Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3033414
15 Nov 21
I dalje mi nisu jasni i nikada mi neće biti jasni ljudi koji sede za stolom u kafiću ili restoranu, urlaju dok pričaju i smeju se onako izveštačeno iz sveg glasa tako da uznemiravaju bukvalno sve ostale goste u objektu. Brate, ‘ajde iskreno, šta to uopšte znači?! Ja kontam da moroni kapiraju da tako pokazuju koliko su oni sad tu nešto bitni pošto smo svi ostali prinudjeni da slušamo njihov debilni razgovor, ali ono što se pitam je kako niko još nije shvatio koliko ih zapravo svi ostali koji tu sede preziru u tom trenutku i najradje bi ustali i polomili ih od batina? Kakva bre bitnost, to je samo dokaz koliko ste svi vi koji ovo radite mentalno ograničeni i nekulturni, da ste verovatno rasli negde na planini ili u nekoj prašumi. Ja ne znam, u zemlju bih propala kad bih primetila da se zbog mene svi okreću i gledaju me kao debila, ne znam samo kako dotične osobe mogu da trpe sve te poglede i da ih ne dotiče, bez komentara sam.
1483
282
57
share
odobravam
osuđujem

#3033421
15 Nov 21
Jako volim svoju zemlju, ljude, jezik. Moji roditelji su odlučili da idemo u inostranstvu i doslovno sam bila prisiljena. Ovdje sam tri godine. Plačem svaki dan, ne smijem se, patim. A najteže mi je od svega što imam mamu koja se ponaša da je rođena strankinja i kao da se odriče i da ju je sramota svega svoga. Ljuti se kada kažem da mi se ide kući ili da bih voljela nekad da se vratim. Kaže mi nemaš se gdje vratiti i za čim patiti. Teško mi je. Ona ne shvata da će ovdje biti uvijek stranac.
1295
492
117
share
odobravam
osuđujem

#3033504
15 Nov 21
Radim u servisu računara i telefona. Kada ostavite računar ili telefon na popravku obavezno obrišite pre toga nage fotografije. Ja lično ne čačkam po tuđim telefonima i računarima ali šef to redovno radi. Nije bitno da li imate šifru, da li vam se telefon otvara sa otiskom prsta ili na facial authentication - mi znamo da otključamo SVAKI računar i telefon. Ne možete nikome verovati sa takvim fotografijama. Ako ste ikada negde ostavili telefon na popravku a da su u njemu bile gole slike onda budite sigurni da ih neki manijak sada ima u telefonu.
1751
92
112
share
odobravam
osuđujem

#3033423
15 Nov 21
Je l' normalna pojava da se muškarac uzbudi kad na plaži vidi drugu curu, a devojka je pored njega?
291
1817
119
share
odobravam
osuđujem

#3033468
15 Nov 21
Djevojke koje imate duge veze budite na oprezu 99% muškaraca su na Smokvi, Tinderu, Badoo. Posebno opomena za jednu Natašu iz Beograda.
1352
201
90
share
odobravam
osuđujem

#3033503
14 Nov 21
Osoba u trendu u 2021. godini = slika ruke na volanu na instagramu, gomila memova isto na instagramu, zapraćenih "milion" modela, storiji iz ludih provoda, a sa druge strane ili je roditelji izdržavaju, ili radi za siću, a prikazuje svoj život kao lux.
1488
177
69
share
odobravam
osuđujem

#3033232
14 Nov 21
Jedva čekam da žena i ja sakupimo dovoljno novca da možemo da apliciramo za stambeni kredit. Najviše na svetu želim da kupimo neku kuću i stvorimo od nje dom.
1852
42
26
share
odobravam
osuđujem

#3033141
14 Nov 21
Vječita tabu tema muško ženska prijateljstva. Ja nikad nisam vjerovala u to, jer po mojoj logici ako se toliko slažeš s osobom suprotnog pola naravno htjećeš nešto više sa njom. Kako sam započela svoju prvu vezu naučila sam da budem tolerantna po tom pitanju. Više ne smatram toliko nemogućim da muškarac ima prijateljice a da ne želi ništa sa njima. Moj momak ima jednu prijateljicu sa faksa, koju je upoznao godinu dana prije mene. Na početku veze nisam ništa htjela da ispitujem, a moram priznati nije mi odgovaralo što njih dvoje zajedno uče (bili su u istom domu) i iako sam znala da između njih nema ništa, opet nije mi bilo pravo. Još na to sve i on je svemu tome pristupio čudno pa mi je nije ni spominjao kao da ne postoji. Na kraju sam se i ja počela ponašati kao da ne postoji, nije mi se upoznavalo sa njom. Na njegovu inicijativu smo se upoznali poslije 6 mjeseci našeg izlaženja, na 5 minuta ispred doma. I od tad njoj se gubi svaki trag. Tako je i danas poslije 3 godine.
868
321
125
share
odobravam
osuđujem

#3032879
14 Nov 21
Kolegica na poslu je vegetarijanka i stalno nam nabija na nos kako je meso štetno... Kad mi je doktorica rekla da moram znatno povećati unos mesa zbog uvećanih jajnika, počela sam na poslu često nositi šnicle. Inače na poslu nisam skoro nikad jela meso, ne zbog nje, već nisam ljubitelj mesa. Druga kolegica mi je rekla da vidi da sam se poželila mesa (inače sam samo peciva i voće jela) i počela mi pričati kako ima za prodati slanine, kulena, da se njeni bave time. Rekla sam joj da moram jer mi doktorica rekla da počnem jesti znatno više mesa, kad vegetarijanka da lažem jer je ona tu, kako je meso štetno, kako ću dobiti srčani, da ni jedan doktor ne govori pacijentima da jedu više mesa... Ajde da je samo na tome ostalo, briga me, već mi od tada svaki dan radi probleme na poslu. Žena nije normalna, nisam joj nikad komentirala kako je to što radi pogrešno, kako smo mi svejedi, kako nekih vrsta ne bi bilo da ih ne uzgajamo, što joj imam mijenjati mišljenje. Sve zbog šnicle.
1519
107
71
share
odobravam
osuđujem

#3032817
14 Nov 21
Kako tako samo slučajno otkrijemo nešto što je dobro za našu kožu lica ili tela? Npr. ko bi rekao da talog od kafe radi bolji posao od preskupih pilinga i za telo i za lice? Kome je palo na pamet da stavi kafu na lice? Kome je palo na pamet da stavi krastavac na lice i otkrije koliko je to dobro za podočnjake? Kome je palo na pamet da stavi jaja na kosu? I milion drugih primera. Možda nešto prirodno bukvalno briše bore, a mi nemamo ni pojma jer nikad ne bi ni pomislili da to stavimo na lice, pa ćemo za koju godinu saznati.
1290
114
72
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva