Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Živim sa devojkom i sad moram da se kupam svaki dan i menjam gaće i čarape :(
8125
3437
51
share
odobravam
osuđujem

Kao mala sam mislila da mogu da umrem ukoliko progutam mačiju dlaku. U to sam ubedila i mlađu sestru. Jednom smo "isprobale" smrt i progutale dlaku sa igračke. Odmah posle oga smo se zagrlile i počele da plačemo ko nenormalne, misleći da ćemo da umremo. Čini mi se da je igračka bila zeka. :)
10522
253
19
share
odobravam
osuđujem

Imam najjaču sestru na svijetu. Juče sam je pitao koliko je 2 na kvadrat. Reče mi da ne zna pa sam joj objasnio kako se računa. Danas ona sjede pored mene i pita me "znas ti koliko je 2 na trokut". Ismijao sam se kao nikada u životu. :))
11338
238
20
share
odobravam
osuđujem

Kad mi neko kaže da se izblamirao ko niko i da hoće u zemlju da propadne od stida, ja mu ispričam svoje prvo seksualno iskustvo i potvrdim da uvek ima gore... Imali smo 17 god, bila sam užasno nervozna i posle škole smo otišli kod njega...I lepo je počelo kad je shvatio da ne može da izvadi penis. Uhvatio me je grč. Vaginalni. Jel možete da zamislite da vas uhvati vaginalni grč tokom gubljenja nevinosti?! E pa mene jeste, od nervoze i straha.Hmm onda smo lepo pozvali hitnu, pošto mora da se primi inekcija da se opusti mišić i došla je... Ne znam, jesam li spomenula da mi tata radi u hitnoj? Tako da se tešite od sad.
19251
288
160
share
odobravam
osuđujem

Uvijek se razočaram kad mama dođe iz kupovine, a u vrećici nema ništa slatko za mene.
11704
284
13
share
odobravam
osuđujem

Često gledam nebo nocu i zamisljam kako ću jednog dana otići na mjesec.
9326
314
28
share
odobravam
osuđujem

Moj tata se veselio uz narodnu muziku koja je bila na tv-u... toliko se veselio da je pojačao tv do kraja i bacio svoje papuče po kući, kao da lomi čaše..
11231
170
14
share
odobravam
osuđujem

Sa svojih 17 godina osvojio sam prvo mesto na međunarodnom takmičenju u skijanju. To je bio moj najveći uspeh u karijeri, pehar i medalja sa tog takmičenja bili su izdvojeni od ostalih trofeja. Posle toga krenuo sam stramputicom i upetljao se u problemima sa drogom. Kada bih ostajao bez para prodavao sam razne stvari iz kuće. Jednom sam upao u krizu, a novca nisam imao, pa sam uzeo medalju i pehar u nadi da ću za njih uzeti veliki novac, a na kraju sam ih prodao za smešne pare. Godine su prolazile a ja sam tonuo sve dublje dok jednog dana nisam rešio da je gotovo sa tim i da moram da krenem sa lečenjem. Oporavak je bio dug i mučan, kako za mene tako i za moju porodicu. Kada sam se vratio kuće posle godinu i 8 meseci dočekali su me isto kao i kada sam dolazio sa takmičenja. Zadnja mi je prišla sestra a u rukama je držala onaj isti pehar i onu medalju koju sam ja prodao. Rekla je da je znala da sam je prodao i da je ceo dan tražila po radnjama da je otkupi. Osetio sam da sam se ponovo rodio.
11813
210
33
share
odobravam
osuđujem

Uvek kad idem kod frizera bude mi glupo da idem sa prljavom kosom.
11071
564
36
share
odobravam
osuđujem

Na moru sam svako veče, dok sam posle grada blejala sa društvom na plaži, viđala dečka i devojku koji su sedeli uvek negde blizu nas i ona mu se stalno umiljavala, "nameštala", a on nikako da je poljubi... Posle 2 - 3 noći uzastopnog sretanja sa njima, videla sam ih opet kako sede na zidiću i sa njima je bio još jedan dečko... Ponela sam pivo, otišla do njih, uhvatila tog drugog dečka pod ruku, i rekla mu da se pridruži mom društvu uz pivo, pesmu i gitaru... a onda se okrenula prema ono dvoje i rekla dečku: "Daj poljubi je više!" Stvarno sam se smorila gledajući ih. :D I posle par minuta dok smo mi dole na plaži nazdravljali, videla sam njih dvoje kako se strasno ljube. Osećala sam se kao Amor... :D
15742
306
36
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva