Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3155152
12h
Otišla sam van, bez znanja jezika, bez nekog cilja. Posao nisam mogla naći, pa sam se zaposlila u javnoj kući jer je to tu legalno. Mogu birati klijente koji su mi zgodni, dobro se zaradi. A svima lažem da radim u struci. Samo čekam da položim B2 za jezik i onda tražim pravi posao.
97
230
10
share
odobravam
osuđujem

#3155087
12h
Sa dečkom sam u vezi godinu dana. Poslednjih mesec dana imam osećaj kao da me stavlja u drugi plan. U gužvi je na poslu, stalno ima neka dešavanja, od druga rođendan ovih onih. Ne dopisujemo se kao pre, kažem mu on se izvini i tako idemo u krug. Viđamo se na 2-3 dana, tad bude sve okej. Uskoro planira da ide na vikend putovanje sa društvom nema veze, neka ide, onda sledeći vikend ide sa društvom da malo bleje u glavnom gradu (ide sa sestrama, aposlutno mogu i ja da krenem). Kao da nema više mesta za mene u njegovom životu, takav neki osećaj imam. Baš ne znam šta da radim u ovoj situaciji.
158
30
15
share
odobravam
osuđujem

#3155203
13h
Kad sam bila mala moji roditelji su bili jako siromašni i kad bi bio sveti Nikola.. bez obzira koliko čekali i gledali u čizmice.. nismo dobili poklon. To mi je otalo kao jedna od tužnih uspomena. Majka nije imala od kuda a otac nije mario. Sada kad imam svoju obitelj ne propuštam da svojoj Mami svake godine stavim poklon na prozor za sv Nikolu i Božić. Trudila se da nam da koliko je mogla.
378
18
4
share
odobravam
osuđujem

#3155176
13h
Čim momak postane previše dobar prema meni, da mi piše previše patetične poruke, da imam osećaj da mu očajnički nedostajem, ja se tad hladim od njega....
64
189
9
share
odobravam
osuđujem

#3155133
13h
Ovde je jedan momak napisao kako je za njega idealna devojka ona koja želi da se uda i da ima decu. U komentarima je žestoko napljuvan. Bojim se da smo kao društvo baš otišli u pogrešnom smeru. Zar nije porodica na prvom mestu? Meni kao muškarcu je san da se oženim, da imam decu. Sa ženom da se dogovaram oko svega, zajedno da rešavamo svaki problem, da putujemo, da učimo decu pravim vrednostima itd. U danasnje vreme se idealizuje feminizam i nasilje. S jedne strane imamo alfa muzijaka koji ženu smatra za roba, a sa druge ženu koja pokušava da bude nešto što nije i to samo iz prkosa. Oba stanovišta su pogrešna. Osvestite se ljudi.
288
142
30
share
odobravam
osuđujem

#3155306
14h
U poslednjih mesec dana na pumpi gde perem sva tri auta u porodici i svaki put kod aparata za duvanje guma kao po šablonu neka devojka koja se ne snalazi, ja posto uvek negde jurim kažem daj ja ću ti pomoći i naduvam im sve gume, a bukvalno triput svaka od devojaka mi nešto priča u fazonu jao divan si bla bla bla i neko bezvezno ćaskanje, još mi ova poslednja i pruži ruku i kaže ime, a ja indijanac nijednoj od njih tri ni instagram da tražim. Posle se čudim što nemam devojku, baš sam indijanac.
70
191
17
share
odobravam
osuđujem

#3154934
14h
Dečko mi kupuje poklone kao što su cvijeće, čokolade i tako to...A ja ne mogu da se opustim, budem oduševljena ali u pozadini svog uma samo razmišljam da li je to previše plaćeno, koliko li to košta, da li sam mi trošak, da li on sada ima za sebe i jako me grize savjest...Moj otac je uvijek gledao svaki dinar (iako smo stvarno imali novca), svaki potrošeni dinar zapisivao se, kalkulisao se, štedilo se...i prosto tu sam bolest naslijedila od njega.
197
51
9
share
odobravam
osuđujem

#3155173
14h
Posvađala sam se sa snajom jer se već nekoliko puta dešava kada šetamo decu ili ih vodimo do parka, njena mala zatraži sladoled ili neki sokić i ona joj kupi. Posle moje dete počne da plače i histeriše jer ja njoj slatkiše ne dozvoljavam i onda mora da gleda druge kako jedu ispred nje. Kad sam joj zamerila, onda je rekla da preterujem i da im neće ništa biti od jednog sladoleda nedeljno i da ona neće svoje dete da odbije zbog mojih fiks ideja. Kada sam joj rekla da treba više da povede računa o ishrani deteta naljutila se i od tad se više nismo ni videle ni čule. Brat kaže da smo napravile frku oko gluposti i sada on i moj muž vode decu do parka.
40
505
31
share
odobravam
osuđujem

#3154926
15h
Viđam se sa jednim dečkom već 5 meseci u početku smo oboje izrečito hteli samo da bude bezobavezno i da samo budemo prosto tu jedno za drugo, međutim posle 2 meseca je to postalo ozbiljnije i to baš. Postali smo nerazdvojni, počela sam da izlazim sa njegovim društvom, svugde me vodio sa sobom, upoznao me sa njegovima i predstavio kao "svoju lepšu polovinu", njegovi me zvali na novogodišnju večeru, počela sam da mu pomažem oko posla i to baš, pomagala sam mu oko svega, vadila ga iz sr.nja i slično. Zavoleli smo se i sve je bilo super do pre mesec dana. Ima dosta problema sa strane, izgubio je posao čak i plus trenira. Ne čujemo se kao pre oseća se udaljenost, i svi me osuđuju i pričaju mi da sam naivna i glupa jer sam tu za njega i čekam ga? Zašto je glupo biti tu za osobu koja ti znači i koja je bila tu uz tebe kad je tebi bilo najteže? Verujem mu i podržavam ga u svemu, čekam ga i tu sam jer je to moj čovek i ovo je samo loš period.
119
89
11
share
odobravam
osuđujem

#3155131
15h
Primetio sam da je oko 30% populacije, Bože me oprosti što moram tako da kažem, kao stoka. Ništa ih ne interesuje. Ni nauka, ni politika, ni sport, ni kultura, ni posao kojim se bave, ni duhovnost, ma ništa. Bukvalno žive da bi jeli, je***i i trošili kiseonik. Ponašaju se animalno, proždrljivo, često sebično, agresivno i samo troše resurse ove planete. Kao neki zli leprikoni. To su i oni što se tuže sa bratom za 2cm ograde, što gledaju TV i tove se MSG-om. Njih je često vrlo lako navući na konzumerizam. Iako sam protiv kontrole populacije i projekta o zlatnoj milijardi, zaista se ponekad zapitam da su možda ti Bil Gejtsovi, ti Soroši, ti Klausi Švabovi, ti Rotšildi zapravo u pravu. Zar nije bolje da AI roboti zamene takve? Koji će to krasni ovoj planeti? Hajde bar da su dobri kao ljudi, nego hodajući neanimirani zombiji bez duše.
262
58
16
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva