Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Momak mi se vratio bivšoj.. Ne jedem, ne pijem.. Bukvalno hodam od mjesta do mjesta.. Samo da nisam kući.
79
135
12
share
odobravam
osuđujem

Na praksi sam u srednjoj školi, i stalno se mijenja kontaktna i online nastava. U svim tim rasporedima ujutro/popodne plus još moj raspored za faks, čovjek se pogubi. Ugl trebala sam držati sat i dođem u 7.45 u školu. Spremim materijale i pripremim se, ali mi nema razreda. Jer mi je nastava bila popodne.
143
10
1
share
odobravam
osuđujem

Pozvala sam momka koji mi se sviđa u kafić na piće. Lik je poneo sa sobom šah i onda se iznenadio što ne umem da igram, iako sam fakultetski obrazovana. Sve vreme me je gledao s visine i na kraju sastanka mi je rekao da drugi put tražim nekoga u svojoj ligi. U šoku sam!
52
263
24
share
odobravam
osuđujem

Читам овде да доста мушкараца има једно те исти проблем. Немају среће у љубави, јављању девојкама и слично. Хоћу да кажем да мање-више сви исти проблем имају, и такође хоћу да кажем да НИЈЕ ПРОБЛЕМ У НАМА, НЕ ЗНАМ КАКО ДА ОБЈАСНИМ АЛИ ЕТО. Рокајте осуде, ово сам морао негде да избацим из себе.
72
102
16
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu da imam devojku jer sam opterećen oko svega, najviše oko finansijske situacije... U slabijoj sam finansijskoj situaciji, živim privatno... izgubio sam samopouzdanje...
141
16
14
share
odobravam
osuđujem

Još uvek se sećam iz prve godine srednje lika koji je pozajmio od mene 200 dinara i nikada nije vratio. Ja kada nešto pozajmim i u snu na vrhu glave mi je da ne zaboravim vratiti ili ako ne mogu vratiti radije bih gladovao nego pozajmio znajući da neću moći vratiti a kod ovog entita sigurno nije bilo existencionalno pitanje, prosto ne razumem ovakve nekulturne, nemarne ljude. 🐗🐗
144
14
8
share
odobravam
osuđujem

Poslednji ispit na fakultetu u roku oktobar 2. prošle godine sam položio tako što sam skupio muda i sam sebi zamenio dva pitanja. Desilo se da nas je četvoro izašlo odjednom da odgovara, profesor je svakome od nas dao po 3 pitanja. Naravno koncept smo svi pisali po minimum 10-15 minuta.. Ja nisam znao dva pitanja koje mi je prof. postavio ali sam video da nigde ni ne zapisuje pitanja koja postavlja tako da sam sam napisao dva pitanja koja sam znao i hladno ih profesoru ispričao. Tako sam položio obligacije i diplomirao, jbg mora čovek nekad i da rizikuje.
323
12
2
share
odobravam
osuđujem

Kladio sam se s drugarima u soma evra da ću dobiti da od svake kojoj priđem i promeniti svako ne u da. Soma evra je soma evra. Da li opravdavate kad su uključene transakcije ili je to nevažan faktor?
26
211
6
share
odobravam
osuđujem

Kada muvam dečke gledam da nije programer, informatičar i da nije cijepljen. Programeri i informatičari su jako glupe osobe. Ne znaju za haarp, štetnost 5G-a, monsanto, morgellone štetnost nano tehnologije u ovim novim cjepivima itd itd a trebali bi znati jer prate trendove i tehnologiju tako da jako zatupljeni i ograničeni ljudi. Hackeri su druga stvar, samo njih je teško naći.
31
295
21
share
odobravam
osuđujem

Znači viđam se s jednim dečkom nekih mjesec dana i još nismo službeno u vezi al se ponašamo koda jesmo..sinoć sam bila kod prijateljice i pili smo i bio je moj bivši i poljubili smo se i ja sam se osjećala tako krivom da sam se rasplakala jer sam to napravila. I sad imam grižnju savjesti i ne znam dal da priznam to dečku s kojim se viđam ili da prešutim. Pomagajte ako znate!
16
217
12
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva