Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Kad sam bio mali gledao sam oglase na TV-u, zapisivao brojeve i onda sa fiksnog telefona zvao da im kažem da uopšte nisam zainteresovan za to što prodaju.
12124
191
17
share
odobravam
osuđujem

Pre četiri noći, otvorila sam prozor od svoje sobe i počela da plačem. Jedini koji me je čuo bio je moj pas koji je počeo da zavija. Žalim što nisam izašla napolje da ga zagrlim.
11516
188
21
share
odobravam
osuđujem

Baka mi se skoro probudila iz kome, zbunjena danima gleda oko sebe i u jednom trenutku pogleda u doktorku i kaže: 'podignite me, treba da se živi'. Kako smo nezahvalni, a imamo sve.
13034
116
7
share
odobravam
osuđujem

Svaki put se štrecnem kada u ponašanju svog sina prepoznam njegovog oca, mog bivšeg muža, jer me nikada ne podseti na nešto lepo. A onda me surovost činjenice da ga nikada nije ni upoznao pogodi još više i radim na tome da pobedim genetiku!
9645
369
21
share
odobravam
osuđujem

Strašno mi je neprijatno kada odem na rođendan gde poznajem samo slavljenika. Stidljiva sam i prećutim celo veče.
11403
463
27
share
odobravam
osuđujem

Imam dečka rukometaša koji me redovno potapše po leđima kad me grli, valjda navika.
11697
172
59
share
odobravam
osuđujem

Pao sam voznju zato što sam prema rečima pandura: ''Mnogo koristio desni retrovizor i da na kolima ne bi ni trebalo da bude desnog retrovizora". Šta sve neće da smisle samo da uzmu pare.
11443
192
52
share
odobravam
osuđujem

Već duže vreme želim da ispraznim sve flaše sa alkoholom u kući, samo se plašim reakcije roditelja. Primetila sam da u poslednje vreme dosta piju. I sestra se svaki put iz izlaska vrati pijana, povraća celu noć. Samo ne želim da jednog dana postanem poput njih.
9501
283
25
share
odobravam
osuđujem

U društvu i okolini sam najveći mangup. Uvek pokrećem šalu, kad idem na pripreme sa klubom uvek u kombiju prvi krećem sa pesmom. Svi misle kako meni nikad nije dosadno, kako ne umem da budem tužan i kako se uvek smejem. Na ulici, u školi, gde god izađem svi mi se javljaju. Ali ja zapravo imam samo jednog pravog prijatelja koji je tu kada sam tužan i kada mi nije ni do pesme ni do šale i cenim ga više od svih zajedno koji me nazivaju carem i kraljem.
12501
166
26
share
odobravam
osuđujem

Strašno me živcira kada pitaš neku mamu koliko joj je dijete staro, a ona odgovori 22 mjeseca.
7218
188
43
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva