Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Stalno iznova racunam prosek, povecavajuci po neku ocenu, u nadi da cu izvuci odlican uspeh iako znam da je i pola ovih ocena nerealno.
10222
272
25
share
odobravam
osuđujem

Jedan od najvećih uspjeha mi je taj što sam naučio babu, da kad je neko pita šta radi, odgovori "Kuliram, sine kuliram". Mada to nije bilo teško jer je ona inače legendica.
12713
160
21
share
odobravam
osuđujem

Kada je mama treća smena namerno ostanem do kasno budna samo da joj pustim bilo kakvu poruku, da vidi da nije jedina koja ne spava.Nadam se da joj tad bude bar malo lakše, jer znam da se dosta muči zbog nas...
11165
146
11
share
odobravam
osuđujem

Lupila bih močugom po glavi muškarce koji vrtlaju jezikom k'o veš mašina dok se ljube!
11111
319
59
share
odobravam
osuđujem

Tužna sam kad pomislim da mi se trenutno niko od društva iz detinjstva ne javi kad prođe pored mene na ulici, kad odrastemo svi nađemo neke mane jedni drugima. A nekad sam se krila po njihovim ormarima dok smo igrali žmurke, nismo se razdvajali, ove ljude danas ne poznajem...
9895
147
27
share
odobravam
osuđujem

Bio je moje sve godinama. Bila sam i ja njemu, u to sam se uverila kad sam mu rekla da sam trudna, bio je sneg i samo smo dugo šetali držeći se za ruke najčvršće moguće, i posle me samo pitao: jesi spremna da budeš mama? Ipak sam bila premlada. Dižemo kredit da bi se što pre uzeli, posle šoka usledilo je ushićenje, a onda se desilo- tog jutra se budim u krvi. Tako je kratko bila u mom stomaku, u mom srcu, taman što sam je zavolela... Izgubili smo bebu. Oboje smo patili na svoj način, a njemu sam zamerala stalno, kako me ne razume dovoljno, i tako... Svađe. Borili smo se za nas, i odustali. Oboje smo našli nove partnere, on je u dom koji je počeo praviti za nas i našu bebu doveo nju, a ja sam se naposletku udala, nesretno, razvela također, nesretno. Skoro tri godine prošle, nismo se videli (živimo u različitim gradovima), i sasvim slučajno, na jednom koncertu... On. Sam. I niko ne grli snažnije. I tu smo gde smo... I kaže: Ljubav si mog života.
31616
465
160
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala tata mi je jednom rekao da sam obula naopako papuče,a ja sam ga pitala ''Je l' obe? ''
11501
154
9
share
odobravam
osuđujem

Imam silikon u ustima, i dok sam se jednom ljubila sa dečkom, pukao je.
2689
12119
58
share
odobravam
osuđujem

Jedno uvo mi je klempavo,a drugo je skroz ok...da sam bar pravo klempava, pa da ima neke simetrije.
9268
185
41
share
odobravam
osuđujem

Moj ćale je prešao 5km da nađe mog psa, a on sve vreme bio u kućici.
8967
79
10
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva