Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Kad sam bila mala uvijek sam varala za jedno polje u igrici čovječe ne ljuti se, sad imam 18 godina i još uvijek to radim.
8996
1601
25
share
odobravam
osuđujem

Uvek kada igram sa drugovima bilijar, ubacim jednu ili dve svoje kugle, rukama, kad ne gledaju... Igramo evo već preko godinu dana i nikako da me provale.
8673
1706
24
share
odobravam
osuđujem

Volim da čuvam etikete sa svojih novih stvari, pogotovo ako su lepe ili firmirane i nikad ih više ni ne pogledam.
8832
1081
16
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala tata me je stalno vodio u kafić. To bi stvarno bila kul stvar da mi on nije svaki put naručivao MLEKO, ne pitajući me da li želim nešto drugo. Ja sam mrzela to, ali se nikada nisam bunila jer sam mislila da me više nikada neće odvesti u kafić ako to uradim. Jednom prilikom, tetka me je odvela u kafić sa svojim drugaricama. Došao je konobar i pitao šta želimo da naručimo. Tetka mi je rekla da naručim šta želim, a ja sam je oduševljeno upitala: ''Mogu da naručim šta želim?!'' Ona me je čudno gledala i rekla: ''Naravno da možeš''. Jao, moje sreće nikad veće! Sva važna, naručila sam sok od borovnice. Nikada neću to da zaboravim. Živela tetka!
14102
133
33
share
odobravam
osuđujem

Kada idem ulicom i vidim da neko ide iza mene usporim i sačekam da me pređe jer se osećam neprijatno.
9700
247
14
share
odobravam
osuđujem

Volim kad posle dužeg vremena opet čujem neku pesmu, a i dalje se sećam reči.
11217
118
8
share
odobravam
osuđujem

Једном приликом док сам ишао у обданиште код мене у групу је у госте дошла друга група, са све васпитачицама итд. И моја васпитачица оде да закува кафу за колегинице и успут им објашњава како сам ја немиран, нон стоп се вртим и не могу да будем два минута миран. Чак ме је и имитирала. То је мене изнервирало, ја сам се наљутио на њу и када је кренула да се врати на место, ја сам јој измакао столицу и она се просула жестоко. Тада је зезнула кук и узела је боловање на месед-два дана.
8549
821
45
share
odobravam
osuđujem

Dečko i ja smo se malo zapili pre par vikenda, i posvađali oko gluposti, da bi on u toku svađe skinuo patike i bacio ih na drvo! Sutradan smo ih zajedno skidali štapom za pecanje. :)
10991
191
14
share
odobravam
osuđujem

Imam 31. god. i crtam kosturske glave kao upozorenje na predmetima. Na kantici eurokrema, heftalici, prekidaču od bojlera...
9503
380
23
share
odobravam
osuđujem

"Budi ono što jesi da bi osvojio djevojku" je najveća laž čovječanstva, "Budi ono što ona želi da budeš dok ne skonta da je lažeš" i dobit ćeš sve što ti želiš. Ta politika mi je mnogo pomogla kod djevojaka
7503
2703
52
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva