Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Lakše tuđu ženu peglati nego svoju izdržavati i trpiti.
103
570
28
share
odobravam
osuđujem

Kako se dobro osećam jer leto uskoro počinje. Nema škole, nema briga, stresa i obaveza. Živim na moru i top mi je.
517
39
19
share
odobravam
osuđujem

Nikada neću razumeti ljude koji se protive nauci i opštem tehnološkim napretku u svetu. Svi pljuju po savremenoj medicini i farmaciji, zaboravljajući da se ranije umiralo od upale pluća sa 20 godina i da 4/5 novorođene dece u porodici umre unutar prve 3 godine. Zahvaljujući vakcinama i antibioticima je životni vek produžen sa 40 na 75 godina. Svi pljuju po kapitalizmu i slobodnom tržištu, iako je od 70ih godina do danas stopa apsolutnog siromaštva širom sveta smanjena za preko 50% i iako zahvaljujući tom slobodnom tržištu i možete da birate gde ćete kupovati odeću, telefon, hranu i sl. Svi pljuju po upotrebi pesticida i đubriva i pričaju kako ti izaziva rak, dok zaboravljaju daleko veću opasnost koja dolazi od trule hrane, kao i da zahvaljujući pomenutim supstancama i možemo da proizvedemo dovoljno hrane za sve stanovnike. Razumem potrebu za preispitinjem, ali molim vas da ne okrećete točak evolucije unazad! Ni svesni nismo da živimo u najprosperitetnijem vremenu koje istorija pamti.
536
103
56
share
odobravam
osuđujem

Agresivan sam i privlače me agresivne žene.
109
403
28
share
odobravam
osuđujem

Zašto ljudi koji su državljani zemlje u koju si došao, smatraju da si glup i tup, da nemaš nikakvog prethodnog obrazovanja niti iskustva? Izgleda nadmeno, a bogami i ograničeno.
386
29
21
share
odobravam
osuđujem

Pre par dana firma je imala neku malu proslavu u restoranu. Svi smo se napili. Koleginica i drugarica koja je u vezi sa svojim momkom preko deset godina, i ja i ona smo sada tu oko tridesete, mi je prišla mrtva pijana i rekla da sada nije u vezi ili da ako nekad raskine sa dečkom odmah bi skočila na mene, ja bih joj bio prvi izbor za ozbiljnu vezu. Ne znam šta da mislim i kako da se ponašam.
292
64
19
share
odobravam
osuđujem

Nervira me što prilikom postavljanja slika proizvoda na insta ili fb, ne navedu cijenu, već moraš komentare gledat ili pitat.
423
30
16
share
odobravam
osuđujem

Imam 26 i nevina sam. Da li sam normalna?
484
104
114
share
odobravam
osuđujem

Nikada mi niko nije rekao da sam lijepa.
389
30
52
share
odobravam
osuđujem

Imam dilemu da li ostati dete ili naći curu i uozbiljiti se. Imam 24 godine, svoj stan, svoj auto i odličan posao.
313
118
27
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva