Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3085250
05 Sep 22
Nakon jedne nezaboravne noći s bivšom ostavila mi je svoje gaćice za uspomenu, čuvao sam ih u stanu i sada kada sam našao novu curu koja se treba doselit kod mene, razmišljao sam šta napravit s njima, nekako su dio neke lijepe prošlosti i zbog toga ih ne želim bacit, a ako bilo gdje sakrijem u stanu kad tad bi mogla naći. Stoga sam joj poklonio te gaćice, ispalo je kao da sam ih ja kupio, sad sadašnja cura nosi gaćice od bivše da ni ne zna.
530
5879
95
share
odobravam
osuđujem

#3085230
05 Sep 22
Hteo sam ostaviti ženu i oženiti ljubavnicu ali me je dočekao hladan tuš od ljubavnice kad je rekla da ona nikome ne želi biti maćeha i da je tuđa deca ne zanimaju.
1978
256
85
share
odobravam
osuđujem

#3084520
05 Sep 22
Imala sam jednu veliku srednjoškolsku ljubav. Izlazili smo nekoliko meseci i ja sam bila zaljubljena kao nikad. On me je odjednom preko noći ostavio preko poruke i nije uopšte hteo da mi da bilo kakvo objašnjenje. Samo je nestao... Nije želeo na poziv ni poruke da odgovori. Teško sam prihvatila sve to i prošla kroz more suza ali sam odlučila da ga precrtam zauvek. Posle godinu i po je počeo da mi šalje poruke. Onda da me "slučajno" sreće. Ignorisala sam ga potpuno...Ali nije odustajao... Nije mi ništa jasno kako i zašto ali evo posle 7 godina od kad me je ostavio on mi i dalje šalje poruke izvinjenja. Osećala sam se kao da sam ipak pobedila što sam odolela nikad da mu ne odgovorim na poruku i da održim sebi obećanje da je on za mene zauvek precrtan. Bilo je užasno teško, ali uspela sam.
2903
58
44
share
odobravam
osuđujem

#3084287
04 Sep 22
Tokom studiranja sam čistio stanove drugima. Nisam bio u dobroj finansijskoj situaciji, nisam mogao naći posao uz koji sam mogao i ići na fakultet i učiti tako da sam dao oglas za čišćenje. I sve su me muškarci zvali da čistim jer ih je bilo stid da zovu žene koje se tim bave (a gotovo sve su žene nažalost koje daju te oglase) da vide kako im je prljavo pa im je bilo draže da ja dođem.
3776
73
73
share
odobravam
osuđujem

#3084979
04 Sep 22
Svi su u čudu jer sam iako jako dobro zarađujem umjesto hotela i mora odabrao da godišnji provedem s ruksakom na leđima putujući po Europi. Ne radim fizički posao i ne treba mi odmor da ležim već da se krećem i ne razmišljam o poslu i drugome te se vratim kući prazne glave.
2009
98
60
share
odobravam
osuđujem

#3084163
04 Sep 22
Supruga odvela dete u vrtić prvi dan, pre toga kupila haljinu, išla na frizuru, na sređivanje noktiju i kompletnu šminku. Dal je još nekome ovo nenormalno, ili samo meni?
1866
248
123
share
odobravam
osuđujem

#3084226
04 Sep 22
Najbolja odluka u mom životu je što sam rodila dete!
2252
169
77
share
odobravam
osuđujem

#3084780
04 Sep 22
Uvijek sam imao 2 telefona. Gdje god sam radio davao bi im broj telefona koji mi je "poslovni". Na kraju radnog vremena bih taj telefon isključio i ne bih ga palio do početka radnog vremena sjutradan. Vikendom takođe ne bi mogli da me dobiju jer taj telefon ugasim. Nikome sa posla ne dozvoljavam da me zamara i zivka van radnog vremena. Plaćen sam za 8 sati rada i ništa mimo toga. Ne zanima me ako se nešto desilo, ne zanima me ako je došlo do neke promjene, ne zanima me što kolega ne može doći na posao. Saznaću te stvari kada budem došao na posao ujutru. Isključivo me mogu pozvati i poslati mi poruku kada sam u kancelariji, kada sam kući posvetim se sebi, hobijama i porodici. Mnogi me zbog toga ne vole, a pravo da vam kažem, baš me briga.
8013
237
140
share
odobravam
osuđujem

#3085075
04 Sep 22
Bolujem od multiple skleroze. Dečko mi je rekao da prihvata mene i moju bolest. Pre par dana mi je rekao da me voli kao sestru. Zašto ljudi jednostavno ne mogu da budu iskreni? Prihvatila bih sa tugom da ne može da prihvati, a sada sa velikim razočerenjem mu kažem kraj. Okej je reći ne mogu i previše mi je teško da budem sa tobom zbog multiple skleroze. Ovo pišem jer ljudima koji boluju od ove bolesti treba MIR I PODRŠKA! Laž i prevara ne! Svim mojim saborcima želim sve najbolje i budite jaki i boriti se bez obzira na sve!🙏🏻 SVIM LJUDIMA KOJI SE NE BORE SA OVOM BOLEŠĆU IMAM DA KAŽEM NEMOJTE DA STIGMATIZUJETE LJUDE KOJI BOLUJU OD OVE BOLESTI!!!
2578
80
101
share
odobravam
osuđujem

#3084302
04 Sep 22
Imala sam zakazane preglede kod lekara, pošto živim u selu, a pregledi su u gradu, ćerka i zet su me pozvali da stanujem kod njih dok se ne završe. Ne znam da l' je jedan dan prošao da nisam čula njihove svađe, grublje sa njegove strane i, naravno, poželela sam da izađem iz sobe i odbranim ćerku i onda razmislim: još pre njene udaje rekla sam joj da uvek ima gde da se vrati ako joj muž ne odgovara, ona s njim živi već 7 godina i nije na meni da se mešam ako ona ne traži. Sutradan se spakovah, zahvalih im na gostoprimstvu i platih sebi za tih mesec dana sobu u gradu.
3772
72
67
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva