Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Danasnji muškarci su toliko postali navalentni, očajni, nesvesni sebe i okoline, da su i LinkedIn počeli da koriste kao aplikaciju za muvanje. Takve spodobe momentalno blokiram, ali mi nije jasno kako ne primećuju koliko su jadni.
486
62
53
share
odobravam
osuđujem

Žao mi je što moji roditelji i nakon četiri godine moje veze sa dečkom ne pokazuju želju da ga bolje upoznaju. Znaju ga onako u prolazu, nikakav duži razgovor od dve rečenice nisu imali. Ja nisam klinka, ova veza nije neozbiljna. Istina je da nikada nisam imala neki preterano otvoren odnos sa njima, ali sam mislila da će pokazati veću zainteresovanost za dečka sa kojim je njihova ćerka. On je divan prema meni, odlično se slažemo, približnih smo godina, momak pristojan i kulturan, vredan, neko ko me ispunjava i zaista mislim da ne postoji razlog zbog kog bi trebalo tako da se ponašaju. Ne znam šta će biti sutradan i kroz nekoliko godina, ali on je neko sa kim bih rado ušla u brak i imala decu, a kasnije ko zna šta će život da nam donese. Bezveze mi je ovo njihovo ponašanje i sebično moram priznati. Razumela bih sve, da smatraju da je loš za mene, da smatraju da činim grešku, da me nije vredan, ali ovako stvarno ne mogu da nađem opravdanje.
384
39
19
share
odobravam
osuđujem

Zaljubila sam se u lika koji me je slagao za ime, prezime, mesto u kom živi, rođendan, da je sin jedinac... I on se ponaša hladno prema meni otkad sam saznala. I ne, nije film, samo je on dečko nesnađen.
294
197
24
share
odobravam
osuđujem

Treba mi novo društvo i nova iskustva, ali plašim se da nisam dovoljno komunikativna i zanimljiva za tako nešto.
399
38
8
share
odobravam
osuđujem

Prestala sam da čestitam rođendane osobama koje ne čestitaju meni, bez obzira na to koliko smo bliski. Mislim da je to okej i neki vid samopoštovanja.
612
29
14
share
odobravam
osuđujem

Ironično. Devojke su me uvek odbijale govoreći da sam ružan a same ne izlaze iz kuće bez kilograma šminke na licu. Pre neki dan naletim na jednu od onih koje su me odbile, u jutarnjim satima, u marketu. Po prvi put je vidim bez šminke. Nakon tog dana, zahvalan sam što me je odbila.
583
132
47
share
odobravam
osuđujem

Nikad sebi neću oprostiti što nisam upisala opšti studij medicine. Oduvijek sam zaljubljenik u medicinu i želja mi je bila postati ljekar što zbog pomaganja ljudima što zbog bogatog znanja koje dobri ljekari imaju. Imala sam odlične ocjene u srednjoj medicinskoj, uvijek sam redovno i s razumijevanjem učila i svi predmeti su mi išli osim fizike. Iz nje uvijek jedva dvica. A kako na prijemnom za medicinu između ostalog ima i fizika, ja sam se odmah predala, rekla sama sebi kako sam nesposobna za taj predmet, pogotovo što me čeka i na 1.godini. Bilo ih je još sa istim problemom ali djeca uplaćivala časove i hladno savladala tu kobnu fiziku. Trenutno sam završna godina jednog zdravstvenog smjera na medicini i boli me kad vidim raju iz srednje na opštom studiju koji će za 2 godine biti ljekari, zavidim im na nivou znanja koje već sad imaju a kojeg sam uvijek bila željna. Da nisam psihički iscrpljena i od ovog fakulteta, upisala bih medicinu odmah sljedeće godine... Plačem dok ovo pišem.
319
57
23
share
odobravam
osuđujem

Dečko mi je dobio koronu. Ja nekim čudom nisam iako smo bili na zajedničkom putovanju kada je on već imao simptome. Sada je u karantinu, ja želim doći da ga posetim ali on odbija da se ne bih na kraju i ja razbolela. Sutra nam je mesečnica, nacrtala sam mu medu na papiru i kupila sve sto voli od hrane, planiram da dođem da ga vidim, nadam se da ce se iznenaditi.
124
780
43
share
odobravam
osuđujem

Imam 26 godina, ali još nisam "stao na noge", i ne daj Bože da se nešto desi mojim roditeljima, ja ne bih znao šta da radim.
484
58
17
share
odobravam
osuđujem

Preživeo sam COVID-19 bez posledica. Moram ovako da napišem, medicinska sestra iz NP(grudno) bolnice, hvala ti na svakoj reči bodrenja i ohrabrivanja u teškim trenucima. Nadam se da ćeš ovo videti! Narode pazite se i živite život, neka nervoze, biće svega!
542
38
28
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva