Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Ponekad, prije nego zaspim, sjetim se osobe koju sam izgubio, i mislim šta bi se desilo sa nama da smo još zajedno.
9601
216
35
share
odobravam
osuđujem

Kad u autobusu igram neku igricu na mobilnom uvek mislim da neko gleda kako igram i trudim se da budem što bolji i da vidi kakav sam majstor u stvari.
10047
278
14
share
odobravam
osuđujem

Sa samo tri godine doktori su mi zabranili da jedem slatkiše zbog bolesti, ali mom starijem bratu to nisu mogli da zabrane i obično su mu krišom davali da ja ne vidim. A on, da bi bio dobar brat uvek bi meni davao žele zeku (jer on nije voleo) i govorio bi kako je to slano, ja sam mu verovala. :D
10828
205
14
share
odobravam
osuđujem

Cetvorogodišnja sestričina mi se uvukla u krevet tek što se probudila a dok sam ja još spavala. Samo se iz svog kreveta prebacila u moj. Sva se sćućurila uz i mene i prošaptala: "Tetkice ajde me češkaj pa ću onda ja tebe da ljubim". Srce mi se istopilo. :)
13691
187
27
share
odobravam
osuđujem

Moj dečko je konačno skupio hrabrost da mi prizna da me voli. Rekao mi je to na francuskom. Ja sam se samo nasmejala i zagrlila ga, jer nisam mogla da se setim kako se na francuskom kaže: "I ja tebe". Inače, učim francuski godinama.
12154
221
32
share
odobravam
osuđujem

Tek posle dve godine sam skontao da me rad više ispunjava nego neprekidno sedenje ispred kompa i drago mi je zbog toga.
10147
176
14
share
odobravam
osuđujem

Pre neko veče spremila sam se sa drugaricom tip-top za žurku, i tako doterane u haljinma i štiklama krenemo ka stanici. U jednom trenutku dok smo bile na semaforu krenulo je ka nama jedno 10 kučića koji su nas napali... Od muke nismo znale šta da radimo pa smo se popele na auto koji je bio parkiran (ja na krov, a drugarica na haubu).. To su naravno gledali ljudi koji su čekali autobus. Najcrnje od svega je to što je jedna žena počela da viče moje ime u fazonuu jel si to ti, mene je živi blam pojeo htela sam u zemlju da propadnem...
9573
465
35
share
odobravam
osuđujem

Muško sam i idem u solarijum.
11999
30584
195
share
odobravam
osuđujem

Na moru sam upoznala dečka koji mi je rekao da uvek moram biti sigurna u sebe i da imam samopouzdanje zato što, dok sam pričala sa njim, nisam smela da ga pogledam u oči, već sam uvek gledala negde ,,kroz njega''. I zato sada, kada imam neki test ili kada mi sledi nešto bitno što treba da uradim u životu, ja se setim toga i kažem sebi: ,,Možes ti to''. Osećam kao da je on uvek uz mene i zato hvala mu na onim recima.
7966
83
16
share
odobravam
osuđujem

Jos uvijek volim, kad izvadim veš iz mašine, da stavim glavu u bubanj, kažem nešto naglas i onda slušam kako odzvanja.
4648
181
14
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva