Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3158897
30 Apr 24
Sa momkom izlazim 2 mjeseca. Ja živim u Sloveniji, a i on. Izlazimo svakom nedeljom, jer ne možemo od posla više puta se sastat sedmično. Čim se sastanemo, on me svaki put kad izađemo pita: 1. Da li bih voljela, da odemo zajedno u Makedoniju, kod njegove majke, dok je živa. 2. Da li bih voljela, da odemo u Austriju, kod njegove sestre. 3. Da li bih voljela, da odem kod njega u stan, da vidim kakav ima stan, i uvijek naglasi da su mu cimeri otišli na godišnji, tamo đe su rođeni i uvijek kaže, da me neće silovat (a mislim, hoće li me napast? Inače, rijetko koji danas muškarac ne razmišlja o samo jednoj stvari). 4. Zašto ne želim da odem kod njegovih rođaka, inače, znam njegovu rodicu, ali ne želim, jer oni imaju psa i ja se bojim psa, a on mi uvijek kaže kako lažem, jer zapravo po njegovim riječima, ja se bojim rođaka od njegove rodice i stidim se ga, a zapravo, ja tog rođaka ne znam. Zadnji put kad smo se sastali, mi je rekao, kako ćemo se upoznavati, kad budemo u braku, prije braka ne.
10
300
57
share
odobravam
osuđujem

#3159141
29 Apr 24
Imam prijatelja zovem ga supermen. Uvijek se pojavi kada mu se požalim ili pitam za pomoć i nestane do idućeg problema. I nije samo takav prema meni, prema puno ljudi je takav. Kad ga se zove na piće ili bilo kakvo druženje svaki put odbije, ali kad treba pomoći stvori se u minuti i ništa mu nije teško. Volim ga kao prijatelja, a ne znam kako mu se odužiti. Raspitala sam se malo zašto je takav i saznala da je uvijek svakom pomagao, ali da ga je prije 4 godine ostavila djevojka nakon 8 godina veze i da ne želi s nikim biti blizak, niti nekog zavoljet. Ne znam šta da radim, imam osjećaj da ga iskorištavam, a on ne želi ništa zauzvrat, kaže samo vratit će se nekad u životu.
1205
55
37
share
odobravam
osuđujem

#3159086
29 Apr 24
Evo godina prošla kako oca nema. Razmišljam kako se sve promenilo. Niko od nas ne bi priznao, i ružno je reći da tek nakon što je on umro mi smo počeli da živimo. Sve je na majku svalio (kuća, 4 dece, ona nas izdržavala). Nikad zadovoljan, a prstom nije mrdnuo za nas. Uvek negativni komentari, loša energija u kući. Namerno je proste stvari radio pogrešno da bi neko od nas to završio. Gomila ružnih reči i postupaka prema majci. I njegova porodica koja uvek ima nešto loše da kaže. Finansijski često ni za osnovno nismo imali jer, bi brzo dobio otkaz, a uvek neko drugi kriv. Gledam majku, sestre, brata. Najzad je sreća u ovoj kući. Koliko grozno, a istinito.
1244
21
32
share
odobravam
osuđujem

#3159135
29 Apr 24
Bila sam sa momkom koji žuri da se ženi i dobija djecu jer se bliži tridesetoj. Tražio je neku poštenu i povučenu za kuću pa je htio sa mnom budućnost. Prošlo je sedam meseci od raskida i dalje mislim o njemu i sanjam ga. Nekad pomislim da batalim faks i sve i da gradimo budućnost zajedno ali znam da nije pametno i nema ništa od toga. Samo ne znam kako se tako vežem za svakog i teško zaboravljam.
131
400
23
share
odobravam
osuđujem

#3159204
29 Apr 24
Meni se nabacuju samo oženjeni, zauzeti i po 10 i više godina stariji muškarci. Pri tom, sama izgledam dosta mlađe, ne trčim za matorcima, išla sam na dejtove i dopisivala sa momcima mojih godina. Ali nikad to nije bilo to, sa njihove strane. Do sad su se za mene interesovali samo stariji, ali što je gore, bilo je tu razvedenih, oženjenih i zauzetih. Ne znam u čemu je stvar i zašto je to tako, da li ja šaljem neku takvu vibraciju ili?
289
32
33
share
odobravam
osuđujem

#3159133
29 Apr 24
Živim u Moskvi već dve godine. Danas sam zaključio da sam toliko zavoleo Ruskinje da se uopšte ne sećam kada sam poslednji put neku iz Srbije ili Hrvatske pitao ni šta radi na društvenoj mreži.
193
170
20
share
odobravam
osuđujem

#3158927
29 Apr 24
Drugar se pita zašto nema devojku a svaki dejt prođe tako što zaboravi novčanik, karticu.. svrate na domaću kafu i to je to. Mislim ok da si klinac, ali lik ima 35 god i radi ima ok platu!? Osramoti se čovek za nešto malo para. Je*em ti život kao da ćeš ih u grob nositi. Zašto onda radiš ako nemaš da platiš jednu večeru?
858
44
80
share
odobravam
osuđujem

#3159149
29 Apr 24
Deda iz prvog braka ima sina koji ništa tokom života nije stekao, moj otac takođe. Obojica čekaju da od dede naslede kuću i imanje koje može veoma dobro da se proda. Deda još nije napisao testament jer zna da će odmah obojica sve da prodaju. Stric ima ćerku koja je veoma mlada dobila sina, nosi njeno devojačko prezime. Sestra i ja se obe udale, naša deca i mi nosimo muževo prezime. Njima je izgovor da stric nasledi kako bi to dete proširilo lozu jer je retko prezime. Pritom niko od njih nijednom nije došao da obiđe dedu i vidi kako je niti ga zovu, sem strica što se raspituje oko nasledstva. Ja sam s mužem kupila stan, sestra je preko i oni još više vrše pritisak na dedu da sve njima ostavi jer smo mi zbrinute, a njegova deca ne žele da rade i čekaju nasledstvo. Prava španska serija. Još me je stric izvređao kad sam mu rekla da su mu deca zdrava i prava i da mogu da rade i zarade a ne samo da prave decu i čekaju da neko umre da bi se obogatili. Stvarno ne znam ko je više lud u celoj toj priči.
320
38
25
share
odobravam
osuđujem

#3159280
29 Apr 24
Pokazala sam ljubavniku gde idem na more. Eno ga uplatio i on, ide sa porodicom isto kad i mi..😬 Biće intresantno..
120
1465
50
share
odobravam
osuđujem

#3159066
29 Apr 24
Nedavno nas je posetio mužev drug koji ne živi u našem gradu i ladno pitao šta čekam što ne idem na VTO i znam li ja da imam pr jer konzumiram brak 3g a deteta nigde. Svašta nam se desilo za ove 3g između ostalog i izgubili bebu. Mi smo bili šokirani šta nas pita a zna kroz šta smo sve prošli da drugi put kad je dolazio rekli smo nismo kući. Vrata naše kuće će mu zadugo biti zatvorena.
406
34
16
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva