Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Jedva sam čekala da mi se neko baš dopadne, pošto se to jako retko dešava. Sa 22 sam se prvi put baš zaljubila, ali nisam ovako zamišljala vezu. U početku je bilo lepo, ali vremenom se javio osećaj da me vara. Počela sam da se pitam da li sam mu dovoljno dobra i zgodna, da li mu je drugarica zaista drugarica, iznosi li intimu pred drugovima. Previše dilema, izgubila sam svoj mir. On kaže da dramim i menja temu. Nije ovo za mene.
344
44
24
share
odobravam
osuđujem

Imam jako dobru prijateljicu u gradu iz kojeg dolazim. Prije 3 godine sam otišla u drugi grad studirati ali smo nas dvije ostale u kontaktu i viđale smo se kad bih ja dolazila kući, što nije bilo često. Iako se čujemo bar jedanput sedmično, nije mi rekla da se udaje već sam to saznala od sasvim treće osobe i to mjesec dana prije svadbe (svadba se planirala cca. godinu unaprijed). Nisam joj ništa htjela spominjati. Svadba je bila neki dan. Bilo je stotinjak uzvanika, komšije, rođaci, prijatelji... Čestitala sam joj, zahvalila se i nastavila sa mnom komunikaciju regularno. Ne zamjeram joj što me nije pozvala, ali mi je čudno, jer nismo jedna drugoj bilo ko (ili?). Razumjela bih svaki razlog da me ne pozove. Čak i da me pozvala, sumnjam da bih došla jer živim daleko, ali bih bar osjećala da sam neko iole bitan. Ali ne razumijem zašto mi nije rekla za vjenčanje. Vjerovatno ima svoje razloge, ali mi je i dalje čudno.
362
32
27
share
odobravam
osuđujem

Nisu me učili da razlikujem kavaljera od raspikuće kad sam bila mlada, udam se za stipsu jer mi se učinio normalan, štedljiv i čuvaran oko novca, danas mi se desilo da uništim felnu i gumu na mom autu jer pre ulaska nisam proverila gume, vozim 10km tako, misleći da auto proklizava jer je blato na seoskom putu. Vozio je auto veče pre i nije rekao da je guma probušena već ostavio da ja platim krpljenje. Ovo je samo primer a bilo je bezbroj puta da nešto potroši ili pokvari i napravi galamu ko svraka da sam ja ili dete to napravila. Inače je dobar kao osoba samo što je cicija gde je Kir Janja mala beba za njega.
318
121
26
share
odobravam
osuđujem

Kad radimo ručak, ja napravim juhu, on glavi jelo, ja postavim stol, on počisti za nama i svaki put kaže da je on sve radio, a da ja nisam ništa radila. -.-
54
385
27
share
odobravam
osuđujem

Zvuk gitare me NERVIRA.
186
241
16
share
odobravam
osuđujem

Ne volim obiteljska okupljanja! I vješto to izbjegavam...
376
37
6
share
odobravam
osuđujem

Dok sam bila s njim išlo mi se svugdje, nigdje nismo išli. Sad sam sama i nigdje mi se ne ide.
353
24
12
share
odobravam
osuđujem

Zašto moram da čitam politeističke lektire kao što su ep o gilgamešu ili antigona. Zašto da čitam nešto što nema veze sa životom..?
149
347
30
share
odobravam
osuđujem

Želja mi je da probam milf, ali nikako da se desi...
257
209
64
share
odobravam
osuđujem

Ostajem bez nekog vlastitom greškom. Raspadam se.
302
46
19
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva