Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Kada vidim ili čujem da je neko pušač, odmah znam da sam u svakom smislu bolji od te osobe. Jadnici, svi.
122
399
24
share
odobravam
osuđujem

Najveći osećaj neprijateljstva imam prema ljudima koji su ljubomorni na mene.
202
33
13
share
odobravam
osuđujem

U vezi sam sa muškarcem koji ima decu iz prethodnog braka i divan je otac i čovek. Jako sam ih zavolela, nisam verovala da tuđe dete može tako da se zavoli. Srećna sam.
376
29
23
share
odobravam
osuđujem

Ne znam gde mi je gore, dal kod kuće dal na poslu. Prebila bi ih sve.
347
25
2
share
odobravam
osuđujem

Nedavno sam čula da u Japanu možeš da unajmiš nekog da se izvini umesto tebe - wtf!? Pa to je baš iskreno izvinjenje, onako od srca? Glupost Najveća!
239
28
5
share
odobravam
osuđujem

Državna firma...na trudničkom bolovanju od januara...prošli mesec mi legla uplata za februar a maj je bio...sad opet nisu predali doznake od marta, aprila, maja...a sve doznake predate na vreme...🤯 Nije fer...
191
49
14
share
odobravam
osuđujem

Koliko sam samo uvreda doživjela zbog svog ružnog fizičkog izgleda!
237
40
24
share
odobravam
osuđujem

U životu sam imao i trenutno imam mnogo prilika da priđem djevokama (u teretani, prodavnici, gradu itd.) Visok sam, lijep, zgodan itd. Imam preko 18 godina i plašim se da priđem jer se plašim da spoznam sebe kroz razgovor sa drugim ljudima. Često sam uplašen kad razgovaram sa drugima i mislim da je to faktor zbog kog mislim da neću biti prihvaćen u društvu.
156
48
13
share
odobravam
osuđujem

Muž i ja imamo 28 godina, a zajedno smo evo 7. Od kako smo dobili dete pre dve godine, čini mi se da smo dosta udaljeni, svako svoj trud vidi kao veći od onog drugog. I ranije se dešavalo da su nam periodično odnosi toplo/hladno ali čini mi se da je sad to prešlo na neki sledeći stupanj u kojem se oboje osećamo nezadovoljno. Volimo se, onako kako se voli nečije biće, ali život je postao rutina, nemamo zajedničke aktivnosti koje se ne tiču obaveza.. Ono što me boli jeste to odustajanje, dok sam ja viđena kao neko ko ne "odmara" od emocija, on nema niti mali pokret prema meni. Kaže da razume da sam nezadovoljna a opet ne vidim nikakav trud. Odnosi su se takođe poprilično proredili, te se osećam kao da sam ja problem iako tvrdi da nije i onda kreću priče "umor, stres" a sa druge strane, znam da svoje potrebe zadovoljava samostalno, isto kao i ja. Osećam se usamljeno, nepoželjno i sve manje kao žena. Nedostaje mi da pripadam i da mi on pripada a opet znam da nema ništa na silu. Samo boli.
206
26
44
share
odobravam
osuđujem

Ostavite dva papira u svesci da na sledećem času uradimo tu lekciju, reče nastavnica biologije. 20 godina kasnije i dalje se pitam koje su to monokotiledone i dikotiledone biljke.
185
33
9
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva