Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3107891
28 Feb 23
Ne znam da li je ovo normalno, sa dečkom sam u vezu na daljinu i ovaj vikend smo se našli na pola puta. Samo što je prošlo par sati od kad smo se našli, seli smo u jedan lokal na svirku. On umesto da uživa sa mnom, pustio je utakmucu na telefonu i gledao. Bilo mi je neprijatno gledajući ljude oko sebe kako pričaju i provode vreme jedno sa drugima. Možda bih i razumela da je pustio i povremeno pogledao ali ne, on je sve vreme gledao i ignorisao mene. Skrenula sam mu pažnju a on još mi kaže da se strpim malo jer je uskoro kraj. Živo me zanima da li je problem u meni jer mi ovo nije normalno i što sam ovo dozvolila ili je opet problem u meni da previše dramim oko ovakve stvari.
1503
220
105
share
odobravam
osuđujem

#3107670
28 Feb 23
Načelnica mi je zbog burn out-a dala četri dana slobodno pa sam krenula na Zlatibor. Sedim u autobusu i gledam studente, uče, kao ja nekad što sam spremala ispite. Postavila sam sebi pitanje u kom je to momentu meni postalo lošije sa velikom platom, poslom za stalno, putovanjima i lagodnim životom u odnosu na period kada sam kao i ti studenti učila, nisam imala ništa stabilno, zavisila od roditelja koji su se takođe mučili? Nisam čak ni bila sigurna da ću završiti fakutet. Definitivno je tačna ona da što više imaš sve si nezadovoljniji.
1266
108
46
share
odobravam
osuđujem

#3107718
27 Feb 23
Polako me zaboravljaju. Deco tata živi za vas i izdržava sve zbog vas. Lomilo me je svašta i lomiće i dalje, to znam ali neće me ništa slomiti, zato što se borim zbog njih. Želim sreću i zdravlje svoj deci ovog sveta!
1903
120
54
share
odobravam
osuđujem

#3107507
27 Feb 23
Radije ću ostati sam do kraja života nego da spustim svoje standarde. Znam kolko vrijedim!
1704
161
99
share
odobravam
osuđujem

#3107337
27 Feb 23
Muškarci kukaju kako im je poniženje prilaziti devojkama, a nikad manje prilaženja i truda ne ulažu nego u ovo doba. Uvek je bilo sramota da žena prilazi, znalo se da muškarac treba neko duže vreme da se trudi, udvara se i onda otpočnu vezu. Sad je 'oćeš-nećeš, brze direktne internet-poruke, i devojke im čak prilaze, i opet kukaju više nego ikad. Bitno da se za sve ostalo pozivaju na neku prošlost i tradicionalne vrednosti, samo kad oni treba nešto da urade onda se sete ravnopravnosti haha.
1215
269
601
share
odobravam
osuđujem

#3107588
25 Feb 23
Oduvek sam volela red, organizovanost i čistu kuću. To je nekad baš iscrpljujuće jer, koliko god da sam umorna, neću moći da gledam prašinu, mrve na stolu ili bilo šta pomereno sa mesta gde stoji. I svi su pričali čekaj da dođu deca pa ćeš videti kako se to menja, nećeš imati vremena itd. I znate šta, nije se ništa promenilo. I dalje sve isto radim, sam još imam više obaveza. I sve je na svom mestu uvek.
956
142
45
share
odobravam
osuđujem

#3107452
25 Feb 23
Prošle godine postao sam tata, i deca iz prvog braka od tada odbijaju bilo kakav kontakt sa mnom. Sa prvom ženom se nikad nisam razveo. Imali smo skladan brak, a napustila me je pre 6 godina kad sam u gradu ostao bez posla (ko zna koji put) i okrenuo se poljoprivredi. Početak je bio jako težak, ali je u tom trenutku bio jedini način da finansijski obezbedim decu. Naravno i dalje im uplaćujem novac, želim kontakt, želim da im pružim ono što je svaki otac pružio deci, ali ih majka očigledno okreće protiv mene, odbija bilo kakav razgovor, ne da razvod itd. Gledajte šta ženite, može vam lako uništiti život.
1074
308
79
share
odobravam
osuđujem

#3107751
25 Feb 23
Prije 4 godine, tata je iznenada preminuo. Tumor na mozgu. Sve se promijenilo, naša porodica, mama, brat, ja, način na koji gledam na svijet, ljude...sreću osjetim samo u nekim momentima, uglavnom sam tužna. Brat je nastavio dalje, formirao svoju porodicu, mama je uz njih...dok ja, osjećam se kao da ne pripadam sa njima, kao da sam ostala zarobljena u mjestu od prije 4 godine, i ne mogu ni naprijed, ni nazad. Često poželim da sam ja umrla umjesto tate, on bi znao da živi ovaj život...
955
128
44
share
odobravam
osuđujem

#3107669
25 Feb 23
U vezi sam 3 godine. Prestao sam je voleti od kad se u moj život pojavila druga osoba za kojom sam sve više i više lud. Dugo sam se opirao i kontrolisao ali na kraju desilo se i to. Prevario sam je. Želim da raskinem sa devojkom jer ne želim od nje da pravim budalu, osećam se grozno. Nije lako raskinuti jer sve ovo nekako dolazi kao grom iz vedra neba. U njenim očima je do juče ovo bila najveća moguća ljubav. Najveći problem što se bojim da ne naudi sebi ako je ostavim. Više puta je ranije kroz priču znala reći kako bi se ubila da mene nema, ranije nakon jedne svađe je čak pokušala i vene da siječe. Ludo me voli i toga me strah. Ona nema ni drugarica niti se druži sa nekim, ja joj predstavljam bukvalno celi svet. Uništio bih joj život kada bi joj rekao, mada uništavam joj ga i sad, samo što ona to ne zna.
163
1354
102
share
odobravam
osuđujem

#3107635
25 Feb 23
Nervira me romantizovanje trudnoće i porođaja, govorenja kako je to divno iskustvo i tako to. Ne vidim apsolutno ništa divno tu, samo muke i patnju. Da kažeš lepo je imati dete, ok, prihvatila bih, ali da kažeš da je trudnoća i porođaj divan, pa de nemoj lagati. Pogotovo se zgrozim na slike trudnica po društvenim mrežama.
1491
315
97
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva