Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3182671
24h
Vegetarijanka sam 13 godina (imam 25) i nikada se ne bih udala za muškarca koji jede meso, zabavljanje da - brak i stvaranje porodice ne. Ni moja djeca neće jesti meso.
52
497
49
share
odobravam
osuđujem

#3182971
21 Oct 24
Roditelji su me samo tjerali da učim. Nisam smjela izlaziti dok ne završim faks. I sad se čude što sa 30 godina nemam dečka niti prijatelje...
587
37
49
share
odobravam
osuđujem

#3182956
21 Oct 24
Imam posao koji je i više nego dobar. Imam verenika koga bi svaka poželela. Imam ljubavnika kada mi je dosadno. Imam prijatelje koji su iskreni prema meni. Porodicu koja je ok. Izgledam odlučno. Idem 3-4 puta godišnje na fine odmore. Dobro sam obučena. Dobijam puno komplimenata. Užasno sam nesrećna. Ne depresivna. Samo nesrećna. Nikoga zapravo ne volim. Sve mi brzo dosadi. Ne znam šta da radim. Imam samo 30 godina. Nisam ovako zamišljala svoj život.
85
612
59
share
odobravam
osuđujem

#3182934
20 Oct 24
Pre nego što osudite mlade koji trče da uhvate mesto u autobusu i ne ustaju starijima, setite se nas koji se vraćamo kući, a na poslu stojimo 8 i više sati i jednostavno ne možemo više.
983
29
39
share
odobravam
osuđujem

#3182942
20 Oct 24
Smatram da se sva uska odeća za žene treba ZABRANITI. Helanke, dekoltei uske pantalone i slična odeća. Šetati golom gu*icom na ulici i pritom nemati srama je stvarno kritično, a kada te neko slučajno pogleda onda je problem u njemu jer on "treba da skrene pogled" a tvoje nevaspitanje i nemanje stida ne treba da se menja??? Nije problem u polugoloj ženi na ulici koja se obukla kao najveće dno ljudsko već u čoveku koji instiktivno baci pogled na osobu koja prolazi pored njega... Baš zbog toga muškarci nemaju samopouzdanja da priđu devojci i razgovaraju sa njom jer je sve na izvolte i mozak im je otrovan kako od slika na društvenim mrežama tako i od gledanja devojaka koje se tako oblače. Ukratko od Anonimusa :D
279
1106
98
share
odobravam
osuđujem

#3183001
20 Oct 24
Roditelji konstantno vrše pritisak jer eto imam 30 i trenutno sam sama, nisam se udala i nemam djece. Po njihovom svi mojih godina su u braku već i imaju djecu. Danas kaže majka: "srela sam prijateljicu iz mladosti i nisam joj sto imala reci za tebe". Nema veze što sam ja zadovoljna svojim životom, imam stalan posao, putujem, treniram i uživam i baš ništa mi ne fali. Nimalo se ne opterećujem, ako upoznam nekoga i poželim imati djecu jednog dana super, ako ne isto super... Ali taj njihov konstanti pritisak i komentari: "vidi i on se ženi, i ona će roditi, samo ti ćeš ostati sama" postaje toliko zamoran. Uopće ih više nemam volje ni vidjeti jer mi svaki put pokvare dan ti svojim zajedljivim komentarima. Ako ikada budem imala djecu barem znam kakav roditelj neću biti...
1237
38
81
share
odobravam
osuđujem

#3182838
20 Oct 24
Ušao sam skoro u tridesete i još uvek nisam imao intimne odnose. Trudim da ne mislim na to, ali strah me i da se zbližim sa nekom curom i njene reakcije kada to sazna. Jednostavno, nije mi se dogodilo i tako je kako je. Samo dve osobe znaju za to, ostali mlslim da ne mogu ni da pretpostave, jer spolja delujem dosta vedro i lepo se držim. Eto, odlučio sam da to podelim na ovom sajtu, jer ne smem nikome da priznam.
532
22
85
share
odobravam
osuđujem

#3182466
20 Oct 24
Kad sam bila mala mama me slala u mesaru da kupim juneće KOSTI za supu. Ta supa se pravila u specijalnim prilikama (slava, Božić ili rođendan). Sada, posle 29 god. Saznajem da u stvari za najomiljeniju i najlepšu supu nismo imali para za juneće meso pa smo kupovali ostatke kostiju. I dalje ćutim zatečena, ali i dalje ostaje omiljena i najukusnija, hvala ti mama ❤️
623
62
28
share
odobravam
osuđujem

#3182362
20 Oct 24
Radila sam prekovremeno, ukupno 10h na poslu. Gladna, umorna, smrzla se.. jedva dočekala da dođem kući. Majka me dočeka nervozna, spremna za svađu. Ceo dan sedi, penzioner, gleda serije i ispija kafe. Večeram, ona se svađa samа sa sobom, sa mnom, sa prošlošću. Pomislih, bolje da sam prenoćila na poslu nego što slušam sve ovo.
557
19
24
share
odobravam
osuđujem

#3183026
19 Oct 24
Gde god sam radio plata je bila mala, zavisila je od mnogo faktora i redovno je kasnila od nedelju dana pa do mesec dva. S takvim primanjima sam bio nezadovoljan i nisam sebe mogao zamisliti da podižem porodicu za koju trebaju stabilna primanja i mnogo više. Dao sam otkaz jedno godinu dana sam vršio obnovu dedove kuće kako bi je iznajmljivoa turistima. Napravio sam 2 apartmana od 50 m2, sa centralnim grejanjem lepim pogledom na prirodu sa terase. Smeštaj je imao bazen napolju, mini teretanu. veliku terasu gde su gosti mogli napraviti i roštilj. Obezbedio sam par bicikla ko želi rekreaciju. Uradio sam dobar marketing u vezi smeštaja ugostio sam preko 700 gostiju u zadnje dve godine, mnogi o smeštaju i gazdama pišu sve najbolje jeste malo skuplji ali kada se pogleda šta se sve dobije onda je to prava sitnica ko želi malo pobeći iz grada.
539
70
26
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva