Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Muž i ja živimo u inostranstvu. Imali smo petlju, preselili smo se, on je našao posao, ja sam upisala fakultet. Ne treba ni da kažem da živimo kao podstanari, to se podrazumeva. Od našeg preseljenja neki poznanici, rođaci, a i najbliži sa muževljeve strane staaalno očekuju da im nešto damo, pošaljemo, pomognemo ili poklonimo. Od nas se očekuje da ih finansijski "podržavamo". Kako nekom ko je neuk i bezobrazan objasniti da mi ovde novac ne sakupljamo ispred zgrade i ne beremo na drvetu, već se trudimo da radimo i zaradimo?! Sa jednom platom nije lako živeti nigde, a kamoli daleko od kuće!!!
631
29
20
share
odobravam
osuđujem

Zanima me da li se samo meni desilo da mi se nikad niko nije svidio i tako sam bar mislia da se to meni ne može desiti s obzirom da mogu dobro kontrolisati svoje osjećaje, a onda po prvi put u životu zagledala sam se u profu koji ima oko 40 godina al ćutim i ne dajem nikakve znakove jer je oženjen i dosta stariji ali zanima me kako se odljubiti od čovjeka.. Nije lijep nešto posebno, al ima harizmu, šarm, nešto posebno ili je to idealizovanje, ne znam, ne poznajem ga u privatnom životu da bih ga nešto posebno zavolila, neću ništa poduzimati jer nisam toliko luda. Od svih ljudi na ovom svijetu ja se zaljubim u profu, oženjenog i duplo starijeg.
271
99
17
share
odobravam
osuđujem

Dok sam bio mlađi, zbog hiper metabolizma nisam mogao da se ugojim, dok su svi moji saigrači i protivnici izgledali kao matori ljudi, a ja kao čiča Gliša. Nikakvi proteini i masti, ništa nije pomoglo, sve do 26-e sam bio kost i koža. Sada imam 30kg viška i izgledam debelo. Cilj mi je da smršam 20kg za dva meseca. Imam plan ishrane koji mi je pomogao pre 2god, teretana mi je ispred nosa i jeftina, plan je 2x dnevno da treniram, cardio ujutru a tegovi popodne, ali je plan i da odem dva puta na lipolizu u naredna dva meseca, jer mi je srećom 80% masti u predelu stomaka. Poželite mi sreću!
398
74
15
share
odobravam
osuđujem

Momci gaje iluzije o djevojkama zbog društvenih mreža. Da, većina ima bubuljice, rupe, fleke po licu, mlitavo tijelo, nema obrva, svoje nokte. Da, sve imaju trenutke kada su ljute, tužne, bolesne. Kada su lijepe i kada to nisu. Bitno je da nekome upoznate dušu. I one su ljudska bića, rade sve što i ostali. Samo ne gajite iluzije da su savršeni narcisi. Biće bolje kada shvatite da se svako može napucati i dobro namjestiti za fotografiju. Šta se krije za toga, niko ne zna.
651
62
45
share
odobravam
osuđujem

Žena mi u zadnje vrijeme nabija na nos zašto imam posao slabije plaćen od njezinog. A ona svoj posao dobila prije 2 mjeseca preko veze, prije toga je radila za minimalac.
470
81
11
share
odobravam
osuđujem

Kada mi se devojka ne dopadne, ona se bukvalno zalepi za mene i mogu s njom da radim šta hoću... Ali kada se meni neka baš baš svidi, ispadam najsmotaniji idiot. Ko me je kleo, dana gubio nije.
439
100
13
share
odobravam
osuđujem

Očajna sam i nezadovoljna životom. Poslednja nada za neku ljepšu budućnost mi se ugasila, kada nisam uspjela da dobijem vizu za odlazak u inostranstvo, jer je ambasada obustavila izdavanje istih zbog korone do sledeće godine, a ja tad prelazim starosnu granicu. Baš sam slomljena, jer ne postoji drugi način da odem legalno da živim, a svoj život ne vidim na Balkanu.
434
38
21
share
odobravam
osuđujem

Bolji mi je život od kad sam postao egoista. Shvatio sam koliko me samo usporavaju ljudska pomoć i brige.
423
65
6
share
odobravam
osuđujem

Lakše tuđu ženu peglati nego svoju izdržavati i trpiti.
117
655
29
share
odobravam
osuđujem

Kako se dobro osećam jer leto uskoro počinje. Nema škole, nema briga, stresa i obaveza. Živim na moru i top mi je.
591
42
20
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva