Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Možda sam loša osoba, ali ne znam šta da radim jer sam u vezi sa dečkom sa kojim mi je divno, ali počinje da mi smeta što ne može finansijski da me isprati i izgleda da nema ambicije za to. Kakav život onda očekivati sa njim?
238
95
38
share
odobravam
osuđujem

Od kada radim u bolnici, često mi se javi netko sa nekakvom molbom - on/ona ili njihovi mama/tata/baka/djed imaju nešto, pa da li mogu ja nešto "pogurati". Preko 90% tih zahtjeva dolazi od ljudi s kojima sam bila dobra, ali su se iz nekog razloga prestali javljati, ili su bili šu*ci prema meni. Pri tome kada se jave, najčešće nema ni kako si, ni što radiš, ni kako ti je obitelj nego "bok, čujem da radiš u bolnici. I onda krene priča što ta osoba treba i da li bi mogla to pogurati". Više to niti ne čitam, samo im kratko odgovorim službeni email bolnice i da tamo pošalju upit. Ne pada mi na pamet vući kolege za rukave zbog takvih ljudi. Da se razumijemo, ne uskraćujem nikome liječenje, ali ako ste svojom voljom nestali iz mog života prije dosta godina ili se ponašali nekorektno prema meni, za mene ste stranci. Sretno vam, ne mrzim vas, ali nemam ništa s vama. P.S. kod nas, kada nekoga "poguramo" nitko ne ostane bez svog termina, odradimo u pauzi ili izvan radnog vremena, kao uslugu.
340
18
9
share
odobravam
osuđujem

Sviđala sam se jednom dečku pre par godina, sviđao se i on meni, i vremenom smo ušli u neku priču, krenuli da se dopisujemo, videli smo se, poljubili, bili smo u navodnoj vezi svega par dana. On je u tih par dana 2,3 puta meni kroz šalu naglasio kako ja neću da vodim ljubav sa njime, gde sam mu ja rekla sve u svoje vreme. I odjednom gubi mu se trag, sve manje i manje ga ima, gde je odjednom nestao, i kao raskinuli smo. Uvek kad sam ga od tad viđala uredno mi se javi, i to je to. Prodju 3 godine, on se verio, ja u vezi oko godinu dana, i on se setio mene i javlja mi se da se vidimo, da mi kaže kako mu je žao što se tako izdešavalo, oduvala sam ga samo tako, i posle toga me je blokirao 🤣
328
31
12
share
odobravam
osuđujem

Izribali me na poslu, moram ranije da stižem.. tako da obaram lične rekorde trenutno.. ali pre 7h ne uspevam.
63
176
6
share
odobravam
osuđujem

Uvijek se u osmijeh zaljubim.
252
19
2
share
odobravam
osuđujem

Imala sam dečka koji je bio nesposoban uraditi nešto bez mame ili ženske ruke. To sam najbolje vidjela kad smo uselili zajedno. Kad smo prekinuli odvezla sam ga sa stvarima kod njegove mame i rekla da joj vraćam pokvarenu robu. Vidjela sam koliko se uvrijedila na moj komentar, ali ja nisam ta koja želi maminog sina.
343
61
24
share
odobravam
osuđujem

Zatrudnjela sam na 4.oj godini faksa, nastavila sam sa obrazovanjem, a zaručnik mi živi u drugom gradu. Dolazi skoro svaki vikend, a za dijete daje 150€. Vikendom se minimalno zalaže i većinom se odmara. Njegovi roditelji kupuju za unuka dosta toga, ali me smeta što on ne preuzima nikakvu inicijativu barem u obavezama. Studiram i radim jer moram i za sebe imati. On smatra da su moji roditelji dužni meni pomagati dok mi ne stanemamo na noge. Tu dolazi do svađa jer se uopće ne slažem. Svaki put kad mu ukažem na problem ja ispadnem proračunata i gledam na to koliko tko daje ali jednostavno osjećam da bi se trebao više zalagati ako ne oko mene onda barem oko svog djeteta.
242
89
30
share
odobravam
osuđujem

Ne želim vezu u kojoj ću da osećam kao da sam pored prijatelja. Ako nema strasti, ne može da bude ni veze, bez obzira na zajedničke ciljeve, poglede na život i slično. Ako ja nemam želju da ga ljubim i mazim, kako da se foliram s njim u krevetu...
345
42
29
share
odobravam
osuđujem

Volio sam je, imao sam je, navodno je voljela i ona mene. Gradili smo neku našu budućnost, sve sam bio spreman za to, ali sve je palo u vodu kada je shvatila da voli bivšeg. Jesam li idiot što je i dalje volim, jesam li idiot što želim da bude sretna makar s njim?
186
59
15
share
odobravam
osuđujem

Prije par dana mi se javio jedan momak s kojim sam radila i bila prijateljica (bili smo prijatelji dok smo radili zajedno pa smo se nešto posvađali i prekinuli komunikaciju). Pitao me da izađemo na piće i tako mi izašli i viđali se par dana. Znali bi se držat za ruke i grlit nekad u autu ali ništa više od toga.. U među vremenu je rekao da ima neku prijateljicu s povlasticama iz Zagreba i da će kao prestat s njom pričat ako mi budemo u vezi al ja nisam htjela vezu niti sam znala jeli želim. I onda dok smo o njome pričali rekao kao "pa ja se tebi ne bi ni javio da ona živi u istom gradu kao ja" i onda se ja mislim pa znači da sam ti ja tu samo za dosadu. Znači da bi mene odj*bo da ona dođe u isti grad i da ti je ona bolja. Ne razumijem muške... Zašto bit s nekim samo zato jer si sam i ne možeš nać bolje.. Tek sam sad kad smo prestali pričat skontala koliko mi je bilo lijepo s njim u tih par dana i ne mogu prestat mislit o njemu. Mrzim sebe što si ovo radim...
87
366
20
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva