali pesmicu. Ni jedan drugi poklon ne bi mogao da se meri sa ovim! Hvala ti ljubavice, nadam se da ćeš možda negde ovo videti, pa da znaš koliko mi je značilo! S ♥️
1887
138
26
share
odobravam
osuđujem

#3175352
26 Aug 24
Sa sadašnjim suprugom sam bila u začetku veze kad sam odlučila da ga iznenadim i častim ga časove i polaganje vozačkog ispita. On je i tada znao voziti ali nije imao položeno jer je smatrao da mu nije potrebno. Ja sam to uradila razmišljajući kako će trebati nekad da vozi mene i djecu - već tada sam znala da je to TO. Eto ode sad po starijeg sina kolima u vrtić. 🥰
1517
233
52
share
odobravam
osuđujem

#3175344
26 Aug 24
Došla sam u stadij života kada potpuno razumijem žene i muškarce koji varaju svoje partnere. Znam, sada ćete me osuditi. Nije lako otići od nekoga s kime si pola života proveo. A s druge strane ta osoba te potpuno ignorira i ne zanimaš ju. Meni moj muž kaže da sam posesivna i da se družim sa prijateljicama i nađem si hobi. Imam ja i prijateljice i hobije, ali tu prazninu koju je on pustio u meni ne mogu popuniti prijateljice i pilates. Tu prazninu u meni može popuniti samo romantična ljubav. Tako da, iako ne razmišljam o ljubavniku, mogu razumijeti one koji krenu tim putem.
2242
328
104
share
odobravam
osuđujem

#3175268
26 Aug 24
Bili smo na plaži, na moru. Suprug je odveo ćerku da kupe sladoled, vratili se i rekao mi je kako je video dobru žensku, opisao mi je uz reči uf kakva je. Zasmetalo je, naravno. Meni stalno prigovara oko izgleda, sve vreme sam na dijeti, ali nikad nije zadovoljan. Prati me uvek pogledom da ne pojedem nešto. Ispituje šta sam jela. Da napomenem da nisam debela, ja sam zadovoljna sobom. Ima promena nakon trudnoće ali ništa što bi mi smetalo. Kad se zezneš i udaš za budalu...
642
2133
111
share
odobravam
osuđujem

#3174774
26 Aug 24
Posle porođaja imala sam užasan bol u nozi gde su mi svi doktori govorili da je od težine i dobijenih kilograma, bila sam uporna jer me boli jedna noga a ne obe i našli smo doktora pred penziju koji radi privatno. Imala sam tromb koji je napravio problem u nozi a da se otkačio ko zna gde je mogao da se zaglavi. Budite uporni kad je vaše zdravlje u pitanju, proverite dijagnozu kod više njih. Ne odustajte olako.
1844
27
35
share
odobravam
osuđujem

#3173783
23 Aug 24
Moju kumu koja se tek porodila pre 2 meseca, samo što ne linčiju sa komentarima da pod hitno skida kile. Kad sam se ja porodila pre 30 godina onda se govorilo da žena skida kilograme od trudnoće tek kad beba počne da trči. Ovo je prostakluk i nevaspitanje komentarisati kilograme ženi koja ima dete mlađe od godinu ipo.
2107
53
53
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva