Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Ne podnosim domaće serije i filmove.
507
264
32
share
odobravam
osuđujem

Na jednom nastupu jale i bube prije nekoliko godina, kad su izašli na binu moja drugarica je ladno pitala: " koji je jala a koji brat? "
427
173
38
share
odobravam
osuđujem

Celo veče sam spavao na stolici jer je moja devojka zaspala pre mene i zauzela većinu kreveta pa nisam želeo da je budim i pomeram. Valjda je to ta ljubav, šta znam..
273
611
31
share
odobravam
osuđujem

Djevojke, ne prihvatajte jeftine zaručničke prstenove, niko neće cijeniti vašu skromnost. Govori vam budaletina koja je prihvatila prsten od 10eura. S obzirom da znam da će biti glupih komentara, da odmah kažem, nisam rekla da ne prihvatite momka, ako ga želite, nego ne prihvatajte da vas neko tako potcjenjuje.
543
266
100
share
odobravam
osuđujem

Ne kapiram ljude koji forsiraju prirodne nauke, a nipodaštavaju jezike i ljude koji vole društvene nauke. Okej, u redu je komplikovane su, ali niko vam neće pehar za to što ih izučavate. I jezici su veoma teški za shvatanje, kao i društvene nauke, tako da su kvit, svaka nauka i svaki jezik ima svoju težinu. Sledeći put kad prirodnjaci budu ismevali društvenjake, pitaću ih da kažu rečenicu iz jezika koji nisu učili pa da vidimo šta je teže...
444
92
73
share
odobravam
osuđujem

Ispisala sam se iz jedne autoškole zbog instruktora koji me ponižavao, dero se, i zbog toga nisam nikako uspjela položiti. Upisala sam drugdje i nastavila, i uzela instruktora po preporuci koji je jedan od boljih tamo. Kad ista priča on isto proteže vožnju, vozim jednom na tj iako sam rekla da moram položiti jer mi treba za posao. Evo ne znam više što da radim nisam pametna po tom pitanju.
372
47
29
share
odobravam
osuđujem

Ja imam osjećaj da preozbiljno živim za svoje godine. Imam 24 godine, završavam studije u Beču i zaposlena sam u struci. Da bih bila tu gdje sam sad, jako puno sam žrtvovala, prije svega svoje vrijeme i trud, međutim to je rezultiralo nedostatkom na ljubavnom polju. Ja sam i dalje nevina, momka nisam od srednje imala. Ne mislim da mi išta fali, svjesna sam svojih kvaliteta ali me isto tako muči da će neko misliti da sam čudak zbog toga. Isto tako, nisam zaljubljive prirode i jendom u nikad nađem nekog ko mi se sviđa, i da bude još gore, do sada se i za takve ispostavilo da su ženskaroši ili hoće samo kombinaciju. S druge strane, moji drugari na Balkanu žive potpuno drugačiji život, tipično studentski ali nekako zabavnije... Ovdje pišem konkretno jer hoću da izludim razmišljanjem da li je moguće naći momka koji će biti korektan prema svojoj djevojci, a uz to ambiciozan, vaspitan i perspektivan...
397
47
25
share
odobravam
osuđujem

Danasnji muškarci su toliko postali navalentni, očajni, nesvesni sebe i okoline, da su i LinkedIn počeli da koriste kao aplikaciju za muvanje. Takve spodobe momentalno blokiram, ali mi nije jasno kako ne primećuju koliko su jadni.
483
62
53
share
odobravam
osuđujem

Žao mi je što moji roditelji i nakon četiri godine moje veze sa dečkom ne pokazuju želju da ga bolje upoznaju. Znaju ga onako u prolazu, nikakav duži razgovor od dve rečenice nisu imali. Ja nisam klinka, ova veza nije neozbiljna. Istina je da nikada nisam imala neki preterano otvoren odnos sa njima, ali sam mislila da će pokazati veću zainteresovanost za dečka sa kojim je njihova ćerka. On je divan prema meni, odlično se slažemo, približnih smo godina, momak pristojan i kulturan, vredan, neko ko me ispunjava i zaista mislim da ne postoji razlog zbog kog bi trebalo tako da se ponašaju. Ne znam šta će biti sutradan i kroz nekoliko godina, ali on je neko sa kim bih rado ušla u brak i imala decu, a kasnije ko zna šta će život da nam donese. Bezveze mi je ovo njihovo ponašanje i sebično moram priznati. Razumela bih sve, da smatraju da je loš za mene, da smatraju da činim grešku, da me nije vredan, ali ovako stvarno ne mogu da nađem opravdanje.
384
39
19
share
odobravam
osuđujem

Zaljubila sam se u lika koji me je slagao za ime, prezime, mesto u kom živi, rođendan, da je sin jedinac... I on se ponaša hladno prema meni otkad sam saznala. I ne, nije film, samo je on dečko nesnađen.
293
197
24
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva