Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Momak mi je kupio verenički prsten od para iz zajedničkog šteka.
40
271
26
share
odobravam
osuđujem

Kažu da materijalne stvari ne donose sreću, ali ja sam baš sretna kad sebe počastim sa skupljom torbicom, parfemom i sličnim stvarima koje će mi dugo strajati.
278
23
15
share
odobravam
osuđujem

Koliko god da je dečko pažljiv i dobar, da li ga volim, znam po tome koliko vremena volim da provodim sa njim. Često sam izmišljala izgovore, da se ne bismo često viđali.
130
52
3
share
odobravam
osuđujem

Jednom sam (bivšem) dečku poklonila pesmu koju sam napisala, za par minuta je izletela iz srca. Nikad mi više nije došlo da opet nekom napišem tako nešto :) Žao mi je što to ne zna...
153
19
5
share
odobravam
osuđujem

Prije 15 godina bila je popularna online igra Travian. Između ostalog postojali su admini koji su valjda imali pravo dijeliti nekakve tokene za nekakve moći. Jedan od tih admina je u Sarajevu razglasio da je u Velikom parku ostavio/sakrio kartice sa kodovima za tokene, dao vremenski rok i ko mu se javi sa pravim kodovima dobije te tokene. Stao na neku poziciju u parku i čekao. Priča kako se u jednom momentu pojavilo ne znam kolko likova, koji su kao opušteno šetkali a u biti tražili te kodove,prevrtali papiriće i zavirivali svugdje. Ljudska glupost nema granica :)
156
20
4
share
odobravam
osuđujem

Dokle će kod nas biti normalno da moraš raditi dva posla ne bi li kupio sebi nešto, mogao normalno da živiš...? U drugim državama se ljudi bore da rade manje, samo kod nas se trse što rade dva ili tri posla, pogineš na poslu i nema te nigde. Umesto da se bunimo protiv toga, nama je to u redu. Nismo mi normalni.
287
21
13
share
odobravam
osuđujem

Osećam se glupo i tupavo. Nekako mi sporo mozak radi i svesna sam toga. Pola informacija koje čujem u najobičnijem razgovoru ne dolazi do mog mozga. Moram baš da se potrudim da čujem sve i da razumem ono što sam čula. Zaboravljam stvari. Družila sam se sa drugaricom mesecima i nisam bila sto posto sigurna koje je njeno ime i prezime. Nebitno koliko puta sam čula njeno ime i prezime, moj mozak nije potpuno primio informaciju. Kad hodam zanosim se. Ne znam kome da se obratim. Kao da mi je mozak sve tuplji i tuplji.
158
15
18
share
odobravam
osuđujem

Imam drugaricu koja je veliki materijalista i škrtica. Cijeni ljude po debljini novčanika. Nisam ni ja gadljiva na pare, ali nikada ne bih naručila večeru, a da znam da ona trenutno ima samo za kafu. Prosto bi mi bilo neprijatno jesti, ako nisam baš gladna, a da ona gleda u moj tanjur. Ili bih naručila za obje ili bih popila samo piće. Ona to redovno radi. Dogovorimo se da odemo na piće i ako vidi da je u restoranu neko poznato društvo bogatih ona naruči nešto skupo da jede i već kad počne, pita me hoćeš li ti malo?!
58
118
9
share
odobravam
osuđujem

Imam pitanje za ljude na poslu koji zakazuju sastanke petkom u 15h ili 15:30 (a radimo do 16h)...ko vas je to povredio pa ste takvi?
213
38
20
share
odobravam
osuđujem

Imao sam savršen život i put kojim sam želeo da idem, čim mi je ušla u život, zatrudnela je sa mnom i sve mi poremetila.
36
355
30
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva