Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Druge ljude izbegavam na ulici ne zato što ih ne volim ili ne daj Bože mrzim već što ništa nemam da im kažem o svom životu. Neuspešan sam, ništa mi ne ide i sramota me je. Mogu samo da pričam o vremenu a i to ne bi ispalo kako treba. Tako da ako vidite da prelazim na drugu stranu znajte da nije to zbog vas nego zbog mene.
360
30
48
share
odobravam
osuđujem

Ne razumijem ljude koji se žale kako im je teško oprati kosu pa onda traže neka rješenja da im se kao ne masti kosa. Pa operi je druže, ionako će se uprljati i pokupiti razne mirise iz okoline. Bila masna ili ne, kosu treba prati svaki dan ili svaki drugi dan. Pa onda tek one histerije kad se kosa opere pa kao ne smiješ napolje par sati nakon toga, strašno!
103
428
37
share
odobravam
osuđujem

Imam drugara koji je opsjednut jezikom i govorom. Moja prva rečenica, on odmah ima analizu. Većina ga ne voli zbog toga, meni je ponekad naporan ali opet se čujem sa njim sa vremena na vrijeme. Dobar je čovjek, samo tada ja samo šutim a on analizira ono moje "kako si i šta ima" sa početka kada sam tek došao. I tako mi prođe kafa sa njim.
187
22
5
share
odobravam
osuđujem

Dozvolila sam da me šest godina mlađi napravi budalom i to svi znaju. U pitanju je kolega sa posla. Nas su vidjeli po gradu i u kafićima a njih gledaju na poslu. Nikad nisam imala momka i zbog toga sam toliko glupa i neiskusna. Šteta kad si samo iskren, otvoriš se nekome ko ti se napokon svidi, a on te ovako magarči. Sramota me i da pišem šta sam sve dozvolila. Daću otkaz.
255
62
20
share
odobravam
osuđujem

Bivši se nedavno oženio, našao je jako lijepu i kulturnu djevojku. Ja sam sretno udata već par godina, ali sam se u dubini sebe nadala da će se njemu vratiti sve loše što mi je napravio i da neće naći svoju sreću. Osjećam se loše i zbog toga što to želim, a i zato što me njegova trenutna sreća uopšte dotiče.
194
162
24
share
odobravam
osuđujem

Spavala sam s dečkom u kojeg sam zaljubljena od osnovne škole. Predivan osjećaj.
366
45
12
share
odobravam
osuđujem

Ljudi, koji je ovo trenutno popularan parfem što ga svi nose? Ne prskajte se više sa njim moolim vas, smrdi na kilometar. Ko vam je rekao da to čudo lepo mirišee?
121
184
32
share
odobravam
osuđujem

I danas me oraspoloži kada se setim kako smo se nekad u mraku tražili po krevetu samo kako bi nastavili spavati zagrljeni...
364
37
1
share
odobravam
osuđujem

Imam osećaj da se moja koleginica udala samo da se uda, a i sve njene prijateljice su u braku. Čak je jedno vreme mene ispitivala kad ću se udati i bukvalno me terala da se udam. Objavljivala je pesme o tome kako je ona sama, svi drugi imaju nekog itd. Čak mi deluje da i taj dečko nije za nju. Tužno, a sve to samo da sama ne ostane i „moje prijateljice su se sve udale, kako ja da se ne udam?“
227
40
15
share
odobravam
osuđujem

Toliko mi je teško da bih ridala iz sve snage a moram da trpim i da ćutim da ne bi moji roditelji primetili kako mi je. Treba mi jak zagrljaj i da se dobro isplačem. Samo se nadam da će bezdušnim ljudima sve biti vraćeno kad tad.
334
20
3
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva