Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3143812
07 Jun 24
Drugarica stalno dolazi sa decom i ugostim je kako valja. Danas prvi put odem kod nje sa sinom (3) nakupujem njenoj deci sve i svašta slatkiše, igračke, majcice... ona namrgođena, deca ni da se poigraju sa mojim sinom. Nismo ni pola sata sedeli, obukli se i vratili kući. Sad razmišljam kolika sam ja budala pa se trudim da ugostim nekoga.
740
34
17
share
odobravam
osuđujem

#3153877
07 Jun 24
Invalid sam moram da napomenem. Toliko godina učenja, usavršavanja, rad poslova mizernih plata, da se stekne to iskustvo za dalje. I dan danas isključivo zbog zdravstvenog stanja (koje naravno nisam ja birao, već je od rođenja) je kod nas prepreka da dođem do stalnog posla, sa normalnom sigurnom platom. Jer, pazite šta? Ja nemam pravo da planiram budućnost? Priuštim sebi stan, kola? Sutra možda i dete i ženu da izdržavam, što bi rekli budem stub porodice? Sve zbog mentaliteta ovdašnjeg i zna se već kakvog zapošljavanja, i tipa > biće bolje sledeće godine. Ono tipa dok napunim 300 godina otprilike.
624
20
32
share
odobravam
osuđujem

#3143719
07 Jun 24
Verovatno će mnogi pomisliti da sam ljubomorna, ali moram bar ovde nešto da priznam.. Kad bude došlo vreme da moja sestra od tetke pravi svadbu, ja bih volela da tu svadbu nekako izbegnem (iako ne postoji nikakva šansa).. Razlog je taj što ne volim te 'bogataške' proslave i to što znam da će mi sutradan prebacivati kako imam pametnu sestru jer se udala za enormnog bogatog dečka i da im nije jasno šta ja čekam.. Možda će nekima i glupo zvučati što ovo navodim kao razloge, al eto ne mogu protiv sebe.. Inače, ta sestra i tetka su dve godine krile da je ona u vezi, a pre 4 meseca su obelodanili i od tad tetka priča kao da samo njena ćerka ima bogatog dečka.. Koliko je bilo lepo dok nisam znala da je u vezi, a sad svakodnevno preko telefona slušam tetku kako joj dečko kupuje bunde, razne vrste kolača, kako taj dečko vozi automobil kao što voze doktori, kako će je voditi na more gde god bude ona želela, kako njegovi imaju ko zna koliko lokala itd..
527
70
44
share
odobravam
osuđujem

#3162694
07 Jun 24
U nedelju predveče posle 20h vraćam se kući penjući se ulicom uz brdo. Vidim auto na sred ulice trza se da se parkira u rikverc i nikako da se pomeri, i vidim kroz šoferku žensko. Srećom ulica prazna, nigde nikog. Zastanem da je navodim i kad otvori prozor da mi kaže da će potrajati, vidim ono neka devojčica. Rekoh joj da se strpi i kad se parkirala baš ispod nekog drveta izađe iz kola, i kažem joj da ako ima 18 da uzme nekog pored sebe da vežba parkiranje. Ona istrči ispred mene sva presrećna i kaže da ima 30! Pogledam zgodna, lepa u licu, nasmejana a ne mnogo mlađa od mene. Zbunim se i onako umoran nastavim ka kući. Posle usput razmišljam gde je ne pitah za ime i broj, a po mraku i ispod senke nisam joj ni lik dobro video osim da je bila poslovno obučena. Zaboravio sam na sve muke i probleme, kao da mi je ubrizgana životna energija. Odlučim da sutradan prođem niz ulicu, i nema auta. Verovatno bila u gostima. Beograd.
892
90
21
share
odobravam
osuđujem

#3143655
07 Jun 24
Dečko i ja smo bili na moru u Turskoj, mladi smo oboje u našim dvadesetim godinama, međutim išli smo na spavanje svaki dan oko 11-12 naveče. I sada uhvatim sebe da me sramota toga, da ne pričam drugim ljudima o tome, ali onda razmislim, bili smo na odmoru i radili smo ono što nam se u tom trenutku najviše radilo, tamo je bilo jako vruće i istina je da sam uživala da ležim sa njim u udobnom hotelskom krevetu i klimatizovanoj prostoriji. Ustajali smo ranije što zbog doručka, što zbog drugih aktivnosti jer nam je svaki dan bio ispunjen nekim interesantnim događajima i prosto nismo imali snage da izlazimo naveče u kafić, a nije nam se ni išlo. Zašto da osjećam da nešto moram, samo zato što sam u određenim godinama, hoću da se opustim i da radim šta mi se radi... Takođe nismo upoznali nikakvo duštvo naših godina, nismo nikoga ni tražili, jer nam je lijepo kad smo sami, pogotovo jer smo inače u vezi na daljinu.
1186
135
43
share
odobravam
osuđujem

#3162353
06 Jun 24
Bojim se da će mi mladost proći dok čekam da počnem živjeti. Imam 1000 želja koje sveke godine odgađam za sljedeću jer ove godne nemam novca ili je iskrslo nešto drugo. Jednom ću se imam osjećaj probuditi i za sve će biti kasno.
1120
38
50
share
odobravam
osuđujem

#3162205
06 Jun 24
Zanima me vaše mišljenje.. Da li je normalno, da novi kolega koga poznajete 2 meseca, traži više puta novac na zajam? Nisam mu pozajmio, jer smatram da nešto debelo nije u redu.. Iskren da budem, šokiran sam!
1191
60
48
share
odobravam
osuđujem

#3162393
06 Jun 24
Odbacio je mene i bebu mesec dana nakon porođaja uz raznorazne izgovore za familiju a zapravo se vratio bivšoj koja ima dete iz prethodnog braka a za svoje ga nije briga, niti zove, niti pita.
138
946
47
share
odobravam
osuđujem

#3162339
06 Jun 24
Počela sam da živim kada sam se zaposlila. Do tada stres, fakultet, ispiti, vozačka, uzimanje para od roditelja, život sa istim bio je stresan. Tako da nemojte se plašiti posla i samostalnosti!
980
32
20
share
odobravam
osuđujem

#3162373
05 Jun 24
Nerviraju me površni, bezobrazni, ljudi, a puni samouvjerenosti. Teško je s njima komunicirati, posebno na poslu.
993
25
17
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva