Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Najžešća je moja baba kada kaže: "Ova moja deca po ceo dan vise na onom "fejtu"." :D Volim svoju babu.
9561
229
44
share
odobravam
osuđujem

Moja cura studira glumu. Bio sam na njen ispit gde je morala da glumi erocske scene sa nekim dečkom. Zmurio sam celu scenu. Kada me je pitala jesi li gledao reko sam joj dada bilo je fantastično. :(
8863
1106
76
share
odobravam
osuđujem

Automobil perem iznutra bar jednom nedeljno, da bi prikrio tragove drugih devojaka. Dok moja verenica misli da uživm dok čačkam oko kola.
5511
60203
175
share
odobravam
osuđujem

Nikada ne dozvolim momku da me poljubi kada to pokuša prvi put. Volim kada se momci trude da me osvoje.
9434
1948
54
share
odobravam
osuđujem

Kad me dečko iznervira, okrenem leđa plišanoj igrački koju mi je kupio, i koja "spava" sa mnom!
10213
363
24
share
odobravam
osuđujem

Udata sam već 2 godine, imam malu bebu... ponekad razmišljam kako bi bilo da sam krenula nekim drugim putem, da se nisam udala i da nemam bebu. Žalim za nekim stvarima i za tim što sebi nisam dozvolila da uživam u svojoj mladosti još (s obzirom da imam 23 godine).. Kad izađem s drugaricama poželim da mogu flertovati i dalje s momcima, da mogu uživati do jutarnjih sati s njima.. Volim svog muža, a bebu pogotovo ali eto naiđu ti dani kad poželim da je sve drugačije!
8817
1655
68
share
odobravam
osuđujem

Smorila sam se od čekanja da se nešto desi, da je on ostavi i da izabere mene, da mi povećaju platu, da se prolepša vreme, da nađem bolji stan... Uzela sam stvari u svoje ruke i vraćam se na fakultet, posle 6 godina! Više neću imati vremena za čekanje, sad ću morati da učim! I imam tremu!
11272
212
27
share
odobravam
osuđujem

Ponekad me toliko mrzi, da na pola sata-sat prije spavanja odlučim da to veče neću prati zube i onda bez trunke grižnje savjesti prođem pored kupatila i srušim se u krevet.
4995
1010
29
share
odobravam
osuđujem

Najviše volim da zaspim noću uz zvuk kapljica kiše.
6249
173
9
share
odobravam
osuđujem

Pre dve godine sam izgubila brata u saobraćajnoj nesreći, bio je jako mlad.. Bili smo veoma vezani jedno za drugo i mnogo smo se voleli. Čini mi se da mi je, što sam starija, sve teže da se nosim sa tim bolom. Mnogo mi nedostaje i osećam da je uvek tu uz mene, i da me u svemu podržava.. Svako veče kad ugasim svetlo i legnem da spavam, pričam sa njim i osećam da je tu, uz mene.. Neverovatno je to da nijedan dan ne prođe, a da se ja njega ne setiim i ne zaplačem. Ja sam sada udata, imam jako lep život, i sina koji nosi njegovo ime...
8640
44
34
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva