Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3151460
21 Feb 24
Prije 7 godina kupio sam svoj prvi auto i to iz autosalona - znači novi sa svim onim folijicama. Kad sam ga kupio govorio sam, za 7 godina kupujem novi, ovaj prodam malo dodam i opet imam novi auto. I tako prođe 7 godina - a meni se nekako ne rastaje od ovog auta. Emotivna veza - previše mi se toga dobrog dogodilo od kada ga imam- ženidba, 2 djece, bolji posao, sagradio kuću i najvažnije ne kvari se (zamijenjen akumulator i stavljene nove kočnice) i malo troši. Ostaje samnom dok god može upaliti.
764
35
14
share
odobravam
osuđujem

#3151534
21 Feb 24
Nakon 7 godina veze na daljinu saznajem da mi se dečko oženio i dobio dete, u trenutku kada sam to saznala momentalno uzimam telefon i nakon hiljadu neuspelih poziva napišem mu kilometarsku poruku gde iskazujem svoje razočarenje i naravno, raskidam sa njim, na šta on meni odgovara sa "da li si našla drugog pa zbog toga ova drama?", odgovorila sam mu "čitaj moju poruku iznad sve dok ti ne dođe do glave".. naravno, nikakav odgovor više nisam dobila, izgleda jadnik još uvek čita istu..
479
170
50
share
odobravam
osuđujem

#3145111
21 Feb 24
Najbolja drugarica sa fakulteta i ja smo se upoznale na dodeli indeksa, počele da pričamo i ukapirale smo da dolazimo iz sličnih porodica, da imamo iste poglede na fakultet, da želimo sličnu budućnost. Od tog trenutka smo nerazdvojne. Po završetku fakulteta ona je imala malo više sreće i ostala je na tom fakultetu na kome za par nedelja brani doktorat. Kad se setim samo kroz šta smo sve zajedno prošle i koliko toga se ona odrekla ne mogu da vam opišem koliko sam ponosna nju! Mislim da ovoliko nisam bila uzbuđena ni kad me muž prosio.. Drugarice želim ti svu sreću i jedva čekam da konačno dobiješ zasluženu titulu Doktora nauka!!!
1026
33
13
share
odobravam
osuđujem

#3144916
21 Feb 24
Smatram da su žene za vrijeme bivše Juge bile mnogo pametnije nego danas. Evo kad gledam te videe i intervjue sa ulica točno se vidi ta neka mudrost života u njima. Usporedim to sa ovim danas i plače mi se. 99% žena koje poznajem su toliko dosadne da sa njima ne možeš da pričaš ništa bitno.....vrhunac im je šminka ili neki lažni društveni status, instagram, za ove koje pomisliš da su pametnije skontaš da i nisu jer su većinom mentalni uhljebi naučeni da vjeruju svemu što im autoritet/sistem kaže itd.... Problem mnogih brakova jest što muž i žena nemaju ama baš ništa zajedničko ni pametno da pričaju, pa bih želio da izbjegnem tu situaciju.
306
327
51
share
odobravam
osuđujem

#3151275
21 Feb 24
Ulazim u stan, ona mi priznaje da ima drugog. Ni sam nisam vjerovao da ću tako lako to prihvatiti kao 'dobar dan'. Zapalio kubanku i gledao kroz prozor... Hladan, bez emocija. Ne treba mi takva u životu, drago mi da sam na vrijeme dobio od Boga znak... A planirao je vjeriti...
733
75
29
share
odobravam
osuđujem

#3151235
20 Feb 24
Prolazim danas pored kuće jednog druga iz osnovne škole i spuca me nostalgija, setih se kako bismo tamo negde 2009.godine posle škole išli kod njega kući da igramo igrice, a njegov komp onaj stari pentium sa monitorom ko televizor, mi šesti razred, dok mu majka postavlja da jede, mi u njegovoj sobi i ubacujemo CD sa igricom, eh kako je to bilo vreme.
925
26
7
share
odobravam
osuđujem

#3145065
20 Feb 24
Nedavno vidim članak o profesorici koja mi je predavala - dobila je nagradu za ogromni profesorski trud, izabrana od strane kolega. Zbilja? Jel ijedan od tih kolega bio i na jednom njenom predavanju? Jer ja jesam. I nisam neko zlopamtilo, imala sam vrlo dobre i izvrsne ocjene iz njenog predmeta, ali...te žene bi se i Hitler uplašio, budimo realni, kakva crna nagrada za trud. Derala se, vrijeđala nas. Na njenim predavanjima se mogla jedino čuti muha jer nije podnosila ni najmanji zvuk koji proizvedemo. Svima su se tresle gaće ako bi i sekundu zakasni. Da, imali smo jako dobre ocjene, ali ne zato što su joj ispiti i usmeni bili lagani - bili su među najtežima. Mogli ste nas sve probuditi, kao neke vojnike, u 2-3 ujutro i pitati gradivo - sve smo znali, iz straha. Vjerujem da njeni rezultati na papiru, kada se sve te ocjene promotre, djeluju izvrsno. Ipak, kada se šteta koju je načinila samopouzdanju svih svojih učenika uzme u obzir, ne, te ocjene toga nisu bile vrijedne. Ni najmanje.
810
93
33
share
odobravam
osuđujem

#3151692
20 Feb 24
Kada će ženama biti bolje na Balkanu?! Radila sam u firmi, bila odan i požrtvovan radnik, vodila cijelu službu nezvanično ali nije bilo krupnih grešaka i sve he fukcionisalo. I onda sam zatrudnila, otišla na porodiljsko, a na moje mesto su doveli 2 muškarca, jednog postavili meni za šefa dok sam još bila na porodiljskom. Dali im veću platu od moje i još su komentari prisutni "da nisi zatrudnela, da si ostala, odmarala godinu dana..." Malo je reći da sam razočarana i teško mi na poslu. Žene su toliko degradirane i toliko ponižavane da sama sebe nekad zapitam možda je do mene i možda stvarno ne vrijedim toliko koliko sam mislila.
1010
81
75
share
odobravam
osuđujem

#3151737
20 Feb 24
Spavala sam jednom sa dva momka istovremeno. Nikada to nikom nisam rekla niti planiram.
439
126
115
share
odobravam
osuđujem

#3151277
20 Feb 24
Mnogo mi je žao majke. Bila je jedna od najlepših žena u gradu. Zaista, kao iz Holivuda. Sada joj je kosa opala zbog bolesti, sva se smanjila, smršala, pogrbavila se. Nije ona mnogo stara, nego prokleta bolest. Uvek je volela da izgleda lepo, uvek je bila puna života. Večeras je plakala dok je ono malo kose pokušavala da sredi. Duša me je zabolela. Gledam, gde je nestala ona prelepa žena, gledam kako kopni, nestaje, a ja ne mogu ništa. Majko, volim te.
1351
21
26
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva