Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Nikada nemojte zaboraviti društvo nakon što uđete u vezu. Prvi ko će vam uskočiti ako raskinete tu dugu vezu je društvo. Raskinuo sam vezu od 5 godina i čim se to pročulo, celo društvo je dolazilo da me obidje, da pijemo i radimo druge stvari kako ne bih razmišljao o tome. Zahvalan sam što ih imam u svom životu.
335
30
15
share
odobravam
osuđujem

Roditelji konstantno vrše pritisak jer eto imam 30 i trenutno sam sama, nisam se udala i nemam djece. Po njihovom svi mojih godina su u braku već i imaju djecu. Danas kaže majka: "srela sam prijateljicu iz mladosti i nisam joj sto imala reci za tebe". Nema veze što sam ja zadovoljna svojim životom, imam stalan posao, putujem, treniram i uživam i baš ništa mi ne fali. Nimalo se ne opterećujem, ako upoznam nekoga i poželim imati djecu jednog dana super, ako ne isto super... Ali taj njihov konstanti pritisak i komentari: "vidi i on se ženi, i ona će roditi, samo ti ćeš ostati sama" postaje toliko zamoran. Uopće ih više nemam volje ni vidjeti jer mi svaki put pokvare dan ti svojim zajedljivim komentarima. Ako ikada budem imala djecu barem znam kakav roditelj neću biti...
417
23
36
share
odobravam
osuđujem

Ušao sam skoro u tridesete i još uvek nisam imao intimne odnose. Trudim da ne mislim na to, ali strah me i da se zbližim sa nekom curom i njene reakcije kada to sazna. Jednostavno, nije mi se dogodilo i tako je kako je. Samo dve osobe znaju za to, ostali mlslim da ne mogu ni da pretpostave, jer spolja delujem dosta vedro i lepo se držim. Eto, odlučio sam da to podelim na ovom sajtu, jer ne smem nikome da priznam.
339
18
61
share
odobravam
osuđujem

Molila sam ga da me svuda blokira jer je tako najbolje za oboje. Ima drugu devojku sa kojom je zadovoljan. Nisam imala hrabrosti da ja prekinem svaki kontakt. Izvela sam ga namerno iz takta da bi on prekinuo i to povremeno dopisivanje. Jedino za čim žalim je to što sam mu u naletu tuge napisala da ga stigne svaka suza moja za stvari koje mi je uradio u prošlosti. Nisam mislila da ga kunem i da mu se nešto loše desi, grize me savest zbog tih reči.
48
246
10
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala mama me slala u mesaru da kupim juneće KOSTI za supu. Ta supa se pravila u specijalnim prilikama (slava, Božić ili rođendan). Sada, posle 29 god. Saznajem da u stvari za najomiljeniju i najlepšu supu nismo imali para za juneće meso pa smo kupovali ostatke kostiju. I dalje ćutim zatečena, ali i dalje ostaje omiljena i najukusnija, hvala ti mama ❤️
346
42
21
share
odobravam
osuđujem

Kad se samo sjetim da nam je profesorica matematike u osnovnoj govorila da moramo znati dobro računati jer nećemo imat kalkulator svugdje sa sobom.
266
16
12
share
odobravam
osuđujem

Kad brijem noge a i kad se brijem dole moram da dignem nogu na pločice u visini glave da bih lepo videla i obrijala svaku dlačicu, ne znam šta ću ako zatrudnim ne gine mi neka epilacija, a i razmišljam kako se ove nefleksibilne žene briju uopšte.
65
236
27
share
odobravam
osuđujem

Radila sam prekovremeno, ukupno 10h na poslu. Gladna, umorna, smrzla se.. jedva dočekala da dođem kući. Majka me dočeka nervozna, spremna za svađu. Ceo dan sedi, penzioner, gleda serije i ispija kafe. Večeram, ona se svađa samа sa sobom, sa mnom, sa prošlošću. Pomislih, bolje da sam prenoćila na poslu nego što slušam sve ovo.
388
12
21
share
odobravam
osuđujem

Izluđuje me što se moj dečko nemože kontrolirati u piću, čim je neki događaj on se mora napiti i praviti probleme a da se poslije ni ne sjeća. Onda se nakon toga ljuti što navaljujem da ranije idemo kući kako do toga ne bi došlo. Ne znam što mi je činiti, ispada da sam ja uvijek partibrejker.
159
71
25
share
odobravam
osuđujem

Boli kad vidiš kako roditelji lepo funkcionišu i vole svoju decu i podržavaju njihove odluke a tvoja majka tebe u svemu sputava i u svemu vezano za tvoj život vidi crno.
256
17
10
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva