Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3041910
27 Dec 21
U njenom telefonu sam našao dopisivanje sa drugim muškarcima. Stupila je u kontakt i bila kod bivešeg, ali mi nije rekla. U nekoj smo turbulentnoj fazi, volimo se mrzimo se, ovo dopisivanje je trajalo kroz obe faze. Stvarno smatram dok smo u vezi ne tražiš kombinacije i šeme sa strane, ili jednostavno završiš i nešto radiš po tom pitanju. Osećam se prljavo i poniženo. Možda je ego, možda je ljubav. Iskreno i ja sam se dopisivao sa curama, ali ništa nije bilo iz toga, i nije trajalo duže od nedelju dve. Ovo su neke priče koje traju mesecima sa rečima kao "Nedostaješ mi." "Pošalji mi tvoje fotografije" i sl. Ne znam šta da radim. Zajedno smo tri godine, i živimo zajedno. Ne želim da budem licemer, ali mi sve ovo zvuči toksično. A opet posle toliko uspomena i sećanja, ne verujem da može ovako da ode...
291
3024
91
share
odobravam
osuđujem

#3041927
27 Dec 21
Volio bih da postoji snimka seksa mojih roditelja u kojem sam ja začet. To bi bilo baš zanimljivo za pogledat.
247
3802
65
share
odobravam
osuđujem

#3042055
27 Dec 21
Najbitnije je da se ispozira u usklađenim džemperima, sa dečicom, pored jelke u namontiranom foto studiju, a to što je većina tih porodica daleko od srećnih, brižnih i idealnih, to je sporedno. Bitno je da mi na instagramu vidimo kako ste srećni, usiljeno, ali srećni.
2413
346
51
share
odobravam
osuđujem

#3041857
27 Dec 21
Odbila sam momka koji mi se sviđa jer nisam zadovoljna svojim trenutnim izgledom. Iskreno mislim da prvo trebam voljeti sebe da bi mogla nekog drugog. Iako se osjećam kao da sam propustila šansu.
1818
775
113
share
odobravam
osuđujem

#3042057
27 Dec 21
Ne razumem zašto se toliko voli i ceni muško dete na Balkanu, da me pogrešno ne shvatite otac sam tri deteta i to dva sina 19 i 14g i kćerke 16g. Dobri su to momci, mladi, zgodni, lepi i perspektivni. Dosta sam strog kao otac i u kući se zna red. Momci mene i suprugu poštuju, posebno mene, jer sam malo stroži u odnosu na ženu ali nikad ih fizički nisam kažnjavao ili tako što. Međutim, kćerka je naša mezimica i ne samo zato što je kćerka već zato što stvarno to zaslužuje, tu je da pomogne u kući, tu je da sasluša bilo koga od nas kad ima problem, tu je da se ponudi za pomoć. Najbolji je učenik u generaciji, svestrana je, o svemu sa nama priča i uvek traži da čuje naše mišljenje, toliko nekako zdravo i ozbiljno razmišlja za svoje godine. Našla je dečka, stvarno dobar momak, od mog prijatelja sin, posle 2 meseca veze nas je upoznala sa njim. Čini mi se bez preterivanja da život potraži od mene, da bi joj dao bez razmišljanja, jer nas je kao roditelje toliko učinila ponosnim i srećnima!
2480
212
136
share
odobravam
osuđujem

#3041594
27 Dec 21
Sve je išlo kako treba dok mi nije predložila otvorenu vezu. Zabezeknut sam. Obrazovana je, širokih shvatanja, razume razne ljude, ali ovo već nisam očekivao. Sad ne znam jesam li ja staromodan ili joj se ne sviđam dovoljno. Ako se to naziva vezom radije ću biti sam.
2379
123
103
share
odobravam
osuđujem

#3041879
27 Dec 21
Odrasla sam u kući sa dva totalno nezainteresovana muškarca za bilo šta, oca i starijeg brata. Sve poslove što su odrađivali jeste zato što su morali ili zato što majka ponovi deset puta da je potrebno pa se onda tada smiluju da uz naravno psovanje, galamu, viku, a često i uz veću štetu nego što je prvobitno bilo. Tu svakako mislim na neke muške poslove, neke sitne opravke koje mogu da odrade, a neće jer ih ne zanima i lenji su. Onda upoznam svog dečka koji je sušta suprotnost njima i budem oduševljena osećajem za stvari oko sebe. Sam uviđa šta je potrebno da uradi i voli da se pozabavi stvarima čak i ako su mu nepoznate, jer veruje da nema toga što ne može da reši ako mu se dovoljno posveti. Sve to bez bilo kakve galame i nerviranja. Počinjem da normalizujem stvari koje je verovatno trebalo da mi budu normalne oduvek.
2762
59
63
share
odobravam
osuđujem

#3042025
27 Dec 21
Htela sam da iznenadim dečka za Novu godinu, isplanirala romantičnu večeru, muziku, mirišljave sveće... a on me ispalio zbog društva i najbolje drugarice. Kaže da idu kod nje u stan da igraju karte i društvene igre, ali ništa mu ne verujem. U vezi smo šest meseci, planirala sam zajednički život sa njim, a on bira drugaricu i karte?! Totalno sam besna i ljubomorna. Jedva sam našla dečka i ne smem sada da ga izgubim. Ne znam šta da radim...
357
4467
187
share
odobravam
osuđujem

#3041635
27 Dec 21
Kolegica sa faxa sa kojom ponekad budem u društvu na izlasku (1-2x u dva mjeseca) i poslije prenoćimo kod neke od nas, važi za top "ribu" u gradu. Cura je ok, lijepa i zgodna stvarno, ali ljudi dragi kako je ona "prljava". Šminku ne skida po par dana, samo popravlja, često nosi prljavu odjeću još traži da je njuškamo kad se spremamo pred izlazak, pa ide pola parfema, isti donji veš po dva dana i to tange i slično, uložak mijenja čak jednom dnevno, jednom smo jedva skontali šta smrdi na njoj i kad je shvatila počela se smijati, kao jao zaboravila..kosa uvijek prljava ali zamaskirana suhim šamponom, nadogradnjom na šnalice i umjetnim repom, ispod noktiju uvijek ali uvijek puder, čarape i obuća za povratiti.. I nekad mi stvarno bude smiješno kad čujem da je neke kolege doživljavaju kao boginju a djevojka ne zna za ličnu hgijenu.
3414
203
105
share
odobravam
osuđujem

#3041929
27 Dec 21
Znate šta, devojka sa plavim/sivim/zelenim očima ne treba nikakav drugi nakit. To mi je tako upečatljivo i prelepo i još kada onako lagano naglasi maskarom. Ne mogu da opišem koliko me to oduševi! Samo bi zurio da mi nije neugodno.
1896
261
191
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva