Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


1999., za vreme bombardovanja, tata je brata i mene odveo pred najveću i najlepšu kucu u komšiluku i rekao nam da jedna NATO bomba košta koliko 5 takvih kuća. Onda nas je pitao da li se njima isplati da gađaju nas, selo u zapadnoj Srbiji. Mi se pogledamo, i kažemo ne! Od tad nismo imali nikakav strah od cele situacije. Danas shvatam koliko se tad moj tata plašio.
11235
213
62
share
odobravam
osuđujem

I dalje kada prođem gradom mislim da svi gledaju samo u mene.
9181
1129
29
share
odobravam
osuđujem

Baba me pita koliko imam kredita na telefonu, ja joj kažem da ne mogu da proverim jer mi javlja grešku (već par dana) na to će ona: "Pa možda ne rade nedeljom" - narednih 5 minuta nisam prestajao sa smehom a ona će ladno "Pa što se smeješ , danas je nedelja, skoro niko ne radi".
11710
199
8
share
odobravam
osuđujem

Svake godine, poslednji dan na moru upoznam nekog zanimljivog dečka, tako već par godina unazad.
10096
174
17
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala mama me odvela kod frizera i ja sam pobegla iz salona sa pola ošišane glave, jer je ona teta imala beli mantil kao doktori, a ja sam se plašila doktora.
9762
230
12
share
odobravam
osuđujem

Ja sam jedan od onih što na YouTube-u ostavlja komentare tipa ''Lajk ako ovo slušaš u 2013.''
6103
11974
140
share
odobravam
osuđujem

Zdravo se hranim i jako vodim računa o svom izgledu. Međutim, na svakih 15 dana imam svoj mali ritual koji sam nazvala ''opuštanje i nagrada'' Da pojasnim...Naime, nakupujem svoje omiljene keksiće, grickalice itd...Uvek izaberem subotu ili nedelju (ne idem na faks, i ne napuštam stan), a zatim skuvam svoju omiljenu kafu, uključim laptop, izaberem neku seriju online i jedem koliko mi voljaaaa! :D Taj dan uživam i da mi motivaciju da nastavim da idem u teretanu i da se zdravo hranim, to mi je neki podstrek.I provereno uspeva! Tako da uvek kada dobijem neku želju za nečim kaloričnim setim se da imam rezervisan dan za to i uzmem neku voćku, ali taj dan uživam i jedem bez griže savesti, jer znam da sam na neki način zaslužila!
12439
328
56
share
odobravam
osuđujem

Volim da prisluškujem strance dok pričaju.
5228
243
6
share
odobravam
osuđujem

Kad krećem na trening ili u školu, a na tv-u je pušten neki muzički kanal, nikada ne isključim tv nego namestim timer na 30 min, volim da me ispraća muzika, gde god da krenem.
5295
97
7
share
odobravam
osuđujem

Prije par dana mi je djevojka rekla da je ljubomorna. A ja sam joj odgovorio da može da bude ljubomorna na moju mamu, sestru i baku. To su jedine žene, pored nje, koje volim.
9163
198
22
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva