Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Čekamo četvrto dijete, a od brata sam dobio paket kondoma za rođendan.
591
119
38
share
odobravam
osuđujem

Pojma nemam šta da radim. Dužan sam i Bogu i narodu, imam posao, supruga isto, imamo dva kredita i uz to smo podstanari a plate su nam mizerne.
370
74
19
share
odobravam
osuđujem

Kolokvijumi su mi neka vrsta pakla na zemlji.
388
68
16
share
odobravam
osuđujem

Kad puštam muziku na yt i umesto pesme mi izađe reklama, automatski gasim pesmu i puštam ponovo. Ako opet izađe reklama, opet gasim odmah i puštam opet. I ako ide playlista i jedva čekam da počne sledeća pesma, a ono umesto nje počne reklama, odmah gasim i nije mi mrsko kucati tu pesmu u pretrazi i pustiti. Neću pustiti reklamu da prođe iz principa, pa nema te sile, a kamoli pogledati. Tih 5-15 sekundi koliko traje mogu da me razbesne toliko da se plašim same sebe, da, takva nebitna stvar.
526
58
42
share
odobravam
osuđujem

Pitam se često gde je nestalo samopouzdanje 14-godišnjeg mene, koji je u velikom telefonskom imeniku našao fiksni telefon tada jedne od najlepših devojaka u školi, sa kojom nikad nisam progovorio ni reč, nazvao je, predstavio se punim imenom i prezimenom i pitao hoće li da mi bude devojka.
721
15
23
share
odobravam
osuđujem

Što se više servira invazija koju nazivaju "multikulturalizam", sve više verujem da su bela rasa, i ljudi iz istočne Azije stvarno uzvišeni u odnosu na ostale (ne u smislu prirode, već u smislu napretka, kulture, civilizacije). Multikulturalizam možda deluje kao ok ideja, ali očigledno ne funkcioniše dobro, i neće funkcionisati nego stvoriti geta širom Evrope.
261
267
49
share
odobravam
osuđujem

Prdeži su nešto što me oslobađa i rasterećuje svih briga. Kad se dobro isprdim, osmeh mi ozari lice, često kad je jak i zvonak prdež, na glas se smejem i radujem. Jedino što su me žena i deca omrzli, očima ne mogu da me vide :)
147
416
15
share
odobravam
osuđujem

Mogu da izblejim celu noć ne radeći ništa...
365
51
12
share
odobravam
osuđujem

Bivša mi je ukazivala na greške, ja sam bio magarac koji to nije kapirao i mislio da popuje jer je veštica. Eto sad sam sam i sve mi je jasno, bravo za glupana godine!
535
43
18
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu da shvatim ljude koji daju dosta para na skupu i markiranu odeću, satove, cipele... a imaju pocepane čarape ili gaće. Ako ti nije teško da daš 200 eura za naočare, zašto je 200 din za čarape problem? Nikome nije simpatično što ti viri krompirić.
530
49
15
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva