Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Na praksi sam u srednjoj školi, i stalno se mijenja kontaktna i online nastava. U svim tim rasporedima ujutro/popodne plus još moj raspored za faks, čovjek se pogubi. Ugl trebala sam držati sat i dođem u 7.45 u školu. Spremim materijale i pripremim se, ali mi nema razreda. Jer mi je nastava bila popodne.
329
21
1
share
odobravam
osuđujem

Pozvala sam momka koji mi se sviđa u kafić na piće. Lik je poneo sa sobom šah i onda se iznenadio što ne umem da igram, iako sam fakultetski obrazovana. Sve vreme me je gledao s visine i na kraju sastanka mi je rekao da drugi put tražim nekoga u svojoj ligi. U šoku sam!
101
676
38
share
odobravam
osuđujem

Читам овде да доста мушкараца има једно те исти проблем. Немају среће у љубави, јављању девојкама и слично. Хоћу да кажем да мање-више сви исти проблем имају, и такође хоћу да кажем да НИЈЕ ПРОБЛЕМ У НАМА, НЕ ЗНАМ КАКО ДА ОБЈАСНИМ АЛИ ЕТО. Рокајте осуде, ово сам морао негде да избацим из себе.
143
251
44
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu da imam devojku jer sam opterećen oko svega, najviše oko finansijske situacije... U slabijoj sam finansijskoj situaciji, živim privatno... izgubio sam samopouzdanje...
337
29
21
share
odobravam
osuđujem

Još uvek se sećam iz prve godine srednje lika koji je pozajmio od mene 200 dinara i nikada nije vratio. Ja kada nešto pozajmim i u snu na vrhu glave mi je da ne zaboravim vratiti ili ako ne mogu vratiti radije bih gladovao nego pozajmio znajući da neću moći vratiti a kod ovog entita sigurno nije bilo existencionalno pitanje, prosto ne razumem ovakve nekulturne, nemarne ljude. 🐗🐗
326
31
9
share
odobravam
osuđujem

Kladio sam se s drugarima u soma evra da ću dobiti da od svake kojoj priđem i promeniti svako ne u da. Soma evra je soma evra. Da li opravdavate kad su uključene transakcije ili je to nevažan faktor?
55
473
14
share
odobravam
osuđujem

Znači viđam se s jednim dečkom nekih mjesec dana i još nismo službeno u vezi al se ponašamo koda jesmo..sinoć sam bila kod prijateljice i pili smo i bio je moj bivši i poljubili smo se i ja sam se osjećala tako krivom da sam se rasplakala jer sam to napravila. I sad imam grižnju savjesti i ne znam dal da priznam to dečku s kojim se viđam ili da prešutim. Pomagajte ako znate!
39
407
26
share
odobravam
osuđujem

Čuo sam razgovor svoje djevojke i njezine sestre kako pričaju o svojim partnerima i detaljima o intimnim stvarima. Loše mi je bilo. Iako su sestre, smatram da neke stvari ostaviš za sebe, a ne da ona zna koji dan si imala akciju u krevetu.
393
36
9
share
odobravam
osuđujem

Kada vidim da na poslu napreduju osobe koje nemaju ni završenu školu za taj posao, samo zato jer se privatno druže sa šefom smuči mi se. Trudiš se, radiš, trčiš i samo te još više iskorištavaju, pa te i vrijeđaju i prave budalom sve to kroz smijeh. Uz to svoj posao prebacuju uvijek drugima jer oni "ne stignu" i uvijek se jadaju da imaju previše posla, a s druge strane ih vidim kako surfaju bezveze i ne znaju šta bi radili. Trče samo raditi stvari gdje se mogu ulizati i imati koristi, a za ostalo ne bi prstom mrdnuli. Npr pred šefom govori kako nije problem ostati duže da se posao završi, a onda se pred nama uzrujava i govori kako nema šanse da ostane ni 5min poslje kraja jer on to nije dužan. Nemam volju uopće raditi kad gledam to sve.
299
17
5
share
odobravam
osuđujem

Kad god idemo negdje taman da je i kupovinu namirnica svi se posvađamo međusobno u obitelji. Kad dođemo u trgovinu onda pred svima glumimo, a zapravo smo svi posvađani.
404
45
8
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva