Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Jedan od boljih prijatelja je pokušao spavat sa mnom ko šta spava s ostalim curama kojima uleti u izlascima. Tužna sam jer me netko koga sam smatrala prijateljem svrstao na nivo nepoznatih cura s kojima ima one night stand. Izgleda da sam precijenila naše prijateljstvo.
524
44
35
share
odobravam
osuđujem

Sve mi je do sada rekla bih u životu išlo po planu. Prošle godine sam završila fax u roku i sada tražim posao. Do sada nisam imala ozbiljnih veza, obožavam dobre izlaske, uživam u životu. Naime, zaljubila sam se, a ni on ni ja to nismo očekivali, trebalo je biti samo piće koje je postalo puno više. Nedavno sam saznala da sam trudna. Znamo se samo 5 mjeseci. Upoznali smo i jedan drugom roditelje. Iako se odlično slažemo i razmišljamo o zajedničkoj budućnosti razmišljamo o pobačaju, jer ako je suđeno vjerujemo da ćemo uspjeti imati djecu i u budućnosti.
165
507
60
share
odobravam
osuđujem

U vezi sam na daljinu skoro dve godine. Upoznao me je sa roditeljima, celom familijom. Za te dve godine sam dovedena par puta u situaciju u kojoj su mi stizale slike i razne poruke kako me dečko vara. Čak i njegov cimer mi je u sred noći poslao snimak sa istom porukom. Prešla sam mu preko svega. Ali on je konstantno odbijao da svoj status veze iskaže na društvenim mrežama, što navodi na to da sebi daje prostora da upozna nekog. Raskinula sam sa njim, jer nisam više mogla da podnesem da nekome budem samo neka sigurica. Kap koja je prelila čašu je bila naša zajednička slika koju je odbio da podeli. Sada glumi žrtvu i pred svima prodaje priču kako sam ga prevarila. Razočarana sam.
139
404
30
share
odobravam
osuđujem

Imam 27 godina i nevina sam. Jednostavno se desilo, jer sam želela da 1. zavolim tog nekog. Sve sam veze prekidala kada vidim da nema ljubavi i poštovanja i do intimnosti nije došlo. A sada me je stid i strah od odbijanja od strane muškaraca, jer sam tako neiskusna.
471
57
213
share
odobravam
osuđujem

Kad vidim koliko mi je povjerenje otišlo u paramparčad, koliko god da želim ponovo iskusiti kako je voljeti i biti voljen, toliko me troduplo strah.
329
18
5
share
odobravam
osuđujem

Kako mi idu na živce kada gastrabajteri opisuju svoju decu, u principu svet bi propao da nije njih.. (moj sin je jedini u Beču koji radi taj posao, moja ćerka je najbolja u taj biro). A naša deca maksimalno obrazovana i kulturna.
400
48
38
share
odobravam
osuđujem

Brinem za drugaricu. Ranije je bila mirna i prilično nesigurna, ali kao da je odjednom pukla i promenila se. Nije problem u tome što je sad sigurnija, nego što ide po kojekakvim žurkama, opija se, oblači provokativno, muva se sa kojekakvim propalitetima. Kao da namerno ide sebi na štetu, ne znam kako da je urazumim.
348
47
42
share
odobravam
osuđujem

Čitam ispovesti umesto da spremam ispit.
655
47
23
share
odobravam
osuđujem

Muškarac kome se vide članci, dakle u kratkim uskim pantalonicama i onaj koji nosi rolke, za mene nikad neće moći da bude muškarac!
384
415
53
share
odobravam
osuđujem

Mnogo me zanima, ali ozbiljno, vi što kačite na insta da jedete hobotnice, sušije, neke ljigave ili bljutave stvari (bez 'leba) što ne znam ni šta su, je l' vi to stvarno volite da je ili? Ja ne mogu da se najedem dok ne uzmem ćevape, pasulj, karađorđevu... Nisam posebna pahuljica majke mi, žensko sam, uvek sam sređena, lepo obučena... uz taj stajling "ide" kao neko fensi jelo, ali ja jednostavno ne bih mogla od toga da se najedem, a i kad bih mogla, ne bih jela, jer mi na oko izgleda kao da ne bih mogla ni da pomirišem.
244
429
69
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva