Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3115891
02 May 23
Sjećam se kad smo u školi dobili knjižicu "Super tata". Čitala sam ju danima, pokušavala shvatiti zašto...Što sam ja to skrivila da moj tata nije super? Ispada da pravi tata ne pije, ne svađa se sa mamom pred djecom, ne udara ju, ne unosi strah i nemir u tebe čim čuješ zvuk auta u dvorištu... Previše je to informacija bilo za mali dječji mozak, ali već tada su stvari postajale puno jasnije. A sve zbog prokletog novca! Toliko puta bi mi mama rekla da sve to trpi da ne budemo gladne... Da imam uvjete za školovanje... Budućnost... Tko je mene pitao da li pristajem na takav život?!?!
1717
50
55
share
odobravam
osuđujem

#3115930
02 May 23
Pešaci, čak i kad prelazite na pešačkom prelazu, pogledajte prvo ide li auto, kao boga vas molim! Posebno ako je noć i pada kiša! Izlete mi žena s kapuljačom na neosvetljenoj ulici, pored bio parkiran kamion i nisam je videla. Pa nije pešački zaštitni zid, da nisam vozila 20 na sat zbog mraka i kiše ne bih uspela da ukočim. Tresla sam se ceo dan. Pogledajte levo, pa desno, pa tek onda preko ulice, aman!!!
1592
89
84
share
odobravam
osuđujem

#3115921
01 May 23
Upoznao sam je pre 5 godina. Devojka iz patrijarhalne porodice, nevina, vaspitana da je porodica sve, da što pre treba da se skrasi, nađe pravog. Vaspitana da ne treba da gubi vreme na svakakve, da ne treba da pije, da konzumira narkotike. Naišla je na mene koji sam sve to prošao. Zavoleli smo se mnogo, verovao sam to je to, ispunjenje mojih snova, maštali smo o deci, kući, karijeri. Uz mene je počela da izlazi, da se druži sa ljudima. Pokazao sam joj malo drugačiji svet od onog u kom je živela. Verili smo se potom i venčali. Sve je bilo prelepo dok ona nije shvatila da je propustila mladost jer je slušala svoje i da sad nije spremna ni za decu ni za kuću ni za mene. Dao sam jednoj ptičici krila i ona je sada odlučila da odleti od mene.
2073
381
209
share
odobravam
osuđujem

#3116036
01 May 23
Bivša žena mog muža se naljutila na njega i neće da mu daje dete vikendom jer je oženio "klinku" i zbog toga je loš uzor sinu. Ja "klinka" sam samo 6 godina mlađa od njega, sa detetom imam odličan odnos, upoznala sam ga 5 godina posle njihovog razvoda koji se desio zbog njene prevare. Znači nisam uzrok njihovog razvoda, pa da se sveti... Žao mi je da gledam muža ovakvog, on se trudi na sve načine da dođe do deteta, viđaju se krišom posle škole, dete ne ode na trening da bi došao kod nas, laže da je kod drugara da bi došao na ručak itd... Nije mi jasno koji problem ima.
2311
78
135
share
odobravam
osuđujem

#3116052
01 May 23
Pre 7 godina sam rodila sina sa autizmom. Čula sam puno ružnih komentara ali me najviše zabolelo kada mi je majka rekla da je moja jako pobožna rođaka prokomentarisala za mene: "Bog sve vidi, sve se dešava sa razlogom, uradila je sigurno nešto loše i sad je Bog kažnjava". Ona pre 2 godine objavila da je trudna a onda je izgubila dete. Srela sam je skoro u gradu, i prišla je da mi se javi kao da smo dobre drugarice. Žalila mi se kako nakon gubitka deteta ne može ostati trudna. Nisam mogla da se suzdržim i rekla sam joj: "Pa razmisli dobro šta si uradila, vidiš da te Bog za nešto kažnjava". Nakon te moje izjave je izgledala kao da sam joj opalila šamar. Samo sam se okrenula i otišla. Ne kajem se.
3268
107
50
share
odobravam
osuđujem

#3115726
01 May 23
Moj brat je u braku sa ženom koja ima brak iza sebe i troje dece, a sad zajedno sa bratom imaju još dvoje. Cela moja porodica je bila protiv te veze/braka. Sad sam ja u vezi sa razvedenom devojkom koja ima sina iz prvog braka, a ja sam još momak. Ne znam kako to da saopštim roditeljima, znam da bi ih to dotuklo. Zajedno smo skoro 2 godine, a još uvek držimo vezu u tajnosti. Devojka se ljuti zbog toga, besna je i postavila mi je ultimatum ili da obelodanimo vezu ili raskidamo. Znam da bi me svi osuđivali i solili pamet kako nije ona za mene kako ja mogu drugu bolju itd. Znam i da bi roditelji pukli kad bi saznali da posle starijeg sina sad i mlađi ima devojku raspuštenicu. Mnogo je volim i ne znam kako bih živeo bez nje. Voleo bih da sa njom imam decu, da budemo porodica. Nalazim se između 2 vatre i ne znam šta da radim. Ako ona ode od mene znam da više neću moći da volim drugu kao nju. Ako kažem roditeljima znam da bi ih to ubilo. Ne znam kako da im saopštim, kako da im objasnim.
160
2152
137
share
odobravam
osuđujem

#3115825
01 May 23
Dve najbolje stvari koje sam uradila za sebe: 1. Investicija u sebe Nega: Isčitala forume i recenzije proizvoda da vidim kakva nega odgovara mom licu, telu, kosi. Zatim te proizvode jurila i kupovala na akciji. Uplatila sebi teretanu i dovela ishranu u red. Upisala 2 jezika i master. I dobila priznate diplome za sve to. 2. Sklonila se od toksične porodice Radim 2 puta godišnje po 3 meseca u Nemačkoj i zaradim dovoljno novca za sve što mi treba. Tamo imam plaćen smeštaj i hranu, pa mi sve ostaje čisto. Predhodnih godina bih za tu pauzu dolazila kući, davala novac za u kuću, izvodila na večere, kupovala poklone. I ove godine sam čula kako me ogovaraju. Da sam jadna, jer nemam stalan posao, kako nemam dečka niti porodicu, a prešla sam 30. Zato sam lepo ove godine uplatila sebi putovanja i već obišla 4 zemlje. Hvala im, jer da to nisam čula nikad ne bih presekla ovo beskonačno finansiranje svega i svačega za ljude koji ovo misle o meni. Nikad nisam bila srećnija i zadovoljnija sobom.
2542
72
47
share
odobravam
osuđujem

#3115766
01 May 23
Svoju djevojku sam upoznao u izlasku. Flertovali smo tu noć, na kraju je ona prva mene startovala i pitala me za kontakt. Već par mjeseci smo u vezi, često smo zajedno, fino se slažemo. Ali joj što se tiče vjernosti ne vjerujem ništa. Kad god pođe u večernji provod bez mene, ja tripujem da će me prevariti i startovati nekog kao što je mene.
172
1830
52
share
odobravam
osuđujem

#3115720
01 May 23
Moja tetka nema decu i dani su joj uvek kvalitetno ispunjeni. Ima dobar posao, platu, usavršava se, ima mnogo prijatelja i nikada nije usamljena. Vikendom putuje što s njima što s mužem, izlazi, kupuje sebi šta hoće, nema problema, briga, uvek sređena i izgleda mlađe od moje mame od koje je starija 7 godina. Ljubav u braku cveta, bukvalno živi idealan život. Moja majka je život podredila deci i kući, nikada nigde nije otputovala, sebi ništa ne kupuje, život joj se svodi na kuću i decu koja su sada odrasla. Brat otišao u inostranstvo, ja idem posle faksa, a ona usamljena, nema nikoga, deca će biti daleko, brak odavno propao i otac nikad nije kod kuće. Ona stalno zabrinuta, nervozna, zapuštena. I onda mi neko kaže "bićeš usamljena i nesrećna bez dece". Želim da budem "nesrećna" kao tetka koja ima divnog muža, društvo, karijeru, putuje i živi kako hoće, a ne "srećna" kao nervozna zapuštena majka koja nema više smisao života jer su deca odrasla.
1808
282
114
share
odobravam
osuđujem

#3115710
01 May 23
Volim ćerku ali sa zadrškom od momenta kada sam shvatila da moja žrtva samohrane majke njoj ništa ne znači i da bi me prodala po sitnoj ceni odlaska u inostranstvu kod oca koji je nikada nije pogledao a nije je ni zvao kod sebe. Ruku na srce oni su stranci a ja koletaralna šteta da podižem i uzgajam sama cvet koji me je pogledao na pola oka. E pa neće moći. Spakovala sam je u kofer i pravac internat u srednju školu, da i ja imam svoj život koliko toliko. Volim te ćerko ali hvala ti što si pokazala svoje pravo lice. Verujte da boli i dete može da se omrzne. Ne verujem da se to desilo ali jeste. Čuvajte majke sebe malo za sebe.
1052
1093
150
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva