Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Odrastao sam u jednom selu pored Imotskog. Nista nije bilo bolje od puštanja kokošiju. Znači kad bi se igrali uvijek bi u selu bio netko kome smo taj dan smetali. Dnevna doza nadrk. Neko iz grupe bi se ušuljao i pustio kokoši. Imali bi mir satima. Pozdrav svim ljudima koji su imali ludo seosko djetinjstvo.
459
48
10
share
odobravam
osuđujem

Majka mi kupila donji veš, donela kao znak pažnje, i ja u šoku zbog veličine pitam: "Jel moguće da ovo meni odgovara???" A ona će na to: "Pogledaj se malo bolje..." Jedna je majka❤
545
46
11
share
odobravam
osuđujem

Kad sam imala 6 godina opasno sam se naljutila na sestru. Uzela sam makaze i isekla joj pantalone koje je najviše volela. Mislim da još pamti taj događaj.
143
384
9
share
odobravam
osuđujem

Dečko mi je kupio vagu.
378
99
33
share
odobravam
osuđujem

Jel svako žensko društvo ima jednu "glavnu" koju svi moraju slušati i ona sve određuje, ili sam ja imala loša društva? Ili treba vremena da se provali da jedna manipuliše prijateljicama da bi ugodila samo sebi?
500
39
20
share
odobravam
osuđujem

Nedavno sam raskinula sa dečkom jer smo zajedno u razgovoru došli do toga da nam se uprkos ljubavi ciljevi razlikuju. On je dobra osoba, niko nije povređen, dakle najsporazumniji mogući scenario. Kako su nam se ekipe već preklapale, ja sam nastavila da se viđam sa tim ljudima, najnormalnije, jer su to s vremenom postali i moji prijatelji. Bar sam tako smatrala. Ali ne mogu da verujem da mi se svi njegovi drugari nabacuju. Neki suptilno, neki vrlo direktno. I baš mi je žao svih njih zajedno. I bivšeg i tih "prijateljstava", ma svega.
507
34
10
share
odobravam
osuđujem

Svaki put kada se vratim kući kasno, nakon što su svi moji već legli da spavaju u glavi čujem neke glasove kako pričaju nešto nejasno. Prvo sam mislila da čujem glasove roditelja, da su još budni pa komentarišu kada sam došla ili ko to ulazi u kuću, ali par puta sam ih provjeravala kada mi se učinilo da ih čujem i spavali su niko nije bio budan.
355
29
21
share
odobravam
osuđujem

Želim se udati iz totalno krivih razloga, a to je da napravimo pir. Desetljeće smo već u vezi, lijepo nam je i nije mi bitno jesmo li u braku ili ne, znamo da smo zajedno za cijeli život. On je ljubav mog života i to ništa, nikakav papir neće promijeniti. Ali eto, želim se udati samo da bih imala pir. Totalno glupo.
326
83
16
share
odobravam
osuđujem

U prelepu drugaricu u koju se bukvalno svi zaljube na prvi pogled, koja radi za 400eur mesečno, razvedena je, nema dečka, mama penzionerka iz državne firme, brat i sestra zaposleni negde i rade za osrednju platu, a ona troši u proseku 1900eur mesečno. Ne znam odakle, ali ne može a da ne nudi seksualne usluge stalnom bogatom partneru i uzima 1500eur mesečno na to, jer odakle joj logično objašnjenje da ima toliko para, sigurno ne raste na drveću u Beogradu? A toliko znam žena u Srbiji da se time bavi, uživaju u seksu sa jednim tipom koji ima love, a još ih i časti, neko da puno para a neko malo za neke torbice itd. Lepo njemu da kaže da ne plaća prostitutku, a lepo i njoj da kaže da nije prostitutka.
230
320
58
share
odobravam
osuđujem

Zar je moguće da generacija 2006 ove godine kreće u srednju školu. Halooo da li je moguće ili sam se ja totalno izgubio.
519
31
28
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva