Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Već 2 mjeseca zamišljam da imam svog "imaginarnog" dvojnika. U početku je bilo teško, no već nakon par dana sam mogao pričati s njim. Nakon 2 sedmice sam ga toliko dobro "zamislio" da se mogao sjetiti stvari koje sam davno zaboravio, može perfektno citirati svaku knjigu koju sam pročitao. Sada ga samo prizovem kada mi treba, i kad mi ne treba samo nestane. Praktički sam otključao svoju podsvijest. Čak mi i ukazuje na neke stvari iz moje okoline koje nisam prije primjećivao, kao npr. zašto se netko ponaša na neki način, ili kaže nešto što kaže.
8853
894
165
share
odobravam
osuđujem

Bio je u zatvoru zbog ubistva, ali je i dalje najbolji čovek koga poznajem. Gledam ga kad spava i plačem, jer se tek tad vidi koliko ga savest i dalje muči... Jednom sam ga i probudila jecajima, on je pomislio da sam imala noćnu moru i zagrlio me, rekao da će sve biti u redu i poljubio me. Volela bih da mogu i ja njega tako da utešim, ali znam da je to nemoguće.
11400
650
38
share
odobravam
osuđujem

Imam druga, toliko dobrog, da bih mu dušu dala da mi zatraži. Međutim, svim svojim potencijalnim momcima pričam da mi je brat. Ružno je, ali tako sebe spasavam gomile objašnjavanja i bespotrebnog ljubomorisanja.
10597
574
32
share
odobravam
osuđujem

Ne volim kada se ne mogu sjetiti neke osobe koja mi padne na pamet gdje sam je vidio...
9886
159
8
share
odobravam
osuđujem

Pre neki dan na moru, neki dečko mi odvezao gornji deo kupaćeg i svi su mi videli grudi, ostalih 5 dana provela sam u hotelu, ćale mi nije dao da izađem napolje...
3216
8905
102
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad padnem ispit, nazovem mamu, kažem da sam pala a ona, na svu moju muku kaže : " Pa kakoooooooo?"
10082
196
17
share
odobravam
osuđujem

Momak me pitao da živimo zajedno i odbila sam jer živi s mamom. A on se našao uvrijeđen.
10314
971
39
share
odobravam
osuđujem

Kad god povraćam, imam osjećaj da ću umrijeti.
13865
256
57
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala moja baba je često išla na neke sahrane. Mislila sam da je to zanimljivo, jednom kad sam je pitala je l' mogu da idem sa njom, rekla je da tu ne idu deca i da je to mnogo strašno. Pitala sam je 'a ti kad umreš je l' ću tad da dođem?' ona je rekla da hoću i ja sam joj odgovrila 'jao jedva čekam!'
9395
304
17
share
odobravam
osuđujem

Deda je otišao u inostranstvo i nije se javljao mojoj mami, nije joj slao novac, niti je zvao...A njegove sestre su ga uvek koristile, trošile njegov novac, letovale, zimovale, nikad ništa delile sa mamom, niti je zvale....Pre par meseci deda je umro, u njegovom stanu su svuda bile mamine slike, sve što je imao ostavio je njoj, uključujuci i kuću u kojoj žive njegove sestre, pošto je bila na njegovo ime. Ništa ne može da joj nadoknadi vreme koje on nije bio uz nju, ali je makar na kraju pokazao da mu je bilo stalo do nje i svojim činom pokazao da nije bio totalno nesvestan toga što su ga koristili.
6177
67
8
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva