Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Pričam sa svojim psom, često. Sigurna sam da me razume.
11001
183
32
share
odobravam
osuđujem

Tata mi je alkoholičar i u januaru smo mama, brat i ja bili u Sigurnoj kući zato što nas je maltretirao i sad nisam u kontaktu sa njim, a ponekad mi tako jako nedostaje da mi dođe da vrištim (bio je divan otac dok nije počeo da pije).
10454
238
46
share
odobravam
osuđujem

Mrzim onaj "osećaj mokrog dupeta" nakon duuugog sedenja.
12873
151
21
share
odobravam
osuđujem

Prije tri mjeseca sjedila sam u kafiću sa čovjekom svog života. Bližilo se 11 sati navečer i on je rekao idemo malo prošetati. Sjeli smo u jedan obližnji park i on me nakon nekog vremena zaprosio. Ćutala sam, ni jedna pametna misao mi nije pala na pamet, samo sam ćutala tek onako nekih 60 sekundi. A onda je on rekao: "Pobogu odgovori nešto,umrijet ću." A ja sam ga pogledala i nasmiješila se, nasmiješio se u on. Bio je to najljepši i najtopliji osmijeh koji mi je neko poklonio u životu. I sada već puna tri mjeseca prvo što ugledam kada se probudim je taj lijepi osmijeh koji strpljivo bdije iznad moje glave čekajući da otvorim oči i ugledam ga. :)
13609
244
25
share
odobravam
osuđujem

Vraćala sam se iz škole biciklom... Vozila sam po stazici sve dok se ispred mene nije stvorio covjek s psom. Pokušavala sam ga zaobići na sve strane, ali nikako nisam uspjevala... Raširio se po stazici i sporo hodao. Zvonila sam mu, on ništa... Ne miče se... Šetka se i dalje i pjevuši... kakav bezobrazluk, pomislila sam. Na kraju sam bijesno uzdahnula i odlučila projuriti pored njega, makar ga okrznula. Okrznem ga, on se zaljulja. Počne se ljubazno, ali zbunjeno ispričavati. Osvrnem se i shvatim- čovjek je slijep. Njegov pas je pas vodič... A ja sam bila ljuta što mi se nije izmaknuo.
3856
7731
45
share
odobravam
osuđujem

Spavala sam u diskoteci za vreme žurke na ekskurziji samo zato što me je bilo sramota da ustanem da igram jer sam debela.
3402
11464
87
share
odobravam
osuđujem

Tek sad kad sam imala smrtni slučaj u porodici shvatila sam koji su ljudi zapravo vrijedni u mom životu, ko su mi pravi prijatelji.
6098
58
17
share
odobravam
osuđujem

Nikada mi nije bilo jasno zašto kada biraju manekenke, one moraju biti mršave i sa malim si*ama i guzicama, a kada biraju manekena uzmu one mišićave. Mnogo bi mi ljepše bilo kada bi one bile malo popunjene i sa oblinama. 
6538
313
55
share
odobravam
osuđujem

Najviše mrzim kada osoba koja nije vrijedna i koja me ne interesuje pokvari moj dan!
4988
96
8
share
odobravam
osuđujem

Kad mi je mozak prepun, setim se kako sam kao mali na selu ležao na travi i gledao figure koje prave oblaci.. Da mi perspektivu..
4784
43
7
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva