Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Mrzim kad mi majka plače. Ne znam kako da je utešim, pa plačem sa njom...
10838
243
14
share
odobravam
osuđujem

Nikad ne dam psu da zapiški banderu na kojoj je čitulja... ne znam što, jednostavno ne mogu.
9660
276
22
share
odobravam
osuđujem

U prvom razredu na nekom roditeljskom sam plakao jer su sve mame bile zgodne samo je moja imala debeli stomak. A žena samo bila trudna.
13641
437
14
share
odobravam
osuđujem

Na moj 16-ti rodjendan, ćale mi je platio prostitutku. Za moj 18-ti mi je platio dve sa kojima sam bio istovremeno. Danas imam 27 godina, za tri meseca se ženim, a pre neki dan mi je u prolazu rekao ''Sine, nemaš pojma kakvo iznenadjenje ti spremam za momačko veče''. Iskreno, ne smem ni da zamislim.
10516
6603
122
share
odobravam
osuđujem

Volim svoj posao, sa zadovoljstvom dolazim sat vremena ranije, ostajem duže, ponekad dođem i subotom.
9915
730
89
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala gledala sam film PTICE KOJE NIKAD NE POLETE i toliko sam plakala da sam se u jednom momentu zacenula .Tata me je tešio da je to samo film i da ništa nije istinito, a ja sam mislila da me on zapravo laže i pobegla sam u kupatilo i plakala još dva sata dok nisam zaspala na wc šolji...
11187
229
39
share
odobravam
osuđujem

Moji roditelji nisu bogati, ali unatoč toj činjenici dopustili su mi da studiram u drugoj državi. Oduvek mi govore, ako nismo već mi, ti ćeš imati dobro obrazovanje. Mnogo para odvajaju za mene, a ja se provodim, za učenje i predavanja nisam zainteresirana. Grize me savest svaki dan... Želim da se promenim čim počne sledeća godina studija!
2821
12462
49
share
odobravam
osuđujem

Danju mi stvari redovno stoje bačene na krevetu, dok noću iste te stvari samo premestim na stolicu.
10389
472
19
share
odobravam
osuđujem

Sav novac koji uštedim od BusPlusa, podelim sviračima u Knez Mihajlovoj.
11273
268
23
share
odobravam
osuđujem

Priču, koja je na mene ostavila najveći utisak, mi je ispričao drug, kako su se uzeli njegovi roditelji. Bili su na nekoj svadbi gde su se prvi put u životu sreli, ceo dan su proveli zajdeno pričacujući o svakodnevnim temama, poslu i slično. (nisu se ni jednog trenutka pobljubili niti zagrlili). Kada se slavlje privelo kraju on ju je pitao da je prebaci kolima. Ona je rekla kako nema potrebe jer ne živi daleko, ali on ju je ipak ubedio jer je bilo prilično kasno. I kada su stigli ispred njene kuće ona mu se zahvalila i krenula da izađe, a on njoj iz čista mira: Sjedi da te pitam još nešto, hoćeš li da se udaš za mene ili nećeš? Ako hoćeš hoćeš, ako nećeš izađi iz kola kao što si i krenula. Ona ostala bez teksa, i rekla "e hoću, baš da te vidim" :D Evo ih i danas srećni, uživaju u životu...
19229
194
27
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva