Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Decko mi je za 22. rođendan samo napisao poruku, živimo daleko i dobila sam samo poruku a ne radi trenutno nigdje... od njegovih ni poruku nisam dobila a mene je napao kad sam zaboravila rođendan njegove sestre spominjajući da je cura kojoj se on sviđa čestitala njoj a ja ne... njegova mama je toj curi na fb-u čestitala rođendan nazivajući je ljepoticom a meni ni poruku nije poslala, a inače ja njoj uvijek sve čestitam prva... malo sam povrijeđena.
86
76
18
share
odobravam
osuđujem

Jedva čekam da se razvedem jer sam razočaran u ženu. Počela je da puši, histeriše, ljubomoriše, ugojola se enormno. Više ne mogu to da izdržim, čak i finansijski me načisto upropaštava. Ja sam već ranije imao jednu takvu vezu i rekao sebi nikada više. Definitivno posle razvoda neću više da dejtujem. Šta je meni ovo trebalo, Bože dragi?
130
35
28
share
odobravam
osuđujem

Studentski život je pakao. Uništio me. Život mi se sveo na učenje, knjigu, rokove i kolokvijume. Društveni život skoro da nemam. Besparica me ubija, konstantno štedim, mjerim i važem svaku paru. To traje već godinama, a najviše novca dajem u knjige. Ne pamtim kad sam sebi nešto kupila. Jedva čekam da se zaposlim, da kupujem sebi što poželim, otputujem negdje bar na vikend, pozdravim se sa fakultetskim obavezama. Znam da me tek poslije čekaju ozbiljne obaveze i posao, ali dosadilo je ovo.
162
13
15
share
odobravam
osuđujem

Koja sam ja glupača bila prije 20 god. Bila sam studentica, imala dečka koji me obožavao, a bio je iz veće obitelji (mama, tata, 4 mlađa brata), uz fakultet je radio pokušavajući financijski pomoći svojima, a ja sam očekivala da sav novac troši na mene, iako sam imala mnogo više nego on. Nikad mu to nisam direktno rekla ali sam tulila i ljutila se ako nekad nismo otišli na neki izlet ili koncert jer je on za taj novac kupio bratu tenisice ili platio izlet. Oprosti Ivane, bila sam nezahvalna koza.
192
34
25
share
odobravam
osuđujem

Uvek sam najviše bila privučena očima i pogledom svih momaka koji su mi se ikad sviđali. Ali jedne zelene oči uvek me preseku...
261
58
9
share
odobravam
osuđujem

Zbog prevare žene, odvojen sam od porodice, bol u grudima je nepodnosljiv. Msm da samo druga žena, koja će me voleti, a i ja nju naravno, može da me izvuče iz ove letargije. Samo to ubeđen sam. U suprotnom sam gotov.
204
153
19
share
odobravam
osuđujem

Imam pitbula koji je velika maza i boji se drugih životinja, pogotovo maca. A i dalje se neki ljudi ne usude pomazit ga.
122
272
29
share
odobravam
osuđujem

Volim da pljucnem i sa lakoćom otvorim kesu/vreću, a vi fini slobodno drljajte prste do sutra.
43
320
8
share
odobravam
osuđujem

Izluđuje me kolegica koja kad dođe na posao prvo telefonira po sat-dva sa prijateljicama. A ja dijelim ured s njom... Zar nitko od njih ne može razgovore obaviti nakon radnog vremena?!
282
18
9
share
odobravam
osuđujem

Nisam troll i pišem istinu. Imao sam mnogo žena u mladosti. Sa nekima sam imao duge veze, sa nekima samo noć. Paralelno sam znao imati više "veza". Ne stidim se prošlosti, i da mogu ponovio bi. Kad pomislim na prošlost nemam emocija niti želju prema ni jednoj. Inače sam sad u braku sa odraslom djecom i živim kao da prije braka absolutno ništa nije bilo. I priznajem da svoju današnju ženu cijenim, volim! Te je nikad nisam prevario.
217
183
32
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva