Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3157381
16 Apr 24
Kako bi bilo lepo da živimo u Jugoslaviji. Mlad čovek dobije posao odmah posle faksa, dobije stan i ugovor za stalno, može da priušti kola, letovanja, uštedi. Na stranu što su prijateljstva, veze, porodični odnosi bili mnogo iskreniji i svi su pomagali jedni drugima mnogo više nego danas, nije se odmeravalo ko je odakle i čiji je, već su svi bili jednaki, posebno pred autoritetom. Ovo sad svi glume neku nedodirljivost, a kad treba biti iskren ko bubice ućute. Svi se smeškaju a iza leđa tračare maksimalno. Ceo radni vek treba da izgine čovek za taj pišljivi stan, auto i poneko letovanje, i tobož da bude srećan. Tu priču da se danas bolje živi prodajte nekom drugom...
315
145
97
share
odobravam
osuđujem

#3157622
16 Apr 24
Živimo blizu muževljeve porodice. Vrlo često nam dolaze nenajavljeni, a vrhunac je bio kada su jednom prilikom poneli svoj ključ od kuće i samo nam upali u kuću.
33
316
17
share
odobravam
osuđujem

#3157696
16 Apr 24
Volim čopati nos dok sjedim na wc šolji, pa onda frknut negdje na pločice. Znam da sam gad 😂
23
330
8
share
odobravam
osuđujem

#3157645
16 Apr 24
Ja više ne podnosim svoju sestru. Uvijek mora biti u centru pažnje, pogotovo ako se nekome nešto lijepo događa. I onda napravi kaos da ona bude u centru pažnje.
193
20
3
share
odobravam
osuđujem

#3157512
16 Apr 24
Prije nekih 10-tak godina u mom društvu se našao jedan momak koji je gledao samo sebe. Bio je kulturan i ok lik u druženjima, mada se znalo da gleda samo sebe. Prošle su godine i malo po malo, skoro čitava ta ekipa jako dobrih prijatelja je prekinula kontakt sa ovim momkom. Ili možda bolje reći, on sa njima jer su ga jednostavno počeli izbjegavati za bilo kakav ozbiljniji posao, i zvali ga samo kada je neka zezancija u pitanju. Ja sam jedan od zadnjih koji je prekinuo kontakt sa njim. Nikada mi nije toliko smetalo njegovo ponašanje jer je bio jedinka u timu. A sada kada mi se počeo žaliti kako ne razumije zašto ga izbjegavaju i počeo ogovarati svakog našeg prijatelja, ja sam se isto povukao. Kada gledaš samo sebe, nemoj misliti da će društvo uvijek trpiti i da to neće prepoznati. Biti će ti isto kao i ovome momku, tvoja lažna kultura će vrijediti samo kada je neka kafa u pitanju, za bilo šta ozbiljnije biti ćeš zaboravljen. Pametnom dovoljno rečeno.
169
23
7
share
odobravam
osuđujem

#3157661
16 Apr 24
Ne razumem ove lenje majke koje imaju decu, a mrsko im živeti. Lepo vreme napolju i one umesto da izvode svoju decu – sve vreme su u stanu/kući i onda to dete skače svima nad glavom. Znam jednu ženu koja svoju decu izvodi napolje bez obzira da li napolju padaju kiša ili sneg, šeta s njima, igra se itd. iako živi u kući (pre je živela u zgradi, pa je svakako izvodila decu napolje). Zamisli dete ne vidi dana dok ne poraste da samo ode napolje, a majka sva podbula, ne skida naočare jer samo spava i trut je, bela ko sir jer nigde ne izlazi. Kako vas nije sramota?! U šta će ova današnja deca da izrastu ako su im majke takve, a pritom nezaposlene.
176
262
46
share
odobravam
osuđujem

#3157691
16 Apr 24
Imam 33 godine i nikada nisam digao kredit u banci. Kupljen stan i automobil, razna putovanja i to sve bez banke. Nisam iz bogate porodice niti sam se "udao" bogato. Jednostavno skromnost, umjerenost u svemu, odricanje, kontinuitet i zalaganje. Posudi pa vrati, traži pogodnosti kod raznoraznih kompanija... Na poslu sam radilica pa su me u svakoj kompaniji gdje sam bio negdje slali a isto tako i privatno sam putovao, skupim novac pa idemo. Ni ljudi iz moje okoline me ne mogu razumjeti ali iskreno, život bez kredita je moguć ali zasigurno nije jednostavan. Sigurno dosta teži pravac ali po meni jedini ispravni put sa bilo koje strane da pogledaš: ovosvjetske ili onosvjetske. :)
110
267
30
share
odobravam
osuđujem

#3157399
16 Apr 24
Ne vjerujte reklamama na fejsu čak ni kad izgledaju kao originalne stranice. Upravo sam ostao bez 100 eura.
197
30
14
share
odobravam
osuđujem

#3157516
16 Apr 24
Dokle će trajati ovaj teror niskih djevojaka i njihovih laži na društvenim mrežama da su neke ribe a zapravo su samo niske visibabe. Sve koriste mogućnost današnjih naprednih telefona da izduže fotografije a samim tim i svoje tijelo a uživo kada ih vidiš kao izgledaju kao djeca od 14. godina. Kada subotom izlaze u grad obuvaju štikle od 67 cm a u dnevnoj varijanti nose patike sa đonom od 17 cm. Pa da li je to normalno više. Kratka si i prihvati to. I džaba rade čučnjeve i nabijaju a nisu ni svjesne da kada se to razvali izgledće kao starije žene ili babe.
112
314
48
share
odobravam
osuđujem

#3157617
16 Apr 24
Žena mi se toliko ugojila da mi je teško da je gledam. :( Ne prođe dan da ona ne omlati nešto slatko.
146
174
36
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva