Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3043408
05 Jan 22
Radim u bolnici i sinoć dođe bakica, i pomognemo mi njoj, a ona se zahvaljuje, blagosilja, tako neka mila i draga i nešto kontam kako te generacije odlaze i kako će uskoro nestati i takvih bakica i djedica, ove naše generacije ne vjerujem da će biti takve kad ostare, čak ni generacije mojih roditelja nisu takve, nemaju tu toplinu prosto i baš mi nešto žao bilo.
1631
105
23
share
odobravam
osuđujem

#3042066
28 Dec 21
Započela sam novu vezu u kojoj se super razumijemo i slažemo. Međutim, on želi svaki dan da se vidimo, kada smo zajedno da se non stop mazimo, čim se rastanemo odmah piše. Rekla sam mu da mi je previše, njega je to vidno opteretilo i vidim da ga zabrinjava, što onda mene optereti. Pomaže mi u svemu i stvarno se trudi, ali me to ujedno i umara.
1754
225
75
share
odobravam
osuđujem

#3041906
28 Dec 21
Imam drugaricu koja je veoma halapljiva i nezasita. Ne samo kad je u pitanju hrana već bilo šta u životu, i neke najbanalnije stvari. Ona uvek mora prva da bira, uvek mora prva da uzme, nikad ne želi ništa da podeli ili pusti nekad mene pre nje. Evo neki banalni primeri: uvek mora prva ući u autobus (i mora iskljucivo ona sedeti pored prozora), uvek mora da naruči kafu u kafiću pre mene, uvek mora da stane u red za kasu pre mene, ako nešto treba da podelimo razume se da će ona uzeti lepši i veći deo za sebe. A ako je obrnuto, ljuti se. To mi je ponekad i smešno jer se ponašao kao neko malo dete od 5 godina, a ne devojka od 22.
1760
181
77
share
odobravam
osuđujem

#3041915
27 Dec 21
Prestaću da se družim sa jednom drugaricom zbog njene mame. Nije žena nešto loše meni uradila, ali ne mogu više da gledam kako ona gura moju drugaricu da postane spoznoruša kao što je ona. Iako ima preko 45 ona dobro izgleda, uvek se seksi i provokativno oblači, silikoni, botoks i fileri, ne radi ništa osim što uživa od alimentacije dva bivša muža kojim je decu rodila. Moja drugarica joj je najstarije dete, preživela je neke ružne momente, lepuškasta je i zgodna ali nikako nije neka prelepotica i njena mama to ne može da prihvati. Tera je da nosi provokativnu garderobu, da se snima, trći i pući, kao starleta. Ona nema velike grudi, ali joj mama kupuje punjene brusve, a čim završi srednju dobiće silikone. Drugarica je uvek bila povučena, i sad je odjednom kao iz zadruge. Čini mi se da njena mama ima strah od mlade konkurencije, pa da ćerku sprema da se dobro uvali. Jednom je rekla da jedino što žena treba da radi je da bude lepa, a muškarac ne, jer on mora da bude moćan.
601
1360
98
share
odobravam
osuđujem

#3041607
27 Dec 21
Spremam se da idem na veštačku oplodnju (već imamo jedno dete dobijeno na isti način). Razlog za to (ne pišem zato što je bitno već zbog daljeg toka priče) je muški sterilitet. Večeras pričam sa suprugom i zamolim ga da, ako već ne želi duže, ne pije alkohol bar par dana pre na šta mi on kaže da može ukoliko ne padne za vikend. Inače popije par čašica vikendom, nije alkoholičar. Ali, eto, ako padne za vikend neće moći da preskoči. Kaže da je on pod pritiskom zbog posla i ja mu svojim predlogom stvaram tenziju (i ja radim).
176
1929
66
share
odobravam
osuđujem

#3041918
26 Dec 21
Živim u multinacionalnoj sredini. U jednom momentu sam se zabavljao sa curom duge vjere, i bilo mi super, i rekao rođaku kako bi je oženio. On mi je odgovorio da nisam normalan i da sam budala. Prošlo je nekoliko godina, sad tom rođaku kćer ima momka druge vjere. Vjerujem da se ugrizao za jezik.
1845
52
49
share
odobravam
osuđujem

#3041693
25 Dec 21
Prekinuli smo, ali nemam snage da ga blokiram na društvenim mrežama. Toliko.
1137
329
45
share
odobravam
osuđujem

#3041837
25 Dec 21
Svakog dečka do sada sam slagala da sam alergična na zlato samo zato jer ga ne volim. Ali zato srebro obožavam. :)
1493
263
54
share
odobravam
osuđujem

#3041824
25 Dec 21
Dovela sam sebe u situaciju da osećam grižu savesti kada jednom u nedelju dana pustim film na tv-u umesto da učim. Preduzela sam nešto povodom toga, idem kod psihologa već godinu dana, ali me osećaj krivice ne napušta. Inače sam ekstrovertna osoba koja nikada nije provela jedan ceo dan kod kuće... sve do fakulteta. Možda zvuči kao smešno i kao da nije problem, ali čak i kada izađem da se vidim s društvom, po povratku sedam za stolicu da bar nešto pogledam za fakultet, makar to bila ponoć. Ne znam šta mi se dogodilo pa mi je škola postala sve.
1231
93
20
share
odobravam
osuđujem

#3040991
25 Dec 21
Radim u kafiću i ozbiljno mislim da treba ograničiti vreme boravka gostiju u istom. Sve ja razumem, zima je, ljudi nemaju gde drugo pa dođu da popiju piće, al da li je stvarno nekome normalno da dođe, naruči jedno piće i sedi narednih 6h. Nekad se čak dešavalo da dođu kad i ja u smenu i poslednji odu. Dok nisam počela da radim stvarno sam mislila da se ovo ne dešava, ali svaki drugi dan imam takve slučajeve u lokalu!
1572
239
59
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva