Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Drugarici i kumi, koju znam čitav život, morala sam otkazati proslavu Nove godine par dana pred doček, jer mi je otac dobio koronu a ima 78 godina. Pokušala je na sve načine da me ubedi da je glupo što otkazujem, no ja sam ostala pri svom. I bila sam u pravu, jer on je toliko malaksao, da niti je jeo, niti pio lekove, te smo brat i ja organizovali celodnevna dežurstva kako bi ga makar malo nahranili i brinuli o terapiji, a kući smo išli tek kad on uveče zaspi. Preživeo je. A kuma mi se od tad nije javila. Juče je proslavila pedeseti rođendan sa porodicom i prijateljima. Bez mene. Sa koliko površnom osobom sam se družila 50 godina...
663
26
9
share
odobravam
osuđujem

Neću da žurim. Zakaži kafu ili pivo, a ne aj napolje za 15 minuta, baš te briga šta ja sad radum. Zakaži lepo i eto me.
503
55
11
share
odobravam
osuđujem

Mislim da još uvek nije preboleo svoju bivšu, a ja zaljubljena do neba. Duša me boli. Što to radite muškarci?????
338
71
23
share
odobravam
osuđujem

Momak mi je poslao bocu u klubu, meni i frendicama, i kroz šalu rekao da kasnije platim. Shvatila sam da to ipak nije bila šala i odmah sam mu poslala novac. Ja imam svoje dostojanstvo i nikada nisam bila škrta. Krivo mi je što sam uopšte i prihvatila tu bocu. Sramota me je njegove sramote dok ovo pišem, jer je to očigledno samo "kurčenje i seljakluk". Ne znam zašto sam sa takvim likom. (Da me ne razumete pogrešno, ne očekujem nikakve poklone od njega, stvarno sam skromna osoba, ali pitam se zašto se kurč** i na kraju očekuješ novac??)
233
314
42
share
odobravam
osuđujem

Љубав, брак, везе, партнери, ништа од тога није вечно, само што људи немају храбрости да признају истину. Једино су деца "вечна".
344
179
62
share
odobravam
osuđujem

Evo, gledam kolegu na sezoni kako ga dvije kolegice spopadaju. On u kasnim 20-im i šarmantan, one u ranim, zgodne i pale na njega kao kruške s drveta. I sad, umjesto da čovjeku bude drago, on doslovno bježi. Kaže neiskusan je, u Slavoniji ga cure cijeli život ne šljive, a sad 2 odjednom. Žao mi čovjeka, ubi ga želja s jedne strane, a s druge stres i neiskustvo.
484
41
43
share
odobravam
osuđujem

Obožavam da čitam i pišem, te je sve to i te kako uticalo na moj rečnik. Mnogi ljudi mi govore da od čitanja nemam ništa, ali samo ja znam koliko puta me je moj dobar vokabular izvukao prilikom odgovaranja ili kontrolnih zadataka. Veoma ukrašavam reči, upotrebljavam termine i sve lepo sklopim. Dešavalo se da dobijem peticu čak i kada ništa ne znam, odnosno, skoro ništa. Većina profesora pomisli da baratam gradivom jer eto, baratam rečima. Uvek to radim i do sada mi se neviđeni broj puta isplatilo. Čitajte, ljudi!
584
45
24
share
odobravam
osuđujem

Moji su se smrtno uvrijedili jer nisam mogao doći na babin sprovod. Živim na drugom kontinentu, bili smo u karanteni i nije bilo aviona prema Europi taj tjedan. Plus, morao bih u izolaciju pri dolasku i povratu nazad. I naravno tu je i trošak putovanja, ako bih našao neki let koštalo bi me 1000$ povratna karta. A moji već mjesecima ne razgovaraju sa mnom.
429
68
18
share
odobravam
osuđujem

Igrom slučaja imam onaj instagramski tip lepote - građu peščanog sata, pune usne, mali nos i fine jagodice. Divim se devojkama koje imaju neki specifičan šarm i lepotu, pogotovo ako su inteligentne i savesne osobe. Inspirišu me i gledam da od svake ponešto naučim. Problem je što me često gledaju s nipodaštavanjem, misle da sam se izoperisala iako sam ista majka. Teško mi pada što mi često unapred pripisuju neke osobine samo zbog izgleda. Volela bih kad bi prestalo ovo takmičenje među ženama.
411
81
29
share
odobravam
osuđujem

Jedna teška priča i loša sudbina me zadesila... Pola godine nakon moje udaje otac mi se teško razboli, otkrili mu teško oboljenje, nakon 4 mjeseca teške borbe umre mi otac u 54 godine života. Ja jedinica, ostane mi samo mama... Na očev gubitak se jedva nekako navikosmo i ja i majka. Majka nekako uz mene nakon godinu dana ostvari manju peziju. Ja rodih sebi ćerkici, da joj Bog podari lijep život, samo zdravlja svega će biti. Mama sva radosna i ponosna na unuče svoje eto doživi najljepše dvije godine života. Mama iznenada mi umre od srčanog udara ... Ja sa svoje 23 godine u 3 godine sahranih i oca i majku... Dal je to tako sudbina htjela il samo loša sreća ne znam. Teško mi je još i povjerovati da je to tako mogloo da se desi. Život je ispred mene, imam svoju porodicu i mlada sam, al u srcu je ostala jedna praznina ..
604
20
16
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva