Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3158565
17h
Posvađao sam se sa devojkom jer sam pomogao bivšoj da reši neki problem. Uznemiravao je jedan lik, ona me je pozvala kad je baš prigustilo i zamolila me da to sredim. Otišao sam i rešio to sa njim, ona se zahvalila i nismo se više čuli. Nismo se čak ni videli uopšte, nego je sva komunikacija bila telefonom. Moja devojka je poludela i zabranila mi da se mešam. Rekao sam joj otvoreno i nisam hteo da je lažem, ali je isto tako nisam ni pitao za dozvolu. Nije mi jasno kako žena za ženu nema osećaj i kako bi je tek tako ostavila u problemu da se sama snalazi.
92
315
39
share
odobravam
osuđujem

#3158496
17h
Moj bivši muž pre nego što smo se razveli radio od 9 do 5, pošto je radio od kuće, u 5:05 su mu noge već na stolu i i kreće dremka. Probudi se negde oko 7, naravno odmah bi da večera , u 9 se tusira i u 10 u krevet. I tako svaki dan poslenjih godinu dana braka. Ne ide do prodavnice, ne kuva, ne čisti, ne zna gde nam stoje čisti peskiri, da ne pričam što ne zna kako se uključuje mašina za veš i što nije ni znao da imamo i masinu za sudove! I on misli kako je on san svake žene, i kako će posle razvoda naći drugu. Evo već par meseci me moli da se pomirimo ‘zbog dobrih starih vremena’ pa da njemu stavrno jesu bila dobra, imao je kucnu pomoćnicu koja je radila za džabe, još mu i račune plaćala od svoje plate. Opekla sam se jednom neka hava i drugi put..
376
25
11
share
odobravam
osuđujem

#3158157
17h
U braku sam, a zaljubila sam se u drugog muškarca. Sticajem okolnosti često smo se viđali. Hemija između nas je bila ogromna, dopisivali smo se. Kada smo shvatili da prelazimo granicu odlučili smo da se nećemo čuti više. No morali smo, nismo izdržali pa smo ostali u odnosima prijatelj, nekada ćao ćao, kako si i tako baš prijateljski. Dešava se ja da dođem a on već tamo ili obratno. Uglavnom mjesecima se nismo vidjeli ni čuli. Fali mi taj momak ali s druge strane tako je moralo biti jer ja nemam namjeru da prevarim svog supruga, a ni on ne želi biti ljubavnik što podržavam. Prosto si ne bih oprostila. Ako nisam taj period od stresa, tuge i grižnje savjesti iako nije bilo ničega osjedila, neću nikada. Zašto to da mi se desi?! Beograde sruši mi se čitav na glavu..
75
163
10
share
odobravam
osuđujem

#3158416
18h
Ako vas nekada bude stid zbog izbora partnera, setite se da moj bivši posle svakog raskida kači na Facebook pesmu sa imenom te bivše i obavezno pesmu Ostao sam sam.
193
21
2
share
odobravam
osuđujem

#3158622
18h
Moj otac je moj uzor. Takav čovjek se ne rađa često. Fizički sposoban za sve, zna da vozi kamion, auto, brod, oko struje zna sve, u školi nije bio neki đak i nije nešto mnogo završio ali je pokrenuo vlastiti biznis i dobro zarađuje, ima nas dvije ćerke i nikada nije poželio sina, istina je da smo i mi njemu pomagale oko svega, i kada treba da se nosi ormar na 5. sprat i cijepaju drva, ali je i on nama kuvao ručak i porubljivao hlače. Nikada nam nije branio da se šminkamo, oblačimo, izlazimo, pijemo, čak nas je i ohrabrivao, a dobra smo djeca bile, stvarno. Mama je išla na posao jer je htjela, ali je bila domaćica u periodu kada smo mi bile male, a ništa nam nije falilo nikada. Rođendane, godišnjice, praznike, nikada nije zaboravljao. On i majka često putuju negdje sami. Tehnologiju zna da koristi. Nama je išao na roditeljske i bio jako aktivan po pitanju naše škole, ali nikada strog. On je taj koji nas je tješio kad smo tužne, vodao doktorima kad smo bolesne. A čovjek je sa sela..
665
31
21
share
odobravam
osuđujem

#3158704
18h
Nemam strpljenja ni za šta, ni da slušam šta mi neko priča, ni da hodam iza nekoga ko je spor, ni da vozim iza kola koja idu čak po ograničenju.. Mrzim da čekam u redovima, izbegavam odlazak u prodavnicu ili poštu, crveno na semaforu me ubije u pojam iako traje samo par minuta.. Sama sa sobom pričam, psujem, tresem se, ceo dan budem nervozna.. Odvratna sam sama sebi, i ne znam kako da se izborim, svaki dan je stanje sve gore... Frustiram se zbog stvari na koje ne mogu da utičem, i toga sam svesna. Loše je po moje zdravlje i toga sam svesna... Ali ne znam šta da radim, nemam podršku niti novca za psihoterapiju, ne umem sebi da pomognem...
123
82
17
share
odobravam
osuđujem

#3158507
19h
Kažite mi, koji je momenat kada ste rešili da ostavite bračnog partnera? Moj je bio sinoć, nakon dugog razgovora, kada mi je izjavio da će izdržavati roditelje i plaćati im more koji ne žele da rade, dok mi jedva uspevamo da se izborimo sa računima i dugovima koje su nam ostavili. Odrekla sam se svega, kupujem na akcijama, ne mogu više da prepoznam sebe u ogledalu, a njegovi koji su 8 godina mlađi od mojih i zdravi ne žele da rade i samo traže novac za razne prohteve.
337
17
21
share
odobravam
osuđujem

#3158111
19h
Imali smo lepu vezu, ali on me prevario sa veoma nemoralnom devojkom koja imitira starlete. Nisam mogla da očekujem to od njega koji je važio za mirnog dečka, povučenog, apsolventa medicine... Kopirala sam njenu sliku i poslala njegovim roditeljima da kažem da takvu snajku i zaslužuju, pošto devojka ima mnogo para, a oni to vole. Sa njim više ne želim ništa, a dobrim devojkama imam da poručim da je ovo vreme lešinarki koje žele sve za sebe, pa i tuđeg dečka! I uspevaju u tome, što je najgore!
204
102
42
share
odobravam
osuđujem

#3158531
19h
Moj otac ima sestru i oca u Australiji. Deda je dolazio na godišnji a sad je rešio da se vrati doživotno i to nam je rekao kad je došao, penziju nosi da nam plaća struju kaže a kuću u Australiji je poklonio ćerki i unuci. Tati će ostaviti kuću u Srbiji kaže. Tata je napravio grešku kad se oženio što nije kupio svoju nekretninu već je srušio dedinu i napravio novu na dedinom placu. On i mama su radili, ulagali, gradili 25 godina i našli se u situaciji da ih deda ucenjuje da ga neguju do kraja života ili će prepisati sve ćerki ako ga ne budu slušali. Dom neće. Ne znam da li je demencija, jeste da je uvek bio škrt a sad se ponaša kao da smo mu sluge. Od mene očekuje da sedim sa njim po ceo dan i čitam prevode filmova i serija jer on ne vidi. Ja studiram, imam devojku i nemam ni živaca ni vremena. Mene ne dotiču pretnje izbacivanja iz kuće od strane dede ali me boli kako se idealan brak mojih roditelja raspada zbog njega.
223
18
13
share
odobravam
osuđujem

#3158513
20h
Volela bih da radim u kompaniji koja ima tim bildinge, putovanja itd. U mojoj struci toga uglavnom nema, ovo mi je treća firma po redu i nigde nismo imali nikakva kompanijska druženja i to. Zavidim IT-jevcima kakve firme imaju, kad čujem od svojih drugara i poznanika kako imaju putovanja na more, zimovanje, izlaske sa firmom, i u firmi imaju teretanu, stoni tenis itd. Žao mi je što nisam za IT struku, rado bih se prebacila.
66
156
10
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva