Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Volio sam je, imao sam je, navodno je voljela i ona mene. Gradili smo neku našu budućnost, sve sam bio spreman za to, ali sve je palo u vodu kada je shvatila da voli bivšeg. Jesam li idiot što je i dalje volim, jesam li idiot što želim da bude sretna makar s njim?
187
59
15
share
odobravam
osuđujem

Prije par dana mi se javio jedan momak s kojim sam radila i bila prijateljica (bili smo prijatelji dok smo radili zajedno pa smo se nešto posvađali i prekinuli komunikaciju). Pitao me da izađemo na piće i tako mi izašli i viđali se par dana. Znali bi se držat za ruke i grlit nekad u autu ali ništa više od toga.. U među vremenu je rekao da ima neku prijateljicu s povlasticama iz Zagreba i da će kao prestat s njom pričat ako mi budemo u vezi al ja nisam htjela vezu niti sam znala jeli želim. I onda dok smo o njome pričali rekao kao "pa ja se tebi ne bi ni javio da ona živi u istom gradu kao ja" i onda se ja mislim pa znači da sam ti ja tu samo za dosadu. Znači da bi mene odj*bo da ona dođe u isti grad i da ti je ona bolja. Ne razumijem muške... Zašto bit s nekim samo zato jer si sam i ne možeš nać bolje.. Tek sam sad kad smo prestali pričat skontala koliko mi je bilo lijepo s njim u tih par dana i ne mogu prestat mislit o njemu. Mrzim sebe što si ovo radim...
88
366
20
share
odobravam
osuđujem

Želim vezu, ali se bojim da ne budem povređena pa se povlačim kad neko počne da mi se sviđa. Ne znam kako da prevaziđem to.
356
42
22
share
odobravam
osuđujem

Suprug je davno prije mene bio u ozbiljnoj vezi sa jednom Njemicom... to je puklo ali tek nakon 10ak god upoznaje mene... Prije par godina ta Njemica i još neko društvo iz Njemačke počeli su pomalo da dolaze ovamo (radio sa svima njima i porodica ih je upoznala). Svekrva mi nije loša osoba ali ne može mi promaći kako ih suptilno hvali...kako bi ih voljela vidjeti i tako. Nisam ljubomorna jer odavno sve o tome znam, ali zašto pokušavaju da me učine takvom...
305
43
21
share
odobravam
osuđujem

Sviđa mi se drugarica već duže vrijeme koja je otišla u drugu državu (daleko od mene) vidimo se samo par puta godišnje kad dođe kući kod svojih, trudim se da ne mislim na nju ali džaba iako smo oboje rekli da nema ništa od veze (prvo ona pa onda ja) sad mi se još više sviđa... Dok je živjela ovde nije mi bio problem (čak i kad je imala momka ili ja devojku) al sad kad je otišla ja ludim.... Ne znam dal da joj kažem da ne sjebem prijateljstvo (izvinite zbog sjebanog jezika i greški pijan ovo pišem jer trijezan neću ni sebi ovo da priznam)
207
93
12
share
odobravam
osuđujem

Kada sam u klubu sa devojkom i priđe mi neka cura da krene neku priču sa mnom, imala ona neke namere ili ne, ja tu devojku prvo upoznam sa mojom devojkom. Na taj način joj jasno stavim do znanja gde su granice naše komunikacije. Svaki put kada sam to zahtevao od svojih bivših devojaka, doživeo sam osudu da sam posesivan, ljubomoran, dosadan... Pritom nikada mi nije bio problem da mi devojka izađe sa drugaricama i bezazleno flertuje (akcenat na bezazleno). Samo kada dozvoljava sebi da to radi u mom prisustvu, generiše potencijalne probleme, koji su mogli u startu biti rešeni na fin način. Ne vidim šta je toliko teško devojkama da frajera koji priđe predstave dečku, tipa: "Ćao, ovo je Miloš, moj dragi". Lik će u 95% skapirati da se zezno, reći će, "Izvini nadao sam se da si joj drug. Moja greška." Ovako sam petsto puta prišao likovima sa spikom: "Buraz, jesam li ja nevidljiv?" a ne smatram da je bila njihova krivica...
429
77
32
share
odobravam
osuđujem

Smeta mi činjenica da se 'podrazumeva' da ako pozovete vašeg prijatelja u izlazak, mora ići i njihov partner, ma koliko ličan taj izlazak bio. Samica sam oduvek ali nisam ljubomorna na druge, naprotiv srećna sam što su našli nekog za sebe, ali postoje granice u mešanju njih u naše odnose. Svaka prijateljica koju imam neće da se vidi sa mnom nasamo, da izađemo na kafu, bez njihovog dečka, kao da su spojeni pupčanom vrpcom. Jedna prijateljica mi nije htela doći na rođendan jer nisam zvala njenog dečka, kog pritom ne gotovim i ona to zna. Družile smo se baš dugo i krivo mi što smo završile divno prijateljstvo zbog dvomesečne veze.
411
29
31
share
odobravam
osuđujem

Mislim da mnogi nastavnici postanu dodatno bezobrazni poslednje nedelje svake školske godine. Kao da im se tad svi kompleksi sjedine i dobiju neverovatnu želju da “pokažu ko je glavni”. Sećam se da je u drugom srednje nastavnica istorije već svima zaključila ocene i uveliko smo završili sa ispitivanjima i testovima, a onda je poslednjeg časa te godine (dan pred letnji raspust) prozvala 10ak učenika i podelila im kečeve jer eto, može joj se…ona je nastavnik i ima pravo da pita i poslednjeg minuta ako želi. Isto tako je poslednjeg dana, dana kada ni nemamo časove već se okupljamo i zabavljamo, nastavnica hemije tražila da dođem i radim kontrolni (bez ikakvog prethodnog obaveštenja) kako bih popravila neku ocenu koju sam dobila pre 5-6 meseci. Zbog ovoga u trećoj i četvrtoj godini poslednje nedelje nisam ni dolazila u školu.
249
70
10
share
odobravam
osuđujem

Zaljubim se u 4 dana u neku osobu ako provodimo dovoljno vremena zajedno i onda kad ta osoba ode, meni se svijet sruši. I tako svaki put kad nekog upoznam.. Ja nisam normalna i ne znam kako da ovo popravim.
240
47
18
share
odobravam
osuđujem

Žene i devojke na društvenim skupovima često nastupaju slobodno preda mnom, što mojoj ženi smeta. Ona zbog toga vrlo usiljeno flertuje sa drugim muškarcima, što izgleda jadno. Ni jedno ni drugo mi ne treba. Šta da radim?
55
276
17
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva