Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Moji svekar i svekrva voće, povrće i meso po pola dana peru u 100 voda i sodu prije upotrebe. Toliko smaraju sa tim bakterijama. Ja se takođe pravim pred njima, ali kad sam sama samo malo provučem kroz vodu i to je to.
89
14
10
share
odobravam
osuđujem

Cijenim brak, porodicu, volim svog muža, ali smo skroz drugačije vaspitani. On je rastao samo sa ocem, znam da se namučio kroz djetinjstvo i pokušavala sam ga razumjeti, ali kako smo dobili bebu sve teže i teže. Nikad ne dolazi u isto vrijeme kući, a i kad dođe pripit je i uvijek je neki drug ili drugovi s njim. Sjede do kasno uvečer, piju, puše, gledaju nogomet. Volim i ja društvo, ali sada mi je beba prioritet. Ja s njom spavam u sobi i činimo se, da je mom mužu tako ljepše, da on može neometano raditi šta hoće. I sam kaže-nećeš ti meni glumiti majku, koju nisam ni imao. Ne znam više šta da radim..
18
105
17
share
odobravam
osuđujem

Kada me roditelji usporede s nekim od rođaka godina koji je po njima uspješniji od mene i pitaju kada ću ja tako onda i ja njih usporedim s nekim od rođaka njihovih godina i pitam kada će oni tako i tu je onda kraj rasprave.
153
2
11
share
odobravam
osuđujem

#3163821
17h
Živim sa mužem dve godine već van Srbije. Radimo oboje, i imamo stvarno i više nego dovoljno novca. On svakog meseca šalje svojima nešto sitno, određeni deo ide u štednju, a sa ostatkom ugađamo malo sebi. Kupimo nešto malo skupocenije, odemo na večeru u nekom malo boljem restoranu, ponekad neko vikend putovanje. I sve to verovali ili ne krišom! Smučilo mi se više ! Imamo po 34 godina inače, i krijemo se od njegove porodice! Jer ako bi saznali jelte šta mi radimo našim parama, onda bi kukali kako je eto njima suma koju on šalje mala, porasli bi ih prohtevi! Ponekad mi dođe (iako to mrzim) da mu dam rok da se suprotstavi roditeljima! To je njegova plata njegov život, i on određuje koliko treba dati na sebe koliko njih! I da može komotno da prestane i da im daje bilo šta! Znači poludeću od ovakvog načina života više ! Koliko idiot treba da budeš !!
444
42
30
share
odobravam
osuđujem

#3163900
18h
Nemam sa kim da putujem, nemam sa kim da provedem lepo kvalitetno vreme, posetim nešto novo, na kraju krajeva samo da se družim, spontano odem u šetnju, sladoled ili nešto slično. Shvatila sam da bukvalno niko od mojih prijatelja mi zapravo nije pravi prijatelj. Svima služim samo kao rezervni plan.
397
18
35
share
odobravam
osuđujem

#3164021
18h
Kakvi su ovi današnji brakovi novi, žene očekuju od muža koji radi svakodnevno da smaknu svoj tanjur kad dođu sa posla, svađaju se kad im prigovoriš da nisu nešto odradile kako treba uz to im i pokažeš gdje su pogriješile, odmah se tenzije dižu za razvod, razljute se i lijepo ih upitaš u čemu je problem, hajde da se razgovara, ne žele. Kad im šta treba ili da idu gdje isto loše raspoloženje upitaš u čemu je problem u tome odgovor "hoćeš nećeš" e pa dok se ne riješi problem nikud. Kad se pojave gdje naume tamo se vesele a mužu neko nepojmljivo ponašanje. Smije li se ovim novim ženama šta reći jesu sve takve ?
92
462
40
share
odobravam
osuđujem

#3163948
18h
Zovu te svaki dan, šalju poruke svaki dan, družite se, idete jesti skupa svaki dan, pričate o svemu, imate nadimke jedno za drugog. Kažete da ne znate kako ćete bez njih dva dana izdržat i onda odjednom jedna strana bez razloga i pojašnjenja samo krene na bok bok... Čemu to?! Reci barem razlog pa onda odi od osobe, a ne da si druga osoba danima mozga u čemu je problem...
191
26
7
share
odobravam
osuđujem

#3163724
19h
Ponekad bi bilo dobro da postoji on / off opcija za overthinkanje.
293
26
14
share
odobravam
osuđujem

#3162995
19h
Imam višak kilograma oko stomaka, na zadnjici i butinama. Preko leta to smanjim, pa ga opet nagomilam preko zime. Jednostavno volim jesti sve i torte i pite i meso, a volim i popiti. Nemam grižu savest niti sramotu zbog toga. Oblačim se onako kako ja mislim da mi je lepo i komforno. Pucam od samopozdanja, jer ako je nekome toliko fizički izgled bitan onda ja stavrno ne planiram da gubim vreme sa tom osobom. Imam muža koji je sve suprotno od mene - utreniran kao u vojsku da ide, pazi šta jede, šta pije, a samopouzdanje nula! Kaže da nema mene bio bi ceo život sam!
289
36
13
share
odobravam
osuđujem

#3163984
19h
Kako da protumačim to što dečko stalno potencira "ja tebe volim, ali majka je majka"? Ne napadam mu majku, niti vređam, tako da ovo ne izađe iz njega jer se nešto svađamo, nego se ponekad zapričamo o prioritetima u životu ili o bitnim osobama, i on počne o tome kako je njegova majka ljubav. Tim rečima.
54
182
34
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva