Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Danas ulazim u kuću, a žena i kćer od 2 godine plešu na dječije pjesmice. Najzanimljivije kod svega je to što je kćer normalno plesala i veselila se, a žena se bacala po podu, pjevala pjesmu iz sve glasa, izvodila koreografiju i bila u svom filmu. A kćerka gleda ništa joj nije jasno hahaha.
693
38
12
share
odobravam
osuđujem

Što više čitam, to više ćutim u društvu.
552
29
13
share
odobravam
osuđujem

Frižider nam je pun ali kad si gladan u sred noći, nema šta da se pojede.
446
33
11
share
odobravam
osuđujem

Nemam više šta da pričam sa mužem… radimo pola dana, dok večeramo, otuširamo se, spremimo decu za spavanje i mi se pakujemo u krevet, svaki na svoju stranu, ni laku noć.
404
85
27
share
odobravam
osuđujem

Ne razumem ljude koji svaki razgovor prebace na neku foru, iako je u pitanju ozbiljna tema, samo da bi ispali "kul", koji kroz svaki razgovor provuku neke fore koje su videli na smešnim stranicama na instagramu ili na videima na tik toku. Razumem da se gleda i taj sadržaj, ali da smatraš da je sve u životu smešno i zezanje, to mi nije ok.
316
27
12
share
odobravam
osuđujem

Očitao sam šefici lekciju na poslu i dobio unapređenje.
536
23
14
share
odobravam
osuđujem

Najjače od svega je što muškarci koji propovedaju o porodici i porodičnim vrednostima u stvarnom životu nisu sposobni da o detetu brinu ni 2 minuta.
652
31
72
share
odobravam
osuđujem

Plakala sam kada sam gledala crtani ,,Kralj Lavova".
453
22
27
share
odobravam
osuđujem

Rođen sam i odrasao u Zagrebu. Nakon faksa otišao sam živjeti i raditi u inozemstvo dok je brat ostao s roditeljima sve dok se nije oženio. Kada je i on otišao roditelji su odlučili prodati stan i preseliti se na selo izvan grada i oboje smo ih podržali. Prije nekoliko mjeseci firma za koju radim mi je dopustila da se vratim u Hrvatsku i radim odavde no umjesto da budu sretni radi mene roditelji su se naljutili jer se nisam vratio kod njih u selo nego sam iznajmio stan u Zagrebu na našem starom kvartu. Ne znam šta da radim, žao mi je da smo u svađi ali to selo je njihov izbor i ne smatram se krivim.
640
10
36
share
odobravam
osuđujem

Putujem često i samim tim sam često u hotelima. Iako znam da u cijenu prenoćišta ulazi i čišćenje, nikad ne ostavljam prljavu sobu. Skinem posteljinu, skupim ručnike, i pokupim smeće u kantu. Čak i reciklažu uradim ako imam mogućnost.
583
45
31
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva