Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Ne mogu da imam devojku jer sam opterećen oko svega, najviše oko finansijske situacije... U slabijoj sam finansijskoj situaciji, živim privatno... izgubio sam samopouzdanje...
91
13
11
share
odobravam
osuđujem

Još uvek se sećam iz prve godine srednje lika koji je pozajmio od mene 200 dinara i nikada nije vratio. Ja kada nešto pozajmim i u snu na vrhu glave mi je da ne zaboravim vratiti ili ako ne mogu vratiti radije bih gladovao nego pozajmio znajući da neću moći vratiti a kod ovog entita sigurno nije bilo existencionalno pitanje, prosto ne razumem ovakve nekulturne, nemarne ljude. 🐗🐗
95
9
5
share
odobravam
osuđujem

Poslednji ispit na fakultetu u roku oktobar 2. prošle godine sam položio tako što sam skupio muda i sam sebi zamenio dva pitanja. Desilo se da nas je četvoro izašlo odjednom da odgovara, profesor je svakome od nas dao po 3 pitanja. Naravno koncept smo svi pisali po minimum 10-15 minuta.. Ja nisam znao dva pitanja koje mi je prof. postavio ali sam video da nigde ni ne zapisuje pitanja koja postavlja tako da sam sam napisao dva pitanja koja sam znao i hladno ih profesoru ispričao. Tako sam položio obligacije i diplomirao, jbg mora čovek nekad i da rizikuje.
236
9
2
share
odobravam
osuđujem

Kladio sam se s drugarima u soma evra da ću dobiti da od svake kojoj priđem i promeniti svako ne u da. Soma evra je soma evra. Da li opravdavate kad su uključene transakcije ili je to nevažan faktor?
17
151
5
share
odobravam
osuđujem

Kada muvam dečke gledam da nije programer, informatičar i da nije cijepljen. Programeri i informatičari su jako glupe osobe. Ne znaju za haarp, štetnost 5G-a, monsanto, morgellone štetnost nano tehnologije u ovim novim cjepivima itd itd a trebali bi znati jer prate trendove i tehnologiju tako da jako zatupljeni i ograničeni ljudi. Hackeri su druga stvar, samo njih je teško naći.
24
196
16
share
odobravam
osuđujem

Znači viđam se s jednim dečkom nekih mjesec dana i još nismo službeno u vezi al se ponašamo koda jesmo..sinoć sam bila kod prijateljice i pili smo i bio je moj bivši i poljubili smo se i ja sam se osjećala tako krivom da sam se rasplakala jer sam to napravila. I sad imam grižnju savjesti i ne znam dal da priznam to dečku s kojim se viđam ili da prešutim. Pomagajte ako znate!
13
153
10
share
odobravam
osuđujem

Čuo sam razgovor svoje djevojke i njezine sestre kako pričaju o svojim partnerima i detaljima o intimnim stvarima. Loše mi je bilo. Iako su sestre, smatram da neke stvari ostaviš za sebe, a ne da ona zna koji dan si imala akciju u krevetu.
135
12
6
share
odobravam
osuđujem

Kada vidim da na poslu napreduju osobe koje nemaju ni završenu školu za taj posao, samo zato jer se privatno druže sa šefom smuči mi se. Trudiš se, radiš, trčiš i samo te još više iskorištavaju, pa te i vrijeđaju i prave budalom sve to kroz smijeh. Uz to svoj posao prebacuju uvijek drugima jer oni "ne stignu" i uvijek se jadaju da imaju previše posla, a s druge strane ih vidim kako surfaju bezveze i ne znaju šta bi radili. Trče samo raditi stvari gdje se mogu ulizati i imati koristi, a za ostalo ne bi prstom mrdnuli. Npr pred šefom govori kako nije problem ostati duže da se posao završi, a onda se pred nama uzrujava i govori kako nema šanse da ostane ni 5min poslje kraja jer on to nije dužan. Nemam volju uopće raditi kad gledam to sve.
109
10
2
share
odobravam
osuđujem

Kad god idemo negdje taman da je i kupovinu namirnica svi se posvađamo međusobno u obitelji. Kad dođemo u trgovinu onda pred svima glumimo, a zapravo smo svi posvađani.
262
30
9
share
odobravam
osuđujem

Nakon prvog izlaska mi je počela slati slike vjenčanica. Naravno da sam se prepao i pobjegao.
391
38
15
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva