Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3157886
21 Apr 24
Ovi poslodavci počeli da se prose*avaju. Najjače kad su me pitali na razgovoru za posao, da li znam šta radi sobarica.... Znam i šta hirurg radi, pa eto, ja to ne mogu raditi. Svašta.
351
12
11
share
odobravam
osuđujem

#3157415
21 Apr 24
Ako je uredu da muško očekuje od žene da lijepa i zgodna, zašto je pogrešno da ja, kao žena, tražim to isto kod muškarca?
704
42
55
share
odobravam
osuđujem

#3157331
21 Apr 24
Imamo malu porodičnu firmu. U njoj rade samo najbliži članovi porodice. Ne zarađujemo puno, ali imamo dovoljno da živimo komotno. Kupili smo jedan stan na periferiji grada i planiramo da kupimo još jedan za par godina, da bi smo mogli da se odvojimo. Ja radim u toj firmi od moje 15. Radila sam i školovala sam se uporedo, jer drugačije nismo mogli da opstanemo. Završila sam fakultet u roku, za desetak godina ću preuzeti firmu. A moja drugarica je završila srednju sa kojom ne želi da radi. Godinama je putovala i uživala. A zadnjih par godina radi kao kasirka jer njeni ne žele više da je finansiraju. Ne zna da radi na računaru, nema nikakvo obrazovanje van srednje škole i ne želi da se školuje. Sada se ljuti na mene jer ne želimo da je zaposlimo i priča svima okolo kako sam sve dobila na gotovo. Nismo deca, imamo po 30 godina i tek sada vidim s kim sam se družila. 20 godina prijateljstva je isparilo za 2 sekunde.
404
30
12
share
odobravam
osuđujem

#3157533
21 Apr 24
Najviše tokom života proganja ljubav koja se nije završila iz nekih većih razloga, tipa prevare ili nešto slično, već zbog sitnica i nezrelosti i teranja inata jer si mlad pa ne znaš bolje...
247
34
8
share
odobravam
osuđujem

#3157384
21 Apr 24
Nedavno sam počela da obavljam pripravnički u jednom javnom preduzeću. Kolektiv je ženski. Ljudi moji, ovoliko šljama i otpada na jednom mestu nisam videla. Sve što znaju jeste da se ogovaraju i jedna drugoj prave spletke. Plače mi se kad treba da dođem ovde.
390
25
26
share
odobravam
osuđujem

#3157266
21 Apr 24
Meni nije problem ako mi neko kaže da sam ružna i debela te da zbog toga ne želi biti sa mnom. Problem je što vi veličate osobu, koja je loša, samo zato što je lepa. Poznajem dečka za kojeg pričaju da je bezobrazan, ali se druže s njim zato što je prelep. Plus, ako je neko obrazovan – e, to vam je džekpot! Ne znam kad ćete prihvatiti da i lepe osobe mogu biti zle i pokvarene, da obrazovane osobe takođe mogu biti zle. Ne znam šta se razočarate i iščuđavate zbog ovoga.
348
21
25
share
odobravam
osuđujem

#3157925
21 Apr 24
Mrzim što sam usporen i smotan, a još više mrzim što sam rasejan, s izuzetno narušenom kocentracijom. Najgore je što uviđam taj problem, to se mnogo odražava na razne aspekte mog života, a ne znam šta da učinim povodom toga, a dobrim delom je to prouzrokovano i stresom i nervozom. Teško mi je jako i nekad bih sebe mučio i tukao da izađe taj đavo iz mene više!!!
207
21
16
share
odobravam
osuđujem

#3157113
21 Apr 24
Izgubila sam dečka i svoje jedine prijateljice u jednoj večeri. Prvo saznam da me on vara sa jednom od njih, a druga je znala za njihovu tajnu vezu i nije mi rekla. Kad sam prekinula s njim rekao je da je spavao i sa mojoj trećom prijateljicom na početku naše veze. Ja se s takvim ženama ne želim družiti. Jako sam usamljena jer nisam imala neko drugo društvo, ali bolje biti samo nego sa takvim prijateljicama.
987
41
27
share
odobravam
osuđujem

#3157929
21 Apr 24
Prijateljstvo sa kolegama ? Da ili ne ? Opekla se i prošla kao bosa po trnju i više nikad. Koleginica je pokušala da mi zabije nož u leđa da bi mi preotela poziciju u firmi. Menadžer me je upozoravao da joj ne verujem, pokazivao kakve mu izveštaje šalje i koliko preuveličava sebe i svoje zasluge kad sam na godišnjem ili bolovanju. I bio je u pravu a nisam mu verovala. Ironija je da imam 20 evra veću platu od nje, zanemarljiva suma za prljavu igru. Sada planira da napusti firmu jer nije uspela šta je htela i naravno da sam poslednja saznala da traži premeštaj u drugu poslovnicu.
226
22
15
share
odobravam
osuđujem

#3157342
21 Apr 24
Imam pet mnogo dobrih drugara sa kojima sam odrastao tj, sa kojima sam sve prošao od vrtića do faxa...danas sa jednim od njih šetam i prolazi devojka u helankama (top građena baš kako ja volim) nešto oko bajsa namešta ja u fazonu brate gledaj ovo uuuu koliko je dobra mačka gle gle cccc, on u fazonu ma ok je...bilo mi čudno kako je odreagovao, da sam je još 10tak sekundi gledao prišao bi joj ne bi mogao da izdržim lol 😂 malo posle toga sedimo pijemo pivo i ja ga bzv pitam što je onako odreagovao ok je i to je to..on mi kaže ma onako je ništa me preterano ne radi...e moram da ti kažem da sam spavao pre dva meseca sa nekom ribom u fazonu latino priča tu u bg na vodi..ja uuuu top brale zato te ove naše ne rade 😅 ???, daj sliku da je vidim xD on mi kaže da je to ustvari bio lik. Skamenio sam se..mislim zeza me, znam ga ceo život...ŠOK..posle mi prolazi kroz glavu dal da ga nalupam sad ili posle, kako je mogao to da mi kaže, dal zna još neko i dalje ne verujem. Smešno mi i tužno u isto vreme....
24
465
38
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva