Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Želim dečka za kojeg ću reći da je najbolja osoba koju sam do sad upoznala.
825
30
28
share
odobravam
osuđujem

Ne razumem ženski mozak. Ne odgovara na poruke, a kad me vidi u bašti kafića, u stanju je da prođe pored mene 10 puta u roku od 30 minuta.
562
61
31
share
odobravam
osuđujem

Plašim se da se nikad više neću osjećati ka sa svojim bivšim dečkom. Nije to trajalo toliko dugo- pola godine, ali ja nikad nisan bila tako nasmijana, sritna i zaljubljena. Bilo je kratko, ali snažno. Zbog njega sam osjetila kako se to lebdi iznad zemlje. On je ispunija doslovno sve o čemu san ja sanjala za dečka, a isto je tvrdija i on za mene, ali eto, odvojile su nas neke glupe situacije (on je bia više kriv). Plaši me i mogućnost da mi zaista jesmo bili jedno za drugo, ali da smo se našli u pogrešno vrime (inače oduvik sam baksuz od osobe, tako da vrlo moguće). I znam da je loše, ali ponekad svratim maštom u naše trenutke, čisto da proživin osjećaje koje mi je on pružija. Prošlo je skoro godinu od svega, prebolila ga jesam, ali ne mogu ga prežaliti. Osta mi je žal za tim što smo sve još mogli doživiti skupa jer nam je stvarno bilo lipo. Nadam se da ću opet osjetiti kako se lebdi iznad zemlje ko što sam lebdila zbog momka iz provincije sa gitarom. 😏
377
91
26
share
odobravam
osuđujem

Na prvom sastanku sam počela plakati od sreće, jer napokon razgovaram sa nekim kulturnim.
705
128
17
share
odobravam
osuđujem

Nikad u životu ni jednog momka prevarila nisam, a prevarena sam po četvrti put. Živote propalico.
717
33
27
share
odobravam
osuđujem

Imala sam jako stresu situaciju, nalazila sam se u vozilu kojim je upravljao pijani vozač, moji mišići su za vreme vožnje bili toliko napeti jer sam ja na svakoj krivini govorila "o bože, to je to, gotovi smo", međutim iskustvo tog vozača uspelo je da nas održi na cesti i da bez ikakvih problema stignemo do kuće. Ja pre toga nisam bila svesna koliko stres u kombinaciji sa strahom može da izmori telo. Tri dana sam bila kao prebijeni pas, ustati iz kreveta nisam mogla.
602
65
14
share
odobravam
osuđujem

Primetila sam da kada mi god neko blizak saopšti neke vesti zbog kojih je presrećan, ja jednostavno nabacim osmeh na lice i radujem se takođe ali to uopšte zapravo ne osećam...nisam ljubomorna, naprotiv, samo u toj situaciji ne mogu da shvatim tuđu sreću ako je ja ne osećam...čudno je za opisati ali sam morala da podelim.
646
41
12
share
odobravam
osuđujem

Ubeđen sam da osobe koje mi zagorčavaju život, imaju tajnu grupu na viberu gde se dogovaraju...
538
53
10
share
odobravam
osuđujem

Ne podnosim ljude koji pročitaju jednu knjigu i misle da su najpametniji.
610
36
16
share
odobravam
osuđujem

Koliko nemam kondicije i koliko se zamorim kad potrčim za autobusom, čovek bi pomislio da sam preležala koronu.
527
53
13
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva