Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Imam pitanje za ljude na poslu koji zakazuju sastanke petkom u 15h ili 15:30 (a radimo do 16h)...ko vas je to povredio pa ste takvi?
217
38
20
share
odobravam
osuđujem

Imao sam savršen život i put kojim sam želeo da idem, čim mi je ušla u život, zatrudnela je sa mnom i sve mi poremetila.
36
360
30
share
odobravam
osuđujem

Imam drugi brak a muž je posvećen više bivšoj ženi i djetetu, to samo meni može da se desi. Da napomenem nisam kriva za kraj njihovog braka to se desilo prije nego sam ga upoznala. Već vidim kraj u najavi neću da me neko iskorištava kao dadilju i pomoćnicu.
216
33
7
share
odobravam
osuđujem

Skoro sam vadio zub. Dok sam čekao da zubar obavi svoje imao sam osećanja kao da radim neku izdaju, ne znam ne mogu da opišem. Bilo mi žao da to napravim, a čovek sam u 40im.
55
147
10
share
odobravam
osuđujem

Ni sa jednim dečkom nisam raskinula, već samo kažem "idemo na pauzu" i više se nikad ne javim.
77
495
19
share
odobravam
osuđujem

Kažem supruzi da se ne svađamo pred decom i da pred njima ne psuje, ali ne vredi. Ne znam šta da radim. Preti mi da će mi oduzeti decu.
249
62
24
share
odobravam
osuđujem

Kad sam sa prirodnom plavokosom i plavookom, lože me crne i garave. Kad sam sa crnom, lože me plavuše. Koji sam ja idiot...
66
409
18
share
odobravam
osuđujem

Nemam pojma gdje toliko griješim u životu, jer mi ništa ne ide od ruke. Apsolutno ništa. Fakultet? Obnavljam drugu godinu drugi put. Ljubav? Nepostojeća. Porodica? U rasulu. Psihički pucam, a nemam kome ni da se izjadam pa ovdje pišem. Uvijek nekakve nesreće, nezgode, samo mene nešto zezne, koči, ne da.. Ne znam koliko više imam snage.
332
24
26
share
odobravam
osuđujem

Poslala sam upit u vezi posla na broj koji su ostavili i samo seenali.. Svašta...
249
28
8
share
odobravam
osuđujem

Zbog posla mog muža smo preselili u drugu drzavu. Sve je dobro osim što nemamo prijatelje. Jednostavno teško je sklapati prijateljstva nakon 35.godine, uz posao i djecu, nemaš vremena. Mislim da je lakše naći posao nego prijateljicu.
294
32
8
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva