Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Kad sam bila mala, a bilo mi vruće, zaljevala sam se vodom :D I kad me keva pita šta to radiš? ja joj kažem da sam cvijeće! :D
10331
241
13
share
odobravam
osuđujem

Moj najveći strah je da ću jednog dana biti siromašna.
9121
1754
35
share
odobravam
osuđujem

Sanjao sam da vodim ljubav sa Pamelom Anderson i kada je bilo najbolje probudi me ćale i reče ae na faks kasniš...:(
9585
440
23
share
odobravam
osuđujem

Probao sam da pijem motorno ulje. Naravno, ne namerno. Nalazilo se u flaši od nekog soka, čini mi se kole. Bila puna flaša, ja ožedneo, otvorim flašu i nagnem. Kad ono...
9439
413
66
share
odobravam
osuđujem

Prijateljica i ja smo prije 2 godine na papiru crtali more i meksikance na plaži i obećale da ćemo za 1 godinu da odemo na more nas dvije. Nismo otišle, ali ćemo jednog dana da odemo zajedno pa makar to bilo u 70. godini i makar ganjale djedove na plaži.
10441
162
6
share
odobravam
osuđujem

Jednom kad sam išla sam sa drugaricom na palačinke, u restoranu je radio dečko koji joj se jako sviđao i kad je došao po našu narudžbinu, ona je rekla: "dve palačinke sa kremom i tvoj broj, hvala". Zajedno su već dve godine.
21052
184
42
share
odobravam
osuđujem

Nemam nikakvog poštovanja prema ljudima koji su otišli u inostranstvo da rade. Ne mislim da su izdajice, ali da su u neku ruku kukavice, to svakako. Najlakše je stopiti se sa prosekom i utopiti se u ovo sivilo, ali je odlazak u tuđinu, kako bi radio za stranca, čin očajnika ili samoživnika. Ako ti se ne sviđa kako funkcioniše društvo, probaj da promeniš nešto. Odlazak nije lak, ali je odustajanje od borbe za tvoje mesto u tvojoj zemlji zapravo predaja. Srce me boli kada vidim kako mi grad u kojem sam se rodio i odrastao propada. Još više me boli način razmišljanja mojih drugova i sugradjana, koji jedini izlaz vide u odlasku sa strane. Nemce, Švajcarce, Austrijance... ću uvek poštovati jer su sami stvorili društvo i sistem koji omogućava našim ljudima da tamo rade, borili su se za svoju zemlju, nisu bežali u tuđinu!
4347
11965
249
share
odobravam
osuđujem

Imam 34 godine, a i dalje sam najmirnija kad moja mama ide sa mnom kod lekara. Nije da se plašim, ali mama je mama...
10395
503
18
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad se kupam na bazenu i izađem iz vode pa mi se bradavice ocrtavaju na kupaćem. Neprijatno mi bude.
9298
592
62
share
odobravam
osuđujem

Spavala sam kod dečka i njegova mama je uzela moje svari ujutru i ispeglala ih i to da moji ne bi rekli da sam izgužvana i ima li taj dečko majku.
11493
281
44
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva