Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Volela bih samo jednom da imam nekog prelepog dečka, da ima para, da je frajer, a sve to da bi mi "drugarice" crkle od zavisti jer misle da su iznad mene. Posle toga bih se vratila traženju normalnog i inteligentnog, za svoju dušu.
9180
2007
52
share
odobravam
osuđujem

Moja mama je pre neki dan kupila novi omekšivač koji miriše kao muški parfem. Sad sama sebe uhvatim kako mirišem čarape i zamišljam kako imam dečka. :D
10212
278
24
share
odobravam
osuđujem

Mnogo sam tužan jer moji roditelji ne prihvataju moju devojku pošto je razvedena i ima sina iz prvog braka. Često kada sedim sa njima hoću da im pričam o njoj kako nam je lepo i kako se slažemo, ali ne mogu jer imam osećaj da ih to ne zanima. Verovatno se nadaju da ću je ostaviti, ali nisu ni svesni da je ona žena mog zivota.
10197
351
50
share
odobravam
osuđujem

Обожавам кад не седнем на сунчану страну у бусу,него погодим ону праву у "хладовини". Ретко је,али се дешава.
9195
408
17
share
odobravam
osuđujem

Moja lepša polovina misli da je puštam kada se takmičimo u nečemu, dok sam ja zapravo samo jako loš.
10604
148
7
share
odobravam
osuđujem

Danas sam prvi put čula VOLIM TE tokom vođenja ljubavi.
12926
290
66
share
odobravam
osuđujem

Bio je moje sve godinama. Bila sam i ja njemu, u to sam se uverila kad sam mu rekla da sam trudna, bio je sneg i samo smo dugo šetali držeći se za ruke najčvršće moguće, i posle me samo pitao: jesi spremna da budeš mama? Ipak sam bila premlada. Dižemo kredit da bi se što pre uzeli, posle šoka usledilo je ushićenje, a onda se desilo- tog jutra se budim u krvi. Tako je kratko bila u mom stomaku, u mom srcu, taman što sam je zavolela... Izgubili smo bebu. Oboje smo patili na svoj način, a njemu sam zamerala stalno, kako me ne razume dovoljno, i tako... Svađe. Borili smo se za nas, i odustali. Oboje smo našli nove partnere, on je u dom koji je počeo praviti za nas i našu bebu doveo nju, a ja sam se naposletku udala, nesretno, razvela također, nesretno. Skoro tri godine prošle, nismo se videli (živimo u različitim gradovima), i sasvim slučajno, na jednom koncertu... On. Sam. I niko ne grli snažnije. I tu smo gde smo... I kaže: Ljubav si mog života.
31604
465
159
share
odobravam
osuđujem

Poslala sam dečku sliku jedne devojke i rekla 'Ovakve siske zelim da uradim.' a on mi je odgovorio 'Pa ne vidim ih lepo u ovoj majici' Od sada stalno koristim Š!
12027
208
26
share
odobravam
osuđujem

Dečko me poljubio kad sam imala herpes, naravno nakon par dana i njemu se pojavio. Priznao mi je da je to uradio da se ja ne bih osjećala tužno. Volim ga najviše na svijetu!
14890
790
49
share
odobravam
osuđujem

Kad me neko gleda direktno u oči, obavezno par puta bacim pogled ka njemu da vidim dal me i dalje gleda, i onda razmišljam o čemu li je mislio.
4782
49
6
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva