Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Otkad sam se razvela, drugarice su počele da me izbegavaju. Posebno me nijedna nije pozvala u kućnu posetu.
377
50
37
share
odobravam
osuđujem

Ubeđena sam da matematika, brojevi i razne računice skoro nikome nisu ljubav i strast, nego se bave time zato što to donosi pare.
125
502
29
share
odobravam
osuđujem

Na neprijatna pitanja i komentare odgovaram još neprijatnijim.
575
18
6
share
odobravam
osuđujem

Jutros prepričavam mužu kako sam sanjala da me vara i kako je bio realan san. On se nadovezuje i priča meni njegov san u kome je kupio fifu 23 i kako je dobio najboljeg igrača. Kratka priča kako funkcioniše muški i ženski mozak.
545
53
24
share
odobravam
osuđujem

Ne volim sebe pretjerano hvaliti ali lijepa sam djevojka, zgodna, idem u teretanu i maksimalno se trudim na svom izgledu. Imam uzak stuk ali noge mi se ne sviđaju, zapravo imam debele listove i pokušavam to nekako odjećom sakriti. Voljela bi nosati haljinice, šorceve ali meni to nikako ne stoji, noge mi izgledaju kao balvani..
101
360
37
share
odobravam
osuđujem

Imam drugaricu koja je imućna i vodi baš lep život ali opet svemu nađe manu i sve gleda negativno. Ide skoro svako veče u restoran jer ne kuva i uvek nađe zamerku, te ovo joj preslano, te ovo prekuvano itd. Putuje svake godine na 2 duža putovanja i 5-6 kraćih i kad se vrati opet ista priča. Te Pariz joj prljav, te u Rimu bilo previše vruće, te Turci navalentni. Družimo se već 15 godina i ranije je bila negativna, ali opet je imala neku meru. Sad preteruje više. Kad sam je pitala u čemu je njen problem, napala me kako je njoj super i uživa a ja umišljam. Pa ako uživaš što onda samo kukaš? Počela sam da se odaljavam od nje jer ne mogu podneti sat vremena kafe gde ona ne dopušta meni išta da kažem jer mora da kuka kako joj je teško.
487
27
25
share
odobravam
osuđujem

Moj muž sa svojom majkom priča preko telefona isključivo kada ja nisam prisutna. Pitala sam ga o čemu se radi, kaže ne može da se opusti kada sam ja tu. Ne razumem.
595
137
32
share
odobravam
osuđujem

Prestao sam da zovem bilo koga na piće jer uvek ja plaćam. Ne znam kako se ne ponude da i oni plate, bar da se ponude, ali ni to. Od sad samo kažem: "nemam vremena", kad me neko pozove. Umoran sam.
704
27
25
share
odobravam
osuđujem

Mama mi je jako toksična i sve shvaća kao uvredu. Ne znam koliko ću je još moći podnositi.
553
43
19
share
odobravam
osuđujem

"Prijatelj" koji se preselio u inostranstvo bez pozdrava pre 5 godina je dao sebi za pravo da me zove preko vibera da me pita da li bi njegova vanbračna žena mogla da radi kod mene u firmi. Sa zadovoljstvom sam blokirao broj. Ja stvarno ne znam šta je sa ljudima...
817
57
7
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva