Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Ne znam što mi se dešava, ali svaki dan mislim na nju.. Klara, volim te!
181
40
7
share
odobravam
osuđujem

Dokle će više ljudi kad me vide u crnom da misle da mi se nešto desilo? Jebote obučem crno odma pitanja "čekaj jel umro neko☹️"...
239
33
10
share
odobravam
osuđujem

Opsesivno sam mislila o njemu, bilo je van moje kontrole. On je prvi sa kojim sam htjela da probam nešto više, a on se oporavlja od veze od 2 god dje je bio prevaren. Ponašali smo se ležerno, ali su emocije bile očigledne sa obje strane. Onda je rekao da ne želi da se zaljubi, da ne možemo da budemo zajedno jer sam trebala da se vratim u svoju zemlju. Nismo se vidjeli ni čuli skoro četiri mjeseca, i dalje ne prestajem da mislim na njega. Prosto ne mogu da vjerujem ako je ovo samo sa moje strane. Svaki dan mi nedostaje.
57
147
9
share
odobravam
osuđujem

Moja devojka često kad treba da se vidimo, kaže da ne dolazim po nju, da će autobusom, ili traži da prošetamo ako idemo negde. Mislim da je pravi razlog to što se stidi jer vozim juga. Ja imam 18 godina i još uvek idem u školu, tog juga mi je poklonio deda kad sam položio vozački i drugi auto nisam u mogućnosti da kupim.
431
50
46
share
odobravam
osuđujem

Pozdrav ljudi, ne znam šta da radim. Dobio sam priliku u drugom gradu za posao, ali to znači da moram ostaviti sve ovdje gdje živim i preseliti se. Strah me je .. danima ne spavam, mučim se, razmišljam.. Molim vas za savjet, da li prihvatiti i otići ili ostati sa porodicom i prijateljima?
234
22
23
share
odobravam
osuđujem

Sramota me je da idem kod ginekologa jer nisam imala odnose, a imam 26 godina. Neprijatno mi je da objašnjavam zašto to nisam do sada uradila, a imam probleme sa jajnicima i ne znam kako drugačije da ih rešim.
186
153
50
share
odobravam
osuđujem

Vi koje kukate što za svojih 25-26-27 godina niste nikoga upoznali, niste se ni poljubili, da li ste razmišljali da u jednom danu sve može da se promeni?
276
44
34
share
odobravam
osuđujem

Ne znam kako se postaviti u sledećoj situaciji. Brat mi je preminuo, iza njega su ostali stan (sam kupio) i firma koja je pripala snaji. Ona je na mestu, i vidimo se tu i tamo, ali me smeta što je brat taj koji je više radio oko firme + su naši roditelji pomogli dosta na početku, i sad na tacni sve ode njoj, koja je samo kućerak unela u brak, iako je jako dobra osoba. Nisam joj ništa rekla oko toga al mi nekako krivo. Da su bar dece imali, ne bi ništa zamerala. Ali se u međuvremenu otac razboleo, firma gde ja radim loše posluje, te mi smanjili platu, muž bez posla, dete školarac, živimo svi zajedno u 60m2. Da se bar ponudi da pomogne...
40
445
103
share
odobravam
osuđujem

27 mi je godina, kao i svi tako i ja imao sam neprežaljenu ljubav iz školskih dana koja mi je u poslednjih 10 godina ostala zauvek u glavi, 3 večeri za redom sanjam baku i nju kako mi pružaju ruku pomislim ovo mora da je nešto nema nikakve logike kažem bože pošalji mi neki znak da budem 100 posto siguran izbacim sliku na društvenu mrežu kako sam rekao lajk je pao u sekundi okej počinjem da verujem u sudbinu :)
134
95
16
share
odobravam
osuđujem

Većinu stvari mogu da shvatim ali podeljenu klimu u automobilu, nikad...
127
51
6
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva