Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Jesam li jedini slučaj kojeg je đevojka ostavila zbog previše pažnje? Veli kraljica "Nisam ja navikla na to.."
610
94
39
share
odobravam
osuđujem

Ako je moj otac siledžija egoista akrap bez marke u džepu koji više liči na životinju ponašanjem jako podal i nevaspitan neodgovoran debel ćelav sa iskusnim znanjem da manipuliše bez ijednog kvaliteta u sebi mogao naći moju mamu i dobiti mene sina onda svaki muškarac na ovoj planeti može da nađe ženski primjerak budale (na žalost u ovom slučaju moja majka) da ga trpi bezuslovno.
736
67
25
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da se moja generacija počinje pojavljivati u profesionalnom fudbalu i da trče pored velikana. (btw. 2003)
540
57
16
share
odobravam
osuđujem

Aliii random likoviiiii ejjjj odakle vamaa potreba i dozvola da pitate devojku gde je bilaaaa ako vam napiše da nije bila kući nego da je sad došlaa molimmm ja ni mojima ne polažem računeee a vama ću pff!!!!
278
632
53
share
odobravam
osuđujem

Tačno će neko nekog ubiti jednog dana u prevozu zbog gluposti. Vraćam se nedavno s posla i prepričavam kolegi poslednji dejt, kako se nismo našli itd. Odjednom neko me udari pesnicom skoro u stomak. Vidim ispred mene žena koja počinje da viče: "A o kome ti to pričaš"? Ja se izbezumila a ona ponavlja sve glasnije. Ispostavilo se da je opis odgovarao njenom mužu.
636
76
18
share
odobravam
osuđujem

Nas troje u stanu, 3 telefona a 2 punjača, i uvek je neki tel na punjaču i nikad nisu svi puni i uvek je neki mini rat. Tv, komp niko ne koristi, mi smo zavisni, prvo od interneta a posle od baterije!
443
100
5
share
odobravam
osuđujem

Našao sam posao preko cure koju sam upoznao na sajtu za upoznavanje.
650
23
4
share
odobravam
osuđujem

Interesuje me da li je normalno da par koji se iskreno jako voli, da ima toliko burne svađe da deluju kao da će kraj. Sve činimo jedno za drugo i onda se nekada desi momenat kada se toliko jako posvađamo, da prebacimo jedno drugom za sve stvari iz života koje smo se samo jedno drugom poverili. Ne znam šta je pametno uraditi, jer je ljubav jaka, ali nekada deluje kao da nas razara. Možda neke terapije za parove ili ne znam ni ja. Mladi smo i dve godine zajedno.
344
133
35
share
odobravam
osuđujem

Mislim da muž voli svoju koleginicu. Ona nema dece, ali je udata, svaki rođendan naše dece je ispoštovala. Ne verujem da tu ima ičega konkretno, ali nekako prećutno su sumnjivi već godinama. Meni više nije ni stalo, potrebno mi je da smo finansijski stabilni, da deca imaju ono što treba, da podelimo obaveze, a ne bi mi smetalo ni da su oni zajedno. Mi ionako već dugo živimo kao cimeri. Ona budi nešto u njemu, sa njom je drugačiji. Moje poštovanje prema njemu se istanjilo, prezir je prisutan za neke njegove navike, ne vidim da može da me usreći, jer me ni ne vidi i ne razume. Ali ako je njima lepo, neka... Još kadi ne bi pravio problem oko viđanja dece i alimentacije, ma sutra bi se razvela... Naravno, čim pomenem bilo šta na tu temu, kreće negiranje, svađa, i tako to prođe. Osećam da mi život tako bzvz nepovratno prolazi, kao da ne radim nešto kako treba, kao da ne umem da se izborim za sebe, da ne znam više ni šta je to što je za mene.
510
148
55
share
odobravam
osuđujem

Zadnjih 10-ak godina, otprilike u zimskom periodu to jest oko Božića uvijek gledam Harry Potter filmove. Evo tek je oktobar i već mi se gleda. 😂
664
65
15
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva