Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Nije mi jasno kako neki čuvaju brojeve dugo. Sad mi je poslao poruku jedan s kojim sam se dopisivala prije 5 godina. I bilo je više situacija da mi tako netko pošalje poruku na wapp nakon više godina što se ne čujemo. Ja sve te nebitne brojeve obrišem, ako mi ne trebaju.
517
87
20
share
odobravam
osuđujem

Bilo bi kul odgledati pregled buduće veze pre nego što odemo na prvi dejt. Totalno objektivno, bez emocija.
556
87
9
share
odobravam
osuđujem

Ništa me u životu nije bolelo kao kada su prijatelji počeli da me izdaju ili izbacuju iz svojih života. Samo jedan po jedan su nestajali.
647
27
11
share
odobravam
osuđujem

Dok sam imao novca za godišnji odmor nisam mogao godišnji da dobijem, sada kada imam godišnji 20 dana ja nemam novca za to, i opet neću vidjeti svoju obitelj i prijatelje a već su 2 godine prošle.
533
36
5
share
odobravam
osuđujem

Za moja očekivanja od ljubavi krivim Penelope Douglas. 
110
332
11
share
odobravam
osuđujem

Da li je normalno da uvek ja moram da iniciram poljubac ili zagrljaj? Kad to ne uradim prva, muž je u stanju da me danima ne poljubi i ne zagrli ali kad ja krenem on uvek uzvrati. Dugo smo zajedno, venčali smo se rano i samo je jednu godinu stariji od mene. Mnogo puta sam razgovarala sa njim o tome, uvek kaže da je sve ok, promeni se ali ta promena traje samo po nekoliko dana i posle sve isto, opet ja moram prva. Vodim računa o higijeni, nisam se zapustila, doterujem se... Sve ostalo je manje-više ok, nemamo neke velike svađe, pa ni ne vidim neki konkretan razlog za njegovo takvo ponašanje. Gde grešim i da li uopšte grešim ne mogu da shvatim. 
457
53
27
share
odobravam
osuđujem

Imam 26 godina. Majka mi pere gaće. 
116
637
38
share
odobravam
osuđujem

Kazala sam da nikad neću bit ko moj tata alkoholičar a probala sam alkohol nekoliko puta i to me čini sretnom tako se lakše nosim sa problemima.
105
573
8
share
odobravam
osuđujem

Kako ne volim poglede muškaraca i žena dok nosim tajice po gradu. Teretana mi je u gradu, a ne smije se presvlačit u garderobi zbog korone nego moramo doći obučeni za teretanu. 
123
420
63
share
odobravam
osuđujem

Pojavljuju mi se strije iako se odavno ne gojim. Ne smem da zamislim na šta bi mi stomak ličio ako nekad zatrudnim. 
383
75
27
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva